Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
Szeretnék még olyat kérdezni (tudom fárasztó kérdések ), hogy mekkora akkuval adták a T500 notikat anno. Gondolom a sztenderd a 6 cellás. Csak a azon vacillálok ugyebár, hogy mekkorát is vegyek? 6? 9 cellást?
Más: eredetileg a tápegység hálózati (230 V) lengőkábele mekkora hosszóságú? A T61-emhez (használt vétel egy éve) jó hosszút kaptam kb 1,5 m. Ehhez a T500-hoz pedig épphogy 1m lehet. Volex névvel ellátva, cikkszámmal vagy hasonlóval felcímkézve. Ez utóbbi lehet az eredeti?
-
Francia91
veterán
válasz Blue Eagle #74501 üzenetére
Adták 6 és 9 cellással is a T500-ast.
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
rgeorge
addikt
válasz Blue Eagle #74501 üzenetére
Ha erre gondolsz:
akkor az valóban rövidült az évek során, a 20-as sorozathoz alig 1 méterest adtak, de bármilyen jobb minőségű megfelel helyette.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Toobee
veterán
válasz metal01 #74382 üzenetére
MX-4-gyel, Win7-tel tökéletesen fut a kicsike. Ez a hulladék paszta valóban nagyon silány minőségű, bár a hűtőbordán is kellett kicsit alakítani. Még egy kis apró gondom van vele, a touchpad nem akar működni. Szétszedni újra már biztos nem fogom, de szoftveresen még megvizsgálnám, ha van rá mód. Esetleg van tippetek?
-
F e Z o
veterán
Adott egy X61 Tablet noti. 3gb ram van benne (2+1gb). Most dualban mennek, azt sem értem teljesen hogyan. Kivettem az 1gb-s modult, hogy odaadom barátnőmnek, erre a bentlévő 2gb-s modullal kisípolt memóriahibával a noti. Nem lehet használni egy modullal? Bios-t végigtúrtam nem látok benne semmi erre vonatkozót.
H2O über alles!
-
HSM
félisten
válasz Toobee #74504 üzenetére
Örülök, hogy jó lett. Touchpadnál elsőszámú gyanúsított nálam a kábele lenne, azt elég nyomorgatós a helyére tenni, én is izgultam összeszerelésnél, hogy működjön.
(#74505) sephi: Intel Flex memory, ilyenkor amíg lehet, dual channel utána ami marad a nagyobb modulból "páratlanul", az single channel. Kicsit sánta megoldás, de még mindig sokkal jobb, mint a tiszta single channel mód.
Érdekes, hogy nem szereti a kivételt, próbáltad az 1GB-os slotjába tenni a másik modult? Elméletileg mennie kéne 1 modullal is. -
Toobee
veterán
-
HSM
félisten
válasz Toobee #74508 üzenetére
Hát kérdés, egyáltalán egyezik-e a kiosztása a csatlakozóiknak. No, meg hogy ugyanott van-e, mert ha nem, meg is törheti a szalagkábelt, ahol nem kéne neki. Ezt nem tudom sajnos neked megmondani, ennek így működnie kéne-e egyáltalán. Érdemes lehet Google utánanézni a dolgoknak, hátha találsz valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Margóra: x220 és x230 ventivel óvatosan. Nekem annyira gyenge volt az anyag, hogy elferdült szegény és el is tört de így kb ragaszthatatlanul. Szóval finoman takarítani ecsettel óvatosan, ez már finom szerkezet.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Blue Eagle
őstag
Miért van az, hogy Win 7 alatt nem bírom rávenni, hogy a fényerő, és a bill. megvilágítás on sreen kijelzése működjön? A hangerő az megy. Vista alatt minden jó volt. Win 7 alatt a Tinkvantage gomb sem csinál semmit.
-
Francia91
veterán
válasz Blue Eagle #74511 üzenetére
OSD-bol a legujabb nem mukodik, tegyel fel 1-2 verzioval regebbit. ThinkVantage gombhoz pedig program kell (ThinkVantage Toolbox regebben, a mostanit nem tudom)
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Le szeretném cserélni a HDD-t az X200-ban nagyobbra. Van javasolt, illetve van amire figyelni kell?
Köszi -
Cold5
senior tag
Segítsetek, mert nem találom...
Jól gondolom, hogy X1 Carbon-ból volt olyan amiben van LAN-port és nem kiegészítő cuccal kell megoldani?
Az nem a sima X1 Carbon? Vagy 2nd gen?
[ Szerkesztve ]
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
fungi
aktív tag
válasz Blue Eagle #74514 üzenetére
Például Az oldal alján vannak régi verziók.
Nálam a 6.71.00 működik[ Szerkesztve ]
-
Blue Eagle
őstag
Oké köszi! Most viszont sokkal súlyosabb a baj. Kettő féle ATI drájvot is próbáltam Win 7 64bit alá, de sajnos nem megy a játék. WOT-tal szoktam játszogatni. A kép szétesik, apró sakktáblás lesz, sőt kékhalál is volt. Lehetséges, hogy videómemória gond? A régi kedvenc Mafia2 esetében ugyanez van. Felraktam a próba kedvéért. Nagy a gyanúm, hogy most bevásároltam.
[ Szerkesztve ]
-
PNP
őstag
Azt honnan lehet megtudni, hogy egy akku eredeti-e? Mert emlékeim szerint pl AIDA a fake akkura is adott valami sorozatszámot. Amúgy hányféle grafika létezik gyárilag? Mert van egy fekete alapon kék-sárga, és egy piros-sárga változat is.
-
fungi
aktív tag
válasz Blue Eagle #74518 üzenetére
Nekem a legújabb driver van fent /T500 Win7 64bit/
EzItt is vannak régi verziók. Nálam ez jó,de nem szoktam a Hd3650-es kártyát használni, jó nekem az egyszerű is,
hűtés is jobb vele, viszont nem játszom...Majd az okosabbak megmondják.[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
BIOS-ban milyen módra van állítva a grafikus rendszer? Switchable Graphic-ra legyen állítva. Eztán Lenovo Switchable Graphic Drivert felteszed, mellé a Power Management Drivert. Eztán mehet fel a Power Manager. Ha ezzel is megvagy, működni kell rendesen mindkét grafikus hardvernek, Poer Managerből tudsz váltani a kettő között (akku ikonra jobb katt --> Switchable Graphic menü). Ha az ATI kártyád az aktív, azt le is frissítheted a legfrissebb (és legutolsó ehhez elérhető) Catalyst-ra, ami a 13.9-es verziót jelenti. Ezzel a kis programmal gyorsan és egyszerűen lefrissítheted a HD3650-est, de az legyen az aktív kártya!
Ennyi röviden! Ha a sorrendet betartod, és jó a hardvered, akkor mennie kell így!"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
félisten
Ha régi drivert tettél fel, nem szabadna ilyesmit produkálnia, nem hozzá valót pedig fel sem tudsz tenni.
Szóval ott lesz valami para.. de ne úgy legyen. -
Blue Eagle
őstag
A lényeg, ha ráengedem a system update-t, utánna vége az egésznek. Jobb esetben nincs kép, rosszabban meg kékhalál.
Vagy nem szabadna nekiadni a system update-t? Valami nem jó drájvot tesz fel?[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz Blue Eagle #74523 üzenetére
Csak szedd ki a listájából azokat, amiket linkeltem Neked, és azokat Te tedd fel külön. Próbáld meg úgy. bár elvileg jól kéne feltennie a SU-nak is...
-
Dhampir
félisten
-
félisten
válasz Blue Eagle #74527 üzenetére
RIP. Garis még?
-
Francia91
veterán
válasz Blue Eagle #74527 üzenetére
Akkor gondolom az ATI driver is fent van... Nem tudok mást hirtelen. Ha továbbra sem boldogulsz, és nagy a bizonyossága, hogy az ATI pusztult meg, akkor keresd meg KillHates-t, Ő megmondja, hogy menthető-e vagy sem. Ha menthető, meg tudja csinálni. Jópár gépet küldtem már neki, eddig csak pozitív tapasztalatom van vele, ért a dolgához.
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
T410 és T510 esetén, van olyan eset amikor megy az Optimus? Tehát az ingegerált GPU-t és az Nvidia-t váltogatva tudom használni? Ha igen, akkor mi alapján lehet ezeket a gépeket felismerni?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Blue Eagle
őstag
válasz Francia91 #74529 üzenetére
Köszi, hogy ennyire segítőkész(ek) vagy(tok), jól esik.
A helyzet az hogy akitől vettem (Miskolcról), probléma nélkül visszaveszi. Pedig nagyon sajnálom, mert küllemre kifogástalan. Semmi kopás, karc, feszes lógásmentes zsanérok. Vagy mit tegyek? Vegyem fel a kapcsolatot akit javasoltál javításra? Mert tényleg sajnálom. Vagy inkább boltoljam vissza?Áh... Most tudtam meg, javítható ugyan, de 20ezer az ára.
[ Szerkesztve ]
-
metal01
őstag
Szeretnék egy új külső monitort a T400-am mellé. A jelenlegi 1280x1024-es felbontású és 4:3-as. Mekkora az a felbontás amit a 4500MHD elbír?
-
lajtika
aktív tag
Üdv mindenkinek. Nemrég vettem egy lenovo X200 notit. P8600 procisat.
Feltűnt hogy soha nem áll le a ventilátor. Nem túl hangos de egyfolytában pörög. Az normál vagy valami gond van? Illetve beállítható hogy csak akkor menjen ha a proci túl lép egy bizonyos hőfokot? -
félisten
-
nagyúr
Lehet hülye kérdés, de nem találok rajta semmi feliratot erről.
Van egy X220, annak a tápja jó a 110V-os hálózatra?Aki él és nem boldog, az téved!
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Tudom,hogy nem topikba hirdetünk, de annyira nem gyakori cucc. Szóval Thinkpad-be való 300Mbps-es wifi kártya ha valakinek kéne és találna a gépébe, akkor olcsón elvihető, új. Téves rendelés volt. FRU a hirdetésben.
-
-
Ringman
nagyúr
hello!
néztem pár T400-at/T410-et neten (webshopban - nem aprón), van amit úgy árulnak, hogy win7 matrica van rajta, de recovery partíció nincs meg.
a matricán lévő kulccsal tudok aktiválni sima (nem gyártóspecifikus) win7-et?
ha igen, az jogtiszta lesz, vagy refurbished win7-et külön kellene rá vennem?Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
HSM
félisten
válasz Ringman #74542 üzenetére
Nekem win7 prof matrica volt a T410-en, amit egy sima SP1-es telepítőlemezről tettem fel, simán elfogadta a kódot és aktiválódott. Ami fontos, hogy ha prof matricád van, akkor profot kell feltenni, más kiadás telepítője nem fogja elfogadni a kódot. Az hogy így jogtiszta-e fogalmam sincs (nem vagyok jogász), de mivel a gép tartozéka a licensz, amivel használom, így bízom benne, hogy igen.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz FoxiestFox #74538 üzenetére
Ez valami focicsapat?
-
HSM
félisten
válasz MrSealRD #74531 üzenetére
Van belőle Optimus, de ritka, mint a fehér holló. Nem érdemes építeni rá szvsz.
(#74547) lugosi: Csak azért okosan kell belőni, mert simán megfőzi magát a gép, ha észnélkül van vezérelve a hűtés.
(#74548) Aggregátor: A T420 még turbó nélkül is szereti magát nagyon hamar fellőni 3200rpm-re, ott pedig már hallani. De 5-6 fokkal feljebb tolva a limitet már jól elvan pl. netezve 2000rpm-en, úgy tényleg jó. Sajnos a kettő közötti üzemmódot nem ismer. Vagy 0 vagy 2000 vagy 3200rpm, vagy mégtöbb.
(#74549) Ringman:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 4 (I7/16GB/256GB)
- ! ÚJ Lenovo LOQ 15AHP9 ! RYZEN 5 8645HS/ 16GB / 512GB / RTX 4060 / WIN 11 PRO
- Acer NITRO 5 Intel i5-10300H & GTX 1650 4GB & 32GB RAM & 512GB SSD - GARANCIÁVAL!
- Toshiba Satellite Pro
- Dell Latitude 5400, 5500, Inspiron 7591 2-in-1 gyári új 8500mAh akkumulátor (4GVMP)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest