Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47129) asdf_


asdf_
veterán

Nem tudom elokeresni, mert nem tudom mi a volt a termek, a homaron volt olyan story, hogy A ceg hibas termeket B ceg szervize vizsgalta be, es a panaszos meg ertetlenkedett is, hogy ez mi a tok, es maga a bepanaszolt ceg magyarazta el a reagalasaban, hogy onekik fuggetlen szakvelemenyt kell villantaniuk, igy a sajatjuk helyett ezt tettek (nyilvan elso korben mindenki a sajt szervizes velemenyet lobogtatja, es csak eros vita eseten lepnek at ide, amikor mar latszik, hogy nem tudnak megegyezni es jogi ut lesz belole.

Nem mellesleg, amelyik oldal akkora ordas baromsagot kepes cimben lehozni, hogy meg lehet vonni a jotallast egy termektol, azoktol en egy betut sem olvasnek fogyved temakorben.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.