Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
-
balint82
senior tag
Diner is sold out.
Nah ezt angolul írtam-e vagy magyarul?[ Szerkesztve ]
Google Pixel 4a
-
sb
veterán
válasz szombatitomi #49453 üzenetére
Az is ennyi volt.
Még pár pályaudvar és marad a építkezés egyedül.Ez igen gyors volt.
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz proci985 #49458 üzenetére
Ez a kör nagyon be volt reklámozva. Mindenhol nyomták ezerrel. De azt nem gondoltam volna hogy pár óra alatt elmegy minden.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Janaboy #49443 üzenetére
Először csak 5000 darabot terveztek.
De mondjuk nekem az "első körös" halászhajót sem küldték még, ahogy fentebb írtam, pedig lassan már egy éve rendeltem. Ismerős februárban rendet pab-ot a legotól és az se jött meg neki.Annyi készletet vállal be a lego hogy nem tudják teljesíteni. De gondolom ezt jobban tudod.
Jönnek ki az új szettek százával szinte, eközben nagyon sok régit meg gyártásban is tart .ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
LÁZ
Topikgazda
Next ideas készlet szavazás 05.31ig
minigolfpálya#vikingpecó on me
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
ZsZso
Közösségépítő
Viking nagyon jól néz ki, de megint rá kellett csapnom a kezemre, hogy ne tekerjem tovább és tovább az egér görgőjét az Ideas szettek böngészése közben. Ott is brutálisan sok jó ötlet van. Már megint...
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
nagyúr
-
zbundy
aktív tag
Amikor a lego elindította a visszaszámlálást 30+ napról hogy ennyi ideje van az embereknek előrendelni valamelyik designer programos készletet, akkor az igényeket talán kicsit elmérték, nem?😁 Ma reggelre (de talán már tegnap este, mert nem néztem) sold out mind az 5 készlet. Bármit ad ki a lego vagy bármit is csinál, bármennyit emel az árakon, mi mindig rárepülünk mindenre mint légy a szarra
-
szombatitomi
senior tag
válasz zbundy #49465 üzenetére
Úgy tűnik, nem kicsit. Tegnap este még volt a construction site-ból, de így is nagyon gyorsan elfogyott mind az 5.
Közben újabb leak a Daytona SP3-ról:
Elölről is igen tetszetős. Érdekes ez a doboz, kíváncsi vagyok, hogy behoznak-e egy új formátumot ezzel, vagy ez csak a limited slipcase edition doboza lesz, és megjelenik a hagyományos dobozban is.
[ Szerkesztve ]
-
RapaNui1
aktív tag
Azért nekem nem minden tetszik, bár az is igaz, hogy nagyon sok jó készlet is van, amit meg szívesen megépítenék, talan túl sok is. Pl a designer készleteknél is meglátszik, hogy a legtöbb ember ízlése hasonló. Néha jön egy-egy réteg készlet is, de önmagában véve a Lego tudja mi az ami szépen mutat és amire hajlandóak vagyunk pénzt kiadni. Pl nekem a legutóbbi Ideas készletek nem jöttek be a golfpálya sem tetszik, ellenben a vikinges készlet nálam nyerő. Mindenkinek más az ízlése, jól is van ez így.
-
Szerintem elozo is igy volt reklamozva, csak most alapbol tobb ember tudott rola. Multkori kastelyt sajnalom, bar amilyen aron megy, ugyis eladtam volna, es veszek helyette 3 masik keszletet...szoval annyira nem is kar erte . A felhozott viking vs golfpalyabol nekem is a viking falu a nyero.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Throme
veterán
válasz szombatitomi #49466 üzenetére
A darabszámnál az most 3-as (ami valószínűbb az elődökből kiindulva) , vagy 5-ös ami meg hűb+ lenne
-
LÁZ
Topikgazda
a minigolf volt már 2 v 3-al előtti ideas karikában, csak nem nyert, gondolom kiválasztottak az utolsó 3 körből 3at ami nem nyert, és el lehet dönteni.
a minigolfot már anno is adtam, ez a vikinges vhogy nem rémlett régebbről
viszont elvileg Van gog vip-re még járhat a cardboard ajándék (05.31ig), kiváncsi leszek, marad e, vagy hagynak e arra a napra (05.25)...
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
h1mpi
félisten
-
adalbert1
veterán
Na, engem is elcsábítottak az ajándékok, pedig idén talán még semmit nem vettem magamnak: kocka.hu-ról rendeltem egy haunted house-t.
A gyereknapi ajándékra csináltam egy külön rendelést, ott a kollekciónkból hiányzó luigi's mansion és stuntz készletek lettek a befutók.
A stuntz rámpákra (illetve a rajtuk való ugratásra) kíváncsi leszek, maguk a motorok egész gyorsan mennek. -
Crus
őstag
válasz adalbert1 #49473 üzenetére
Ez eléggé egyszerre ment
22 perccel ezelőtt rendeltem meg a Haunted House-t + 40533 Űrbéli karton kalandok ajándék + 88008 - Közepes pozíciós motor (2 db) + 88009 Powered Up - HUB, meg az ingyenes kiszállítás miatt még a 71033 The Muppets - Minifigura sorozatot. Utóbbit nem titkoltan azért, mert majd valamikor a 21324 Sesame Street se lenne rossz a kollekcióba.Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
sb
veterán
válasz adalbert1 #49473 üzenetére
Nekem is kéne vmi a s@h-ról is, ha már ajándék is van és még bent az Octan coin-om. Bár ugye visszaadják a pontot azt írták, de már két coin ott is sold out.
De a kocka.hu-n is van pár ami elgondolkodtatott.
Boutique Hotel mellé pl. Taxi is jár meg a Cardboard egyben. Az úgy már elég jó árú lehet szumma. De az Űrsikló se rossz 60k-ra megtoldva.A 30k-s kisajival meg a szokásos hiányzó készleteimet, a kalózhajót meg várat néztem, hogy 30k alá lehet küldeni elméletben. Nem nagyon látom mostanában, hogy lemennének maguktól a régi akciós árak közelébe.
szerk: A 40k-s Mustang mellé se rossz ha megér 4-5k-t az ajándék.[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
válasz Major Lion #49480 üzenetére
40533 Cosmic Cardboard Adventures jár 60k felett.
A Shuttle 57k, de ha kell vmi más +3k értékben mellé akkor máris megvan az ajándék is. Azzal elég jó árban van már. -
HUN_Sector
őstag
A 75342 republic fighter tank emagon nagyon pöpec áron van, 12900ft, de szupermarket kuponnal abszolút nyerő vétel. Nekem egy 4000-es kuponnal még jobb volt :)
-
LEGO Speed Champions 76909 Mercedes-AMG F1 W12 E Performance y Mercedes-AMG Project One
11899, -10%, szerintem appbol easyboxba ingyenes, nem tul nagy szett, de nem ellenoriztem.eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Dzsuri89
őstag
EMAG-on 10%-kal a 21332 Földgömb 55.710 Ft-ra jön ki, ha valakit érdekelne.
-
RapaNui1
aktív tag
Gondolom úgy tudnak ilyen jó árakkal dolgozni, hogy mivel óriási cég hatalmas tételben vásárolnak a Legotól, és minél nagyobb a tétel gondolom annál jobb poziciót és árakat tudnak kiharcolni a Legonál. Nem vagyok benfentes, de nagyon sok helyen így működnek a dolgok.
-
beamen
tag
A szupermarket 10% 18000ft felett él csak, önmagában ezekre a kisebb szettekre nem érvényes.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest