Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
22-én oldották fel (ami a valóságban 23 volt) de mivel a pénzem elvették írtam nekik. És erre elkezdtek pattogni hogy mivel csaltam nem adják vissza. Mikor kérdem hogy mit is tettem pontosan akkor azt a választ adják hogy nem tudják sajnos megmondani.
Ha ők nem tudják akkor mire fel bannoltak? Meg akkor ki tudja?
-
Plata
félisten
Egyébként az a kocsi nem túl nagy szám,hasonlót tudsz venni,ha van régi konzolos GTA V-öd és összekötöd a Pc-s accoddal,vagy hogy a fenébe van,szokott itt valaki ilyesmit csinálni szívességből.
Nekem például a Valentin napi cuccok jobban bejöttek,a tommy gun meg csaj karinak volt sok szép fehérnemű és pár 30-as évekbeli ruha.Telefonon tudod lehívni,Liberator a neve.
Na persze pont a város másik részébe teszi.
Lehet vele rosszalkodni a városban.[ Módosította: radi8tor ]
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa #41043 üzenetére
Még mindig bannolva vagy?
Azt hittem már levették avagy rájöttek hogy hülyeséget csináltak. -
Wiz Khalifa
veterán
Jövőre GTA V tuti lesz de Online nem biztos. De ami ennyire megy nekik az tuti lesz.
De tőlem már ne várják azt hogy nap mint nap tolom megint és gyűjtöm a zsetont. Azt még lenyelném hogy kicsapnak, és nem indokolják meg miért, pedig többször is direkt kérdeztem. De hogy az hogy a zsém is elveszik ($17M) és nem adják vissza mert azt mondják csaltam, és mikor kérdem hogy mégis mit vagy mivel, arra megint egy szarrágó válasz jön az már kezd felbaszni kicsit. Oké hogy a ShakeCard-ot jobban kell az emberekre tuszkolni mert nem igen fogy de hogy ennyire elvigyék magukat az már kezd sok lenni...
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa #41041 üzenetére
Ha lesz még jövőre,és ha lesz még jövőre GTA V.
-
ProgenXL
őstag
válasz
laceszgamer #41032 üzenetére
Ott a Lamaros
Jó ötlet de nem az igazi. Egy hiba és bukta a missio. Valamint nem fizet annyit hogy megérje csinálni.
Egyszer végig a story miatt és elég is volt. -
laceszgamer
addikt
válasz
ProgenXL #41031 üzenetére
Lehet túl sok munka lenne benne, vagy nem tudom. Shark cardokat gondolom veszik az emberek, ahhoz meg hogy költsék a pénzt csak oylan cuccokat érdemes betenni amit ingame megvehetnek. Új heist nem érné meg nekik, mert abból mégiscsak tudnának az emberek pénzt szedni jobban.
-
ProgenXL
őstag
válasz
laceszgamer #41030 üzenetére
Mindenki ezt szeretné. Csak a Rockstar gondolkodik máshogy.
-
laceszgamer
addikt
válasz
ProgenXL #41029 üzenetére
Hát az már kevésbé hangzik jól... Legalábbis nálam multiban a kedvenc rész a heistek és a contact missionok, ha felmegyek 90%-ban azokkal szoktam szórakozni, a maradékban meg autókat tuningolgatok vagy épp csak elvagyok a nagyvilágban.
Igazán jó lenne egy nagy adag küldi, vagy akár 4-5 újabb heist is, bár szerintem iylenre várhatunk.
-
ProgenXL
őstag
válasz
laceszgamer #41027 üzenetére
Nem heists de még csak nem is contact missio félét kell elképzelni. Ez is hasonlo lehet majd mind a vip küldetések. Tehát szabad modban lesz public sessionba szerintem.
-
Kiskokó
veterán
Na jelentem azt hiszem kész vagyok
Elfáradt a paszta a procin és 80-85 fok körül játszottam...na mondom jó újrapasztázom... felrakom minden fasza indítom a gépet. király. inditom a GTA-t aj aj valami baj van már a lobbyban 92-98 fokon ment le is léptem még bajt nem okozok...
szétszedem hát jól láttam hogy a rögzítő keret elvan törve... Megragasztottam (persze alaplap ki meg minden éljen) összeraktam és msot végre jónak tűnik. Aida teszt maxon 76fokon megfogja. GTA-t este megnézem de most megyek el csak 10 után tudok jönni.
Bocsi aki várt rám heistbe negyed 7re kész lettem... csak nem számoltam a töréssel -
ProgenXL
őstag
Kedden érkezik a Bikers kiegészítő!
"Már a jövő héten rivalizálhatnak egymással a motoros bandák a GTA Online-ban. A Rockstar Games elárulta, hogy október 4-től lesz elérhető a Bikers ingyenes frissítés, valamint négy képet is mutatott az újdonságokról.
A fejlesztők gyakorlatilag az egykori a The Lost and Damned nóvumaiból implementálnak párat a GTA V többjátékos módjába, például érdemes lesz távolságot tartani a többi játékostól, mert visszatér a motorokon történő közelharc.
Ellentétben a maffia típusú bűnszervezetekkel a motoros bandákon belül már nem csak egy vezető és annak testőrei lesznek. A tagok különböző rangokat szerezhetnek, melyekhez ki kell vívniuk a vezető tiszteletét.
A kiegészítővel új kooperatív és kompetetív játékmódok, fegyverek és járművek érkeznek. Az egyik új motor a Western Rat lesz, mely a harmadik képen látható."
-
Locutus
veterán
Már csak a negyedik embert várjuk a lobbyban.
Ki is fagytunk egy szep buggal mar indulas elott...
-
Modst3R
senior tag
-
iceQ!
addikt
Mindegyik elmehet a pics@ba!
-
Kiskokó
veterán
válasz
Locutus #41015 üzenetére
Jaaa persze a hosszú fekete képernyőt én se a CPU miatt írom.. azt ICE-hoz kötöm
csak akkor vannak ilyen gubancok ha ő is ott van egy Heistben
Veled amikor előfordult nem volt ő is ott?
Ráveszem magam megbontom a gépet munka után rögtön.. én is leszek 6 felétől olyan 8ig de szerintem nem tudunk Heistezni nem lesz meg az ember rá. de majd meglátjuk
Vegyél fel friendnek mert te még sztem mindig nem vagy azSaabe60
-
Locutus
veterán
válasz
Kiskokó #41014 üzenetére
Tegnapelőtt nélküled is ugyanez volt heistben... 9 percig töltött fekete képernyőn, a többiek már újraindítottak inkább, de én kivártam
Utána meg storyba dobott ki a végén mindig, onnan kellett visszamászni...
Szerintem ennek pont semmi köze a CPU-dhoz...Amúgy én is leszek ma elvileg 6-8 között egy heist erejéig szerintem.
-
Kiskokó
veterán
Ácsi ácsi a GTA-nak tegnap se volt baja. Nem lépett ki meg semmi.
Kidobott Storyba (amit nagyon ritkán csinált már) de az hogy 3-4-5 percig töltött sessionbe eddig nem volt... azt se értettem.. azért léptem ki egyszer és vissza hátha megjavul..
Meg mondom azért van most baj nálam mert sztem elfáradt a paszta a CPU-n és sajnos 80fokon üzemel játék közbe.. :S -
Dtomka
veterán
Olvasom, hogy vannak DLC-k a játékhoz. Azok fizetősek? Silngle rész vagy csak multiban jelenik meg?
-
Kiskokó
veterán
Hááááááát hallod... nem szoktam felhúzni magam ha ez meg az van... de ez a tegnapi PS-ezés eléggé felkúrt már a végére
Most komolyan ne vedd fel
de ha Veled heistezek akkor mindig van valami technikai anomália
vagy balszerencse... haha
én jövök sztem 6-fél7 felé is 8ig. aztán 10 körül megint. -
Kiskokó
veterán
Azok mi voltunk fiam! XD
Dawe, gyimger, doktordevil meg énMotoros DLC... hagyuk már.. szarok a motorok nem is értem mi a fasznak ennek külön DLC... teli lesz a játék bal oldala "xy dies"- al mindenki megfog pusztulni motorozás közben...
semmi értelme nincs nem is értem... -
Plata
félisten
válasz
ProgenXL #41006 üzenetére
Vannak néha fura dolgok,hacker ha akar gondolom be tud jutni,viszont már én is kerültem privát sessionba akaratom ellenére,amikor pár PH-s csinálta a CM-et privát sessionban voltak és én még is bekerültem hozzájuk még hozzá bele a heistbe.
Ők is csodálkoztak meg én is.nem ti voltatok épp? -
Laraxior
titán
Invite only sessionbe hogy lephet be valaki anélkül h hivtam volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- AM 5 lapok
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest