Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34698) szaszlaci válasza Dave™ (#34695) üzenetére


szaszlaci
addikt

"túl sok kapaszkodód a tartósságot illetően nincs. Gondolom nem mész előtte gyárlátogatásra meg nem szeded szét otthon"

Épp erről beszélek, hogy azért van kapaszkodó, pont ilyenekből, aki hajlandó rá. Nem gyárlátogatás, hanem keresni videót, ahol szétszedik, és akinek ez információ, segít dönteni. Vagy beszámoló, hogy MIÉRT oké vagy kerülendő.
Az oldallemez vastagságától még semmi nem lesz jó vagy rossz, de inkább ott spóroljanak, mint hogy próbálják a tartósság látszatát kelteni, és máshonnét vegyék ki az anyagot. Nyilván egy hűtő törékeny polcai már bajosak. Tizenéve a Thomson cuccok tűntek kívülről egész jónak, közben meg a hulladék selejtje. Nem csak saját, hanem eladott/visszahozott tapasztalat is.
Amit mondtam példát, hogy a mostani Bosch mosogatógép állítólag mindent egybe megoldású, az pont egy jó támpont lehet, mivel ez épp olyan dolog, ami azért szeret elromlani.
A garancia azért mégiscsak jobb támpont, de ott is érdemes megnézni, mik a tapasztalatok, mikor javíttatni kell. Hát emiatt esett nálam ki az Aeg- Electrolux-Zanussi hármas drágább gépek esetén.
Vagy lehet nézegetni mosogépjavító videókat, Villányi Viktor pl., mond amit mond, de szétszedi és én látom, miben mi van. De ajánl ő is, az LG direct drive megoldásait, és valóban szépen, jól, tervezetten van szerelve az egész, mert nem csak a motor a lényeg önmagában.
Ezek nélkül mondanak sokan sokfélét, hogy nekik épp mi vált be.
Vagy a Miele egy vagyonért, amiről nem tudom, hogy még mindig jó-e, vagy csak a nevéből él. A nagyon drága alapárhoz járó két év garancia, és a plusz nyolc év nyolvanezres(?) költsége annyira nem bíztató és nem is ésszerű választás.
Szóval ez a "nekem bevált a Bosch" nem biztos, hogy jó irány. Nekem is bevált, voltak bajok, de mind javítható volt és alkatrész is van. Most mégse vennék ilyet. Ettől te nyilván azt veszel, amit akarsz, nem téged akarlak meggyőzni.

[ Szerkesztve ]

■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.