Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46712) CactuS válasza HussarF (#46711) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Ettől függetlenül eleve nem értem, hogy miért hoztad fel. Teljesen irreleváns az, hogy ki hányas szintű a crew-ben. Egy fórum topikból kiinduló crew tagokban mi közös legyen minimum, mint az, hogy azonos nyelvet beszélnek és ismerik az adott fórumot? Másrészt van crew szabályzat, ami nem is olyan rövid és pont azért készült, mert az aktív tagok értékrendje és érdeklődése hasonló, de legalábbis mindenki számára elfogadható. Ha van olyan tag, aki ezeket nem tartja be, attól elbúcsúzunk, nincs ezzel semmi gond.

Ha reklámozni akartad a crew-t, amiben játszol, akkor nyugodtan, semmi gond nincsen vele, amíg nem arról van szó, hogy naponta 3x beírod. De ha ez az egész szintes/profilos dolog csak azért volt, hogy ide lyukadjunk ki, akkor megkérnélek, hogy ezt a vonalat ne erőltesd. Ahogy írtam korábban is, felesleges piszkálódni, áskálódni crew vagy játékos szinten.

Segal: Jaja, tegnap nem volt az igazi, legalábbis én ~9-ig voltam, de nem voltak rendes, tiszta sessionök.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.