Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-03-15 13:37:03

LOGOUT.hu

ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19018) SP!T


SP!T
addikt

Gondoltam elmesélem a szerencsés történetem! :D

Egyik kis/nagykerben találtam egy használt/leértékelt mechanikus billentyűzetet. Gigabyte Osmium. Annyit írtak róla, hogy egyetlen hiba, hogy nem működik a háttérvilágítás... Gondoltam magamban az engem pont nem érdekel! :) Az ára bruttó 15.000 volt 3 hónap jótállással. Én tettem nekik egy ajánlatot (mert ilyet is lehet a weben) egy bruttó 13.000 Ft-os összegre. Szerencsére elfogadták és már repültem is érte!

Amint hazaértem (a bazi nagy és bazi nehéz dobozzal..) bedugtam és nem hogy nem világít... Nem is működik! Az első pár billentyű leütést veszi, de hibásan, kihagyva, néha duplázva. Amint megnyomom a backspace-t, az folyamatosan nyomva maradt, amíg ki nem húztam a gépből... :W

Elkezdtem kicsit olvasgatni és többen írták ez a porblémát. A megoldás végül egy felhasználó adta a Giabyte oldalán, akinek a GB support küldött egy firmware downgradehez szükséges file-t... Tehát ez egy köztudott gubanc ennél a billentyűzetnél. A röhejes, hogy a gyári oldalon semmilyen FW nincs fent!

Végül a probléma elhárult és egy tökéletes mechanikus bill-t kaptam 13k-ért, aminek még a háttérvilágítása is megy a leírtak ellenére! :) Mondjuk cseh kisztás, de nagyon ez sem hat meg, nem nézek többnyire a billre gépelés közben.

Bár én nem szeretem a csicsát, ha valaki esetleg cserélne velem pl SS 6Gv2, vagy Zowie Cleritas-ra, azonnal keressen meg! :)

[ Szerkesztve ]

There's a device that I've been using called a whoop.

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.