Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
hami85
aktív tag
válasz
po1son
üzenetére
Ilyenkor mindig felmerül bennem hogy aki befektetésre veszi és elrakja, majd évek múltán vagy eladja és felbontja és derül ki hogy vagy hiányos a csomag, vagy nem is az van benn... ilyenkor kit és hogyan terhel a felelősség
Mert rendelhetek akár én is alzáról kibontom kiveszem a figeket és ugyanúgy visszacsomagolom a kutya nem fogja észrevenni és eladják újból bontatlanként... Én ezért is hagytam abba ezt a sportot. -
hami85
aktív tag
@SAH-on újra van mézeskalács lépegető ha valakit érdekel még..
-
hami85
aktív tag
Egyszer minden jónak vége szakad... nagyjából 10 évvel ezelőttre ha visszagondolok, sokkal másabb volt minden LEGO fronton. Voltak király ajándékok, nem ilyen árakkal operáltak, vártam mindig a BF-et, mert voltak néha jó akciók. de évek óta semmi etéren. Utoljára ahogy írod akkor rendeltem BF akcióban mikor ez a bliszteres fekete BF figura volt . Azóta alábbhagyott nálam a csodálat és a vásárlási láz. Néha egy egy szettet megveszek de már nem nagyon @sah oldalon, inkább lásd ALZA akcióban a Mclaren P1.
U.i.: Bocs az offért. -
hami85
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nekem Dpd hozta szokás szerint.
-
hami85
aktív tag
Jöhet a móka.
-
hami85
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Ugyanigy vagyok az új 40. Evfordulós casio bttf órával.. annyira promozták de online megvenni kb eselytelen volt. Most ebay már dupla áron tele vele, de már az alap ár is magas volt, ugyhogy ez is kimarad.
-
hami85
aktív tag
BDP számok ahogy nézem nem lettek erősek… egyedül a kastély téma.
-
hami85
aktív tag
És újra rendelhető az at-at… csak ki kellett vàrni.
Dupla vip ponttal. -
hami85
aktív tag
Látom más is rátalált a bravostore oldalára 🤣🤣 10et kérnek.
-
hami85
aktív tag
Hétvégén megyek majd megnézem az osztrák store-ban sincs-e, aztán ha valakinek kell majd jelzem azt hozok.
-
hami85
aktív tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Akkor nagyszerűen visszanyalt a fagyi…. Remélem a következő körökre majd észbe kapnak, vagy elkaszálják 😀
-
hami85
aktív tag
Van egy elég harmatos akció @SAH
-
hami85
aktív tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Elég karcsu a rendelesi kedv… ilyen amikor visszájára fordul a kocka a limit emelésekkel… látszólag ez a réteg kiesett.
-
hami85
aktív tag
Url alapján már leadhato a bricklink felhozatal. Behúzva.
-
hami85
aktív tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
A vár meg az aranybánya. Az előző körből berendeltekből visszamondtam jópárat.
Az art factory is tetszik.. de erre már nem lesz keret.
-
hami85
aktív tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Ide is felkerült: @SAH
-
hami85
aktív tag
válasz
lilaűrhajós
üzenetére
Sega Controller marketplacen kevesebb van most, Vinteden szoktam vásárolni ott van bőven.
Hajó pedig a lego csoportból:
-
hami85
aktív tag
Ahogy nézem 20%ot már ledobott magárol jack sparrow hajója, marketplacen már 115k.
-
hami85
aktív tag
Ezek szerint mégse olyan drága a Jack Sparrow hajója, már egy ajándék sincs + utánrendelés
-
hami85
aktív tag
Nem tudom a kép mennyire hiteles, de a régebbi verzió jobban tetszett…
-
hami85
aktív tag
Még a 2 GWP-t el is adnám, meg a pontokat amit adnak azt is számolom, még akkor is drágának tartom, szerintem marketplace vagy FB csoport lesz olcsóbban is.
-
hami85
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Igen ezzel egyetértek.. A matrica számomra is elfogadhatatlan.
A GWP is, hogy kivették a szettből hogy ajándékba odaadják.. legalább lenne benn egyedi figura vagy bármi így gáz. Még azt mondom esetleg ki is raknám ha mondjuk nem lenne ilyen borsos az ár...240K összeget kizártnak tartom hogy valaha is lesz. Mondjuk ha nem is adnak el belőle sokat, marketingben 10/10 mert most mindenki erről beszél
és ugye a negatív reklám is reklám. -
hami85
aktív tag
Megjött az új halálcsillag....
410.000 Ft
Nem én leszek azt hiszem a célközönsége... -
hami85
aktív tag
Megfér mellettük a Hotwheels, de maradok a legonál.

-
hami85
aktív tag
Az outlaw forest kötelező ... az ár meg olyan amilyen. -
hami85
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Erre elég kicsi az esély szerintem
80 eurós szetteket szerintem 20-30asával fogják venni aki ebből él, nem lesz olyan hypeja mint a karácsonyi kiadásos XWING-nek. Nem mellékesen a darabszám tekintetében elég vastagon fogott a ceruza.. 80 euró.. -
hami85
aktív tag
válasz
5150head
üzenetére
Azért azt így zárójelben hozzátenném, hogy van több itthoni áruházra rálátásom (név nélkül), és azért ott lehet látni hogy napi szinten 4-500e forintokat fizet ki valaki kifutott szettekért, előre kártyával, úgy hogy máshol simán olcsóbban beszerezhetné. Amíg van ez a réteg, nem lesz olcsóbb a Lego... ezt el kell fogadni.
-
hami85
aktív tag
Megjöttek az ujabb képek…
-
hami85
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ezzel én is így vagyok, a ceruza se fogott túl vastagon, úgyhogy ez jönni fog, biztos akciósan jobb áron is majd ki lehet fogni.
-
hami85
aktív tag
Lego Gameboy.. jó korán kijött a review…
-
hami85
aktív tag
Ezt a szettet egy valami fogja eladni az első etapban, a beharangozott Tie Fighter GWP.. én is maximum amiatt mennék rá, de 400K-t nem fizetek ezért. Mivel drága a szett a GWP nem hiszem hogy külön 50e alatt megvehető lesz. Meglátjuk.
-
hami85
aktív tag
-
hami85
aktív tag
Annyit azért én is elmondanék a minőségről, hogy a Firas féle átépítéshez szétszedtem a korábban szintén Firas-os lamborghinit... nagyjából 8-10 perc volt a szétszedés mert az elemek kb 80%-a alig fogta egymást... emlékszem a régi technic szettemre ami a padláson volt dobozban jópár évig, na azokat szétszedni nem lehetett.. Pedig ez a 10295 is összerakás után egyből pormentes vitrinbe került.. Ennyire szar most a Lego minősége?
-
hami85
aktív tag
Firas megint remekelt, most raktam össze az új Porsche tervét ami a 10295ből átépithető.

-
hami85
aktív tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Ránézésre ezt is 120 körülire saccolnám.
-
hami85
aktív tag
ez elég gyatra lett…
-
hami85
aktív tag
NA ez k**rva jó lesz..
-
hami85
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Csuvi tavaly kifutott, olcsobb nem hiszem hogy lesz.
-
hami85
aktív tag
Szépen megkezdődött ahogy látom a bricklink designer programos szett eladóinál az egymás alá licitálás 😀
-
hami85
aktív tag
Ezt vártam a legjobban, ahogy beköltözünk az új helyre ez lesz az első amit összerakok…
-
hami85
aktív tag
Márciusban érkező Bricklink Designer Program szetteket elkezdték levonogatni... akkor lassan lesz belőle valami.
-
hami85
aktív tag
Én eddig kétszer rendeltem Allegro a doboz minőség minősíthetetlen volt
De nekem nem volt lényeges mert összeraktam, ezt csak neppereknek irom 
-
hami85
aktív tag
válasz
RapaNui1
üzenetére
Én ma már kétszer meggondolom Lego téren mire megy pénz, régen megvettem mindent ami tetszett hogy majd összerakom ha a lakásból nagyobb helyre költözünk, azóta is dobozba van legalàbb 100 készlet. Többsège már nem is tetszik egy részét el is fogom adni, lassan csak az marad ami tényleg közel áll a szívemhez. Manapsàg meg hiába jó a fizu, nem visz rà a lélek egy 120+ ezer forintos szettre, pedig van pàr ami tetszene, ahogy irtad te is korábban, fék van, inkább másra költöm el, amiben több élvezetet látok.
-
hami85
aktív tag
Látom megjöttek csoportokba a dolgozói szettek (4002024)... hát ennél ocsmányabb szettet rég láttam.
-
hami85
aktív tag
Ez nem úgy volt hogy kifutott?
-
hami85
aktív tag
-
hami85
aktív tag
Az outlaw forest kivaló, szerintem ez rekordot fog dönteni a kifogyás tekintetében.
-
hami85
aktív tag
válasz
Corleone33
üzenetére
Te még jobban jártál én 1,5 hónapja rendeltem 4 rendelést lego.bravostore.hu oldalról. Packeta. 2 csomag ideért , 2 mint kiderült a raktárban elveszett. Várok kb 1 hónapja hogy kártérítsék a shopot, majd ők utána engem...200e lóg a levegőbe másfél hónapja. És bár tudom a shopnak semmi köze hozzá, de eztán tőlük sem fogok vásárolni és Packetával sem.
-
hami85
aktív tag
válasz
Corleone33
üzenetére
Én 4 rendelésem ami a legostore budapestről jönne, 2 megjött, 2nek 2 hete semmi nyoma. Ez Packeta. Már irtak hogy lehet kartérités lesz mert nem találják a csomagokat… nocomment.
-
hami85
aktív tag
válasz
Corleone33
üzenetére
Nintendo, akcios ára volt felhasználtam a pontjaim, meg jött vele 3 ajándék szett…
-
hami85
aktív tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Ez biztos, hogy az? Teljesen más a borítója EAN stimmel de a kép nem..
-
hami85
aktív tag
Ahogy nézem 8 órát bírta a JABBA mellé járó skywalker fénykard, már nem elérhető @SAH-on, kiváncsi leszek mennyire durran el az ára.
-
hami85
aktív tag
Jabba nem lett valami olcsó

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert rendelhetek akár én is alzáról kibontom kiveszem a figeket és ugyanúgy visszacsomagolom a kutya nem fogja észrevenni és eladják újból bontatlanként... Én ezért is hagytam abba ezt a sportot.