Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42851) Viszlát válasza Csabroncka (#42844) üzenetére


Viszlát
addikt

Köszi, nem az olcsóság a lényeg - az Aldisra sem ezért esett a választás -, hanem, hogy jó legyen. Megprószáljuk.

tomtyi és pjen: köszi a tippet, szerintem ennek is adunk egy esélyt, mert a Jar Platinum hagyományos mosogatószerként is nagyon jó.

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#42852) mzso válasza Lauda (#42829) üzenetére


mzso
veterán

Mondjuk a max 900W-tal sok értelme nincs is.
Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem használják ki még ezt sem (zömmel 750-es van) amikor korábban 1600-asokat nyomattak alapól meg voltak 2000 plusszosok is...

(#42853) assemble válasza assemble (#42788) üzenetére


assemble
addikt

Kivágtam közben kartonból a méreteket.
Így nézne ki egy keskeny elöltöltős mosógép (viszont így a mosdó maradna a helyén, tehát nem lehetne teljesen becsukni az ajtót) [link]
És a felültöltős mosógéppel, elmozgatott mosdóval: [link] - kiméregettem, és eléggé ki van számolva, de elvileg el kéne férjen úgy, hogy teljesen fel lehessen nyitni a tetejét, pár centivel odébb van a kazán kiálló része úgy is.
Mindkettő működhet, átgondolom még..

(#42854) mzso válasza asdf_ (#42835) üzenetére


mzso
veterán

Kösz a tippet. Nem kétkompresszoros.

(#42855) #48613632 válasza Viszlát (#42851) üzenetére


#48613632
törölt tag

Én Finish termékeket használok, úgy mint
Finish salt
Finish Quantum Powerball, vagy Quantum Max, vagy Quantum Ultimate
Finish Rinse Aid

Tesco, Asda, Morrisons áruházakban kaphatóak. Jó minőségűek, én elégedett vagyok. (Együtt használom őket, ami lehet, hogy túlzás, de amíg működik a dolog, addig nem változtatok)

Valamint, havi 1x átmosom Finish Dishwasher Cleanerrel
Szintén bárhonnan beszerezhető, minőségi termék.

(#42856) BBéci válasza mzso (#42852) üzenetére


BBéci
titán

Semmi baj nincs a 900 wattal.
Összehasonlítottam a régi 1500-1700 W körüli AEG SUN porszívóm szívóerejét az új Electrolux-szal, fölényesen nyert a feleakkora teljesítményű. A szabályzója közepes állásában tudott annyit, mint a régi maximumon. És ez nem az elhasználódás miatt volt, mert az AEG újkorában sem szívott erősebben.
Azok a 2000 pluszosok pedig csak az áramot zabálták, semmi előnyük nem volt.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#42857) 8th válasza Csabroncka (#42837) üzenetére


8th
addikt

Ha hiszed ha nem kedves magas lovon ülő házigazda mielőtt ide írtam mint minden témánál itt is elolvastam az összefoglalót sőt az azon belül található készülék tapasztalatok linket is. Használtam a keresőt is és igen, beleolvastam a releváns hozzászólásokba is. Én kérek elnézést, hogy nem görgettem végig majd hatszáz találatot mobilon aminek a ~90% csak értéktelen információt tartalmaz és volt képem kérdezni. Bocsánat, hogy idejöttem információért és nem elégedtem meg annyival, hogy "azszar" meg "nevegyéolyat"... :U

(#42840) ribarszki: Köszönöm a válaszod. Ahogy párommal átbeszéltük a dolgot sima porszívó helyett inkább egy nedves-száraz takarítógépet veszünk valami nevesebb gyártótól. Így legalább nem kell tovább a szőnyegeket apósékhoz átautóztatni, hogy ki tudjuk rendesen takarítani és remélhetőleg tovább is fog tartani mint egy mezei porszívó. De ha nem is legalább lesz hozzá alkatrész sok év múlva is.

Nekem a jelenlegi porzsák nélkülivel sem volt semmi bajom ami megadta magát. Hengeres szűrős kivitel volt amilyet írtál. Azzal kicsattogtam a műhelybe és feltekert füstelszívó alatt kifújtam kompresszorral évente 3-4x, az kiszedett minden retket a redői közül is. Hátul egy korlátlan alkalommal kimosható egyszerű sima szivacs szűrő volt benne, vastag talán három vagy négy rétegből álló. Nem okádta a port magából porszívózás közben.

(#42847) tomtyi: Teljesen jól látod, ezért is jöttem ide segítségért. De egy "az szar" beböfögés az nem segítség... :N Mindegy. Már eldőlt a dolog.

(#42858) ribarszki válasza 8th (#42857) üzenetére


ribarszki
őstag

Hányszor használjátok 1 évben apósék takarítógépét, hogy ez megérje? Egy ipari Kacher Puzzi gépet 5k bérelni. 1 évben 1x untig elég. (Ha nem cipőben jártok a lakásban)
Egy ilyen öszvér gép porszívó képessége.. hát. Nem is praktikus, mert marha nagy dög. Utálod elővenni, utálod tárolni, szar porzsákot kapni bele. Mennyi a porszívózás nedves takarítás aránya egy évben? 80-1? Valójában egy 20k-s Electrokux EasyGo is praktikusabb és jobban szűr mint egy takarítógép. Szóval fizetsz egy rakás pénzt valamiért amit alig-alig használsz,(szőnyegmosás) viszont amire hetinszinten többször szükséged lenne, meg batár nagy, borulékony, rosszul szív, rosszul szűr, porzsákot vagy kapsz vagy nem 4-5 év múlva, nem állítható a szívóereje, jó eséllyel nincs reteszes csőrögzítés és teleszkópos cső. De legalább a többi része is hitvány műanyag. Legalábbis a sima mezei otthoni sárga Karcherekre ez igaz. (Sajnios a többi sem jobb ezen a téren..)

Amennyiért takarítógépet veszel, annyiért nagyon jó porszívókat lehet venni. De persze a te döntésed.

[ Szerkesztve ]

(#42859) bazsimano


bazsimano
őstag

sziasztok!
kerdesem lenne, ez a gozoles funkcio es mit tud? EWT1376HGW
megeri a plusszt koltsget? egy ewt1266eswhez kepest?
udv
b.

(#42860) st6969 válasza 8th (#42857) üzenetére


st6969
őstag

Heten szoktunk ebédelni a munkahelyen. Ez egy kifejezetten jó kedélyű társaság. Szinte minden témánál előjön valami, amire egy valaki (mindig ugyanaz a kolléga) állítja, hogy az így van. Hatan próbáljuk meggyőzni, hogy az nem úgy van. De őszerinte mindenki más hülye rosszul tudja. Jót szoktunk derülni rajta. Ilyen személyiség, nincs ezzel gond, ettől még szeretjük a srácot.
A porszívó témában én is érintett vagyok. Rosszul esett, amikor idejöttem azzal, hogy milyen porzsák nélkülit vegyek, mert mindkettő, amit használtam 2-2 év alatt meghalt, és erre porzsákosat ajánlottak, amiről hallani sem akartam (porolgatni, tisztogatni, stb...).
Ezúton is köszönöm (főleg ribarszkinak), hogy meggyőztek az ellenkezőjéről. 4 éve porzsákos Bosch-al takarítunk, ami még így is az ajánlott kategória legalja volt, 30-ról 20-ra leárazva. Csakhogy ez nem a régi fajta porolós textil porzsákos, meg gagyi eldobható papír, hanem szintetikus, teljesen más, mint a régiek. Emiatt a gép belseje olyan tiszta, mintha új lenne. Évente kb. 1 doboz porzsákot használunk el (4db, Aldiban 1000Ft, vagy Menalux Tescoban 2000Ft).

(#42861) bazsimano


bazsimano
őstag

tovabba olyan kerdesem lenne, hogy 45os mosogatogepet tudnatok ajanlani 80e ft korul?
udv
b.

(#42862) peppe79 válasza 8th (#42857) üzenetére


peppe79
senior tag

Ne vedd magadra. Nem a személyednek szólt, csak tényleg annyira visszatérő kérdés ez a porzsák nélküli porszívó, hogy felesleges ehhez bármi újat hozzáfűzni. Ahogy látod, hogy a választ is egy 1,5 évvel ezelőtti bejegyzésből kaptad meg.

A HEPA szűrő nem takarítható, se kompresszorral, se mással. A nagy nyomású levegő szép nagy porfelhőt képes varázsolni, ami nagyon látványos is, de a szűrőbe "diffundált" finomport te abból tutira nem fogod tudni kitakarítani.

A takarítógép meg egy zsákutca, a mindennapokban történő porszívózásra teljesen alkalmatlan. Minél nagyobb, és nehezebb a gép, annál nehezebb vele a mozgás, ráadásul az ilyen magas takarítógépek még borulékonyak is. Nekünk is van egy Delonghi, anno egy vagyonért vettük. Évek óta a szüleim lakásában pihen, a beépített szerkényben.

[ Szerkesztve ]

(#42863) Viszlát válasza 8th (#42818) üzenetére


Viszlát
addikt

Az a gond, hogy ennyiért csak szűrőset kapsz, ami még macerásabb mint a porzsákos és az élettartamuk is sokkal rövidebb. Magam sem kedvelem a porzsákot, de ha jól és hosszan működő porzsák nélkülit akarsz, akkor jóval mélyebben a zsebedbe kell nyúlni.

Közben látom, hogy már másban gondolkodtok, tapasztalataim szerint ott is ugyanez a helyzet, plusz a porszívózás rémálom vele. Az ideális helyzet az, ha a sima porszívózásra van egy céleszköz és mellette - nagy mennyiségű szőnyeg esetén - egy szőnyegtisztító, ami hosszútávon behozza az árát. Viszont ha porszívózásra van használva, az élettartama annak sem lesz túl hosszú, nehéz, körülményes, a sok ráncigálást nem szíveli. Célirányosan viszont évtizedekig kiszolgál, szüleimnél minimum 20 éve teljesít szolgálatot egy ETA takarítógép, minden tavasszal és ősszel kitisztítják vele a szőnyegeket, egyedül fejet kellett hozzá venni, mert az elrepedt pár éve. De mindig volt mellette hagyományos porszívó.

Nekem egy Dyson Multifloor porzsák nélküli porszívóm van, igazából azt leszámítva, hogy nincs benne szűrő, semmi extra. Adtak hozzá pár fejet és ennyi, de lassan 5 éve használom nagy megelégedéssel, szívóereje óriási, tisztítása gyerekjáték. Sajnos nem a 25k-s kategória, de hát a jó sose volt olcsó...

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#42864) Lauda


Lauda
félisten

Amúgy tök jó, hogy valaki konkrétan porzsák nélküli porszívót keres és az elejétől fogva azon megy a küzdelem, hogy ne azt vegyen. Ő porzsák nélküli porszívó vásárlásban kért tanácsot, nem abban, hogy porzsákos vagy porzsák nélküli porszívót vegyen.

(#42865) simico válasza ribarszki (#42817) üzenetére


simico
aktív tag

Ezt örömmel olvasom, én is lecsaptam a magasnyomású mosóra, de még nem volt lehetőség kipróbálni. Raktál valamilyen szűrőt elé a bekötő csőre?

(#42866) Fandango válasza Lauda (#42864) üzenetére


Fandango
veterán

Ez egy jogos észrevétel, és teljesen egyetértek vele.

[ Szerkesztve ]

(#42867) Dluinet válasza Lauda (#42864) üzenetére


Dluinet
nagyúr

Van jó porzsák nélküli porszívó, csak ajánlott nincs abban az árkategóriában, amit szeretne.
De már ezt is megírták neki.

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#42868) asdf_ válasza Lauda (#42864) üzenetére


asdf_
veterán

Teljesen lényegtelen, ha az a konszenzus, hogy a porzsák nélküli szar (a 150 ezres Dysont vagy mit kivéve), akkor azt nem ajánlja a topik. Akkor sem, ha a kérdező olyat keres. Ugyanúgy, mint ahogy kombinált mosó+szárítógépet sem ajánljuk. Meg ahogy a kompakt fényképezőgép topikban a 25-60 ezer forintos szarokat sem (ott azt a keserű pirulát kell lenyelni, hogy perpill 100 ezer forintnál kezdődik, amiért újonnan pénzt szabad kiadni, az alatt nem ajánlunk semmit. Nem, akkor sem, ha a kérdezőnek csak 50 ezre van és újat akar. Gyűjtsön hozzá, vegyen használtat, vagy ne vegyen semmit, Ezt a hármat ajánljuk. Kizárólag.)
Ha meg nem megy neki válasz, akkor meg az a gond, hogy miért nem válaszol senki. Egy válasz van, ne vegyen olyat. Ha ezt nem tudja elfogadni, akkor meg vegye meg, amelyik megtetszik neki, aztán sz***jon vele.

[ Szerkesztve ]

(#42869) ribarszki válasza simico (#42865) üzenetére


ribarszki
őstag

Jár hozzá bemeneti szűrő. Tényleg nagyon profi 😉

[ Szerkesztve ]

(#42870) Fandango válasza asdf_ (#42868) üzenetére


Fandango
veterán

Ez így elég rossz hozzá állás.

Nem kell meggyőzni senkit semmiről, max azt kell mondani, hogy abban az árkategóriában nincs ajánlott. Ha tényleg olyat akar, akkor ahhoz tegyen hozzá X összeget. Illetve lehet azt mondani, hogy ha nem tud / akar mégse többet áldozni, akkor kb. mindegy mit vesz, esetleg márkát ajánlani, hogy ezek közül válogasson tetszése szerint.
Lehet persze érveket felsorolni, miért ne, de azt már bízzuk a másikra hogy a kapott információval mit kezd.

(#42871) peppe79 válasza mzso (#42852) üzenetére


peppe79
senior tag

Lemaradtál úgy jó 15 évvel: akkoriban ez még egy jól etethető marketingfogás volt, ma már nem az. A porszívó teljesítmény-felvételének -, és szívóerejének "növelése" ugyanis nem áll egyenes arányban egymással.

(#42872) peppe79 válasza Fandango (#42870) üzenetére


peppe79
senior tag

Mutasd már meg, ki írta neki, hogy ne vegyen porzsák nélküli porszívót. Tanácsot kért, hogy a 20-25 ezres kategóriában melyiket válassza. Mivel ezért a pénzért legfeljebb szemetet kapna, a válasz az volt, hogy leginkább egyiket se, de ha mindenképp ragaszkodik hozzá, akkor lényegében teljesen mindegy.

(#42873) Fandango válasza peppe79 (#42872) üzenetére


Fandango
veterán

Szó szerint leírva senki, de a lényegi mondanivaló az volt mindenki részéről.

(#42874) asdf_ válasza Fandango (#42873) üzenetére


asdf_
veterán

De ha jo tanacsot kap, amivel nem az ablakon szorja ki a penzet hulyesegre, azzal mi is a gond tulajdonkepp? :U

(#42875) Teaway válasza 8th (#42818) üzenetére


Teaway
veterán

Ahogy nézem, az Electrolux SuperCyclone rendszeréből még kapható az ESC63EB típus. Talán ez a legolcsóbb, ami megvehető, viszont 25k helyett 35k-tól indul.

Nincs itthon csokid??

(#42876) Lauda válasza asdf_ (#42874) üzenetére


Lauda
félisten

Szerintem az, hogy az első három hozzászólásában kétszer leírta, hogy porzsák nélküli porszívót keres, neki jó a porzsák nélküli és többet nem akar porzsákost. Minden ezután született olyan hozzászólás, ami a porzsákos porszívókkal kapcsolatban született, felesleges erőszakoskodás és nem viszi előre a kérdező ügyét.

[ Szerkesztve ]

(#42877) #40553216 válasza Lauda (#42864) üzenetére


#40553216
törölt tag

Jogos. Akkor pár ajánlat:
Dyson V6 Absolute 119000 Ft
Dyson V8 Absolute 158490 Ft
DYSON V10 Absolute 212687 Ft
Blizzard CX1 Red PowerLine 99900 Ft
Blizzard CX1 Comfort EcoLine 149900 Ft

[ Szerkesztve ]

(#42878) #48613632


#48613632
törölt tag

Errefelé (UK) elég jól teljesít a teszteken, a Shark porzsák nélküli gépcsaládja. Ám szerintem, ez otthon nem kapható.
Ja igen. És ezek sem éppen olcsó kategóriás gépek, bár a Dysonnak egy lépcsővel alatta vannak.

[ Szerkesztve ]

(#42879) luckyboi82


luckyboi82
tag

Sziasztok!

Konyha felújításba kezdtünk, alábbi gépek lettek kinézve 500.000 Ft a keret. Van-e esetleg ami felesleges, vagy teljesen érdemtelen rákölteni a pénzt, esetleg más típus? Sütőből nem szeretném lejjebb adni, ez sem csúcskészülék egyébként, de megteszi.

Sütő : BOSCH HBG635NS1 beépíthető sütő
Főzőlap: BOSCH PVS645FB1E beépíthető indukciós főzőlap
Páraelszívó: BOSCH DFS067A50 teleszkópos páraelszívó
Mosogatógép: BOSCH SMV40C10EU beépíthető mosogatógép

Köszi!

(#42880) ribarszki válasza Lauda (#42876) üzenetére


ribarszki
őstag

Mi meg másképpen gondoljuk. Ennyi

(#42881) peppe79 válasza Fandango (#42873) üzenetére


peppe79
senior tag

Ezt csak Te látod bele, tényszerűen senki nem írta le, hogy ne vegyen porzsák nélkülit. Ribarszkinak Dyson porszívója (is) van, a leírtak alapján pedig elégedett vele. Akkor miért mondana saját magának ellent? Vagy ott van BigBear válasza.
Amúgy, ha valaki világosan leírja, hogy 20-25 ezret szeretne szánni porzsák nélküli porszívóra, Te meg ehelyett 5x-8x drágábbakat ajánlgatnál; azzal szerinted ő mennyivel lenne előrébb? Megvenné a 150-200 ezer forintosat? Nem hiszem.

(#42882) Lauda válasza ribarszki (#42880) üzenetére


Lauda
félisten

Így van. Az látszik, hogy semmi értelme annak amit csináltok és nem segíti a kérdezőt.

(#42883) xxxjjjkkk válasza Lauda (#42876) üzenetére


xxxjjjkkk
senior tag

Én eddig egy ph topicban tapasztaltam azt, hogy van ésszerü ajánlat, a winchesteresbe, nem akartam foglalkozni vele 500-1gb 10-20 ezer, ott volt az összefoglaloba, megvettem jo, azota is.
A többi helyen meg valami kényszeres önigazolásképp, amolyan "ha én ennyit költöttem rá, akkor te nehogy már jót vegyél 5öd áron" elven élik itt az életük. Ezen kár harcolni velük. Néha be lehet írni nekik, hogy a te olcsóbb géped is müködik, és még ráadásul jól is. Aztán ezt általában egy egyszerü: "nehogymá egy olcsó tuggyon annyit mint egy drága", számukra megvétózhatatlan állítással megcáfolják.
Körbe nézel egy elektronikai forum mosógépes topicjába, ott egy oldalon több szakmai dolog van, mint itt 10000en. Talán azért, mert az "úgy érzem", és társai, az ott nem érv, ahogy az sem, hogy a szomszéd mosógépszerelö:)

"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"

(#42884) szabog74 válasza luckyboi82 (#42879) üzenetére


szabog74
aktív tag

A mosogatógép a hangosabb fajta, nem lesz gond?

(#42885) peppe79 válasza xxxjjjkkk (#42883) üzenetére


peppe79
senior tag

Tudsz ennyi pénzért használhatót? Ha igen, akkor miért tartod magadban, miért nem segítesz a kérdezőnek? Ha meg nem, akkor meg tkp. mit akarsz igazolni?

(#42886) ribarszki válasza xxxjjjkkk (#42883) üzenetére


ribarszki
őstag

Írj már légyszíves használható porzsák nélküli gépet 30k alatt. (Lehet 100k alatt is!) Aminek a működési elve olyan, hogy nem hányja vissza a beszívott por jelentős részét és a porelválasztási techológia kiválóan működik. De saját tapasztalatból! Olyat amit jó szívvel ajánlasz! Konkrétumot, amivel segítesz.

Szerk. Megelőztek..

[ Szerkesztve ]

(#42887) Lauda válasza ribarszki (#42886) üzenetére


Lauda
félisten

Ha nincs ilyen, akkor annyi, hogy nem tudunk ilyen összegért bevált típust ajánlani. Amit érdemes megvenni, az ez és ez. A többi az ő dolga. Kb tomtyi hozzászólásával ezt rövidre lehetett volna zárni. Ehelyett nézd meg mi lett belőle.Miért jó az, ha olyat erőltetünk valakire, amit ő nem akar? (Nem kell porzsákos. , Porzsák nélküli kell más nem érdekel.)

[ Szerkesztve ]

(#42888) xxxjjjkkk válasza ribarszki (#42886) üzenetére


xxxjjjkkk
senior tag

Nem tudok, ezért nem is ajánlok, leírtátok, hogy nincs, és ennyi, innentöl már rá akartok tukmálni valami tök mást.
Vegyen olyat aminek szép a szine, pár évet kibír, és kész.Majd utána rájön vagy nem, és vesz mégegyet.
Nem kell itt minden áron a dyson miele mellett lobbizni.
Ha ennyi a keret, és ragaszkodik hozzá, akkor az általános szabály az, hogy amire több a garancia azt kell venni.

[ Szerkesztve ]

"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"

(#42889) ribarszki válasza Lauda (#42887) üzenetére


ribarszki
őstag

Írjál már egy topik etikettet. Hogy tudjam mit írhatok és mit nem. Majd legközelebb megkérdezlek.
Mivel a porzsákos alatt legtöbben máig porolható porzsákot értenek, fogalmuk sincs mit nem akarnak.

Én meg azt írok ezután is amit akarok. Majd a moderátor rámszól. Ennyi

[ Szerkesztve ]

(#42890) Lauda válasza ribarszki (#42889) üzenetére


Lauda
félisten

Azt meg minek? Arra próbálok válaszolni, amit kérdeznek.

Milyen porszívót vegyek? Ajánlat porzsákosra, mert ez és ez.

Szeretnék porzsák nélkülit mert ez és ez. Ajánlat porzsák nélkülire ez és ez, vagy a megadott keretből nem érdemes választani mert ez és ez.

Leírta mit szeretne, leírta mit nem szeretne. A reakciók ezzel teljesen szembe mennek és szerinted ez jó. Fura.

[ Szerkesztve ]

(#42891) ribarszki válasza xxxjjjkkk (#42888) üzenetére


ribarszki
őstag

Tehát nem tudsz. Vegyen amit akar, amire sok gari van. Értem, ez biztos komoly segítség.

(#42892) xxxjjjkkk válasza ribarszki (#42891) üzenetére


xxxjjjkkk
senior tag

Bocs, de szerintem neked se sikerült.
A milyen autot vegyek? Há teslat, mert az a legjobb! tipusi válasz nem segítség.

"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"

(#42893) Dluinet válasza xxxjjjkkk (#42892) üzenetére


Dluinet
nagyúr

Analógiánál maradva:
A kérdés az volt, melyik a legjobb elektromos autó 4 millió forintért.
Erre írták, hogy vegyen egy Suzukit, mert 4 milláért max hibridet kap, ha kap, de full elektromosat nem.

[ Szerkesztve ]

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#42894) Csabroncka


Csabroncka
Topikgazda

Srácok engedjük pihenni a témát!

:R

"in medias res"

(#42895) pjen válasza ribarszki (#42886) üzenetére


pjen
félisten

Samu,SD 9420.

(#42896) Intel fan11


Intel fan11
őstag

Udv. Kvfozo gepet szeretnek venni ami ledaralja a kvt es lefozi cseszebe! Otthoni hasznalatra. Milyet erdenes venni? 60ezer ft korul kapni ilyet ami jo is?

Battletag: hojszi#2983

(#42897) ribarszki válasza pjen (#42895) üzenetére


ribarszki
őstag

De ez vizes :U zsáknélküli az igaz, de ez már a harnadik út. Mindegy, engedjük el a témát, már ránkszóltak. :B

(#42898) Voice24 válasza Intel fan11 (#42896) üzenetére


Voice24
őstag

Találsz, használtan, pl. itt. Meg tudtok egyezni, ha Áfa nélkül kell...

(#42899) BBéci válasza Intel fan11 (#42896) üzenetére


BBéci
titán

Attól függ, mennyire vagy igényes a barna folyadék minőségére. Szerintem ami az újonnan 60000 forintos automata kávégépekből kifolyik, az csak annak nevezhető, de én hobbi barista vagyok. Ezért vagy használtat veszel, vagy teszel hozzá ugyanannyit.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#42900) seger


seger
addikt

Van egy bosch ecologixx 7 szárítógépünk. Elkezdte azt csinálni, hogy kijelzi tele a tartály. Pedig kb félig van.
Vagy mikor teljesen vege a programnak, átvált az idő 0:00-ra sípol hogy kész majd kiadja megtelt a tartály. Pedig nincs tele.

Valakinek ötlete?

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.