Hirdetés

2021. augusztus 5., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-22 10:26:52

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5001) djdaniel válasza negyven2 (#4999) üzenetére


djdaniel
senior tag

Tudom.

De megnézed gtainside.com-ott, elég sok kiegészítő készül a gta-hoz, mai napig legtöbb a san andreas-hoz, azért ennek is köszönhetik a népszerűséget.

(#5002) Puma K válasza bognar110 (#4993) üzenetére


Puma K
veterán

Te valami hittérítő vagy?

Egyszerűen a hideg kiráz a zéró skill-es, aim-os játékoktól amikben a célzásban béna, taktikázni nem tudó és agyatlan embereknek ad támpontot arra, hogy azt higgyék tudnak játszani.

Pedig nem.
Ők nem tudnak, csak a gép játszik helyettük egy részben "hála" az aim-nak.
A többi ember meg aki ráérez és tud célozni azoknak még mindig az aim a célkeresztben tartja az ellenséget és csak a lövés gombot kell nyomnia.

Ha azt nézzük akkor fegyverharcok hogyan épülnek fel:

1.célzás
2. ellenség célkeresztben tartása
3. lövés

Gyakorlatilag ha a 100%-ot ha nézzük akkor az ember a lövést végzi csak.
Na jó még a cél megkeresése is az ember feladata, de ha csak véletlenül arra rántja a célkeresztet és időben elengedi akkor az aim ráhúzza a és célban tartja.

Tehát lövöldözés során az ember kb 49,995%-ban vesz részt aktívan. (lövés: 33,33%+"célzás":16,665%)

Nekem ne segítsen senki és semmi ha lövöldözni akarok, és ez így nekem nem játék, hogy a gép besegít.

Fegyveres harc van az utcán vagy bárhol, akkor tök mindegy mi történik a gép helyetted céloz ha te elő vetted a fegyvered és a közelébe(!) vitted a célkeresztet, majd a gép ráhúzza az ellenségre és követi is azt(!).

Én anno Half Life 2 Deatch Match (PC) klánban játszottam amiben a piszuártól kezdve a fadobozokon át a székekig egyszóval mindennel ami mozdítható volt a pályán azzal zúzni lehetett az ellenséget a fegyverek mellett(!).

Anno ha bekerültél egy pro szerverre akkor egy idő után elsírtad magad, hogy mennyiféle módon tudtak megölni a legcsekélyebb erőfeszítéstől kezdve a jól kiszámított-taktikázott támadásokon át, egyszerre akár több embert különböző eszközökkel (lőfegyver, pálya elem, kézifegyver (pl vipera))

Engem beültetnél egy bármilyen konzolos játék elé (még ha GTA V is az) akkor egy idő után elkezdeném halálra unni magam, ha lövöldözésekre kerülne a sor, és pl a GTA V-ben milyen gyakran kerül sor lövöldözésre? 10 percenként kb 20x minimum.
Egyedül a Halo 4 Forge-on belül a ball meccsek kötöttek le fél napig, mert aztán ott is unalmas kezdett lenni az auto aim.

Tegyük fel ezentúl minden játékban konzolon ki lehet kapcsolni az aim-ot akkor az még mindig nem jó, mert a kontrollerrel nem lehet olyan sebességgel és olyan precizitással célozni, hogy az hatékony is legyen azaz el is találd az adott ellenséget.

A komolyabb játékosok azt mondják, hogy az egér nem számít, hogy milyen vagyis olcsó vagy drága.
Aki tud játszani az úgy is leszedi az ellenségét egértől és a játéktól függetlenül.
Ez így is van, mert csak az ügyesség számít, konzolnál meg az aim 50,005%-ban megcsinálja helyetted a célzást, és a célkövetést.

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#5003) vatoteam


vatoteam
tag

RGSC: vatotomsa
ne kíméljetek! :D

(#5004) bognar110 válasza Puma K (#5002) üzenetére


bognar110
őstag

Jó nem fogom el olvasni, les*zarom játssz pcn téma le zárva. ilyen fa*zágokon nem fogok veszekedni.

[ Szerkesztve ]

Xbox ONE:Bognar1HUN

(#5005) Def26 válasza Puma K (#5002) üzenetére


Def26
félisten

És ez miért fáj Neked? :U miért jön mindig 1-1 only pc gamer, hogy ilyen olyan szar a konzol? Ne foglalkozzatok vele. Látod egyre több konzol játékos van, ők elvannak Te meg nem szereted, ennyi.

[ Szerkesztve ]

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#5006) bLaCkDoGoNe válasza Puma K (#5002) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Az emberek legalább 90%-a kikapcsolódásként játszik, nem arra polírozza a répát, hogy ő mekkora programer, szóval ez a rant amit itt előadtál nagyjából irreleváns.

Valami kisebbrendűségi komplexust kompenzálsz ezzel a PC-superior "hittérítéssel" (ha már előhoztad)?

"The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] http://www.flickr.com/photos/blackdogone [+] 

(#5007) #51736960 válasza Puma K (#5002) üzenetére


#51736960
törölt tag

a konzol és a kontroller önfeledt játszadozásra tökéletes, fotelből, közben csipszet zabálva.
ha komoly fps kihívásra vágysz, na akkor ott a pc.
tudni kell, mi mire való, ennyi :)

ps.: és ki kell tudni várni azt a fél évet, mire pc-re is jön a gta5, és közben sűrűn imádkozni, hogy ne szarják el a portot...

(#5008) Puma K


Puma K
veterán

Ha így haladunk és egyre több agyhalott ember lesz akik "csak játszani akarnak" (nem is te játszol lassan :D ) akkor nemsokára a konzolok kontrollerén 2 gomb lesz.

1. menu
2. play

:))

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#5009) bognar110 válasza #51736960 (#5007) üzenetére


bognar110
őstag

Én arra vágyok hogy meló után vagy hétvégén tudjak egy jót játszani ne kelljen semmit fel teleépítgetni, csak be rakom a lemezt és játszok ezért tökéletes nekem a konzol minden szempontból. Amikor gépeztem oda ültem játszani valami galiba volt a géppel el szórakoztam vele amire meg csináltam addigra vége volt a napnak és ez többször be játszotta velem. FPS még kényelmesebb mint anno pc-n nem vagy asztalhoz szögezve stb..

figure85 +1 :)

[ Szerkesztve ]

Xbox ONE:Bognar1HUN

(#5010) negyven2 válasza Puma K (#5002) üzenetére


negyven2
veterán

Ha megkérhetnélek (és nem bántásból írom!) ne itt éld ki a ezen problémádat. tudjuk, hogy mindenki h*lye és csak te vagy helikopter de, attól, hogy neked, és szerinted a játékok kontrolleres irányításával mi van attól, még nem lesz ez általános érvényű tény. Eddig minden konzolos játékkal amivel játszottam ki lehetett kapcsolni az aim-ot, de pl GTA-ban járművezetés közben nincs aim. Az meg, hogy az analóg karokkal nem lehet pontosan játékot irányítani, az hülyeség.

Amúgy leírtad a lényeget:

"A komolyabb játékosok azt mondják, hogy az egér nem számít, hogy milyen vagyis olcsó vagy drága.
Aki tud játszani az úgy is leszedi az ellenségét egértől és a játéktól függetlenü
"

A komolyabb kontrolleres játékos még a komolyabb PC-s (egér/bill), játékosnak is komoly ellenfél! Sőt láttam már anno Quake 2 versenyen joystick-al játszó játékost aki alázta a bill/egeres társait (akik szintén nem voltak gyengék)!

Úgyhogy megkérnélek még egyszer téged és másokat is, hogy ha nem probléma akkor nyugodjatok le, jelenleg csak konzolkar jött ki a játék, és akárhogy toporzékoltok, nyavalyogtok, keltitek a hangulatot, attól függetlenül nem fog hamarabb megjelelni a játék PC-re, csak saját magatokat (és a PC-s játékosokat) járatjátok le, és mint én is mint aktív (igaz jelenleg nem annyira) játékos ezt kikérem magamnak a normálisabb játékostársaim nevében is!

[ Szerkesztve ]

(#5011) energy4ever válasza alfa20 (#4994) üzenetére


energy4ever
addikt

Szinte az osszes GTA Mod-olhato konzolon is, hozzateszem ez mar illegalis, tobb szabalyt is sertesz vele, stb.

(#5010) figure85: En szinte az osszes jatekot PC-n X360-as joy-al tolom, kivetelel a celzosokat pl cod, crisys,stb. De pl a GTA pont az amit ha epp nem csinalok kuldetestr joy-al tolom, de kuldetesnel mar bill+eger, kitudja mikor jon celzos ressz, es ott en meghalok joy-al a kezembe. De amikor csak siman maszkalok, stuntolgatok, akkor nincsen kenyelmesebb a 360as kontrollernel.

[ Szerkesztve ]

(#5012) LaciCRM


LaciCRM
veterán

Nem lehetne elfelejteni a KONZOL - PC vita témát ebben a fórumban?

csak kérdem :F

A madár az ász.

(#5013) Tomics


Tomics
addikt

Tegnap hajnal 4ig sikerult jatszani, nagyon beszippantott visszabb kell venni sracok :DD

[ Szerkesztve ]

(#5014) goldnarmz válasza negyven2 (#5010) üzenetére


goldnarmz
aktív tag

Szívemből szóltál, "tesó"! Sok PC fap-fap-fap húzzon krájziszozni, béefhármazni, vagy ami tetszik, ne itt szaporítsa TOTÁL FELESLEGESEN a szót.
Mi pedig hazamegyünk, bekapcsoljuk a jó öreg bokszot, aztán egy jó sörrel a kezünkben behuppanunk a fotelba, leszarva mindent (PC-t is), és aimozunk a GTAV világában. Mert megtehetjük. Ez a lényeg? Ez a lényeg. :K

(nekem is van PC-m, BF3-mazni is szoktam. Boxom 3 éve nem volt bekapcsolva, egészen tegnapig. :) )

(#5015) bognar110 válasza Tomics (#5013) üzenetére


bognar110
őstag

Nekem még csak ma lesz meg elvileg. :(( Tegnap valamit be néztek az üzletbe. Remélem ma meg lesz. :)

[ Szerkesztve ]

Xbox ONE:Bognar1HUN

(#5016) catroot válasza Puma K (#5002) üzenetére


catroot
veterán

Ha ez gond, akkor ki kell kapcsolni a célzás rásegítést és kész.

"I live in the weak and the wounded, Doc."

(#5017) negyven2 válasza catroot (#5016) üzenetére


negyven2
veterán

[link] :DDD

vagy akár ez is [link]

[ Szerkesztve ]

(#5018) JoolsNOS válasza bognar110 (#4993) üzenetére


JoolsNOS
veterán

OFFOFFOFF

Egészségedre. Előző hszben írtad két fatal error közt lesz majd játék. Ha neked gyakori volt fatal error stb, akkor kb azért vettél konzolt, mert nem értettél a pchez. Én is vettem boxot, de el is adtam 3 hónap után, miután láttam a siralmas különbségeket. Az új konzolok biztos nagyon állatok lesznek, de nekem hiányzott az is a boxos időben, hogy nem tudtam mást csinálni csak játszani vele. Meg az, hogy havonta szétkapom, kitakarítom, rendberakom mind a hardvert mind a szoftvert.

I5 9400F+ninja3, Asrock B365M Pro4, Msi GTX1660 Gaming X 6Gb, 16Gb DDR4, 64Gb Samsung 830 SSD + 480GB SSD, EVGA Supernova 550GS

(#5019) bognar110 válasza JoolsNOS (#5018) üzenetére


bognar110
őstag

[link] Értettem hozzá profi nem voltam nem is akartam lenni de ha egy játék esetleg rosszalkodott tudtam hogy miért csinálja és tudtam hogy mit kell vele csinálni csak sok idő és szenvedés. [link] Csak meg untam egy idő után elég lett.

[ Szerkesztve ]

Xbox ONE:Bognar1HUN

(#5020) vg válasza Puma K (#5002) üzenetére


vg
addikt

Puma K, most jól szembepisáltad magad, ugyanis a legelvetemültebb PC verziójú játékokban is van easy mód, amiben van aim assist, mert gyanítom te a kampány részéről beszélsz. Viszont ha úgy gondolod, hogy multiban is van ilyen lehetőség konzolon, akkor simán buta vagy. Mellesleg, titeket hatalmas egér játékosokat úgy leszednének konzolon a szar kontrollerrel, hogy (mint írtad) elsírnád magad, hiába lennél csúcs egérrel. És de, lehet olyan pontosan célozni kontrollerrel mint egérrel, csak TE vagy ügyeleten hozzá.

(#5021) LaciCRM válasza vg (#5020) üzenetére


LaciCRM
veterán

Meg én is az vagyok. Mert nem megy. kész ennyi sok év PC után azt szoktam meg jobban tetszik. De most a GTA V-vel játszok, és nem sír a szám. mindenki azt vesz amit akar.
De kajak lassan már szólni kéne egy moderátornak mert ennek itt mi a fasz értelme van ??? :O

Ja mert az én néha kicsit erősebb poénjaimat egyből szankcionálják, itt meg már oldalak óta megy ez a semmire nem jó vita... meg off áradat

[ Szerkesztve ]

A madár az ász.

(#5022) L_YKing


L_YKing
addikt

Megérkezett a GTA V !! :DD

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#5023) LaciCRM válasza L_YKing (#5022) üzenetére


LaciCRM
veterán

Késtél, 1 igazolatlan :D

A madár az ász.

(#5024) JoolsNOS válasza bognar110 (#5019) üzenetére


JoolsNOS
veterán

Érdekes, nálam az eredeti ilyet sose csinált. :U

(#5023) LaciCRM :DDD

[ Szerkesztve ]

I5 9400F+ninja3, Asrock B365M Pro4, Msi GTX1660 Gaming X 6Gb, 16Gb DDR4, 64Gb Samsung 830 SSD + 480GB SSD, EVGA Supernova 550GS

(#5025) catroot válasza LaciCRM (#5023) üzenetére


catroot
veterán

Akkor nekem mi jár, mert ma kaptam levelet, hogy talán holnap, holnap után lesz gta-m :DDD :W

"I live in the weak and the wounded, Doc."

(#5026) negyven2


negyven2
veterán

Amúgy remélem kipofozzák a RG Social Clubot mire itt az online mert megint gyatra és akadozik az egész még most is.

(#5027) Xerxész válasza JoolsNOS (#5018) üzenetére


Xerxész
őstag

Kizárólag PC felhasználóként mondom, hogy szerintem is tök felesleges ez a vita. :)
Konzolosok játszhatnak, PC-sek várhatnak...reméljük nem reménytelenül. Majd moddolással helyreteszik a törést, meg amik itt még negítvumként felmerültek.

Tegnap végignéztem azt az 1 órás spoilermentes játékmenetet, hát brutál jó. Leszámítva a már sokat szapult törést. Kiterjedt világ, földön-vízen-levegőben mozoghatsz és él a világ...

Vonatokkal kapcsolatban kérdezem, hogy csak tehervonat jár a városból kivezető vonalon? Illetve ezt a vonatot is lehet irányítani?

[ Szerkesztve ]

(#5028) #51736960 válasza LaciCRM (#5021) üzenetére


#51736960
törölt tag

ez nekem is eszembe jutott, hogy egymást tépi a pc és a konzoltábor (az előbbit még megértem, de az utóbbi miért nem játszik inkább :F), viszont a játékról nem is esik nagyon szó...

(#5029) LaciCRM válasza Xerxész (#5027) üzenetére


LaciCRM
veterán

Én nem tudok a vonatokról nyilatkozni de engem elcsapott egy.

Amugy a töréshez annyit: van néhány látványos töréselem ami jobb mint a IV-ben.
De végrer kezdem belátni hogy kcisit tényleg gyengére sikeredett.
A legkirályabb amikor: nagy ütközésnél kiesik a kocsi kereke. ÉS ugyan úgy ki lehet repülni az ablakon.

A madár az ász.

(#5030) Xerxész válasza #51736960 (#5028) üzenetére


Xerxész
őstag

Ezt próbáltam PC-sként megszakítani egy játékkal kapcsolatos kérdéssel... :))

#5029 LaciCRM
Vonatelütés szintén benne volt az 1 órás videóban...na, ott tört rendesen a vas. :D
Aztán láttam azt is, hogy lehet tuningolni az autót páncéllal és kezdtem volna megnyugodni, hogy biztos ezért nem törik frontálisan az autó, de mindjárt meg is cáfoltam magam, mert akkor oldalt sem törne...ott meg azért észrevehető, hogy zúzódik.
Szóval, ez a része nem sikerült jól, de maga a játék mindenképpen a legjobbak közé tartozik.

Az is tetszett, hogy fel lehet ülni a hullámvasútra. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#5031) LaciCRM


LaciCRM
veterán

A BDSRSTNT!

Uraim, vannak szabályok.
Többet nem jövök.

:DDD

A madár az ász.

(#5032) Puma K válasza JoolsNOS (#5024) üzenetére


Puma K
veterán

Én sem tapasztaltam. User error..

A többieken meg jót mosolyogtam amiket írtak :D

Mindenkinek meg van a maga tapasztalata, véleménye és álláspontja, én leírtam az enyémet. Ti elírtátok a tiéteket.

További szép napot. :))

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#5033) Tenager18 válasza Puma K (#5032) üzenetére


Tenager18
senior tag

Na végre .... már nagyon unalmas volt :)

(#5034) jagada


jagada
őstag

Azért bug van benne rendesen:

Koszos/törött volt a verda, gondoltam lemosom egy villának a medencéjében a hegyek között. Belehajtottam szépen a mödansziéba ahogy kell, a következő pillanatban meg zuhanok a semmibe ejtőernyővel a hátamon és amikor felnézek fölöttem a föld, alattam az ég én meg csak zuhanok. Nagy nehezen megtaláltam az ernyő kioldót, mondom most már nyugodtan landolhatok, nem lesz kampeca, erre a következő pillanatban ott állok az utcán, mintha mi sem történt volna. :))

Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

(#5035) L_YKing válasza LaciCRM (#5023) üzenetére


L_YKing
addikt

Ma pótlom a házit tanár úr! :DDD

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#5036) #51736960 válasza jagada (#5034) üzenetére


#51736960
törölt tag

te milyen cuccot szedtél be? :D

(#5037) Xerxész válasza jagada (#5034) üzenetére


Xerxész
őstag

Egy ekkora nyílt világban ez "teljesen természetes". :) Skyrimben is voltak repülő mammutok, tehenek, stb...

(#5038) bognar110 válasza #51736960 (#5028) üzenetére


bognar110
őstag

MErt akkor még nem volt meg a játék, de most már meg van szóval üdv megyek csapatni :)

Xbox ONE:Bognar1HUN

(#5039) jagada válasza Xerxész (#5037) üzenetére


jagada
őstag

Jah, a hegyet is seperc alatt megmásszák a rendőrségi autók, ahová amúgy csak gyalogosok/kerékpárosok meg libegő megy.

Elütöttem pár fehér színű pumát is a bicóval hegymászás közben, kár hogy itt nem lehet megnyúzni őket mint a Farcry 3-ban :DD :DD

[ Szerkesztve ]

Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

(#5040) gyetvai19 válasza catroot (#5016) üzenetére


gyetvai19
tag

Hol kell ? :DD

(#5041) MajaG


MajaG
senior tag

Megpróbáltatásaim folytatódnak GTA V ügyben, ma sem hozta eddig még a futár. Gondoltam felhívom őket, hogy WTF?! Erre már félre van rakva a telefonjuk, mert azt mondja, hogy műszakilag nem kapcsolható... :DD
Már kínomba szakadok rajta.

(#5042) catroot válasza Xerxész (#5037) üzenetére


catroot
veterán

Kedvencem az volt (Skyrim), amikor az óriások odacsaptak egy állatnak az meg elszállt a francba. :D

@MajaG

Nekem sem ment egyszerűen.

Tudom ez nem vigasztal...

@gyetvai19

Általánosságban írtam, hogy a játékoknál konzolon kilehet kapcsolni az auto aim-et. Még nem jött meg a gta-m, szóval így nem tudom, hogy hol lehet.

De pl. asszem a 4-ben kilehetett. Tegnap elővettem kicsit hangolódni a RDR-t és ott biztos kilehet kapcsolni.

Olyasmi menüpontot kell keresni, hogy a célzás milyen legyen. Casual, Normal, Hardcore. Vagy valami ilyesmi. Értelemszerűen a casual full automata, hardcore esetén nincs rásegítés.

[ Szerkesztve ]

"I live in the weak and the wounded, Doc."

(#5043) ldave


ldave
nagyúr

Angliában hatalmas marketinget kapott a játék: hétvégén Manchesterben voltan és láttam GTA 5 reklámot:
- busz oldalán
- metró teljes területén, kicsitől a legnagyobb hirdetőfelületeken
- egész oldalas újságreklám
- épületek oldalán óriásplakát
- meg gondolom TV-ben is ment, de azt nem néztem

A Slime draws near! Command?

(#5044) Xerxész válasza jagada (#5039) üzenetére


Xerxész
őstag

De az miért baj, ha van út, mégha az földút is? Azon tudnak menni az autók...te is, ha arra menekülsz...tehát akkor a rendőrök is. Ez szerintem ilyenformán nem bug. :)

(#5045) thEndeR


thEndeR
tag

Na egy nap csuszassal ide is megerkezett. :))

Hasta el final, ¡Vamos Real!

(#5046) jagada válasza Xerxész (#5044) üzenetére


jagada
őstag

Oké, hogy nem túl realisztikus a közlekedés, de azért nem kéne 160-al egy 60°-os emelkedőn felfelé földúton száguldozniuk a fakabátoknak!!!

Amúgy brutál pornográf a game és szinte nem hangzik el egy mondat sem a f@ck szó valamely formája nélkül

[ Szerkesztve ]

Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

(#5047) MajaG válasza catroot (#5042) üzenetére


MajaG
senior tag

A korrekt tájékoztatás végett, írtam a konzolvilágnak is privátot most a facebookra.
10 perc múlva csörgött a telóm, kedvesek voltak, bocsánatot kértek stb.
Szóltak a futárnak, remélem hívni is fog a futár.

Konzolvilágnak piros pont, mert nem szedték le a negatív üzimet se a lapról, vissza írtak privátra is. Ez korrekt.

Remélem a futár cég nem járatja le őket.

(#5048) DrTechnoid

Meg fog ez jelenni a következő nemzedékes konzolokon?Mert akkor lehet hogy beruházok az egyikre.

http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/

(#5049) catroot válasza MajaG (#5047) üzenetére


catroot
veterán

Végül is velem is korrektek voltak, mert valahol én (is) a balf.sz voltam a rendeléskor.

Ja, ma én is direkt megnéztem, hogy fent van-e a posztod FB-n.

@ben

Saját véleményem, de szerintem biztosan.

[ Szerkesztve ]

"I live in the weak and the wounded, Doc."

(#5050) MajaG válasza catroot (#5049) üzenetére


MajaG
senior tag

Ha megjön a gama, leszedem, mert kedvesek voltak.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.