Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50844) torma99


torma99
aktív tag

Kicsit a mosogatógépekről. Elmentünk megnézni őket. A Bosch 2/4 széria szerontem felejtős. A középső kar csatlakozása kriminális. Túl erős, és ettől a bililemez hátul minden húzásnál beremeg. A rá felerősített műanyag csatorna is nyeklik nyaklik. Évek múlva vajon mi lesz belőle? Az ajtónyitás sem az igazi.

Kellemes meglepetés az olcsók közt a Beko. Jó ajtó, jó kosarak és semmivel sem sorjásab vahy silányabb műanyagok, mint a Boschnál.

Boschból a 6os szériától felfelé érdemes nézelődni. De figyeljünk nincs mindegyikben felső kar, csak egy köpködő kerék

Whirlpool is olcsó, de rendben van. A fazekmosófúvókái jók, de a pohárögzítések nem az igaziak.

Sikerült egy Mielét is megnézni, a legolcsóbbat. Az összeszerelés jobb, mint a belépő modellek eseteben, de azonos árkategóriában a többi gyártó is felzárkózik melléjük. Nekem elsőre jobban pakolható a prajtikus evőeszköztálca miatt, de 5 ev garival Neff N90-et választanék helyette (Ami ugye Bosch 8.)

Nem sikerült Aeg/Electroluxot nézni.

Én az olcsók közül bevállalnám a Bekot, 200 körül az alap Mielét. 300nál szintén Miele, vagy Neff a gari miatt. A köztes árszinteken akcióban vásárolnék.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.