Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44001) HussarF

Egyébként tolta már itt valaki végig a Heist bonusokat, Loyalty, All in order meg Criminal mastermind. Ugye a Fleeca Job csak 2 személyes, ezért nem is olyan egyértelmű, hogy hogy lesz meg a Loyalty (meg a CM) így 4 emberre. Utánanéztem és tényleg akadtak ebből galibák. Elvileg megvan a megoldás, de azért kíváncsi vagyok, hogy van-e ezzel itteni tapasztalat?

(#44002) Plata válasza HussarF (#44001) üzenetére


Plata
félisten

Igen,tavaly letoltuk Cm-et,elég laza volt elsőre végig mentünk.
Négy fix ember kell,a fleeca job-ot 2-2 ember külön megcsinálja a többit együtt.
Nem árt ha minimum 100-as mindenki,de inkább több hogy minden fegyver unlockolva legyen és legyen nála 10 super heavy armor.És jó ha mindenki ismeri kívülről az összes heist setup-pt.Csak egyszer rontjátok el és kezdhetitek elölről.

[ Szerkesztve ]

(#44003) HussarF válasza Plata (#44002) üzenetére

Én azt olvastam, hogy ha külön csinálják meg a Fleeca-t, akkor abból probléma van, mert a másik két embert nem számolja. Nálatok ezek szerint nem volt ezzel baj? Meg mindig ugyanaz kell legyen a Heist leader?

(#44004) negyven2 válasza ProgenXL (#43994) üzenetére


negyven2
veterán

Ez elég érdekes, mivel ONE-on, PS4-en nincs mód semmilyen csalásra, módolásra, játékfájlok átírására (jelenleg még). Amivel előnyt lehet szerezni, az maximum a Glitchekből lehet (ez pénz). Előző generációról áthozott modolt karakter (ez igazából szintén csak pénz). Illetve ha külső eszközzel bill/egér-t használnak.

Úgyhogy ez eléggé behatárolja az oldal hitelességet.

(#44005) Laraxior


Laraxior
titán

Tehát gyakorlatilag gyűjtjük az autókat, de csak azt érdemes megtartani ami Collection része... Fasza, vihetem eladni majdnem az összeset. :W

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#44006) Mika1227 válasza CactuS (#44000) üzenetére


Mika1227
őstag

Ok. megvan köszi! :D :R

A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!

(#44007) Kiskokó válasza CactuS (#43996) üzenetére


Kiskokó
veterán

Hát igen... sajnos beigazolódott az amit vártam, hogy ez se lesz egy nagy szám biznisz mivel CEO-ban lesz.
Semmi értelme, alig hoz pénz, segíteni szintén nem éri meg illetve nem is nagyon kell segítség max a collection eladásokhoz azt ennyi.
Persze az új kocsik meg a garázs fasza de azt berakhatták volna az autólopósdi nélkül is.

Elköltöttem durván 7-8 millát de úgy látom ezek is üresen fognak ott állni mint a Raktárak...

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#44008) Mr.Csizmás válasza Kiskokó (#44007) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

megbeszélhetünk némi díjazást maszekba, amiért cserébe hordanám be a dolgokat... :))

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#44009) CactuS válasza Kiskokó (#44007) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Azért még a legrosszabb esetben is szerintem a kétszeresét hozza a sima missionöknek - PS vagy disconnect PS még mindig top és az is marad -, plusz a téma ordított, hogy végre beletegyék. A lopások izgalmasak, főleg a magasabb értékű autóknál, végre nem postásautóval kell tolni. Kár, hogy a csapattagok fizetése el lett rontva.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#44010) HussarF válasza CactuS (#44009) üzenetére

Szerintem nem lett elrontva. Úgy értem, tudatosan ennyi. Ha abból is jól megszednéd magad, hogy segítesz, akkor mi motiválna a saját üzlet beindítására? Ha sok pénzt akarsz, sokat is kell költeni, amit szerintem nem kell tovább magyarázni, mindenki érti hova vezet.

Public session-ök egyébként pezsegnek most rendesen, nincs nyugodt farmolás. Tegnap hárman toltuk az MC-t, épp visszük be az anyagot. Motoron ültem, látom a térképen jön valami utánam. Aránylag messze volt, de gyanúsan közeledett. Tesóm jött kicsit lemaradva mögöttem a Savage-el, ő is észlelte, hogy "More, ebbű baj lesz", meg is küldte pár rakétával az illetőt. Utána nyugodtan bevittük az anyagot, majd ír is a player a chat-be, hogy na most jön a büntetés, hozza a Hydrát. Mire odaért, 3 égnek szegezett homing launcher várta. Elég ügyes volt, bírta vagy 10 mp-ig is. Ki is röhögtük, hogy jól megbüntetett minket.
Aztán még legankeltük sniperrel egy darabig, végül csak odébb állt.
Ez csak egy történet a tegnapiak közül. Tény, hogy ott nem lehet nyugodt körülmények között max sebességgel pénzt növelni.
De én baromira élveztem, így is, hogy a tegnapi tervnek csak a felét sikerült végrehajtani, mert folyton PvP-be torkollott a dolog.
Annak is megvan a varázsa, ha vki csak azzal foglalkozik, hogy ezerrel feltápolja magát pénzzel és egyből megvesz mindent, amikor jön egy új kiegészítő. Én pl. még addig sem jutottam el, hogy vegyek olyan garázst, amivel elkezdhetem az új kieget.
De Kiskokó hozzászólása alapján, ez a gyors végigtolása és elfogyasztása az új tartalomnak sok kikapcsolódást meg felüdülést nem hoz. Én inkább úgy tekintek ezekre a tartalmakra, mint keretre a játék világához és nem mint célra.
Ha az ember felfalja már elsején az adventi naptár összes csokiját, akkor sokat fogja még húzni a száját karácsonyig

(#44011) zozyk


zozyk
addikt

Tudom,nem ide való,ne is válaszoljatok rá,de UBI-nál a 7 játék a hétvégén behúzható egyszerre. [link] :B

(#44012) ProgenXL válasza HussarF (#44010) üzenetére


ProgenXL
őstag

"Ha abból is jól megszednéd magad, hogy segítesz, akkor mi motiválna a saját üzlet beindítására?"

MC-ben jól fizetnek a segítőknek, mégis aki csak teheti beindította a sajátját.

Gunner for life

(#44013) CactuS válasza ProgenXL (#44012) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Így van. MCben is sokkal jobb a saját üzlet, de nem az van, hogy segítesz és gyakorlatilag 0 pénzt kap az egészért, csak az alap VIP lóvé csorog. Tuti az egyik fejlesztő "antiszoc" és nem bírja a társaságot.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#44014) HussarF válasza ProgenXL (#44012) üzenetére

Ez igaz, ott mondjuk többet fizetnek, de nem kapsz rendszeres fizetést. Ha összeadjuk a munkáért kapott pénzt meg a fizetést a CEO-nál, akkor szerintem már nincs is olyan nagy különbség, de most hirtelen nincsenek előttem a pontos összegek.

(#44015) gyugyo79


gyugyo79
addikt

Nekem jelenleg 1.6 millión áll a kocsi raktár(meg olyan 1 millió kocsiban már ellopva). 2 nap alatt... 3nap és 0 án vagyok ha legolcsóbbat veszem már ma ott lennék. Szerintem nagyon nem lehet panaszkodni. Össze hasonlítani nem lehet MC vel de a befeketés is 1 gyár ára. Kb amúgy azt is hozza pénzben. Most senki ne a bugos meg akciós MC t nézze.
Annyi hogy kinek mi jön be.
Szerintem akinek kevesebb idő áll rendelkezésre játszani annak jobb ez mint az MC.

[ Szerkesztve ]

(#44016) gyugyo79 válasza CactuS (#44013) üzenetére


gyugyo79
addikt

Mondjuk a postás kocsis leszállítást meg is kell fizetni, míg egy top kocsival elmenni 4-6 km -et élvezet amiért azért 5000 -t még oda adnak. Legalábbis nekem. Ha meg azt is nézzük, hogy ott most hogy beraktak még 1-2 új szállítást is kb 6-7 váltakozik itt meg majdnem 36 kocsi különböző variációt lehet vezetni akkor ez egy kicsit később lesz unalmas :)

(#44017) gabo91 válasza CactuS (#44013) üzenetére


gabo91
aktív tag

Tuti az egyik fejlesztő "antiszoc" és nem bírja a társaságot.:C :C akkor az üres session lehetőséget is ezért nem javítják :D

(#44018) Daw93


Daw93
senior tag

Tegnap eladtam MC-ben egy kis kokót, és egy furgonnal kellett eladni az árut
Ez eddig nem volt bent, nem? Csak 1 helyre kellett vinni, annyi, hogy 2 motoros npc jött utánam, de azt meg gyerekjáték elintézni.

[kép]
[kép]

[ Szerkesztve ]

GTA Online: Daweee93

(#44019) ProgenXL


ProgenXL
őstag

Végül is a nagy pénzeket sokan nem szabályosan szereztük...

PS final kilépkedéssel... Ez pl szabálytalan.

MC eladások bugos gyárakkal... ez is szabálytalan.

Az új DLC-ben most hirtelen dolgozni kell a pénzünkért. :)

Gunner for life

(#44020) cyberkind válasza ProgenXL (#44019) üzenetére


cyberkind
félisten

Ezzel nem lenne baj ha nem szálltak volna el tudatosan az árakkal, meglehet nézni egy-két évvel ezelőtti frissítést, még a legdrágább kocsi se volt fele ilyen drága mint a mostani csúcs, nekem ez nem tetszik, illetve az se, hogy totál más irányba ment el a multi, abszolút semmi mission nem jön csak ezek CEO-s szarok.

Paranormal Cocktivity

(#44021) Kiskokó válasza ProgenXL (#44019) üzenetére


Kiskokó
veterán

Hát persze van benne valami de azért nem feltétlenül.. nekem pl DC s PS ből sztem MAX 2 millám lett de lehet sokat mondok.
Illetve a Totalja az MC gyáraknak 47 millió a legfrissebb adat szerint.
DE a Bug és a +50%os eladás előtt Már a 2 gyáramnak kb 2-3 hét alatt olyan 18Millió volt a totalja.

Na de amugy mind1 nem is az a baj hogy dolgozni kell... az MC supply gyüjtés is tudott szivatós meg idegesítő meg időigényes lenni... de ez hogy az autólopás és eladás közben SZABÁLYOSAN roncsderbyznek és cső gázon szállnak belém a támadó NPC amik persze lőnek mint az atom... na az már nekem kicsit túlzás... mert ha megállok kilőni őket akkor belém rongyolnak, elütnek stb... hát ez nem más mint egyenlő a direkt szoptatással!.
Ezt szerintem korrektebbül is meglehetett volna oldani..
Például nem NPC kúrnak seggbe... hanem IDŐRE bevinni a lopott autót..

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#44022) gyugyo79 válasza cyberkind (#44020) üzenetére


gyugyo79
addikt

Szerintem az árak az miatt is elszálltak mert többet is lehet keresni csak éppen valahogy inkább úgy ment el az egész, hogy akinknek kevesebb ideje van játszani annak rosszabb míg akinek több annak sokkal könnyebb.

Nekem legalábbis már jó ideje több $ jött be mint amit el tudtam költeni és olyan tartalom sem volt amire el tudtam volna. Az MC vel ez hatványozódott még több jött be és semmi se volt amire költöttem volna. Most nem panaszkodhatom el tudtam verni egy kis részét annak ami felgyűlt.

Jött pár misson is az összes új warstock járműnek 2 ára van és olcsóbban csak akkor lehet megvenni ha megcsinálod a missont úgy, hogy te vagy a host (Legalábbis az első nap csak a hostnak adta meg).
+ ezeknek a járműveknek a megvásárlása után van új VipWork is.

CactuS
A buggys vip work mennyit fizetett és mit kellet csinálni ? Írtad, hogy nem egyszerű de utána a többit nem láttam .

(#44023) morfondőr válasza Kiskokó (#44021) üzenetére


morfondőr
őstag

Úgy látszik akkor bejött nekik a Mafia 3 és arról vettek példát! Ott úgy van, ha valamiért rád szálnak a rendőrök, kb 20 rendőrautót spawnol köréd akiket még a leggyorsabb kocsikkal sem lehet lerázni, ha mégis valami csoda folytán sikerül, akkor eléd is spawnol egyet persze olyan közel, hogy féktávon belül legyen és esélytelen az elosonás egy mellékutcán. Persze ez a legkisebb bűnténynél is ilyen, nincsenek is benne fokozatok, és azonnal tüzel mindegyik rád.
Ha összetöröd a lopott autót, akkor buksz pénzt?

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#44024) Laraxior válasza morfondőr (#44023) üzenetére


Laraxior
titán

Lopaskor is ha törik az auto akkor pénzbe kerül.. Meg amikor viszed eladni akkor is levonja az arabol a kárt :D

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#44025) fcbarca


fcbarca
őstag

sziasztok.megvettem a GTA5-t steam-en megpróbáltam magyarítani,szépen települt is,de mikor aktiválnám,bejelentkezés előtt ezt a hibát írja:
[link]

[ Szerkesztve ]

(#44026) Plata válasza fcbarca (#44025) üzenetére


Plata
félisten

Magyarítással vigyázz,bannolnak érte ha felmész online.

(#44027) Geryson


Geryson
addikt

Nu, akkor megkérdezem itt. Ezek a galádok a játékban nem válaszolnak... :)

Szóval nincs pénzem kokógyárra. Hülyeség dokumentumos céget megvenni és kicsiben elkezdeni a pénzszerzést?

Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz

(#44028) fcbarca válasza Plata (#44026) üzenetére


fcbarca
őstag

azt tudom,de story modra kéne,viszont nem tudom működésre bírni ezzel a prblémával.

(#44029) gyugyo79 válasza Geryson (#44027) üzenetére


gyugyo79
addikt

Igen az. Inkább várj, olyan nagy a különbség az eladásért járó haszonban hogy rövid távon vissza jön amit pluszba fizetsz majd, hosszú távon meg bánkódnál. Most, hogy csak rendesen lehet csinálni a Bankjegy hamisító alatt ne is gondolkozz és ezekbe is csak miután megvetted mind a 2 fejlesztést (ami a termelést és értéket növeli) éri majd meg rendelni az alapanyagot és nem lopni.

[ Szerkesztve ]

(#44030) UnConnecteD


UnConnecteD
senior tag

mi a fene van a szerverekkel? ma rengetegszer elofordult, hogy egy heist setup befejezese utan csak fekete kepernyo, es a jobb also sarokban porog a karika, 10 perc utan altalaban megunom. mivel lehet a baj ?

(#44031) morfondőr válasza Geryson (#44027) üzenetére


morfondőr
őstag

Sajnos az eleje ilyen, én már majdnem meguntam a játékot, mire sikerült össze hozni a kokógyárat! És még természetesen hozzá kell számolni min. 2 fejlesztést, ami 1,5 millió körül van. Ezek nélkül nagyon lassan termel és nem is kapsz érte annyi pénzt. Múlt héten meg elvitték eladás előtt a teljes stock-ot a zsaruk, egyedül voltam, nem tudtam vissza szerezni. Úgy lehet talán kicsit felturbózni a dolgot, hogy bekapcsolva hagyod a játékot, hogy termeljen a gyár, aztán esténként meg eladod. Bár én nem igazán szeretek otthon hagyni semmit bekapcsolva.

UnConnecteD: nálam is elő szokott fordulni.

[ Szerkesztve ]

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#44032) CactuS válasza gyugyo79 (#44022) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Nem sikerült megoldani (csak 1x néztük meg). Baromi nehéz ugratni a buggyról, meg nem is néztük az elején a térképet. Ugye nagyon gyorsan túldob a buggy,mint rámpa. Egyébként a lényeg, hogy háztetőkről kell ládát összeszedni motorral. Csak motorral, gyalog nem lehet, plusz több mint 15 hely van, érdemes az 1 pontban lévő nagyobb csoportokat összeszedni.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#44033) ProgenXL válasza UnConnecteD (#44030) üzenetére


ProgenXL
őstag

Terhelve vannak a szerverek az új dlc miatt. Ilyenkor sokan játszanak. Ha haverokkal heists-ezel akkor menjetek privát sessionba.

Gunner for life

(#44034) Kelecar


Kelecar
aktív tag

Lehet azért az új dlc-vel pénzt keresni
[Kép]
40 percenként 320k - sérülés szerintem nem rossz pénz.
A lényeg, hogy ne legyen 32-nél több autód a raktárban, mivel 32 különböző típus van és amíg nincs meg mind nem ad 2 egyformát. Így ha pont 32 kocsid van és eladsz 4 top range-et utána pont azt a 4et fogod visszalopni (csak megvan az esély rá h collection-os is lesz). Szóval így elég jól lehet csak top range autókat eladogatni egymás után.

[ Szerkesztve ]

(#44035) Mike válasza HussarF (#43908) üzenetére


Mike
veterán

mindenki másképp játszik, és engedd meg nekem, hogy idegeskedés helyett valami mást csináljak a GTA-ban. Az meg hogy milyen a GTAO szellemisége, majd én eldöntöm, köszönöm. (én spec autókázni szeretek, és nem a többi játékosra vadászni, stressz meg ér az életben éppen elég, ezzel együtt nem ítélem meg, ki hogyan játszik, max engem hagyjon a játékstílusával békén - mert tudod ez a baj: te élvezed, a többiek meg nem olyan biztos, de erről őket te nem kérdezed meg, lényeg, hogy neked meglegyen az adrenalin, meg te jól szórakozz) bocs, ez most kijött belőlem

(#44036) gyugyo79 válasza CactuS (#44032) üzenetére


gyugyo79
addikt

Köszönöm, akkor ez se a szedjünk gyorsan össze egy kis pénzt mint sok vip work ami azért egyszerűen megcsinálható.

Más, ma vettem Warstock -os Boxville -t és aki nem nézet YT videót és nem tudja annak mondom, hogy ellenben a missonbe amivel olcsóbbítani lehet ( amiben kibírja a rakétát) valójában 1 rakétát se bír ki (és tuningolni se lehet).

A Ramp Buggy is a missonbe sokkal jobban bírja mint utána ha megvesszük. Olyan 10-20 kocsi lezúzása után már füstöl is (viszont lehet fejleszteni így még egy kis lét elszórni rá de érdekes + armor pont nincs)....

A Ruiner 2000 az legalább azt hozza amit vártam és az se zavar hogy csak 8 rakétát lehet vele kilőni miután kihoztuk.Néha el lehet majd vele bohóckodni.

A aqua meg már a missonbe is nagy csalódás volt pedig akartam venni, de van rajta egy gagyi gépfegyver (Buzzard -nál is rosszabb hatásfokkal) amivel csak előre lehet lőni amivel nem is lenne baj de ezért cserébe nem lehet a saját fegyvereket használni amivel minden irányba lehetne tüzelni így azt elnapoltam ...

[ Szerkesztve ]

(#44037) Segal válasza gyugyo79 (#44036) üzenetére


Segal
veterán

Kár pedig missionba kifejezetten jó volt a Boxville meg a Buggyval is szimpatizáltam de akkor ezekszerint nem lesz. KITT-el viszont szimpatizálok :DDD
Olyan kérdésem lenne amúgy hogy ezeket a kocsikat mikor lehet lekérni. Az egyértelmű hogy heistbe és MC-be nem lehet és az is hogy be kell hogy legyek jelentkezve CEO-ba de utána random városi furikázáshoz is lekérhetem vagy csak bizonyos feladat(ok)hoz? Illetve hogy M menüből kérhetem le vagy fel kell hivni valakit mint pl Pegasusnál?

Kele: Ez jól hangzó trükk mert így mindig lehet 320k-s eladást csinálni csak időigényes mert akkor 28 autó fölöslegesen áll a garázsba ami több mint 2 millás veszteség ha csak állnak és nincsenek eladva...
Meg ez a Collectoros dolog ez mi? Hol látom egyáltalán hogy olyan van a garázsba és miért is jó az nekem?

Legvégül a Cargobob-os lopással kapcsolatba ez pontosan hogy működik mert még egyszer sem sikerült :( Elmegyek a katonasághoz "kölcsönkérni" a bob-ot elrepülök vele a hajóhoz és ugye itt kéne kampozni. Igen ám de ott van 2-3 jófej srác aki lövöldözget és én nem tudok sehogy sem lőni (vagy csak nem jöttem rá) nyomkodtam én az e-t mindenféle magasságból de az istennek sem akarja kampozni az autót... Egyszer lelöttek egyszer meg a tengerbe zuhant a heli annyira lementem már :DDD A többinél már a katonaságnál lelőttek :B

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#44038) ProgenXL válasza Kelecar (#44034) üzenetére


ProgenXL
őstag

40 perc alatt 320k egyedül. Vagyis segítséggel még ennyi idő sem. :)
Így végül is kilehet játszani a rendszert.

[ Szerkesztve ]

Gunner for life

(#44039) CactuS válasza Segal (#44037) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Leszállsz a szárazföldön és sniperrel lelövöd a dombról a hajón lévőket.

A 28 autó összértéke változó, de semmiképpen nem veszteség, hiszen a beszerzése ingyenes volt.

gyugyo79: boxville sebességre milyen? Tetű vagy azért használható? Ha golyóálló, akkor bandázni még jó lehet. Aquaból a quadról van a techincalról beszélünk?

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#44040) CactuS


CactuS
Arcképgyáros

Foxysnaps kitette az updateben lévő összes járművet. Ezek lesznek még feloldva:

Comet Retro és a Nero (esetleg a custom) bejövősnek néz ki. Specternek elég hülye segge van, az ItaliGTB custom meg egyenesen ronda hátulról.

Örvendetes, hogy nem lett trend a 3-4 milliós autó. Nagyon nem kéne, hogy ennyire elszálljanak az árak.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#44041) Locutus válasza CactuS (#44040) üzenetére


Locutus
veterán

Baszki, pedig úgy reménykedtem, hogy lesz egy szép autó is talán végre...

Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

(#44042) ProgenXL


ProgenXL
őstag

Jönnek a karácsonyi találgatások.

Elmondásuk szerint az info kilett szivárogtatva tehát nem találgatás.
A "néhány hihetetlenül drága autó" kifejezés ami érdekes lehet. A mostani dlc fog bővülni vele.

Gunner for life

(#44043) Daw93 válasza ProgenXL (#44038) üzenetére


Daw93
senior tag

De egyedül hogy lehet eladni több autót? Vagy egyessével kell eladogatni a 100 ezres gépeket? Akkor viszont ott van a cooldown ami kizárja a kevés idő alatti sok pénz szerzését
Igaz én még csak olcsóbbakat adtam el (próbálgattam mi hogy működik) nem nagyon vagyok benne még a témában.

GTA Online: Daweee93

(#44044) ProgenXL válasza Daw93 (#44043) üzenetére


ProgenXL
őstag

Több autó eladását csak akkor engedi ha többen vagytok.
2 autóhoz 2 játékos, 3hoz 3, 4hez 4 játékos kell.

Gunner for life

(#44045) CactuS válasza ProgenXL (#44042) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Ebben nem sok konkrétum van, ezek voltak kb. a tavalyi ajándékok is - Import/Exportból minden autót kitett FoxySnaps, amint lejjebb betettem -, viszont ők, mint drága járművek szerintem a Ruiner 2000 és társaira gondoltak,mert a mondat alapján valahogy már azt írja, hogy felmutatott és játékhoz hozzáadott.

Locutus : Szerintem most elég jó szintet ugrottak, a Comet-et sem rontották el vészesen. Igazából az összes autó sokkal jobban hasonlít az eredetire, mint eddig. Elég megnézni a mostani Lambo-t és a régit vagy a Cometeket.

Daw93: Ha segít még 3 ember, akkor pont beleillik kb. a körbe: veszel soloban MC-hez anyagot, lopsz 4 kocsit és kb. az eladásban besegítenek. Ph! sessionben úgyis mindig van segítség.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#44046) ProgenXL válasza CactuS (#44045) üzenetére


ProgenXL
őstag

Feltételezem a karácsonyi dolgok még nincsenek bent. Tehát azzal együtt még kerülhet be bármi.

Gunner for life

(#44047) CactuS válasza ProgenXL (#44046) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Az oké, de a mondatban hivatkozott rész már megtörtént a szöveg szerint, legalábbis ahogy én értelmezem. Mondjuk Rockstarról van szó, karácsony lesz, szóval a drága dolgok ideálisan érkezhetnek, hogy vigyék a Shark cardokat...

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#44048) ProgenXL válasza CactuS (#44047) üzenetére


ProgenXL
őstag

Bár az se rossz ha a képen látható autók kerülnek be.
Csupán van egy kis hiány érzetem a dlc-ben. De lehet csak azért mert nagyobb durranásnak gondoltuk.

Gunner for life

(#44049) CactuS válasza ProgenXL (#44048) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Igazából furcsa, hogy eddig könyörögni kellett nekik a garázsokért, most meg betettek annyit, mint eddig a 3 év alatt összesen, viszont csak - ha jól emlékszem - 12 autó jön ezzel a DLCvel. Ez így kicsit furcsa. De lehet jövőre jönnek majd a villákkal a nagyobb luxus dögök, hogy legyen mit tárolni a garázsban.

Mondjuk a Garázst jó lenne, ha el lehetne nevezni, mert Garage 1-2-3, mert nem tudom biztosra, hogy melyiket mit hova tettem.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#44050) gyugyo79 válasza CactuS (#44039) üzenetére


gyugyo79
addikt

Majd leszünk többen kérek segítséget mástól egy insurgent pickup -al való sebesség teszthez, érzésre kb ott van szóval nem egy postás kocsi de nem sokat mentem vele meg ugye nekem elsőre a pegasusos insurgent mindig furcsa a saját feljavított után. Lehet azért van csak ez az érzésem...
Annyi hogy ez az úton maradva nem sok sebességet veszít a tolólap miatt simán lelök mindenkit. Viszont ugye ránézésre is látszik nem egy off road jármű az útról nem kell vele nagyon lemenni.
Azt, hogy mennyire tudnak mások kilőni megint nem tudom. De majd ma erre a tesztre is sort kerítünk.

Igazából ha 1 rakétát kibírna 100% ig elégedett lennék vele így egy minimális hiányérzetem van de bánni nem bánom, hogy megvettem. Az insurgentet is kb csak hajnalba amikor páran vagyunk és ökörködünk kértem le meg a tankot is szóval haszna ennek is lesz :-D

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.