Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
addikt
válasz
beamen
üzenetére
ÁK béna, azt ne vedd HL árnak. Egyrészt volt itt aki 40k (vagy alatta csípte meg, asszem Juronics'), de nekem is picit ezen Allegrós ár alatt lett meg Emagról. (Igen, Emagról, nem, nem a hamisítvány, amit SOHA nem is árult az Emag, hanem az Emag felületén egy noname senki cég...)
-
maross
nagyúr
válasz
beamen
üzenetére
Rengeteg alkatresz megmaradt, mert pl a legretrobb kek batmanbol a vilagoskek alkatreszek sehova nem kellettek ketszer. De azt nem tudom, hogy a tenyleges tartalek apro alkatreszekkel szamolt-e a keszito, szerintem nem (maradt pl +2 fehér szem ahogy nézem). Egyébként abból érdemes lehet más színt is venni, én vettem sárgákat, kicsit feldobja). A tálcában van 5-10 alkatrész más készletekhez, pl a mack anthem elveszett antennája, még nem válogattam át.
-
Crus
addikt
válasz
beamen
üzenetére
FOMO van, vagy tényleg nagyon tetszik mindenkinek?
Szép, de bárhogy is nézem még a MOC-okat is, egyszerűen nincs meg a kell érzés. A figek meg nekem nagyon nem adja. MOC-olva ráadásul nem kicsi... az értékes helyet inkább valami komolyabbnak tartogatnám.
Ha nagyon nagyon akarnám, nejemet be tudnám érte ugrasztani, bár kiesik neki eléggé, de bárhogy is győzködöm magam, meg nézegetem, nem adja...
-
HellGreg
őstag
válasz
beamen
üzenetére
Íme: [kép] [kép] [kép] [kép]
Kettévehető, a belseje is egész jól néz ki, bár az a része annyira nem izgat, külsőre viszont messze ez tetszett a legjobban a rebrickable-n. A szerző most egy 4 szettes változaton dolgozik, ha az is ilyen stílusú lesz, biztos hogy összerakom. De mivel csak 3 van nekem az eredetiből, kéne még venni legalább egyet, de inkább kettőt, gondolva a jövőre.
Ha esetleg valaki ad el bontottat itt, meghallgatok bármit
A templom (kísértetházból) viszont nem annyira tetszik, ormótlanul nagy, ötletes, de valahogy nem fogott meg. Kénytelen leszek visszaépíteni az eredetit, mert olyan jó mocok nincsenek belőle. -
Djuree
félisten
válasz
beamen
üzenetére
hát szerintem ennek nincs belső tere, de ki lehet dolgozni. én az ilyesmi várakat szintenként szétszedhetőre szoktam csinálni, vagy olyanra hogy az egész hátulját ki lehessen nyitni. kell bele kis játék funkció. de igen, ez ugyanúgy porfogó mint szinte az összes ucs meg nagyobb készlet, moc. én pl. csak összerakom aztán kirakom, inkább nagyobb legóim vannak, bár az ucs-ket már eladtam, majdnem megvolt az összes. porosak is, de nem érdekel, a porral való harcot már az első nap elvesztettem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kvelstadt: érdekes én se találok most. amiket vettem már régebben vettem, több éve, asszem egy horvát srác csinálta őket. volt neki vagy 10 már akkor is ebből a fajtából, kisebb nagyobb is, azóta már gondolom a duplája lehet. de hogy hol árulja nem tudom, ebayen nem lelem.
se rebrickablen...
viszont azt hinné az ember olcsó megépíteni, aránylag, mert csak szürke lapok, meg ívek, téglák, amik olcsók, de annyira nem mert sok kell belőlük. egy kisebb is 5000 alkatrész, szal vagy 150k bl-ről összeszedve. de egyet össze fogok rakni majd. -
formula01
senior tag
válasz
beamen
üzenetére
Ezt a drága porfogó dolgot mondjuk sok mindenre rá lehetne sütni, aminek gyakorlati haszna nincs, egy kiállított Legotól kezdve egy festményig, stb.
Én úgy vagyok vele, amíg van helyem, és jó érzéssel tölt el valamire ránézni, és hogy ott van az az adott akármi, addig nem felesleges. Ha meg elfogy a helyem, vagy megunom, akkor meg elég jól tartja a legtöbb Lego az árát ahhoz, főleg ami kifutott, hogy el lehessen adni, és venni a helyére valamit, ami újra megadja ugyanazt az érzést.
-
tPedro_
őstag
válasz
beamen
üzenetére
https://www.lego.com/en-us/black-friday-deals
Nekem nem rémlik, hogy az elmúlt években ilyen szinten beharangozták volna előre, a konkrét szetteket is meg tudod nézni, csak még a normál árat mutatja.
-
Dilikutya
félisten
válasz
beamen
üzenetére
Viszont a nepperek sem fognak tudni tapogatni, nekik is lutri lesz, miből mennyit szereznek. Kivéve, ha lesz valami jelzés a dobozokon. A gyűjthetős legelső szériák idején állítólag volt kód a zacskón, ilyen Braille szerű pontokkal, különböztek is, de ez alapján nekem sose sikerült azonosítani semmit.
-
Crus
addikt
válasz
beamen
üzenetére
Eddig is drágábban adták. Nagyon is.
Eztán ez egy normál termék, amit pl. bevásárlás vagy egyéb Lego rendelés mellé oda lehet csapni. Kinyitjuk, örülünk, vagy ha van már belőle akkor csere a kismillió Legós közösség valamely tagjával. Mert, hogy a Lego ezt a történetet erre találta ki anno és nem arra, hogy "felnőtt" férfiak matassanak a szupermarketekben, majd kétezerkettő' haszonnal feltolják a marketra húszasával. -
RapaNui1
aktív tag
válasz
beamen
üzenetére
Szerintem mivel a listáról lekerült a Völgyzugoly meg a Millennium is már nem is lesz. Ha lenne, vagy várnának még belőle, akkor miért vették volna le a listáról. Nincs benne logika, de ne legyen igazam, bár az akció úgy volt feltüntetve hogy május vége vagy a készlet erejéig.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
beamen
üzenetére
Mondjuk az szép lett volna ha az 1 hónapig hirdetett akcióban elfogynak az első napon a készletek. Ezért nem is tankoltam be, kizárólag annyit vettem, vagy 1-1 darabbal többet amit tudtam hogy itt páran szerettek volna Alpesi ház és Riwendell, mert tudom hogy sokan majd este olvassák ezt, legyen lehetőségük nekik is hozzájutni egy-egy készlethez.
-
HUN_Sector
őstag
válasz
beamen
üzenetére
Az a Tesco amelyik polcról szedi.
Az auchan webshop egy külön erre a célra fenntartott törökbálinti depóból dolgozik, ami független a boltoktól. Az hogy az akciók néha átfedésben vannak, mellékes. Sokszor van olyan hogy ami a webshopban akciós, az a boltban más áron fut. Erre a kérdésemre kaptam a fent leírtakat.
-
magickonfig
tag
válasz
beamen
üzenetére
Mennyi volt kirakva nálad, mert 10:30 kor LE VOLT FOSZTVA a Törökbálinti a Budaörsivel együtt...
Kalózhajó, McLaren, Potter rengeteg volt. Mind online áron.
Tegnap megnézet legalább 20db Vár volt kirakva 30k-ért. Most reggel 1db ot találtam eldugva egy másik doboz mögött, azt köszöntem szépen megvan végre az első 3in1 váram .Nepperszagot éreztem ismét
-
-
knoxhu
senior tag
válasz
beamen
üzenetére
A külön szállitás a kulcs. Mivel utanvéttel rendeltem így gondolom mindkét szállitáshoz kénytelenek összeget rendelni. 34.671 Ft-ot fizettem volna, ebből a Lego lett 30.028 a szatyor pedig 4.643. Múlthéten jött a Lego, ma jött volna a szatyor de így inkább nem kértem, hanem köszöntem az extra akciókat a Legora

-
RapaNui1
aktív tag
válasz
beamen
üzenetére
Üdv. A doboza biztos sérült volt, de erősen körbe volt tekerve átlátszó zsugorfóliával, így én ki sem bontottam, mert a 6x6 Volvo helyett 2db könyvet kaptam, így a 2db Ford mustanggal együtt ahogy kaptam vissza is vittem Fehérvárra, így biztosan ez lesz az. Gondolom azért tekerték körbe hogy a tartalma ki ne hulljon. Annyira azért nem tűnt vészesenk de mivel nem bolygattam és nem bontottam meg nem tudok róla bővebben nyilatkozni. Egyébként mennyiért árulták én 100k- fizettem érte.
-
Mauzes
addikt
válasz
beamen
üzenetére
Á, egy másodikra már nincs szükségem.
Max ha bontatlan lenne. Ez szerintem keresett szett lesz a kifutás után, legalább is elég különleges a mérete és kidolgozottsága ebben a tematikában. Persze lehet tévedek és túl drága a komoly kereslethez.Amúgy tegnap böngészés közben beraktam még a kosárba egy Kísértetkastélyt, egy Porsche 911 RSR-t meg egy Óriáskereket is, de a szumma láttán gyorsan elkezdtem gyomlálni...
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parfüm topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de friss az élmény, tutkó lesz akcióba egyszer, pláne itthon, ráérünk majd akkor bevásárolni belőle

se rebrickablen...

. Botanica Orchidea és a "kaktusz" készlet berendelve. Alapára se volt rossz.
LÁZ