Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38377) flegga92 válasza MaCS_70 (#38375) üzenetére


flegga92
senior tag

Ugyan nem ismerem ezt a márkát, de az ára alapján nem lehet rossz, Nagyon szimpatikus, hogy ez tényleg teljesen szétszedhető és minden része mosogatható géppel is. Ez akkor is fontos, ha esetleg nincs mosogatógép, sokkal könnyebben takarítható. Viszont ez a 4l kapacitás brutálisan sok.
Szüleimnél egy Tefal Versalio Deluxe van, 2 liter olaj kell bele, de 5 főnek való krumpli simán kisül benne egyszerre.
Ezt a típust nem ajánlom. A fűtőbetét rajta van az olajtálon, kivehetőség miatt pedig elég silány megoldással érintkezik, eloxidálódik, a rugó már nem úgy tart, sőt még csak nem is "hülyebiztos", ha picit ferdén teszed rá nem érintkezik az egész felületen és szépen elolvasztja a műanyagot.
Nekem jelenleg egy Tefal UnoM-van ami sajnos nem szétszedhető, már az olajcsere is macerás vele. (Tescoban el volt árazva, 16k helyett csak 6 volt ;] )

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.