Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48652) Exodion válasza arcitec (#48648) üzenetére


Exodion
aktív tag

Ó ez nem valamiféle kis zörgő hangot adott, ez olyan volt mintha valaki fúrt volna hajnali 2-kor valahol nagyon közel a dobhártyádhoz. Ezt javították, viszont azt hogy folyamatosan megy azt nem akarják. Oké megértem én, digitális inverteres motor meg kutyaf...füle de attól még nem kell neki folyamatosan menni... Illetve ha beállítom a fagyót -17C-re akkor ugyan legyen már szives -17C-t csinálni benne, és nem lekapcsolni -14C-n hogy aztán -13C-n már kapcsoljon is vissza. Erre a szervíz annyit mond hogy igen ez nem hangzik jól, de neki valahogy el kell könyvelnie a munkaóráit menjek az ügyfélszolgálatra. Az ügyfélszolgálat meg mint egy papagály mondogatja, hogy ez függ hogy hogy van elhelyezve a konyhában... Rrrremek egyik oldalon van vagy 5m hely, a másikon meg fél méter. Akkor meg hogy digitális inverteres kompresszor az folyamatosan megy. De eddig nem ment... akkor meg az a gond, hogy ha én hőmérővel nézem a hőmérsékletet az nem pontos így arra nem vesznek fel hibajegyet. És ezzel le is zárta a "vitánkat" elköszönt és ment.

ugye van ennek a hűtőnek 3 állása.
1) nem csinál semmit nem ad semmilyen hangot (nem megy - ami ugye nem lehet az ügyfélszolgálat szerint)
2) amikor csak kis szuszogó hangja van kvázi alacsony fordulaton pörög a kompresszor
3) a bély búgó hang amikor felkapcsol

na ez nálam így néz ki:
elindul a kis szuszi majd 30perc múlva lekapcsol. Eltelik max 15perc és már indul is megint 20-30percre. Eltelik 10-15 perc és már jön is a búgás max fordulat olyan 20-25percre. Majd ismét negyed óra és megint szuszi ismét 30-35perc. Ezt követően megint szuszi, majd stop nélkül felkapcsol maxra és ilyenkor 60-70perc egy hűtési ciklus.

Tehát kvázi 2hűtési ciklus/óra illetve minden 3. órától egy full órás ciklussal. És a helyzet semmivel nem jobb ha -15C-re állítom a fagyót, ellenben ha -19C-re ami a gyári akkor mondom, 34db hűtési ciklusa volt reggel 5.00 és éjjel 11.00 között.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.