- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
icecave #193657 üzenetére
(ex)Kollégáim még mindig nem adták el a cégtől kapott részvényeket. Ránéztem az árfolyamra és február elsején zuhant egy nagyot, aztán most a héten.
Én amint megkaptam eladtam, így letudtam az árfolyam miatti aggodalmakat 3 éve.Szerintem lesz megint 1-2 év hogy vissza kússzon...
-
l.skywalker
titán
válasz
icecave #193620 üzenetére
Én sem voltam vele tisztában nagyon sokáig (valszeg a korábbi készülékeimben nem is volt Magsafe) - és habár hasznos funkciónak tartom, de én sem élek vele. Az ezzel használható kiegészítők nálam nem opciók a felhasználási mód miatt és inkább szeretem gyorsan feltölteni mint vezeték nélkül. Valahogy elkerült engem eddig ez, pont ezért vonzó számomra a 16e
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
icecave #193467 üzenetére
Ráadásul a gyári is filléres, és 100 usd körüli dacokkal vetekszik tesztek alapján. Korábban Macbookhoz is azt használtam, mert egyszerűbb volt így dokkolni, mint a beépített jacket használni. Most meg a mac minin lóg, hogy ne a front jacket kelljen használni. Baromi jó kis cucc. Windows alatt is hibátlanul működik amúgy.
-
vans?
őstag
válasz
icecave #193356 üzenetére
Kitartas! Rank nyaron var ez, ha minden jol megy. Mar idefele se volt eleg nekunk a kisebb kamion, 2 kombi fullra volt pakolva pluszban, szerintem most 2 gyerekkel 10 tonnas kamion kell.
Probalunk reszletekben konyveket pl. elvinni majd addig (van par szaz, szumma eleg nehezek).
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
icecave #193335 üzenetére
Nekem mondjuk nem ilyen fajta levélszerverem van, hanem saját domain és a hozzá tartozó mailboxok.
Van hogy 1 percig homokórázik és csak akkor jelenik meg a levél.
Vagy amikor régebbi levelek tartalmát nézem meg a telefonon/tableten akkor csak "homokórázik" és egyszer csak betölt.
Privát átjátszó sose volt bekapcsolva nálam, de ott Redditen is írják, hogy akinek nincs bekapcsolva Mail app mindenképp azon keresztül akar mászni... fura.A szolgáltató azt mondta más nem jelzett ilyen hibát, és nem látnak gondot a logokban. Szóval valami iOS bug lesz ez...
-
válasz
icecave #193310 üzenetére
Mindig mikor elmegyek olyan városrészben, ahol fatüzelés van, így télen az illata a gyerekkoromat hozza vissza, nekem nagyon kellemes emlék.
Egyik ismerősömék építettek kemencét, ami valahogy be van kötve a központi fűtéses vízkörbe is, csak azt mondja arra kell ügyelni, hogy keringtessék a vizet, tehát áram is legyen, amikor fával tüzelnek, különben tönkremegy a rendszer, vagy ilyesmi. Azért ezt nagyon el tudnám képzelni, hogy fűtök egy kemencét fával, és ez ötvözve van a radiátoros fűtés kényelmével a ház többi részében. -
vans?
őstag
válasz
icecave #193046 üzenetére
Az arral kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, mert en 4 eve koltoztem kulfoldre veluk, de az biztos, hogy normalisan dolgoztak, segitettek szekrenyeket is mozgatni a celhelyszinen stb. Nem vagy elorebb, ha sporoltal 100k-t, de osszekaristoljak a cuccaidat meg nem vigyaznak ra.
Jovore koltozunk haza valoszinuleg, majd ujra aktualis lesz. -
madgie
titán
válasz
icecave #192835 üzenetére
Az USB-C annyira lekövethetetlen, túlbonyolított valami, hogy legegyszerűbben úgy tudom ezt megoldani, hogy ha nagy adatátvitel kell, akkor az egyik külső SSD kábelét veszem elő
Az képes a ProRes külső tárolására is iPhone 15 Pro-n, de például a monitorom is ezzel hajtottam meg az M1 Minivel, míg megjött az Aliról az ehhez való kábel, mert sima HDMI-n csak 8 bittel megy ez a monitor, USB-C/DisplayPort, amin 10 bitet tud és a külső SSD kábele simán átvitte a 6K/60Hz/10 bit jelet -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
icecave #192737 üzenetére
Fos ez a laptop. Ma már majdnem kidobtam a 8-ról.
Folyton túlmelegszik amint elindítom a virtuális gépet rajta. Aztán vissza se hűl csak ha kikapcsolom fél órára.
Throttlingolás közben meg 400 MHz-re veszi vissza magát, annyira belassul, hogy kb használhatatlan lesz (mert ugye fogja a virtuális gép 100%-on CPU-t ilyenkor)Remélem adnak egy másikat.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
icecave #192622 üzenetére
Tényleg az új Waccs valóban jó lesz vagy csak nagyon tolják a marketinget?
Lehet most jön el végre az idő hogy vegyek egyet.Azt hallottam vékonyabb lesz (és pont ez nem tetszett a Waccsokban hogy olyan vastagok). De a szíjától kicsit félek, nem csatos lesz, hanem mágnesesen nyitható.
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
icecave #192410 üzenetére
Alapvetően nem vagyok újévi fogadalmak híve, de pont úgy jött ki a lépés, hogy 8 év után felmondtam a munkahelyemen, 2024-et szeretném "tiszta lappal" indítani. Egyrészt a szeptemberben elkezdett egyetem úgy érzem életem eddigi legjobb döntése volt, úgyhogy szeretném komolyan venni, és jól csinálni. Másrészt az elmúlt egy-másfél évben sokat foglalkoztam magammal, a mentális egészségemmel, szakemberekkel együtt. Korábban nem mertem volna ekkora lépéseket hozni, mint a "kiállás magamért", felmondás, és hosszabb távú perspektívában gondolkodás. Örülök, hogy most itt tartok, és szeretném ezt továbbvinni. Reményem szerint most több időm lesz magamra is, így újra rendszeresen szeretnék edzeni, jobban kajálni, kevesebb alkoholt/koffeint bevinni, többet foglalkozni a hobbijaimmal (fotózás, zene, természet). Terv szerint beugrós munkákat szeretnék vállalni most. Hívtak lovardába is dolgozni heti 1-2 napra, besegítek máshol is mezőgazdasági munkákba, meg beadom a jelentkezést wolt futárnak. Szeretném most nem a szabadidőmet alakítani a munka köré, hanem pont fordítva. Akkor dolgozni, amikor ráérek. Évek óta tervezek elmenni Ozorára vagy Exit fesztiválra, de tök esélytelen volt hogy lelépjek pár napra innen. Ugyanígy nem gondolkoztam külföldben/Erasmusban se eddig, most ez is opció lehet. Nem vagyok egy optimista személyiség, de úgy érzem/remélem a 2024 most jó hozzáállással és kilátásokkal indul. Aztán majd látjuk.
Ritkán írtam ide mostanában, szóval ez egy kis update is részemről, hogy mizu.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
icecave #192406 üzenetére
Az en 15 Pro-m csak 128.
Jött pár téves rendelés iPhone 15 tok
Bevittem egy barátom telefonos boltjába, gondoltam neki adom. ő nem volt bent csak az eladó kis csaj kérdezte tőlem hogy minek van ilyen tok nálam ez a telefon nőknek való!
Mondom miért azért mert kb. ugyanaz csak két kamera van rajta ?mondta hogy igen a sima iPhone 15 az csajoknak való nehogy ilyen telefont vegyek márIcecave: -10 kg es jo vagyok
Utazasban 66-os ut volt a terv de a baratomnak osszejott a gyerek igy sztorno
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
icecave #192304 üzenetére
Jaja nagyon jó pizzájuk van. És van pár saláta is, azt is látom hogy sokan viszik.
Pici áremelés volt nyáron, már 3000-nél kezdődnek a pizzák. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
icecave #192257 üzenetére
Full time tanulóként / part time vállalkozóként ilyesmire esélyem sincs.
Így is keveset tudok benn lenni az irodában, de így taknyosan pláne kiesett pár nap. Persze homeoffice működhetne, csak kevesen vagyunk, és fizikai store is van, szóval ezt nem lehet annyira lastminute átvariálni. Jövőhéten meg végig szakmai gyakon vagyok a suliban, addigra már nagyon szeretnék jól lenni, mert várom.
Viszont így 1 hónap után ki merem jelenteni, hogy jó ötlet volt megpróbálni a váltást, sokkal jobban érzem magam. Köszi anno a sok bíztatást, hogy ugorjak neki, meg hogy nem késő még új egyetemet kezdeni.
Jobbulást mindenkinek!
-
válasz
icecave #192168 üzenetére
Na, alakul ez...
Mondjuk örültem volna, ha ma megjön, átköltözni hétvégén kényelmesebb. Plusz valami legalább lefoglalt volna. Egy ideje elkezdtem a következő Lyme-Bartonella kúrámat és úgy Herx-elek (a kinyiffanó bacik bomlásterméke amíg a vérből nem ürül, olyan érzés az idegrendszeremnek, mintha 15 kávét ittam volna fél órán belül, ez az állapot ma is pár órája tart, alig várom, hogy elmúljon), mint állat.
-
-
-
szekra
addikt
válasz
icecave #192065 üzenetére
Abszolút megértem, de ezt le kell küzdeni. Dolgozol becsületesen, élvezned kell amit veszel belőle. Ha belefér, szerintem nem kell korlátozni és elnyomni. Én pl. áruhitellel vagyok így, rengetegen csinálják. Szerintem amire nincs pénzed (pár százezer Ft-os összegekre gondolok), azt ne vedd meg, max ha megmagyarázhatatlamul szükség van rá pl. munka miatt és tudod, simán és gyorsan visszatermeli az árát.
-
szekra
addikt
válasz
icecave #192063 üzenetére
Jól összefoglaltad. Ha racionalitást nézzük, nem biztos, hogy megéri, nincs rá szükség. No offense, de szerintem az a 200-250k nem dönt földbe téged egyáltalán ahogy "ismerlek" itt a topicban (nem a zsebedben turkálva, de kb. meg sem érzed ezt a kiadást). Szerintem te már rég eldöntötted, hogy lesz csere, csak megerősítésre vársz. Én rendelném a helyedben.
Ne ezen a xaros összegen múljon a tech kütyü boldogság, simán elégítsd ki ezt a vágyad, főleg ahogy mondtad ez a legnagyobb kiadás az évben.
-
tboldi
nagyúr
válasz
icecave #191983 üzenetére
Amúgy az új titánkeret 19 grammot faragott le összesen.
Már egyszer leírtam, hogy nem bántam meg, hogy türelmetlen voltam, de minél több részlet derül ki, annál inkább nem bánom. Semmi olyan újítást nem hozott, amiért érdemes lett volna várnom.
A kijelző volt az egyik, ha nem a legfontosabb, amiért lecseréltem a 11P-t, az meg pont nem változott most. -
r3dsnake
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest