2023. december 7., csütörtök

Gyorskeresés

Grand Theft Auto Online - Ph!crew szabályzat

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A szabályzat iránymutatás az új tagoknak, segít megérteni a Ph! session menetét, hangulatát,ami sok-sok óra közös játék után alakult ki. Ez zárt közösség így saját szabályokkal rendelkezik, mi így Igyekszünk csapatot Építeni NEM PEDIG KIÍRTANI egymást! A crew alapvetően PvE beállítottságú, a fő hangsúly a farmoláson van és nem egymás szívatásán. 2018.04. hónaptól új crew-t alakítottunk, immáron csak PC-s játékosokat várunk. A topik a Pc részlegen van, a játékosok 99%-a PC-s, így érdemben nem tudunk semmilyen előnyt biztosítani más platformos felhasználóknak.

Crew tagság feltétele a látható barátlista social club-on. (nyilvános crew & friends). Ez a pont az ellenőrizhetőség, és a biztonság miatt fontos. Ehhez egy segítséget itt találsz.

A rossz Social Club szabályozhatóság miatt mostantól a crew tagok NEM lehetnek IGN crew tagok, illetve a barát listán NEM lehet IGN crew tag, ezt ellenőrizzük. Ennek megszegése kizárást jelent. Nem szeretjük a több ezres létszámú crew-kat. Ez is csak egy veszély forrás, még több idegen jelent, és még több modder csatlakozásához vezethet. Ismerünk pár játékost, akikkel gond van, illetve modderket, és ha ilyen látunk a barátlistádon akkor szólunk, csak abban az esetben fogadjuk el a jelentkezésedet, ha őket eltávolítottad a listádról.

1, Beköszönünk, nem csak azért mert illik. Esetleg nem a PH Crew az elsődleges Crew beállításod, vagy másik Crew-ba vagy benne, de néhányunkkal együtt játszol, akkor mindenki tudja, hogy magyar vagy. Ha nem tudunk beazonosítani vagy nem ismerünk, akkor kiszavazunk a sessionből. Alapvetően 18 fölötti emberek játszanak, így mindenki hallott már trágár szavakat, azonban ez nem jelenti azt, hogy ezeket kötőszóként kellene használni.

2, Alapvetően békés és kulturált tagokból áll a Ph crew! Trágár, sértő beszédet és a provokálást igyekszünk kerülni! Ez az értékrendet látszódik játékunkon, a chat és fórum (fb,ph!) hozzászólásainkon is. Tagok által lakott public session-ben nincs PHHU tag ölés, nincs lövöldözés (és poénkodás) a másik kárára! Nem PHHUCrew tagot lehet gyilkolni, és a PH-s tagokat védeni, sőt értékeljük :).

3, Ha esetleg más autóját vagy bármilyen járművét használod, akkor először illik megkérdezni, hogy használhatod-e, nincs-e rá szüksége, és ha megsemmisíted, akkor legalább írd be, hogy ez oda lett vagy valami, hogy tudjon róla.

4, Segítsd tisztán tartani a sessiont. Ha beírják, hogy 131 kick vagy idegen, akkor nyomj egy Y-t és nézd meg, hogy ismered-e. A 131 a játékos szintjének a száma, ami a neve mellett is megjelenik. Ha sokan vagyunk, akkor több szavazat kell, hogy el is tűnjön az emberke, ezért jó lenne ha mindenki megcsinálná, ne légy passzív. Lehetőség szerint egyszerre csak egy embert votekickeljünk, mert ha eloszlanak a szavazatok, akkor nem lesznek eltávolítva az emberek a sessionből.

Session-ből Kick-elés/kirúgás menete: ESC gomb - Online - Players - kirúgni kívánt emberke nevére rámész, enter - Kick. A szavazatokat vissza is lehet vonni, ha éppen másik emberre kell tenni!

5, PHHU tag lettél, befogadtuk akkor tedd meg hogy a PHHU crew lesz az elsődleges (aktív) crew-d, köszi.

Ph-Session-nek kapcsolatos egyéb tudnivalók:

Supply lopásról: mivel elég sok az eladás (CEO/MC/) és már az is várólistás néha, így általánosságban kijelenthetjük, hogy itt a nagy többség a supplyt veszi, és nem lopjuk, kivétel a Bunker ott szoktunk segíteni lopni. Bunkeren kívül a többinél pedig csak elég szélsőséges esetben (pangás) szoktunk segíteni. Kérlek, ezt tartsd tiszteletben. Még vásárolt supply mellett is szépen lehet keresni az eladásokkal, és ha segítesz a többieknek eladásban abból összejöhet a supply ára, de ha többet akarsz, akkor azt valószínűleg magadnak kell megoldani.

A segítség kérésről: nem kell 15x beírni, hogy tud-e valaki segíteni eladni. Ha lesz idő, akkor az első vagy a második kérdésre is kapni fogsz választ. Akció közben elpörög a chat és akkor sem jön válasz, ha még 10x beírod. Ha már látod, hogy előtted bejelentkeztek egy eladásra, akkor felesleges folyamatosan kérdezni, hogy neked tud-e valaki segíteni. Igen, természetesen tud, de sorrendben haladunk.

A szabályzat nem ismerése nem mentesít annak betartása alól!

Ha Több tag is "panaszkodik, jelentést tesz" egy játékosra, és az admin-ok jóváhagyják akkor BAN-oljuk a crew-ból. Ezért sem kell senkivel személyeskedni, ha bajotok van valakivel és úgy gondolod, hogy nem a szabályok szerint játszik, akkor jelentsd itt Prohardver Gta V fórumban vagy az adminoknál. Ne csalj, a "modderek" nem szívesen látott vendégek a crew sessionökben. A Cheater-eket alapból BAN-oljuk ! Aki nem bír magával, és ki akarja engedni a gőzt, az nyugodtan menjen nyílt szerverre (nem ph session-ben) és idegenek között, vezesse le a feszültséget.

Az Adminokat (commissioners) tiszteljük. Ők szabadidejük feláldozva, foglalkoznak a Crew kisebb, olykor nagyobb bajaival és mindenféle hozzá tartozó dolgokkal pl : Gta V fórummal és fórum összefoglalóval + Tagok felvételével, kirúgásával ha szükséges, tagok felügyelete + Facebook-os csoport szerkesztése / felügyelete, stb.

További kellemes játékot!

Crew szabályzat V.2.01 - 2017.09.13. Köszönet a tagoknak a szabályzat folyamatos csiszolásáért és jobbá tételéért.

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.