Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5029) harry válasza neduddki (#5028) üzenetére


harry
veterán

Nem, és? :D Nem értem, miért lovagolsz ezen, egy szóval sem mondtam, hogy a többi webshop jobb, többet nyújt (vagy akár már csak ugyanazt), vagy a márkabolt rossz, csak megállapítottam, hogy jelen esetben drágább az alap ár is, és akinek így is megfelelő (1év garral), az nyilván nem jár jól vele, hisz többet fizet ugyanazért.
De láttam már cuccot, ami ugyanannyi volt náluk, mint máshol, ekkor bizonyára inkább innen vásárolnék. A videók / leírások, és a plusz garancia is pozitívum, nekem semmi bajom nincs velük, de azért csak ne legyen már gond, hogy esetleg máshol vásárolnék, ha nem akarok élni a plusz garival, és még olcsóbban is megkaphatom. És amit említettem, az sem utolsó noname sarki zug, többször vásároltam tőlük, velük sincs gond.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.