Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47898) mephi666 válasza pjen (#47897) üzenetére


mephi666
nagyúr

sokat bírált indesit mosógépünk (witp102) 13 év után lett nálunk lecserélve és az szerelőt soha nem látott :K tetejét az utolsó években már ette a rozsda, de funkcionálisan tökéletes volt... nem tudom mennyit ment volna még el, de úgy voltam vele, hogy csereprogram van, ha abba nem vágunk bele és elromlik 1 éven belül, akkor az erős bukó... meg hát energiatakarékosság szempontjából is érdemes volt váltani :K

ebből kiindulva simán el tudom képzelni, hogy egy miele 20 évig bírja szerelő nélkül... (oké ez mosógép, az szárító) ...anyósnak fagor van: azon 1éve cseréltem egy ajtótartó zsanért, más baja annak sem volt, pedig nem mai gép... (lehetett azért használni lógó ajtóval is, csak ügyeskedni kellett kicsit :D )

kezd ez is olyan lenni, mint az autók: vannak a régi faék járművek, amiknél 1-2 alkatrészre kell csak figyelni és a motorháztetőt felnyitva át tudsz ejteni rajta egy átlagos sárgadinnyét, annyira nincs telezsúfolva... meg vannak az újabb autók, ahol egy gombostűt nem tudsz úgy leejteni, hogy ne akadjon fel... a csomó új funkció újabb és újabb hibaforrást is jelent :K nagy számok törvénye szerint is gyakrabban lesz műszaki probléma egy új géppel (arról nem is beszélve, hogy ott a tervezett elavulás: pörögjön a gazdaság, vegyél 7 évente új autót) ...az egész mentalitás rossz, amit az emberekbe neveltek: 25éve volt egy junoszt tv-m, ami elromlott, buszon vittem be a városba szerelőhöz, aki 2 hét alatt megjavította... ha most elb@szódna a 8-9 év körüli tv-nk, valószínű nem szerelővel bajlódnék, hanem új típusokat állnék neki nézegetni... (van pár funkció, ami hiányzik)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.