Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47401) Mr.Csizmás válasza Flatron710 (#47400) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

mert csak úgy lehet.

ha farmolni akarsz zsozsót, akkor ceo vip missziók jöhetnek szóba. (vagy mc)

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#47402) Farkas23 válasza Flatron710 (#47400) üzenetére


Farkas23
aktív tag

Szia!

Csak Public Session-be lehet cégezni. Érdemes szervert keresni, idővel bedob olyan szerverre, ahol kevesen vannak és általában cégeznek, nem foglalkoznak mással. Előfordul olyan is, hogy egyedül lesztek, de ez csak idő kérdése. Idővel valaki biztos beesik. Bár nekünk volt jó párszor, amikor szinte egész nap mi voltunk csak a szerveren, jöttek be, de léptek is ki. De ez nagyon ritka.

(#47403) Mr.Csizmás válasza Farkas23 (#47402) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

+1 jótanács, érdemes úgy csinálni, hogy egyvalaki mindig fekete bárány legyen saját ellen-ceoval, tehát ne egy cég legyen összesen, mert akkor jönnek az npc-k 100%-ra.

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#47404) Farkas23 válasza Mr.Csizmás (#47403) üzenetére


Farkas23
aktív tag

Igen így van, köszi a javítást! :)

(#47405) Kelecar válasza Mr.Csizmás (#47403) üzenetére


Kelecar
aktív tag

Helyesbítenék. Eladáskor akkor támadnak az NPC-k ha a CEO-n és az Associate-ein kívül nincs más a session-ben. Ha legalább 1 ember még van rajtuk kívül - és az mind1, hogy CEO, MC President, vagy egyik se -, akkor nem fognak támadni.

(#47406) Segal válasza Mr.Csizmás (#47403) üzenetére


Segal
veterán

Nem kell az ellennek masik ceoba lenni. Istenigazabol tokmindegy mibe van (ceo, mc vagy epp semmibe) csak a sessionbe legyen mert kulonben jon a 4 hullamnyi npc tamadas mindig 2 autoval. Ez sem hatalmas problema amugy mert csak meg kell allni a lopott kocsikkal es kiloni oket.
Jotanacsok tolem hogy 100%os arral tud bevinni tamadas eseten is a kocsit.
Elindulsz vele es a szelso savba lassan haladsz. Ha mar tudod mindjart varhatoak lekered telefonbol vagy m menubol a kurumat (mindenkepp meg is varod amig megerkezik) es lassan elkezdesz elorehaladni a lopos kocsical. Amint latod hogy jon az npc kocsibol kiszalsz es elkezdesz rohanni a kuruma fele (leheto legrosszabb esetben 1x meghalsz) utana beszalsz a kurumaba es a szembe savba megallva kilovok a kocsibol az npc-ket. Ezutan visszaforditod a nezetet egerrel (tehat hogy elolrol lasd a kurumad) ez azert fontos mert mindig arrol tamad az npc amerre epp nem nezel igy garantalhato hogy a szembe savbol erkezzen a kovetkezo 3 hullam mert ellenkezo esetbe abbol az iranybol johetnenek amelyikbe all a lopott kocsi es akkor eloszeretettel bele is hajtanak. Ha kilotted a 4 hullamnyi npc-t akkor elindulhatsz a sertetlen lopott kocsival. Az egesz max plusz 2 perc meg nemi tolteny de fillerekbol meguszhato a plusz koltseg.

Anulu: a legdragabb ceo 4 millio a legdragabb autogarazs meg 2.5 millio.

Freek: Mibek vettel helit? Azert hogy hasznald. Autoval tenyleg hosszu a 2 legolcsobb hely kozt ingazni helivel viszont pillanatok alatt atersz.

Este kicsit kesobb erkezem mert megerkezett az 1080Ti. Nagyon hosszu munkanap lesz ez a mai...:(

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#47407) Farkas23 válasza Kelecar (#47405) üzenetére


Farkas23
aktív tag

Igazából, csak eladáskor lényeges ez, mert amikor elhozod az autót, akkor teljesen mind1, mert nincs akkora veszteség, ha sérül kicsit, bár egy standard autónál már a kicsi is sok, mivel nem érnek sokat. De ha nagyon szétzúzzák, akkor max hagyod és csak idődbe került pénzbe nem.

Segal:

Mi ennyire nem szoktuk cifrázni a dolgot, megállunk a járdán az autókkal, elmegyünk tőle, hogy ne törjék össze, majd szépen leszedegetjük őket, halál nélkül. szerencsére a jó kis golyószóró pont tökéletes erre, h oda se érjenek élve :D

Mit cseréltél a 1080Ti-nal?

[ Szerkesztve ]

(#47408) HussarF válasza Segal (#47406) üzenetére

Megéri ennyit kínlódni amiatt a párszáz dolláros kár miatt? Nem hiszem :)

(#47409) Segal válasza Farkas23 (#47407) üzenetére


Segal
veterán

Akkor jojjon (ezredszerre is) a lenyeg.
Ha nem szeretnel a standard es mid kocsikkal pocsolni akkor gyujtsd ossze a 10 standard es 10 kocsit a raktaradba es NE ADD EL!
Had porosodjanak mert akkor csak top kocsit fog tudni felajanlani a jatek lopasra. Persze az meg fontos hogy top kocsibol 12 fele van tehat ha bentvan a 32 auto a raktarba akkor ne menj lopni megegyet mert akkor az mar random barmi lehet. Ha igy csinalod minden korbe top kocsit fogsz lopni meg eladni!

980oc lesz ra lecserelve de csak akkor ha nem lesz hangos az 1080Ti FE mert ha igen akkor azt adom el es megvarom a cusrom verziot. Este minden kiderul a gta jo tesztalany lesz:)

Hussaf: en eddig kb 1200 autot adtam el ha mindegyiknel csak 1000gta dollar kar lett volna az mar tobbszarezres kar is lehetne. Igy is vesztettem mar epp eleget kilott kocsik miatt nem hianyzik az extra veszteseg foleg ugy hogy semmivel sem tobb ido mert az npc akkor sem jon hamarabb ha kiszallsz a kocsibol es pl minigannal esel nekik csak a kiadasod lesz tobb.

[ Szerkesztve ]

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#47410) Geryson


Geryson
addikt

a CEO kéglivel kapcsolatban kérdeznék még én is. Nézegettem videókat (játék közben kaptam a tippet, eszembe nem jutott volna) és rájöttem, hogy bizony tényleg a második legdrágább (Lombank West) kilátása tetszik a legjobban (nincs előtte épület, jobbra a tengerpart). Amit viszont nem tudok:

- a belső kiválasztásában jól láttam, hogy a stílustól függ, hogy van-e redőny/árnyékoló az ablak előtt? Merthogy nekem a full üveg tetszik és utána láttam, hogy ez talán nem is a lakástól függ. Később tudok belsőt választani? Vagy akkor már combosabb, vagy éppen olcsóbb?
- a garázst mikor tudom megvenni? Már amikor az enyém a kégli? Merthogy az elején nevet, asszisztenst, halószobát (erős túlzással, inkább priccset), stb. választhatsz csak.
- nekem bőven elég az egy kokógyár, ha ezt a CEO-kéglit megveszem, akkor lesz autóműhelyem is? De ugye kötelezően nem kell majd lopni járnom?

Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz

(#47411) Farkas23 válasza Segal (#47409) üzenetére


Farkas23
aktív tag

Köszi, ezt így nem tudtam, csak azt, hogy ismétlődnek egy idő után. De így legalább most tiszta a kép. :R

Mivel ref. hűtős így valószínüleg nem lesz egy halk kártya terhelésnél, de legalább azonnal kivezeti a hőt a gépből és nem a gépbe keveri. 980 oc-d is ref hűtős vagy az custom? Amúgy nekem pont ez a gondom a 970-el hogy custom hűtős, nem elég hogy hosszú is, de még a házba is keveri a meleget és szoktam szeretni, amikor nyomja fel és szagolom...
Az tuti, hogy a GTA jó alany lesz :)

Számomra nem nagy tételek ezek, hogy most bukok valamennyit, mert legalább jól hozza a pénzt. Bár nem sok autót adtam el eddig. Legalább a minigunnal jól szórakozom :D

Geryson:

Utólag is lehet módosítani az irodát, ha erre gondoltál.
Nem kötelező autót lopni, csak lehetőség. Tény, hogy ha van céged, akkor időnként levon minimális összeget, asszem 300$ vagy valahogy így, nem szoktam figyelni.
Autóműhelyt kérhetsz bele, de plusz költségbe kerül és ha jól tudom nem is ingyen tuningolsz benne.

[ Szerkesztve ]

(#47412) HussarF válasza Segal (#47409) üzenetére

Ez a kínlódás, amit leírtál, biztos, hogy legalább 3 perc plusz idő, ahhoz képest, mintha csak végigrongyolnál ezerrel a vevőig. Tegyük fel, hogy 1000 dolláros kárt szenvedsz, ha csak mész és nem foglalkozol az NPC-kkel. 1200 autónál 3600 percet, azaz 2 és fél nap, azaz 60 óra tiszta játékidőt nyersz. Mit gondolsz, 60 óra alatt be tudnál vinni annyi autót, hogy az 1200*1000=1'200'000 $-os károdnál többet szedj össze? :) Szerintem nagyon könnyen...

(#47413) freeknight válasza Segal (#47406) üzenetére


freeknight
őstag

Helinél én nem szeretem a felszállás-leszállás procedúrát, és az garantálja is, hogy ne legyen rövidebb az út, mint kocsival. Az arcadiushoz és a maze bank towerhez pedig maguk a lopós küldik is sokkal közelebb vannak (egyet kivéve, ha a katonaság mellé kell menni a cargobobért, na de akkor tényleg jöhet a heli).
Lakóhelynek is nagyon jó, mert pont a város közepén van, mindenhez közel.
De nekem ez nem téma, nekem a legjobban külsőleg, bejáratra, garázsbejáratra, kilátásra is az arcadius jött be a legjobban, már alapból is úgy vettem az irodát, hogy egyszer le fogom cserélni :) .

Grat az 1080 ti-hez! Hol vetted, ha szabad érdeklődnöm?

(#47414) freeknight válasza Geryson (#47410) üzenetére


freeknight
őstag

A belsőkből összesen 3 sorban van 3 darab, tehát összesen 9 irodabelső van. Nagyon egyszerű, a felső két sorhoz nincsen redőny az ablak előtt, az alsó sorhoz jár csak.

Lombank westet nem ajánlom, szinte ugyanott van, mint a maze bank west, de ahhoz képest baromi drága.
Na persze az az egyetlen iroda, aminek kilátása van a tengerpartra, ha neked ez megér 3,1 milliót, akkor viszont válaszd azt.

Iroda árához számold hozzá, hogy a belsők is +700ezer-1,2 millió között mozognak, plusz 900ezer a lakosztály, és még kb 1 millió a húsz autós alap garázs (ebből lesz még 2, amúgy baromira megérik, a ceo irodák legjobb találmánya). Még 900k-ért vehetsz tuningműhelyt is, én azt is nagyon ajánlom (még bennys kocsikat is tudsz így a házban tuningolni).

(#47415) Segal válasza Geryson (#47410) üzenetére


Segal
veterán

Kezdjuk veled:)
Ceonal megveheted az irodat alapbol az a ronda barnas dizajn lesz benne. Barmit megvehetsz bele egybol. Nevet, lakast, ferfi titkart, garazst stb. A dizajn az fix ha redos az ablak a dizajnnal akkor az is lesz nem tudod varialni. Garazsbol 2 felet tudsz venni az egyik a lopott kocsikhoz kellenek (ahova be szoktak hivni segiteni) ide lopkodhatsz kocsikat plusz ez kell ahoz hogy a warstock jarmuveket megvehesd (pl kitt, raketa auto stb) ez helyileg mashol lesz. Nem muszaj egyetlen kocsit sem lopnod de nagyon megeri.
A masik garazs amit megvehetsz az a ceodba lesz 3x20 garazshellyel itt meg a megvett kocsikat tarolhatod.

Farkas: custom hutos a 980oc-m (msi gamer) en szeretem. Istenigazabol megvartam volna a custom 1080ti-t csak piszok jo aron volt ez az fe.

Hussaf: igy egyertelmuen igazad van hogy gyorsabb ez teny csak nem en vagyok a legprofibb sofor pluszba picit akadt is a jatek (pont ezert lett vga csere) igy amikor igy probaltam en 2-3k kart is osszeszestem:(

Freek: buzzardal sokkal konnyebb a leszallas szerintem egyreszt kissebb masreszt szelesebb igy stabilabb is. Amennyire nem szerettem annyira megkedveltem utobbi idobe. Iponba vettem 1 napig le volt ertekelve addig 262 volt az ara. Mondanom sem kell azonnal elkapkodtak az osszeset. En ugy voltam ha nem jon be a hangja miatt akkor is azonnal el fogom tudni adni.

[ Szerkesztve ]

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#47416) freeknight válasza Anulu79 (#47395) üzenetére


freeknight
őstag


Tessék, ezen csak az autós garázsok vannak rajta, de az irodákat könnyen megtalálod, lényegében 2*2 van, mindkét páros egymás szomszédságában.

A legolcsóbb a La Mesa, ez van nekem is. Mint láthatod, az autópálya kényelmes közelségben van ezért az árért, szóval annyira nem rossz.

A redditen egybehangzó vélemény, hogy a legjobb elhelyezkedésű garázs a Murrieta Heights, de ez majdnem 3 milliót kóstál, és csak kicsit van közelebb a városhoz, mint a legolcsóbb garázs. Én azt javaslom, kezdd a legolcsóbbal, hogy mihamarabb belevághass a ceo bizniszbe, de te döntöd el.

A repteres garázsokról nem tudok véleményt mondani, itt még a fórumosok közül talán nem is láttam senkinél.

(#47417) HussarF válasza Geryson (#47410) üzenetére

Tesomnak is a Lombank west van. Jó kis iroda. Ha megveszed és bemész, akkor ingyen meg tudod nézni M menüből az összes belső kinézetét, mielőtt megveszed, körbe tudsz járkálni, szóval nem zsákbamacska. Megveheted később is a belsőt meg mindent megvehetsz ugyanolyan áron később is. Kivéve a céged nevét. Az elsőre ingyenes, de aztán fizetni kell érte. Szóval nevezd el még az elején, mert lehangoló látni a sok fantáziátlant, aki nem írta át az "An Organization"-t.
Nem kell kötelezően lopnod járni, de a kokógyár az MC-hez van és nem a CEO-hoz. A CEO-hoz még autólopós raktárat (ami nem ugyanaz, mint a CEO-hoz vehető saját autós garázs) meg special cargo (ládás) raktárat kell venned, ha ezeket akarod csinálni. Alapból csak CEO mission-oket tudod csinálni meg használni a CEO képességeket.

(#47418) Segal válasza HussarF (#47417) üzenetére


Segal
veterán

Na baz elsore ingyen lett volna az elnevezes? Ezt nem is tudtam... Enyem az alap nevu mert nem akartam kb 300k-t kifizetni az elnevezesert...
Most mar mindegy ha eddig jo volt ez a nev akkor ezutan is jolesz:DDD

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#47419) freeknight válasza Segal (#47415) üzenetére


freeknight
őstag

Tudod Segal, hogy én már csakis a Volatust használom :D . Na, annak a kis virsligumijaival tényleg nagyon óvatosnak és lassúnak kell lenni földetérésnél. :D
Viszont a buzzardhoz képest hihetetlen gyorsan emelkedik-süllyed, és jóval gyorsabb is, így kb pariban van a háztól-házig sebesség. Számomra még így is messze van a maze bank west, azért a 3km nem kicsi távolság még levegőben sem. De irodánál ugye a szimpátia is szempont, nekem nagyon tetszik az arcadius, Gerysonnak meg a lombank.

(#47420) Segal válasza freeknight (#47419) üzenetére


Segal
veterán

En ia megvettem a volatust de az elso 2-3 leszallasom ota porosodik mert eszmeletlen instabil plusz tamadni sem lehet vele... Igaz pezsgozni viszont igen:) Kar hogy az 5.1 millios deluxe heli nem kerheto le ceobol akkor azzal jarnek az gyors is es stabil is:DD (meg jol is nez ki)
Nyilvan szimpatia is van a dologba a ceonal nekem azert tetszik leginkabb a legolcsobb mert vele szembe a fekete ingatlanba is lehet 30 kocsit tarolni es igy 90 kocsim egymastol par meterre lehet.

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#47421) Farkas23 válasza Segal (#47415) üzenetére


Farkas23
aktív tag

Értem. Tény, hogy tényleg nagyon jó áron vetted, iponba Palit van FE,de az is 24k-val drágább. Nekem egyenlőre megteszi ez a 970 is, csak az a fránya hűtése ne ilyen lenne :(((

Amúgy én se vagyok a legprofibb sofőr, ezért is szoktam félreállni, amikor látom, hogy jönnek, kiszállok, jó messzire elmegyek és minigunnal szórom őket. Olyan nagy költsége nincs a minigunnak és mellett jó szórakozás :)

(#47422) Segal válasza Farkas23 (#47421) üzenetére


Segal
veterán

Piszok jo moka a minigun epp tegnap oltuk larszor oda-vissza egymast egy randommal (robbantotta a ceos helim) aztan elindultam folytatni az autolopasom.
Elotte meg Kele-t nyirtam ki vele (meg o vagy 3x engem:DDD)

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#47423) guftabi96


guftabi96
addikt

Sziasztok!
Beszereztem a játékot (sc kulcs), de kb 5 perc volt eddig a legtöbb, amit sikerült játszanom, mert folyamatosan kijelentkezik azzal a szöveggel, hgoy "valahogy máshol már be vagyok jelentkezve".
Nos, természetesen nem vagyok. És ahogy rákerestem a problémára, nem én vagyok az egyetlen, aki ezzel szenved.
Van rá valami biztos megoldás, hogy ezt hogy lehet megoldani?
Elég rossz így, hogy az első küldetésnek is vagy 5x futottam eddig neki, mert folyamatosan kidob.

Na, most meg be se tudok jelentkezni :W
Böngészőben is ki vagyok jelentkezve.(jelszót cseréltem már)

[ Szerkesztve ]

#KeepFightingMichael

(#47424) Plata válasza guftabi96 (#47423) üzenetére


Plata
félisten

Ha használt játékot vettél akkor lehet hogy valaki más is játszik vele nem?

(#47425) Cetli válasza guftabi96 (#47423) üzenetére


Cetli
tag

Szia.

Tegnap óta nekem is ez a gondom ... 6x cseréltem jelszót de semmi olvastam fórumokon hogy tegnap másoknak is eljött ez a a gond. Olvastam olyat is újratelepítés ... most épp azt csinálom hátha más ötletem nincs jelenleg s nem is találtam semmit neten. :W

CactuS ajánlott egy programot érdemes futtatni [link]

(#47426) guftabi96 válasza Plata (#47424) üzenetére


guftabi96
addikt

Nem használt játék, én aktiváltam be a kulcsot.

(#47425) Cetli
Friss thread a Rockstar fórumáról, elég sokan jelzik, hogy nekik is ez a gond. Megoldást nem nagyon láttam a problémára, gondolom szerver oldali

[ Szerkesztve ]

#KeepFightingMichael

(#47427) Cetli válasza guftabi96 (#47426) üzenetére


Cetli
tag

Igen ezt átnéztem már én is s sajnos semmi használható nem volt benne. :(

(#47428) selby187


selby187
újonc

Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni a Crew-ba,1 hónapja játszom vele.
29 éves vagyok,játékba meg selby187 és 48-s szinten vagyok.

(#47429) Anulu79 válasza HussarF (#47396) üzenetére


Anulu79
addikt

Elhelyezjedésileg értem a legjobbat. :)

(#47430) ProgenXL válasza guftabi96 (#47426) üzenetére


ProgenXL
őstag

Ilyennel még nemtalálkoztam. Hihetetlen ez a játék...amennyire jó tud lenni, annyira bosszantó is.
Azért reméljük megoldódik sok sikert.

egy tip ********
Kilépés után socialban nézd meg mennyi időt töltöttél online, Ha esetleg valaki játszana vele akkor nyilván több lesz a játékidő is. Szinted mellett a "PLAY TIME" szöveg az.

[ Szerkesztve ]

Gunner for life

(#47431) HussarF válasza Anulu79 (#47429) üzenetére

Erről Segal-t kérdezd, ő az, aki mindent az utolsó fillérig talpra állít és optimalizál a maximális nyereség érdekében. Nem hajlandó egy plusz lépést tenni, ha nem muszáj :D

Amúgy baromi jót PvP-ztünk ma. Bejött KovacsK, már láttam, hogy mi lesz a vége. Eladtunk a cash factory-mat, aztán káosz és anarchia. Mi ketten tesómmal az insurgent pickup-ban, KK85 a Rhino-ban és öltük a kb. 25 fős public-ot. Ekkor toppant be hacseki :D
Kérdezte, hogy miben segíthet. Mondtam neki, hogy fenntartani a káoszt. Beszállt ő is, és kb. elbasztuk mindenkinek a játékot :D Voltak akik lefteltek, voltak akik kitartottak. De eredményesen senki nem tudta felvenni a harcot. Utána az egyik gyerek RS social-on rám is írt, hogy az ilyenek miatt szar a public mint én és én vagyok a GTA rákja
(Szó szerint: "i hope you had fun. You are the cancer of gta pub lobbies.......")

[ Szerkesztve ]

(#47432) HussarF

Tényleg, akkor most jönnek holnap új autók vagy ez csak ilyen álhír volt?

(#47433) Segal


Segal
veterán

Nagyon úgy néz ki hogy kényszerszabira megyek pár napra...
Az első pár problémát sikeresen el is hárítottam az 1080Ti-vel kapcsolatba de egyelőre kettő maradt amiből az egyik a gta-t is érinti :O
Nem barátkozik a videókártya a 650wattos tápommal. Többször is megpróbáltam becsatlakozni de a legjobb esetben és odáig jutottam hogy beköszöntem a (Plata, bluuzia és Kele triónak) aztán a gépem úgy gondolta hogy mára eleget gta-ztam ideje pihentetni :( Azért egy kép hogy ha összejön a dolog akkor milyen is lesz kép (11GB videó memória a többi még sz*rul van beállítva de minden visszaállt...)
A másik probléma hogy az Oculusom hdmi portja a dvi csatlakozóra volt átalakítva de ezen olyan nincs :DDD így vehetek majd egy displayport hdmi átalakítót és reménykedhetek benne hogy nem lesz allergiás rá a szemüveg. :)
A lényeg hamarosan visszatérek addig jók legyetek ;)

HussarF: Valamelyik tutira jön.

[ Szerkesztve ]

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#47434) freeknight válasza Segal (#47433) üzenetére


freeknight
őstag

Hát mit ne mondjak, nem igazán lakja be a vramot :DDD
Ne aggódj Segal, nálam is mindig ez van, ha valamilyen új hardvert szerzek be, pár napig garantált a szop*s :DDD . Biztos, hogy a táp a baj? 650 wattnak bőségesen elégnek kéne lennie érzésem szerint.
Egyébként milyen procival hajtod az erőművet?

HussarF: igen, holnap jön egy kocsi. Hetente egy volt ígérve, összesen 4 darab lesz. Remélem valamelyik classicot rakják majd be :K

(#47435) Puma K válasza Segal (#47433) üzenetére


Puma K
veterán

A kitoltettlen adatlappal ahol a gepet lehetne beirni a segito szandeku forumtagok nem tudnak semmit sem kezdeni.

Milyen gyartmanyu es tipusu az a 650W-os tap?

Freeknight ha gyagyi a tap akkor hiaba a sok watt mert ertelmetlen. jo ha terheles alatt a felet le tudja adni azt sem egyenletesen minden agon

[ Szerkesztve ]

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#47436) kirjak


kirjak
aktív tag

Szeretnék én is csatlakozni a PH crew-hoz. 35 éves vagyok nem pro, kezdő de lelkes. Olyan nyugodt tökölős játékos fajta vagyok.
Nevem Lostmachine. Köszi előre is mindent ;)

A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T

(#47437) Segal válasza freeknight (#47434) üzenetére


Segal
veterán

Biztos hogy a táp lesz a probléma mert eddig minden oké volt és csak a videókártya változott a gépbe. (i5 ivy proci, 8gb ram, 1 ssd, 3hdd és addig 980oc vga)
Üresbe gyönyörűen fut a rendszer az 1080Ti-val is de amint elindul a gta az online-ba valo becsatlakozás közbe többször is újraindult a gép. Ha visszavettem a felbontásból akkor betöltött az online de csak beköszönni tudtam a többieknek és kész megint újraindult de hogy egyértelműen kizárhassuk a gta-t is mint hibaforrás megnéztem project cars-al is ugyanez a hiba pályabetőltés közbe újraindult. Ezután nem sziveen tenném ki a gépem még pár újraindításnak mert nem szeretném hogy egyszer megunja és inkább nem induljon újra... Inkább rendelek egy 850es tápot aztán meglátjuk... A mostani amúgy chieftec cft-650-14-cs.

Ne legyen teljesen off a hsz írjátok majd milyen kocsi(k) jön(nek) mert már nagyon várom az újakat :DDD

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#47438) CactuS válasza Segal (#47437) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Ez amúgy furcsa, az 1080Ti a 980Ti-hez képest kb 20-25 Wattal eszik többet az anandtech szerint. Önmagában a kártya ~ 250 W körül kajál terhelve, az abszolút max kiugrás olyan 300W, a géped többi része még 3 HDDvel sem eszi meg a maradékot a tápból. A táp nem tudom mikori, de elég régóta kapni, így lehet, hogy már az öregedés miatt vannak ilyen anomáliái (rákeresve a tápra a belseje CWT, így annyira nem rossz, de volt, aki azt írta, hogy bizonyos anyagokban szeret spórolni a gyártó, így a 12V nagy terhelés esetén erősen ingadozhat).

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#47439) Farkas23 válasza Segal (#47437) üzenetére


Farkas23
aktív tag

A 8 pines kábel nem melegszik?
Ha jól látom moduláris táp, esetleg másik csatlakozóba dugni a kábelt, vagy másik kábelt használni?

Elméletileg lazán vinnie kéne azt a kártyát.

Egyébként nekem is hasonló gondom volt a gtx970-el, csak nekem egy coolermaster 500w-s tápom van, és ott a kábel csere megoldotta a problémát. Hát ha neked is beválik.

(#47440) drachoHUN


drachoHUN
senior tag

Jön a Duke O'Death online-ba!

Forza JUVE!!!

(#47441) Segal válasza Farkas23 (#47439) üzenetére


Segal
veterán

Naná hogy ma jelent meg egy új nvidia driver megnézem azt is körülnézek van e másik kábel meg megpróbálom másikba is át dugni de egy másik témába azt írták hogy a chieftek tápok megosztják a voltot és hogy nem a legtökéletesebb van milliószor jobb de pár dolgot kipróbálok mielőtt huszonezres kiadásba verném magam...
Mindenesetre nem offolom tovább ewzt a témát köszi a segítséget. Egyelőre visszatettem a 980oc-t így várhatóan leszek de lényegesen kevesebbet mert most ennek a kinyomozása sokkal fontosabb :)

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#47442) ProgenXL válasza drachoHUN (#47440) üzenetére


ProgenXL
őstag

reméljükk jobban lehet irányítani mint a normal változatát :)

Gunner for life

(#47443) CactuS válasza drachoHUN (#47440) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Már volt jó régen, de kivették (ha kivitted a garázsból, akkor öngyulladást hajtott végre és felrobbant), mivel túl erős volt. Úgy bírta a gyűrődést, mint egy insurgent és olyan golyóálló volt, mint egy kuruma. De lehet, hogy valahol nerfelik a statjait és újra bekerül. Részemről várós lenne, mert imádom a sima Duke-ot is. :K

ProgenXL: Hibátlan autó, érezni benne a nyomatékot. :D Azért nem egy Slamvan vagy Mamba.

Segal: Szerintem maradhat, max offban, de elfér. Van külön hardveres topik, de kevesebben nézik, mint ezt.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#47444) drachoHUN válasza CactuS (#47443) üzenetére


drachoHUN
senior tag

Elvileg "visszatérőknek" ingyenes, másoknak 600k körül lesz. A szokásos twitteres forrásoknál pedig már Warstock-os képek is vannak. Szóval elég biztos.

Forza JUVE!!!

(#47445) CactuS válasza drachoHUN (#47444) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Igen, néztem FoxySnaps-nél, de nem látszik, hogy változott-e valami rajta (rakéta vagy golyóállóság).

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#47446) Geryson


Geryson
addikt

Köszönöm mindenkinek a CEO épületes válaszokat! Nekem továbbra is a Lombank a szimpi, de nem tudom még, hogy van-e értelme megvennem. Csak valami garázs kellene már, hogy tudjak venni új járgányokat.

Viszont egy - számomra - érdekes kérdés. Az ablakon kinézett kép, az konstans, ugye? Tehát ha nézek kifelé és egy cimbi mondjuk Hydrával odarepül, azt én nem fogom látni? :(

Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz

(#47447) HussarF válasza Geryson (#47446) üzenetére

De, fogod. Real time látsz mindent. Ha lent épp valaki bohóckodik az utcán, azt is fogod látni. Apartmanoknál, irodában, mindenhol így van.

[ Szerkesztve ]

(#47448) Plata válasza Geryson (#47446) üzenetére


Plata
félisten

De látod ha kint harcolnak,szerintem.
Én legalábbis láttam múltkor hogy kint banzáj van.
Nekem Maze bank épületében van a CEO iroda alatta garázs.
Jah közben megválaszolták. :B

[ Szerkesztve ]

(#47449) Plata válasza Segal (#47433) üzenetére


Plata
félisten

Tegnap este érdekes volt,nem csak téged vágott ki a játék szerintem,hárman játszogattunk sessionban,többször is jött hozzánk Ph-s tag,de mindig igen gyorsan el is tűnt.
Bezzeg idegeneket meg nekünk kellett kickelgetni. :F

(#47450) HussarF válasza HussarF (#47447) üzenetére

Mi így lőttük be azt is, hogy hanyadik emeleten van az apartman az Alta str.-en, meg az iroda az Arcadiusban meg az olcsó Maze bank-ban. Tesóm vagy én odarepültünk helikopterrel az ablak elé, aki meg bent volt navigált, hogy mikor van pont középen és akkor a kinti meg látta, hogy akkor melyik emelet lesz az.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.