Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28395) #94529552 válasza peppe79 (#28391) üzenetére


#94529552
törölt tag

Igen, most ott vannak ezek kis betűkkel megbújva, aztán, ha felül a kártyára kattint valaki, vagy alul a termék alatti 5 év garanciára, vagy a 14%.os linkre[link], szóval zavaros az az oldal, maradjunk annyiban, és ezt mások is írták már. De mindenki onnen veszi, ahonnan akarjam egy figyelmeztetés inkább hasznos, és lehet utánajárni és mérlegelni.

Pont te írtál róluk elmarasztaló véleményt: Mivel akkor még nem telt le a 2 hét, ezért írtam nekik levelet az email címemről és az üzlet webes felületéről is, hogy elállnék a vásárlástól. A levelet megkapták, mert jött róla visszaigazolás is. Azóta 1 hét telt el, de ez idő alatt senki nem keresett meg tőlük. Ez azért elég "érdekes" hozzáállás.
Szerintem olvassák a topikot, ezért kaptál most választ. :O

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.