Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  iPhone-t használók OFF topikja (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-26 14:04:56

LOGOUT.hu

iPhone-t használók OFF topikja

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45101) manchester85


manchester85
addikt

Akarok rendelni anyámnak egy iPad minit, mert nehéz neki a 3-as. Csak egyszerűen nem tudom, hogy most várni kéne-e az újra, ki tudja milyen ios 7-tel, vagy inkább megrendelni a biztos refurb-öt 280$-ért. A régi 3-as meg elmenne árában, sőt, többért is.

i6 Silver

(#45102) vadászcsiga válasza manchester85 (#45101) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Jóisten tudja csak...meg Kúk kapitány

[ Szerkesztve ]

(#45103) Xero válasza manchester85 (#45101) üzenetére


Xero
nagyúr

Én várnék október végéig.

(#45104) manchester85 válasza Xero (#45103) üzenetére


manchester85
addikt

Csak van néhány érv, ami a várakozás ellen szól:

1. Minimum 50 dollárral drágább lesz (a refurb csak 280, de ki tudja, ha retina jön, akár még 350 is lehet)

2. iOS 7 és annak a bizonytalan stabilitása, meg ugye nem is tetszik

3. ha esetleg jön a retina, ami amúgy önmagában jó lenne, akkor megint megvan az esély a lassulásra, melegedésre, stb.

Összességében ezzel a minivel az égvilágon semmi gond, ha megfelelő méretű a betűméret, az iOS stabilitásáról nem is beszélve. :)

Ja, és ez az "egyszerre mindent bemutatunk" elv se tetszik. Sokkal jobban tetszett, hogy az őszi időszak az iPhone-é, a tél végi meg az iPadé. Ebből fejetlenség lesz.

[ Szerkesztve ]

i6 Silver

(#45105) válasza Totheground (#45077) üzenetére



őstag

Készülődnek elmenni a szolgáltatók, és még az utolsó bőrt próbálják lehúzni, hogy ne legyen akkora veszteségük az itt hagyott infrastruktúra miatt. Ha ezek maradnak, mennek a bankok is. Matolcsiék kipaterolnak minden mocskos kapitalistát, és majd lesz nemzeti mobil szolgáltatónk, olyan nemzeti árakkal mint a mostani rezsicsökkentés. :D

(#45106) vadászcsiga válasza (#45105) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Nem akarok politizálni de látszólag helyes amit csinálnak, mondjuk az hogy állami kézbe kerül minden az nem jó. Hol itt a csavar? Most komolyan kérdezem

(#45107) válasza vadászcsiga (#45106) üzenetére



őstag

Fogok válaszolni, de nem most. Türelem. :)

(#45108) Ragnar95


Ragnar95
nagyúr

Most először sikerült túllépnem az 1gigát, mondjuk nem túl jókor, mert még 10nap van hátra a fordulóig, úgyhogy addig szívhatok a remek lassított nettel :(((

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#45109) vadászcsiga válasza (#45107) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Mire várunk?

(#45110) korpicschess válasza korpicschess (#45023) üzenetére


korpicschess
veterán

.u.p.

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

(#45111) válasza vadászcsiga (#45109) üzenetére



őstag

Rendszerváltásra :D

Ragnar95

Akkor te sem nézel sűrűn YouTubot

Cyberpunk

Jut eszembe, vettem egy Cube Infinity-t full LS :D :D

[ Szerkesztve ]

(#45112) Onderon válasza Xero (#45089) üzenetére


Onderon
senior tag

úgy tűnik a 10000ft alatti csomagoknál tervezik a tiltást.

(#45113) xors válasza Ragnar95 (#45108) üzenetére


xors
senior tag

nekem eddig volt fél giga netem kb minden hónap vége felé leszívtam és belassították, és most beléptem egy kórházi flottába, úgyhogy2giga netem megvan 6ft -os percdíjjal minden irányba és 3000ft havidíjjal még a hülyének is megéri ;]

(#45114) válasza xors (#45113) üzenetére



őstag

Telenornál van 5Ft-os kártyás tarifa, de semmit nem tudni róla. Állítólag a "my menüben" van róla infó, de tuti átverés. Itt találtam valamit.

https://m.facebook.com/telenorhungary/posts/10151775157596125

[ Szerkesztve ]

(#45115) vadászcsiga válasza (#45111) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Na most fikázni ugyabár könnyű. Magyarázd meg ha már betolod ezeket. Nem provokáció, tényleg érdekel.
Régebben lehetett veled komolyan beszélgetni, az utóbbi időkben képtelenség.

(#45116) xors válasza (#45114) üzenetére


xors
senior tag

áhh ilyen árakat simán szolgáltatónál esélytelen kapni, mondom kórházas flotta ott is csodálom igazából hogy ad ilyen ajánlatot a T-mobile

(#45117) válasza vadászcsiga (#45115) üzenetére



őstag

Az a baj, hogy most nincs kedvem sokat írni. Nézz és olvass mást is ne csak a m1-t DunaTV-t. :)

(#45118) vadászcsiga válasza (#45117) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Nem szoktam híradót nézni, hallgatni. Melohelyen a class fm szól, ha ott elkapom a híreket akkor esetleg. Meg anyamtol aki megrögzött fideszes, úgyhogy nem veszem komolyan :DDD

(#45119) Ragnar95 válasza (#45111) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

Lehet,h az is megdobta,h ebben a hónapban néztem pár videót yt-on, de nem sokat, max 30-60percet sztem
xors: 3000Ft-ért az nagyon durván kedvező :Y

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#45120) Onderon válasza vadászcsiga (#45118) üzenetére


Onderon
senior tag

ne kezdjünk el politizálni légyszi :) legalább itt ne :)

(#45121) Malachi válasza vadászcsiga (#45106) üzenetére


Malachi
addikt

na, ezt inkább még itt is offban, aztén részemről ennyi, egy mukkot többet nem fogok erről beszélni.

a csavar ott van, hogy téged, meg engem adóztatnak, csak nincs gerincük egyenesen kimondani. ráterhelik inkább a szolgáltatókra, meg a bankokra, tehát az ő (ő=állam) pénzük megvan, azok meg nyilván nem jótékonysági szervezetek, tehát tovább terhelik az ügyfelekre.így a kör bezárul, végső soron tőlünk szedik be a pénzt.

mindenzt azért, mert manyup pénzek lenyúlása ide, gazdasági csoda oda, csak nem akar pörögni az a fránya gazdaság, csak az van, hogy folyamatosan szakadunk le a régiótól, de a pénz az nagyon kellene, hogy menjen a szekér. meg épüljön a sok szép új stadion. meg jusson a közgépnek is azért. meg a haveroknak, érted.

az ötlet maga nem rossz (ha pénz kell, szedjük be azoktól, akiknél legalább valamennyi akad, értsd most akiknek telik mobilra, meg bankszámlára) de a kommunikáció, a folyamatos hazugságok, az EU folyamatos püfölése, az, hogy a szemedbe azt mondják, a szemét multik veszik el a pénzed, de közben természetesen tudják, hogy ők maguk veszik el, a multik csak közvetítők, az valami iszonyú gyomorforgató. meg persze az is, amire elmegy a pénz. mert azt láthatod, hogy a gazdaság évek óta csak stagnál, az állítólagos adósságrendezés is kudarc, mert a GDP arányos adósság +/- egy-két százalékon van a mai napig, a minisztériumokat újra feltöltötték sok naplopóval, nem lett kisebb a vízfej, jaj, rengeteg a gond, na. csak az van.

ez minden, csak nem helyes. egy szánalmas, és hazug színjáték az egész. undorító.

(#45122) Totheground válasza vadászcsiga (#45106) üzenetére


Totheground
addikt

Nem csinálják helyesen.
Profitorientált cégektől nem vesszük el a profitot, mert 1) úgyis kisajtolják máshol (read: fogyasztókon), 2) Nem ruháznak be (lásd az elektromos hálózat 6-7 éven belül érkező problémáit, ha nem lesz bővítés, márpedig így nem lesz) 3) gazdasági instabilitást és kiszámíthatatlanságot okoz ami nem kedvez az FDI-nak és 4) fake gazdasági adatokat teremt, amire lehet hivatkozni. Lásd pl a nemzeti bank új alapvetését, amibe bekerült, hogy az elsődleges cél (ami az MNBnál inflation targeting) veszélyeztetése nélkül támogatja a mindenkori kormány gazdaságpolitikáját. Ez már önmagában kurva nagy probléma (jegybanki függetlenség ugyebár), de főleg akkor, ha olyan kozmetikázott adatokkal tekintik teljesítettnek az elsődleges célt, mint a rezsicsökkentés által mesterségesen leszorított infláció (amit nem mellesleg az alapkamat csökkentés fel fog pörgetni, de ezt is jól maszkolja az előbb említett folyamat egésszen addig, amíg nem késő. De akkor ugyebár már megvoltak a választások). Aztán itt van ez a franc se tudja, milyen program, ambe ez a barom beletolt 2k Mrd-t, csak aztán az MNB fogja utána az alapkamatot fizetni, illetve futni a kockázatot, ami a monetáris rendszer kitettségének baromira nem tesz jót.
Aztán ott van a bankok baszogatása. Remek, nyírbáljuk a profitjukat, hátha még kevesebb hitelt helyeznek ki, úgyis sok a pénz a magyar gazdaságban, és ez nem indít el egy fogyasztás-termelés halálspirált előbb-utóbb.
Vagy az örökké halogatott nyugdíjreform. Márpedig 5-10 éven belül kurva nagy bajok lesznek, ezt kb az összes környező ország felismerte, csak nálunk szent tehén a nyugdíjas (meg Japánban, de ott kicsit más a helyzet).
És akkor már ne beszéljünk az "alkotmányba" épített politikai taposóaknákról (KK elfogadása pl), a nyílvánvaló mutyikról, az amúgy totál alkalmatlan pártkatonák pozícióba betonozásáról, az idióta, valóságtól elrúgaszkodott populizmusról, etc.

Elég ennyi vagy folytassam?

[ Szerkesztve ]

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#45123) vadászcsiga


vadászcsiga
félisten

Elolvastam mindkettőtöket. Akkor mi a megoldás? Nem elmenni szavazni, a többi macskajancsira szavazni vagy itthagyni az országot, ami nem járható út egy bizonyos kor után, család, stb

[ Szerkesztve ]

(#45124) Totheground válasza vadászcsiga (#45123) üzenetére


Totheground
addikt

Az az gáz, hogy jelenleg NINCS normális alternatíva (még Bajnaiék jártak hozzá a legközelebb, de így az MSZP-vel együtt felejtős a dolog), a teljes magyar politikai "elitet" (röhögnöm kell) ki kéne söpörni a francba. Amúgy jelenleg egy kizárólag szakértői kormány kéne 5-7 évre, rendbetenni a gazdasági helyzetet és a különböző mutatókat. Csakhát ilyen nincsa horizonto n. Többek közt én ezért akarok elmenni. Nem látom az ország jövőjét. És nem vagyok se forradalmár, se politikus (szerencsére), hogy mélyreható változásokat próbáljak elérni.

[ Szerkesztve ]

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#45125) Totheground


Totheground
addikt

Ja igen, és amit még fentebb akartam: lassan megkockáztatom, hogy hamisításnak is lehet titulálni, amit a különböző adatokkal művelnek. Szezonalitástól meg nem tisztított vagy épp nem megfeleően elkészített/értékelt statisztikák, eltérő módszertan, és direkt hazugságok/frázisok, amiket persze a csodás gazdasági vénával rendelkező átlagmagyar tövig benyal (legalábbis amit az utcán hallok, az alapján igen).
Meg a magyar politikát átfonó mocskolódás: nem a "miért minket?", hanem a "miért a másikat ne" elv dominál, ami kicsit sem elölremutató.

Na, asszem eléggé felhúztam magam megint, megyek veszek egy forró fürdőt. :DDD

[ Szerkesztve ]

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#45126) válasza vadászcsiga (#45118) üzenetére



őstag

Ezt már régebben írtam, csak most bekopizom. Pedig még nincs kész. Tehát még mindig nincs kedvem sokat írni. :D

Nincs jegyem, sem bérletem

Nincs jegyem sem bérletem,
Nincs cégem, sem betétem.
Nincs sógorom, így trafikom.
Nincs repülőm, sem vonatom.

Itt élek az országban,
A lelkem fogságban.
Nincs kenyerem, sem pénzem,
De van még reményem.

Nincs jegyem, sem bérletem,
Nincs hazám, sem életem.
Nem járok a parlamentbe,
Pedig ott a napfelkelte.

Válság söpri Európát
Hol a jó még jobb, a rossz rosszabb.
Senkik harca milliókért,
Hogy eltaposson milliókat.

Nincs jegyem, sem bérletem
Már nem nevetek, szégyellem.
Szégyellem azok helyet,
Kik ezt tették velem.

Van egy bolond, ki segit,
Az álmaim megmondója.
Nem akarok felébredni,
De az éiség elrontja.

Nincs jegyem, sem bérletem.
Ponthatár a végzetem.
Pénzért veszek diplomát,
Kocsit, nőt, és iskolát.

Nincs eszem, sem képzetem,
Csak tapsolok, mert van kezem.
Ezt várják el, táncolok,
Hogy mit hoz a holnap, arra szarok.

A törvény szent és sérthetetlen,
De kétharmaddal átírják.
Reformokra hivatkozva,
Hozzák a bevásárló listát.

Mint réten a friss fű,
Úgy zöldeltünk nemrég,
Harmat cseppek, nekktár, lepkék,
Mind, zengve dongva ellepték.

De sártangerré változtatta,
Az éhes marha csorda.
Nem törődve semmivel,
A jövőt falva fel.

Nem kell nekem szánalom,
Sárdagasztó rágalom.
Kommunisták voltak lesznek,
Jobbról, balról, ott figyelnek.

Az igaz ember ismérve,
Ha A-t mond azzal vége.
De vannak akik nem ezt valják,,
Mit szeretnél, azt mondják.

Az idő velünk, nem ellenünk.
Az új világ már kopogtat,
Csak halljuk meg emberek,
És nyissuk ki az ajtókat.

Nincs bérletem, sem jókedvem
De ha kell, megmentem.
Megmentem az igazat,
Az egyetemes jogokat.

(#45127) Blaise


Blaise
veterán

Mai animgif

(#45128) Cyberpunk válasza Blaise (#45127) üzenetére


Cyberpunk
félisten

:DDD

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#45129) HarryPotter válasza Totheground (#45122) üzenetére


HarryPotter
őstag

totherground, malachi: plusz egy. Mégannyi, hogy ez a posztkádári mentalitás, aminek a lényege, hogy ne gondolkodj, majd az állam megvéd mindentől, irgalmatlan kártékony ideológia, és sajnos nem tudjuk levetkőzni, ma NER-nek hívják

my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order

(#45130) máyköl


máyköl
veterán

Én rengeteget politizáltam egy időben, nagy Bajnai fanatikus voltam, de a sok váratlan lépése miatt kénytelen voltam kihátrálni tőle. Tényleg ő volt szerintem az egyetlen miniszterelnök, aki valamennyire rendbe tudta szedni a dolgokat, és nem is kellett neki 4 év. És gazdaságilag remek szakember. Azonban szerintem a hatalom most meghülyítette, ő nem az a típus, aki harcba száll a kormányért, de valamilyen oknál fogva mégis ezt teszi. Mert már őt is ugyanaz vezérli, mint a többieket.

2014 szeptemberében vagy októberében kiköltözöm Németországba, ez szinte már biztos. Én mindig is ellene voltam ennek a külföldre menekülésnek, de nem látok már más alternatívát.

[ Szerkesztve ]

(#45131) Cyberpunk válasza máyköl (#45130) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Hát sok sikert odakint! Én is mennék szívesen, pedig én szeretem a hazámat, de itt megélni.:U :(

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#45132) Malachi válasza máyköl (#45130) üzenetére


Malachi
addikt

"szerintem a hatalom most meghülyítette, ő nem az a típus, aki harcba száll a kormányért, de valamilyen oknál fogva mégis ezt teszi. Mert már őt is ugyanaz vezérli, mint a többieket."

véleményt nem mondok róla, de azt vedd észre, hogy kampány van, jövőre választások. ilyenkor ez megy, nem lehet másképp, valamivel jelt kell adnia, akkor is, ha ripacskodással, mert teljes a jobbos túlsúly tévében, rádióban, mindenhol. már abban, ami eljut az ország nagy részéhez. és figyeld meg, ez tavaszig csak durvulni fog, ez még semmi.

(#45133) GALARDO


GALARDO
addikt

Ismét egy zseniális reklám. :C

How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

(#45134) manchester85 válasza GALARDO (#45133) üzenetére


manchester85
addikt

"For the colorful". Istenem, ezt az ötlettelen reklámmaszlagot...

i6 Silver

(#45135) GALARDO válasza manchester85 (#45134) üzenetére


GALARDO
addikt

Engem meggyőzött, lehet egy kéket én is beszerzek. :K

How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

(#45136) Zjunior


Zjunior
veterán

FIfa 14 tölthető:) :K

Work Hard ™- Play Hard ™!!

(#45137) vadászcsiga válasza (#45126) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Ez most meglepett. Ennyire kilátástalannak érzed a jelenlegi életet? Szerintem nem szabad ennyire a politikától függeni.

Többiekhez. Lehet hogy hülye vagyok de en is ugy érzem hogy semmi szükség ezekre vérszívó multikra. Vessetek össze pl a telefon szolgtatokat a par száz km-rel nyugatra lévőkkel. Mar Ausztriában sem tehetnek meg bármit az ügyfelekkel hiszen belőlük élnek. Ilyen mint nálunk, megkockáztatom hogy csak Mo van. Vagy a bankok, vagy a külföldi kézben levő multik. Nem egy ismerősöm dolgozik pl a Lidl-ben, ami ott folyik szemben pl az ausztiaival, bicskanyitogató. Kint szabályok vannak amit be KELL tartani.

Masik meg a mostani kormány. Ha ő van, mindenki a második atikrisztust latja benne, pontosan igy volt ez az előző kormányzásuk idején, ha a vörösök, az mar nem annyira rossz pedig csináltak ok is cifra dolgokat hu hú de még milyeneket, aki akarja emlékszik ra. Számok meghamisítása akkor is történt, sőt a mutyi akkor van csak igazán amikor ők vannak, tudjuk hogy Bp nagy része melyik oldal felé húz, életem első 27 evet ott töltöttem ugyhogy tudom miről beszélek. Nagyon sok összefonódás es komcsi barát csak arra var hogy ujra a helyükön legyenek.

Most jól a kétpólosú hibaba estem, ha nem ezek akkor a masik, holott mindegyket seggbe kene rugni.
Még annyit hogy akik abban reménykednek hogy jövő tavasszal változik a felállás miben reménykednek?

[ Szerkesztve ]

(#45138) Ragnar95 válasza vadászcsiga (#45137) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

Ne legyünk már ennyire szűklátókörűek... :U
Te se gondolhatod komolyan, h a multik nélkül működne az ország. A gazdaság 70%-át ők adják és csomó piacon csak multik vannak, gondolj már bele, multik nélkül hol vásárolnál be? Nem lenne egy hipermarket sem, nem tudnál telefonálni, mert nem lenne szolgáltató, nem lenne interneted, TV-d, a bankok 70%-a szintén kimenne, így maradna az az 1-2magyar, ezen kívül gondold már végig, hány százezer munkahely szűnne meg... :U

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#45139) Turbomann válasza vadászcsiga (#45137) üzenetére


Turbomann
tag

Ez nem politika ez a valóság. Amit régebben ki harcoltak azt most szépen elveszik. Régen is szegénység volt, de ami most van az rosszabb az amcsitol is. Ott ha egészségügy kell van biztosítás ahogyan itt is. Az más kérdés hogy ér is valamit. Kormánynak nem érdeke, hogy munka helyet teremtsen. Aki tehet lep le innen, mert ezt akarjak. Nincs semmi mező gazdaságunk és a mostani magyarul beszélő idegenek tettek ahogy a sok birka most is hisz nekik.

(#45140) Malachi


Malachi
addikt

mindenki elmondta a véleményét, bár nem vagyok modi, se semmi komoly, de hadd kérjem meg most a csapatot, hogy itt fejezzük be. úgysem lenne értelmes vége, ha folytatnánk, ez nem az a terep. köszi!

(#45141) manchester85


manchester85
addikt

Na, végre egy jó hír

i6 Silver

(#45142) Malachi válasza manchester85 (#45141) üzenetére


Malachi
addikt

hát én nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy talán az iOS7-tel szembeni mérsékelt lelkesedésre számítanak. :D akárhogy is, mindenképp jó hír! :)

(#45144) GALARDO


GALARDO
addikt

How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

(#45145) whitezo88 válasza GALARDO (#45144) üzenetére


whitezo88
nagyúr

nem meglepő.

(#45146) tDr1v3r válasza Malachi (#45142) üzenetére


tDr1v3r
veterán

Biztos nem amiatt, le merem fogadni (évek óta AppStore-ra rá nem nézéssel) hogy minden proginál iOS 5 vagy 6 az alapkövetelmény.

disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

(#45147) r3dsnake válasza manchester85 (#45141) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

Ez tenyleg jo. Mar csak azt kellene meglepniuk, hogy vasarlas elott X ideig kiprobalhato legyen az app.

(#45148) Malachi válasza tDr1v3r (#45146) üzenetére


Malachi
addikt

ez mondjuk igaz, és visszafelé kompatibilisek az appok.

(#45149) vadászcsiga válasza Ragnar95 (#45138) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Gyerekkoromban sem volt azt megis elvoltunk valahogy :F

Malachi
Ha értelmesen beszélgetünk higgadtan miért ne lehetne? A cicák mennyivel különb téma? :D

Az hogy ti felhúzzátok magatokat ezen azzal nem tudok mit kezdeni.

[ Szerkesztve ]

(#45150) r3dsnake válasza vadászcsiga (#45149) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

Sokkal. :)

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  iPhone-t használók OFF topikja (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.