Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36377) BB9360


BB9360
aktív tag

Üdv!
Van egy Electrolux UltraSilencer porszívónk, elég régi (Z3321).
Pár éve költöttem már rá, szerintem gégecsövet is vennem kellett, erre nem emlékszem, de nagyon újnak néz ki ahhoz képest, hogy van már vagy 15 éves a gép. Akkor azt mondták az Elux szervízben, hogy még jól szív, minden ok vele. Na, tegnap ez a max pár éves gégecső eltörött/elszakadt. Egy új csak markolattal kapható, ~10k Huf. Soknak tűnik, de utánanéztem, ennél csak drágábban találtam. Mivel bármi, amit vennék helyette, az legalább 50k-tól indul, ugye érdemes cserélnem a gégecsövet? Csak azért kérdezem, mert a saját preferenciáimat nyilván én tudom, de általános tapasztalat, hogy ami régi és még működik, azt nem annyira érdemes lecserélni...
Illetve érdemes vmi parketta szívófejet venni hozzá (van egy szőnyeg a nappaliban és 2 db kicsi még egy-egy szobában)? Ha igen, akkor milyet?
Köszönöm!

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.