Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz vadászcsiga #44850 üzenetére
Ott van az adatlapon a Hardveraprón, már most is
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #44852 üzenetére
Töröld a hardverapro.hu-ra mutató sütiket.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
SÖ
addikt
válasz Totheground #44839 üzenetére
Ez jó amikor a rtanzakciós adó 3% vagy mégtöbb
-
madgie
titán
válasz mondomén #44855 üzenetére
Általános iskola első osztályában is ment a hiszti, hogy az óvodás jutalompecséteket, emg pirospontokat nem vihette át az ember?
Soha nem volt hivatalos az eddigi pirospontozás, most van végre "gyári" rendszer, aki eddig össze tudott szedni száz nem hivatalost, az most sem hónapok alatt fog egyet-egyet összekaparni.
-
DanielK
addikt
válasz Blaise #44838 üzenetére
régen, míg nem volt magyar playstation store, addig ezért volt jó, mert tudtam letölteni uk store-ból. ezért lett amex. mivel évek alatt feltornáztam a hitel nagyságát, nem szívesen mondanék le róla.
a visszatérítés meg jó, mert mindent, amit a sima kártyával vennék, erre veszem. és visszakapom az 1%-át. sőt van már olyan hely,ahol alapból 3-at adnak vissza. -
korpicschess
veterán
Na megjöttek a 8 pines kábeleim, és mind jók. Szóval ha valakinek kell, keressen, ajánljon bátran, nem zsákbamacska.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
r3dsnake
nagyúr
Meh, hívtak holnapra Abony-ra tigriskölyköt simogatni. Nem tudom menjek-e, Szegedről messze van, meg kb 5-6e tuti lenne ez az utam. De amúgy meg tigris >.<
-
r3dsnake
nagyúr
válasz korpicschess #44867 üzenetére
Ugye?
-
joey04
titán
válasz vadászcsiga #44864 üzenetére
Asszem már nem kell:
Akkor álljon itt mindenféle tény, amihez nyilvánosan hozzáférhet bárki. A következtetéseket mindenki vonja le saját maga.
iStyle Hungary Kft.
A tag(ok) adatai:
– POWERCOM Inc. (GB – Tortola,Road Town, Waterfront Drive, Geneva Place P.O. Box 3469.)
Árbevétel:
2008: 0,804 milliárd Ft
2009: 0,839 milliárd Ft
2010: 1,173 milliárd Ft
2011: 1,922 milliárd Ft
2012: 2,607 milliárd FtMérleg szerinti eredmény:
2008: -13,974 millió Ft
2009: 8,340 millió Ft
2010: 0,671 millió Ft
2011: 39,260 millió Ft
2012: -2,648 millió FtÖt év eredménye összesen: 31,649 millió Ft
X-Multimédiashop Kft.
A tag(ok) adatai:
– Bessenyei István 51 %
– Horváth András 49 %Árbevétel:
2008: 0,331 milliárd Ft
2009: 0,424 milliárd Ft
2010: 0,651 milliárd Ft
2011: 1,039 milliárd Ft
2012: 1,165 milliárd FtMérleg szerinti eredmény:
2008: 2,401 millió Ft
2009: 2,274 millió Ft
2010: 3,168 millió Ft
2011: 6,472 millió Ft
2012: 19,820 millió Ft, osztalék 50 millió FtÖt év eredménye összesen, osztalékkal együtt: 84,135 millió Ft
A 2012-es adatok alapján:
– a két cég árbevétele összesen: 3,772 milliárd Ft
– a két cég eredménye összesen: 67,172 millió FtA közös cég árbevételéből az XMS részesedése: 30,88 %.
A közös cég eredményéből az XMS részesedése: 103,94 % (XMS nyereséges, iStyle veszteséges volt)XMS Kft. mind az öt évben, iStyle három évben volt nyereséges.
Lehet gondolkodni, hogy az összeolvadás után Andrásnak mekkora része lesz az iStyle-ban.
Végül, álljon itt egy másik cég adata:
StarKing Óbuda Kft.
A tag(ok) adatai
Alfa Capital B.V. (NL -1118 Schiphol, Schiphol Boulevard 231. ép.)
Árbevétel:
2008: 0,623 milliárd Ft
2009: 0,554 milliárd Ft
2010: 0,993 milliárd Ft
2011: 1,524 milliárd Ft
2012: 1,597 milliárd FtMérleg szerinti eredmény:
2008: 2,694 millió Ft
2009: 2,141 millió Ft
2010: 2,883 millió Ft
2011: 13,383 millió Ft
2012: 19,344 millió FtÖt év eredménye összesen: 40,445 millió Ft
-
r3dsnake
nagyúr
Még hogy az állatoknak nincsenek érzelmeik: Dog cries on the grave of its owner
Amúgy megyek végül, estére már Kecskeméten leszek, holnap meg onnan Abony. Cyberpunk, majd lesznek cicás képek! :3
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
-
nagyúr
válasz joey04 #44871 üzenetére
Én már rég megbékéltem az iOS 7-el Mondjuk volt rá idő,hogy béta 1 óta megszokjam. Érdekes dolog ez,de ennyi idő alatt tényleg hozzá lehet szokni, sőt, visszanézve mindezek után az iOS 6 ikonokat és főleg az appokat (belülről) old school-nak tűnnek...
vadászcsiga: Én azt mondom, nem tart sokáig megszokni, utána már úgy fogod érezni, ahogy írtam (nagy valószínűséggel. Ha nem, úgyis mondod majd. Látod, más nem tudja megszokni, vannak kivételek. Jut eszembe, nem tetted fel sosem a bétát? Mintha úgy emlékeznék, hogy igen.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
manchester85
veterán
válasz DanielK #44875 üzenetére
Mér, az iOS 6 nem volt atomstabil? Engem nagyon zavart, hogy túl hosszú az animáció, mikor a homescreen-re lépek. Illetve az értesítősáv is egy vacak, tátong az ürességtől, gorgetni kell, hogy lássam a részvényeket. Nem jo megoldás, na. Ugyanakkor maga a UI semmi újat nem hozott magával, csak egy mas ízlésnek megfelelő skint.
i6 Silver
-
nagyúr
válasz manchester85 #44877 üzenetére
iOS 7-hez képest atomstabil volt, az biztos. Kíváncsi vagyok, mikor jön a 7.1, mert a végleges (amennyibe a GM marad annak, mint mindig is) nem épp megbízható. Értem én,hogy a többi ennél még sokkal szarabb lehet, dehát én iOS-hez szoktam, nekem ez a mércém, nem az android, meg a wp, stb.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
DanielK
addikt
de az ios 6 is stabil, de én más platformra utaltam.
-
manchester85
veterán
Ugy néz ki, viszik a telomat, 65-ért. Jó bóót? Mondjuk csak 3 hónapos, de egyelore se papírja, se doboza, mer lopott (költözéskor haver segített elvinni a cuccokat, es most a melohelyén pihen mindenem egy raktárban, mert Pestre mar nem jöhetett fel a furgonnal, majd csak egy het mulva.)
i6 Silver
-
máyköl
veterán
válasz manchester85 #44880 üzenetére
Persze, add el annyiért.
-
nord_
veterán
Nekem pont az a hosszú animáció tetszik benne a háttérképem miatt.
-
Ragnar95
félisten
válasz manchester85 #44883 üzenetére
Miért nem 5 akkor már?
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
manchester85
veterán
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #44885 üzenetére
még csak 22 va, türelem
-
DanielK
addikt
válasz manchester85 #44885 üzenetére
az szép...
-
madgie
titán
válasz manchester85 #44883 üzenetére
65-ér' vettél az ebay-en 4s-t? Wow, amerika?
-
nagyúr
-
Xero
nagyúr
Ma ismét pofára ejtettem a szifont. A másik telefont kerestem a sötétben és amikor megtaláltam úgy megörültem, hogy ez kirepült a kezemből és másfél méterről a járólapon landolt.
Nem kicsit tojtam be, mert a kijelző hirtelen full kékre váltott. Gyorsan lámpa felkapcsol, hard reset és már jött is az Apple logo. Egy karcolás nélkül megúszta.
Csúnya lett volna, ha két évig húzza, aztán csere előtt pár héttel töröm szét. Én valahogy mindig kifogom a strapabíró telefonokat.
-
SÖ
addikt
:W
-
HarryPotter
őstag
mindenki xfaktort néz??
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
korpicschess
veterán
-
madgie
titán
válasz korpicschess #44895 üzenetére
Dr Xavier mutánsiskolájába a felvételi.
-
manchester85
veterán
Na itt vagyok, minden oké, csak nincs telefonom. 63-ért megváltam szeretett 8 gigás i4-emtől, megérte? Igaz, csak 3 hónapos volt. A gyerek amúgy nem volt szimpi, először meg mertem volna esküdni rá, hogy el akar szaladni a telóval. Nézelődött körbe, két mondatot nem tudtunk váltani, na mind1, fizetett, ez a lényeg, és remélem nem olvassa most épp, amit írok.
madgie!
Jaja, de még nem tudom, hogy anyámé lesz-e, vagy az enyém. Októberben megyek ki 3 hónapra, ha valakinek kell valami, csak szóljon, persze én is jól akarok járni. Eredetileg az volt a terv, hogy ő majd vegye meg az újat, aztán azt én egy év múlva megkapom, de nem izgat a dolog. Jó lesz mindkettőnknek a használt. Neki is 4-e van/volt, egy újabb modell mindenképp kell, de bőven elég neki a 4S, és igazság szerint nekem is, főleg iOS 6 miatt. Ráadásul neki újra kéne tanulni ios 7-tel mindent. Szerintem nézek magamnak is egyet. Ezt is elkapkodtam, nemrég 280 dollárért volt 3 hónapos AT&T-s, amit persze 3 dollárért lehet gyári függetleníteni.
i6 Silver
-
GALARDO
addikt
Na ez már szánalmas. Mondjuk aki él a lehetőséggel, az meg is érdemli.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
madgie
titán
válasz manchester85 #44897 üzenetére
280 dolcsi az komoly, és ja, az at&t függetlenítes ugyanott (ebay) filléres tétel. Mondjuk szállítással, vám+áfával már nem olyan fényes ez az ár sem
-
snooze
veterán
válasz manchester85 #44897 üzenetére
a kapott pénzt jol megnézted?? ha már nem volt szimpi a vevö?
GO Gunners!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Autodesk - Revit
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika