- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
snooze #150431 üzenetére
Egyiknél sem írják. Egyébként innen lenne a legkedvezőbb. Megbízhatóak a plecsnikből ítélve de akkor sem szeretnék egy idősebb autógumit kapni.
Max annyit tudok még, hogy közleménybe beleírom, hogy ha nem frisset küldenek akkor nem veszem át a futártól. Azt úgyis tudom ellenőrizni, hoztak hozzám már pár szettet és mindig kettesével voltak összefóliázva.
-
madgie
titán
válasz
snooze #140172 üzenetére
Nem is fogják benyelni, az tuti. Két poén-rendelésem között volt vagy 20 perc, annyi idő alatt 200+ rendelés futott be hozzájuk a megrendelőszám alapján. Na majd biztos kiszállítanak 500-1000 darab 7000 forintos cuccot, mikor van közte egy csomó 4k tévé meg 700 ezres iMac
-
válasz
snooze #136890 üzenetére
Ne offolj légyszíves! Offtopikba vagyunk...
Nem olyan drogokról van szó amit ingyen osztogatnak általában.
"A rendőrök tavaly február 19-én Nagykanizsán a Rózsa utcában igazoltatták a 30 éves H. Rolandot. BMW típusú gépkocsijában a pótkerék helyén dobozba rejtve, műanyag tasakokba csomagoltan 191 gramm – nettó 43 gramm – nagy tisztaságú amfetamint találtak. Ez a jelentős mennyiség alsó határának 290 százalékát jelentette. A gyorsteszt pedig kokain fogyasztását jelezte a férfinél. Mint a nyomozás feltárta, H. Roland többeknek adott el kábítószert, ezek összhatóanyag-tartalma minimálisan 30,25 gramm volt, ami a jelentős mennyiség alsó határát 300,2 százalékkal haladja meg."
-
szekra
addikt
-
-Ben-
veterán
válasz
snooze #132118 üzenetére
Nem minden világbajnoknak Hamilton a csapattársa és nem mindenki ilyen későn lett bajnok
205 futam van a háta mögött. Ha 2008-ban lett volna bajnok, valószínűleg ő se vonul vissza. Nem kell ám rögtön köpködni. 2016 világbajnokáról beszélünk, szerintem a legutolsók akik köpködhetnek rá, azok mi „fotelszakértők” vagyunk. Részemről lezártam ezt a témát.
Ja, még annyi, hogy nem Rosberg drukker vagyok/voltam.
-
válasz
snooze #115298 üzenetére
a lesz kimaradt, biztos úgy értetted, tiszta sor, ha olyan anyagi helyzetbe(n) van/kerül valaki, hogy a sokkal fontosabb kiadásokat is szűkre kell venni, vagy agyalni a hónap végén, hogy miből fizeti ki a számlákat, akkor olcsóbb telefont vesz, de az már másról szól.
arra azért figyelek, hogy ne kerüljek olyan helyzetbe, ha már elértem egy adott szintet - nem születtem bele a jóba, hanem meghatározott úton kellett elérni még ezt is, ahol tartok, így pláne megbecsülöm a helyzetemet -, nem nyújtózkodom tovább a takarómnál, nem idézek elő hibalehetőséget, ezért bízom benne, hogy a későbbiekben sem lesz gond ilyen téren. -
GALARDO
addikt
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
snooze #31670 üzenetére
Vateráról nem fogok venni, mivel az kész lenyúlás maga az oldal is, nagyon utálom, ezen kívül az eladók is csak lenyúlnak, mivel ők is ugyanazt rendelik be külföldről, amit én rendelnék, csak rárakják a saját nyereségüket...Inkább várok 2-3hetet, ha feleannyiért megkaphatom csontra ugyanazt a terméket
-
peugeotmate
őstag
válasz
snooze #30532 üzenetére
0.459 kg-ra (18 tételre) jön ki ~13 dollárra a postaköltség China Post-tal, vagy Hongkong Post-tal. A darabszám nem számít (legalábbis nem tűnt fel), a súly már annál inkább. De regisztráció nélkül is meg tudod nézni, hogy az adott termékre mennyi a postaköltség, vagy akár csomagot is összeállíthatsz, de ezt már Ragnar95 kolléga leírta.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
snooze #23286 üzenetére
Tényleg nincs valami sok rész, és jó ideje csak ismétlik.
iPhone csavargatás. Na ez amúgy matrica lehet, vagy hogy? Mert rengeteg videó van youtube-on erről a trükkről.
-
válasz
snooze #21395 üzenetére
Hát adhatott volna a T egy nano-micro-sima sim átalakítót, nem egy nagy tétel, külföldi oldalak is kb. 50 centért osztogatják...
Új telefonként akarom beállítani, de jelenleg még i4-et használom, aztán nem akarom, hogy iCloudból az e-mail beállításokat és kontaktokat leszedve "összeakadjanak", stb.
Asszony is már kérdezte, hogy hogyhogy még nem a "táblás csokit" nyomkodom -
bigdady
nagyúr
válasz
snooze #18751 üzenetére
Milyen adatokra gondolsz? Mit kérjek el ami alapján le tudom csekkolni?
a support oldalon semmi ilyesmi nem látszik ami alapján megállapítható lenne? mindenképp be kell menni egy üzletbe, más alternativa nincs?istyle szerviz modellszám alapján megmondja esetleg?
Más: nálam megy az xms
-
válasz
snooze #16038 üzenetére
Persze hogy van, de annak a csövét hogy vezetem ki? Ha kinyitom az ablakot, akkor több meleg jön be, szóval ott is vágatni kell és "betetetni" megfelelő lyukat. Sokan azt hiszik,hogy a mobil klíma az csak egy doboz, de ugye a hőt, amit termel el kell vezetni valahol, ha ezt nem teszed, amit hűt elöl, azt ugye melegben leadja hátul, szóval egy tizedfokkal sem lesz hűvösebb a szobában
szerk.: Természetesen nem feltételezem,hogy ezt te nem tudod, általánosságban beszéltem!
-
SÖ
addikt
válasz
snooze #13656 üzenetére
Pontosa. Alonso is csak akkor tud nyerni, ha a nagyok kiesnek előtte.
Tibee86
Hamilton legtöbbször a box munkája miatt nem nyer. Pedig ez egy teljesen új kerékcserélő garnitura, és mégis elbénázták. Ha simán zajlott volna, nem tudott volna előzni Alonso - a képbe sem került volna Maldonado és most Hamilton állna a dobogón. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged