Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-06-17 21:32:33

LOGOUT.hu

Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#110029) meri válasza vicze (#109797) üzenetére


meri
aktív tag

Szia, ismet zavarnalak (elnezest az ekezetek hianyaert). Roviden: T14 AMD, touchpad. Ugye a 18363-as verzioval nem mukodott sehogyan, uj es regi driverekkel sem. Felraktam Lenovo Restore-bol a 20H2-t, azzal kivaloan ment (a teszt egyszeru: mukodnie kell a 2 ujjas scrollnak). Itt minden telepites automatikus volt, a driver es a Store-os app is ugye.

Ezzel viszont agyonvagtam a ceges installt, de a kollegam rendes volt, es deployolta a 20H2-t a megfelelo modszerrel (MDT) - es ismet nem megy a cucc. A driver ugyanaz, ami neked, Store-bol app felrakva. Probaltam az osszes regi verzioju drivert torolni, regi app-maradvanyokat torolni, ujra felrakni szamtalanszor, de csak akkor tudom "alaphangon" hasznalni (2-ujjasan tehat sajnos nem), ha rollback-elem a drivert, es a MS drivere van fent.

Megnezned nekem, hogy a Store-os app nalad milyen verzioju? Ami elerheto a MS Store-ban, az a 19.5.19.55. Latom, hogy a MS Catalog-os Synaptics driver csomagban is benne van a 2 app (touchpad + point), ezeknek a verzioja 19.5.19.67 (azaz, ugyanaz, mint a driver-e), de ezt nem tudom felrakni ezekbol a file-okbol, mert lejart a certificate-je augusztusban (es nem sikerult visszaallitanom a datumot - lehet, hogy ugy menne).

Mivel tudom, hogy volt mukodo kombinacio, ezert nem adom meg fel, meg hat maga a gep nagyon kene mar - kulonben mar regen visszakuldtem volna a fenebe, de legalabbis egy szervizelesre. Koszi elore is!

uff

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.