Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54623) BB9000 válasza Zin (#54600) üzenetére


BB9000
senior tag

Akkor kell leolvasztani, amikor a jég már eléri a 2-3 cm vastagságot a hűtőtérben. Nálunk évente egy alkalommal van "leolvasztós nap". Van egy no frostos kombi hűtő (LG) és egy Zanussi fagyasztószekrény. Szerencsére csak a Zanussi leolvasztásával kell foglalkozni, mert az LG megoldja magának. Lefogyasztom a fagyasztott élelmiszerek mennyiségét akkorára, hogy beférjen minden az LG-be. Reggel átpakolok és kikapcsolom a Zanussit. Délutánra leolvad a jég. Kimosom a fiókokat, szárazra törlöm és visszakapcsolom. Nem használok spéci vegyszert erre. Ha valami nagyon durva szennyeződés van, ami nem jön le vízzel, akkor egy kis sima mosogatószer lehozza.
Másnap reggel már lehet is belepakolni az új dolgokat. Így elég egyszerű. A folyamat legnehezebb része az, hogy lefogyjon a fagyasztós készlet. :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.