Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fehér_ember
addikt
válasz BBéci #129358 üzenetére
Szerintem brembo pont ilyesmire gondolt mint előnytelen kinézetű céleszköz, ami egy normálisan berendezett szobában egyenesen bűnronda; persze nálam ez utóbbi nem áll fenn, úgyhogy bármi jöhet
(#129357) brembo
Azért ha beírod a keresőbe hogy "hifi állvány" akadnak azért szebbek is a képek közt
Persze sajna sokszor még a bűnrondák sem megfelelő méretűek polcmagasság tekintetében, ezért én is pont ma agyaltam ki hogy akkor inkább lapszabászat+bükkfa rúd darabolva és mindkét végén menetes betéttel ellátva (pl. TNR 1210) távtartónak a polcok közé; így olyan lesz a polctáv amilyet én akarok.(#129360) BBéci
Én se igazán merek így tudatlanul kockáztatni, pedig nagyon szerettem volna a szoba átrendezés után a thx-es ajánlás alapján totál középre, a hallgatási pozícióval pont szemben elhelyezni. Eddig is előttem volt és nagyon bejött, csak hát eddig asszimetrikus volt a hallgatási pozíció a szoba tengelyéhez képest és így a szubnak nem kellett a készülékek közelében lennie.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest