Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42606) #32577792 válasza #40553216 (#42603) üzenetére


#32577792
törölt tag

Nézd, nem specifikus ez a háztartási gépekre. Ha belegondolok, hogy pl. az autóm egyik szerkezete - szándékosan nem írok gyártót, mert nincs különbség - egy masszív szerkezet, kivéve 1 db kis fogaskerék, ami műanyag. Alapból csere az egész, ha az eltörik, márpedig eltörik. Más kérdés, hogy a már általam említett egységesítés miatt, egy 5 évvel ezelőtti modell ugyanazt a szerkezetet használja, de abban még fémből volt a fogaskerék, nem is tört el soha a szemét. Tehát bontó, vásárlás, átpakol a fogaskerék és mindenki happy.
Egy belépő Miele és egy belépő - magyar szinten favorizált és minőséginek gondolt - Elux gép ára között akkora a különbség, hogy bátran nevezhető drágának a miele. Szerintem aki ezt vitatja, az nincs tisztában néhány dologgal :)
Az, hogy mi volt 40 éve... Mondjam? 50 fillér egy adag fagyi. Most nem tudom mennyi, nem igazán engedhetem meg magamnak az ilyenek fogyasztását, max, cukormentest, de ez sem annyira hiányzik.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.