Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26919) ribarszki válasza zoltan6 (#26916) üzenetére


ribarszki
őstag

Nálam egy samsung gépben (autó porszívó) hasonló a helyzet. Nem ennyire durván, de a porzsák tartó rekszben gyakorlatilag áll a por, a szemét. Ahogy én látom, ennek két oka van. Az egyik, hogy a gépben a porzsáktartó műanyag fül alatt van egy rugó. Nálam ez már semmilyen erőt ne fejt ki, elgyengült. Kivenni ezt a részt persze nem tudom, hogy kicseréljem a rugót egy erősebbre. Várom a megfejtést, de próbáltam már minden oldalról nyomni, végül el fog törni. A másik gond pedig ezzel függ össze. A Menalux zsáknak valóban gyenge a kartonpapír része. Ahogy a porszívó szívja a port, és egyúttal maga felé a porzsákot is, akkor ez a gyenge karton elhajlik, mint a te képeden is. Viszont a rugó már nem tud ellene dolgozni és visszanyomi a zsákot a csonkra.

Amikor utoljára, 1 éve használtam benne Menalux zsákot, akkor nem volt ilyen gond. Most, hogy a rugó elgyengült, így köjött a hiányosság. Bár ha a zsák karton része egy merevebb műanyag lenne, akkor nem lenne ilyen gond.

Az a rozsdás kis semmi rugó annyira elgyengült, hogy a porzsák súlya teljesen lehúzza a tartót. A csonk egyébként nálam beleér a porzsákba, a zsák tömítő gumija is ráfeszül, de hiába. Mellé szív.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.