Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23006) Lipton válasza Feri1977 (#22991) üzenetére


Lipton
őstag

A porszívónak nem reális alternatíva a seprü+lapát. Soha nem fogsz úgy felsepregetni, majd lapátra felvenni a koszt mint egy porszívó, valamint egy sepregetés sokkal többet porol is egy lakásban. Ezen felül kíváncsi lennék egy szőnyeg sepregetésére.

A felmosás porszívózás mellett is szokás, nem vagy-vagy kérdés. Esetleg úgy fogalmaznék, hogy egy konyhát/előszobát pláne gyerekek mellett felporszívózok gyorsan akár naponra 2x, de a felmosás hetente 1x is elég ha nem történik valamilyen olyan baleset ami igényelné.

Vasalás... a vasalásmentes inget lehet valóban vasalás nélkül teregetni (olymp tuti). A vasaláskönnyített is nagyjából megy de azt a mosás után azonnal ki kell tenni és szépen ki kell húzni, igazgatni. Rutinnal szinte vasalt látszatot kelt. Ingek ennyi, ami nem ilyen az kutyarágott lesz. Pár dolgot igazgatva ki lehet aránylag jól teregetni. Anyagtól függően pl egy-két póló egész vasalt hatást kelt, de itt is a vége ennek is.

A mosogatógépes téma vicc kategória, leírták már sokan előttem. Amennyiben valaki nem engedheti meg vagy valóban helye nincs rá az más téma, de kézzel semmilyen szempontból nem lehet úgy elmosogatni mint géppel. Legszembetűnőbbek a poharak és rozsdamentes acél dolgok. Egyedül a speckó kések nem szeretik a mosogatógépet (élük miatt) és fa dolgot nem illik beletenni mert beszívja a vegyszert és nem túl egészséges. Semmilyen előzetes öblítés nem kell, egy papírtörlővel vagy evőeszközzel belököd a kukába a maradékot és mehet is bele. Szűrőt kb fél évente egyszer kimosom benne és ennyi.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.