Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A fénynél gyorsabban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
Eléggé nem ugyanaz a lépték.
Főleg hogy az LCD szerintem túl van hypolva. Hogy ár érték arányban a skála melyik felén áll meg se szeretném vitatni Emellé de facto túl nehéz és konkrétan nem kényelmes viselni
és minderre emberünk vakon hallgatás nélkül akar elkölteni fél misit ezen a vonalon.
Nekem ez "érdekes"
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
-
törölt tag
válasz fattyu #47354 üzenetére
De azokat alakítottad is, nem? Mármint ilyen párnacsere, meg pánt esetleg. Az eredeti fejeseknél még a képeket nézegetve is nyomja a fejem a legtöbb
Amúgy az LCD2 szerintem még elmegy, mert a párnája viszonylag kényelmes, nem olyan hatalmas a szorítóerő, de mondjuk egy HE6 már minden szempontból edzi a nyakat.
De most nézem, hogy ez itt OFF Beszéljünk a DAC-ok kényelméről inkább.
-
Bodz
nagyúr
~30 hsz után lassan visszatérhetünk a topik témájához is.
Nálam van 1 hete a Fiio K1. Biztosan mindenki izgatott, hogy milyen lehet.
[ Szerkesztve ]
-
GML
őstag
Az mitől lehet, hogy kb 5-6 óra
zenehallgatásüzemelés után valahogy kezd kevés lenni a közép és mosott lesz a hang. Nem tudom, hogy hol kezdjem keresni a bajt. Mind a két oldal ilyen, nem csak az egyik. -
Tim82
félisten
Erre a kérdésemre esetleg tudtok válaszolni?
(Igazából csak amiatt izgat, hogy W10-re upgrade után mennyire tudom használni a Lupus S-hez való USB-S/PDIF transzportot. A C-Media honlapján nem találok semmilyen drivert a CM6631A-hoz.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Bodz
nagyúr
-
Tim82
félisten
Köszönöm, de akkor megtalálom, csak tudni akartam, hogy van-e driver.
(Nemrég még itt a topikban olvastam, hogy dolgoznak rajta gyártói oldalról, de nincs kész W10 driver, azért kérdeztem meg.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Bodz
nagyúr
válasz Krissz80 #47373 üzenetére
Hát olyan újabb Fiio hangja van. Tehét felfelé húz, kicsit élesen szól. Zzzzzzz alapzaj is van 16, 32 ohmos fülhallgatókkal. Azért a 40 dollárért elegendő részletet szállít, sőt igazából a tere pl kifejezetten jó (nagy). Nem egy erőmű, viszonylag könnyen ki lehet akasztani komolyabb, az átlagtól csak picit nehezebben hajtható fejhallgatókkal is.
Nálam a kicsi, cuki kategóriába esik. Csak akkor venném meg, ha a kis méret nagyon fontos vagy megvan a szinergia az adott fejhallgatóval (681 Evo, CAL! pl). Itthon ugye 16k, hasonló áron a Xonar U5 (ami persze nagyobb) jobban szól.[ Szerkesztve ]
-
csƵ
addikt
Üdv!
Van egy Musiland Monitor 02 Dragon DAC-om, de mostanában egyre kevesebbszer használom, arra gondoltam, hogy le kellene cserélnem egy olyan eszközre, ami egyaránt használható laptophoz és mobilhoz is. Van ilyen? Érdemes egyáltalán? AKG K550-et kellene meghajtania.
-
LW
őstag
Sziasztok!
Egy Audio-Technica MSR7-hez szeretnék forrást asztali számítógéphez.
Ami eddig felmerült:
- Hivox Lupus Jr
- Musiland Monitor 02 US Dragon (az előző kollégáé)
- Audinst Hud-MX2Milyet érdemes választani? A felsoroltak közül melyik ajánlott leginkább? (30-50e)
-
Bodz
nagyúr
Gondoltam, hogy valami baj lesz.
D-Zero MK2? Picit erre is pótolni kell. Persze attól függ, hogy mennyiért megy el a Musiland. Esetleg 04 MX, de fogalmam sincs, hogy az telefonhoz mit szólna.(#47379) LW: Előző kollegával biztosan meg tudod beszélni a próbát.
Nem hallottam még azt a fülest, így annyira nem is tudok mit ajánlani.[ Szerkesztve ]
-
LW
őstag
Szia!
Nem tűnik rossznak, de ennyi pénzért szívesebben választanék külső táposat, hogy ne szűrődjön át zaj az USB tápon a számítógépből.
Vagy nem jelenthet ez gondot ennél? Hallottam már USB tápolt DAC-ot és azon hallottam, hogy épp milyen fájlt másolt a számítógép.
Bodz: Viszonylag vékony hangú (M50X-hez képest pl.). A kipróbáltak közül őt találtam a legizgalmasabbnak.
Hivox Jr-t hallgatott valaki USB-ről?
[ Szerkesztve ]
-
Krissz80
senior tag
Lecseréltem az OPA Green-t a Twinben.
Hűű.
[ Szerkesztve ]
-
Krissz80
senior tag
válasz BigBlackDog #47390 üzenetére
A DIP8-as NE5532-eseket kellett foglalatra cserélni, de ezt még Vodkaboy22 megtette anno.
Szóva nekem így egyszerű volt.Talán a hivatalos márkaszervízben is megcsinálják, jó borsos áron gari nélkül. (Kb. 16k)
Vagy egy ügyes műszerész olcsóbban. -
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Szerintetek az normális, hogy az egy hónapja megrendelt Sense V1 erősítőm trackingjében az utolsó bejegyzés 02.26.-án van (feladva légi postán), és azóta semmi? Kezdjek aggódni (már elkezdtem igazából) vagy előfordul az ilyesmi? -
Bukk900
őstag
A K550-hez a múltkor Bodz a Geek Out-ot ajánlotta. Ez engem is érdekelne, telefonhoz gondolom a 450-es legkisebb kell.
A 04MX működik telefonról, van rajta line out is, csak a mérete nagy, ha hordozni is akarod.
-FreaK-: a 17track-en nézted, a magyar posta nyomkövetője csak idehaza ér valamit. Meg volt egy hosszú ünnepük is a kínaiaknak ez idő alatt, esetleg kérdezz rá az eladónál mit tud róla.[ Szerkesztve ]
-
Krissz80
senior tag
válasz Montesantos #47396 üzenetére
Kínából nekem egyszer 2,5 hónap alatt jött meg a LED-es zseblámpám.
Amúgy a német DHL egyszer rossz irányba kezdte el vinni a csomagom, csak azt legalább nyomon lehetett követni, és így 2 hét volt mire ideért.Szóval ez az eleve lassabb Kínából érkező csomag esetében is előfordulhat, és akkor jobb esetben később ér oda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wifi+5G (garis)
- Dobozos Új DELL XPS 13 9315 2in1 /i7-1250U/16 GB Ram/512 GB SSD/ 4K UHD IPS
- MSI MPG A650GF 650W Gold Moduláris Tápegység
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest