Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Spyra: akkus, nagynyomású, automata vízipuska
- Bemutató Route 66 Chicagotól Los Angelesig 2. rész
- Helyszíni riport Alfa Giulia Q-val a Balaton Park Circiut-en
- Bemutató A használt VGA piac kincsei - Július I
- Bemutató Bakancslista: Route 66 Chicagotól Los Angelesig
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [antikomcsi:] Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [bb0t:] Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] Gurulunk, WAZE?!
- [Re:] [Szevam:] Érzelmi magabiztosság/biztonság - miért megyünk sokan külföldre valójában?
- [Re:] [GoodSpeed:] ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI - Memory Context Restory (MCR)
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44
LOGOUT.hu
Hozzászólások
#40553216
törölt tag
Egyrészt a pékeknek dagasztani könnyebb, mert nem egy-két kenyeret csinálnak hetente, hanem naponta tonnákat és nem hajtogató, hanem dagasztó gépeik vannak, másrészt én is kellően öreg vagyok ahhoz, hogy el tudjam dönteni, a saját „kezemmel” (aka hajtogató lapátommal) hajtogatott, saját kovásszal készített kenyér állaga, íze és minden tulajdonsága simán ver bármilyen, pékségben készült kenyeret, harmadrészt nincs olyan, hogy „a mai kenyér”. Vannak kib.szott jó pékségek kib.szott jó kenyerekkel. Csak a többség a másnapra szétporladó szart veszi és eszi, és a 1,5%-os tejpótlékot issza hozzá.
Értem én, hogy nem érdekel semmi érv, általában így működik a kognitív disszonancia.
Ne haragudj, de én meg leszarom a „hagyományos„ kenyérkészítést. A magyar hagyományos „sajtkészítés” legmagasabb csúcsa a túró érettségű zöldfűszeres izé, aminek már a „pótlását” is kitalálták, amikor tejből, tejfölből és tojásból csinálnak kulimászt. A „hagyományos” pálinka pedig a kerítésszaggató, ablak alá fosós lőré, amibe a penészesre rohadt, tyúkszarral és permetszerrel kevert földdel vegyes minden szutykot belefőznek, amit aztán kénytelenek „hagyományos” módon fogyasztanak, a lehetséges legalacsonyabb hőmérsékletűre hűtve, hogy ne érezd az ízét, kaja előtt, hogy ha mégis érezted, hamar elnyomja.
[ Szerkesztve ]
Téma tudnivalók
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
-----------------------------------------
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
-----------------------------------------
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések