- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolkaDb
aktív tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy mivel tudnám feldobni az edzést, mert 3 évig csináltam aktívan a súlyzós edzést. Tavaly novemberben viszont betegség és porc kopás miatt abba kellett hagynom. 1 hónapja kezdtem újra de nem olyan mint régen talán csak vissza kell jönnöm? heti 4x edzek max 5x. mikor abba hagytam 91kilógramm voltam viszont fogytam azóta 10kg-ot. Jelenelg 82.50 vagyok. Tudom nem várhatom el, hogy ugyan úgy dolgozzak, mint a kihagyás előtt, mert azért az szerintem is elég nagy időintervallumot fed le.
Tehát a kérdés adott csak vissza kell rázódnom vagy valami új edzés stílust beiktatni? Ebben a hónapban kis ismétlés szám 4x ismételve, a lehető legnagyobb súllyal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Egyedi ékszerdobozka
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged