Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A fénynél gyorsabban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Sziasztok Urak.
Megvan, milyen típusú stabilizátor IC van az Abacso tápomban: LM338T. A baj csak az, hogy azért "lifegett" a hűtőborda, mert le akarta rázni magáról az IC. Sikerült neki úgy, hogy közben eltörte az egyik lábát.
Most már nincs gondom ezzel a táppal....
"csak a zene van"
-
bkercso
nagyúr
válasz dgyuri0123 #47306 üzenetére
akkor wz más táp, jint ami be lett ide fotózva nemrég. Ez nem kapcsüzemű IC, hanem lineáris.
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
GML
őstag
Egy Terratec DMX 6fire 24/96-ot váltott. Pontosabban nem váltott, mert az is megmarad az inputok miatt és valószínűleg annak a coax kimenetére lesz ez kötve.
A miért pont ezt feljebb olvashatjátok. Kellett egy olyan eszköz, ami elsődlegesen meghajtja az AKG-t és van független szabályozható XLR kimenete. (No meg lehet, h megtaláltam a köbvetkező projektet hangfal tekintetében)
Majd írok egy pár sort, ha lesz időm rendesen meghajtani. Most telefonról megy sajnos, mivel még nem hoztam haza. Kb húsvét körül fog hazajönni.
Első benyomásnak annyi, hogy végre hallhattam némi zenét. A Q701-et a jelenlegi OPA kombó kellemesen meghajtja. Végre kinyílt a pinceajtó is. A forrás miatt a részletességet nem tudom hova tenni, de már most érezhető, h pontosabb, mint a terratec. Eddig olyan hangokat, dallamokat fedeztem fel egyes muzikokban, amit a telefon +aurvana kombóval nem hallottam. Most a telefon közé ékelődve pedig kinyílt a világ(#47304) Bodz: kabbeszmájli mé' nincs ilyen esetekre?
-
titán
válasz dgyuri0123 #47306 üzenetére
100 forintos alkatrész. Ki kell cserélni, 2 perc.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz bkercso #47307 üzenetére
Ennek örülök.
(#47309) schawo: 500 Most megyek venni, csakhogy "cseszlovák" pákával nehéz lesz beforrasztanom.
Már a lábak kiforrasztásnál is összefolyt az "anyag". Vennem kéne pákát, ónszippantót, hűtőpasztát...Áh... Mindegy az IC-t megveszem, aztán majd lesz valahogy.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
addikt
válasz dgyuri0123 #47314 üzenetére
Üdv!
A jó múltkorában érdeklődtél az Alces ügyében, kérdezném, hogy sikerült-e kipróbálni, és ha igen, mi volt a tapasztalat? Ja, és milyen cuccokkal próbáltad ?"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz pendre54 #47315 üzenetére
Szia.
Igen, túl vagyok rajta. Kb. 1 hétig volt nálam egy "bejáratott" 3-as.
Az próba elég vegyes érzéseket hagyott bennem. Volt, ahol tetszett, volt, ahol kevésbé. De általában nekem kissé elvett a dinamikából és felfelé tolta a hangzási balanszot úgy, hogy néha már-már tolakodó/bántó lett a felső tartomány ( számomra ). A tere néhol nagyon szépen rajzolt és szellős, az énekhang időnként tisztább ( másképpen szól ), de... nem mindig, minden anyagnál és éppen ez volt az, ami miatt mérlegelnem kellett a plusz-mínuszokat. Nálam a mínuszok voltak többen.A lánc: NAD T758, Denon DA300USB, Triangle Antal 202, VDC és USB-hez Klotz kábel.
Ha jól meggondolom, a jelenlegi "jobb" tápommal sem lett volna baj újrahallgatni, mert most aztán vannak mélyek "dögivel", így lenne miből alább adni. De a felső regiszterekben is egészen másokat hallok, mint a gyári táppal. Bizony lehet, hogy most másképp végződne a meghallgatás. De az a hajó már elment sajnos..
Bocs az OFF-ért mindenkitől.
"csak a zene van"
-
titán
válasz dgyuri0123 #47314 üzenetére
Ha Bp-i vagy, eljössz hozzám valamikor napközben, és 2 perc alatt megforrasztom.
-
titán
-
dancingboy
újonc
Sziasztok. Van egy ilyen erősítőm ONKYO TX-7600 és a leírásában ír 4ohm-ot is. Akkor köthetek rá 4ohm-os hangfalakat? Mert van 2db 2x100w-os pioneer hangfalam és nem szeretném hogy az erősítő vagy a hangfal füstöljön.
-
.DLL
veterán
válasz dancingboy #47320 üzenetére
A lényeg, hogy a névleges eredő impedancia ne legyen kisebb, mint 4 Ohm. A további Hifi-s kérdésekkel légyszi fordulj ide: Hifi-ről általánosságban.
(P.H.)
-
sejt
tag
Üdvi
Segítséget szeretnék kérni tőletek mivel ez a téma sajnos bőven túl nő a tudásomon. Szóval adott egy pc, egy tv, egy tablat, egy okostelefon, egy Microlab SOLO 6c aktív hangfal és egy invotone HD2000 fejhallgató.
Ami nekem hiányzik az egy sztereó külső usb-s hangkártya, DAC és fejhallgató erősítő, melyen nagyjából legyen fejhallgató kimenet, hangfal kimenet, optikai bemenet, 3,5 jack bemenet.
Azt hiszem nagyjából erre lenne szükségem. Pénzem meg nem nagyonSzóval 25k Ft környékén lehet ilyen tudású és szépen szoló hangkártyát kapni?
Előre is köszönöm a segítséget.
Guild Wars 2 Desolation
-
Tim82
félisten
Sziasztok! CM6631A-ra van elérhető Windows 10 driver, vagy használható Win 10-hez is a Windows 7 driver?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Leigazoka
tag
Hali
Tudtok ajánlani LCD 2 höz olyan erősítőt amivel jól szól, tisztességesen szól és nem kerül egy vagyonba?
(100-160 e ft max)Gyártói oldalról rendelve a fejes 287 e ft ből kijön házhozszállítással.
2-3 hónapon belül felállna a rendszer. -
-
GML
őstag
válasz Leigazoka #47325 üzenetére
No offense, de nekem sehogy nem jött ki 287e Ft-ra. Ahogy számoltam a(z alap) $995-os ár szállítással (+$159) sarcokkal együtt ~430. (A nomono-nál egy 100-al beljebb lennél)
A 287-es ár akkor tartható, ha max $760-ért kapnád meg szállítással.
Ezek akkor érvényesek, ha USA-ból ide rendeled őket. -
fattyu
veterán
válasz krichd1 #47332 üzenetére
schengen belül nincs ilyesmi.
elvileg persze így van ahogy mondod de a valóség meg az hogy rendeltem már hatalmas dobozt 1000 euró értékben másik eu orszából és hozta a posta. pont.
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz schawo #47335 üzenetére
remek. jó tudni.
mondjuk ja a nagy érték az rég volt ( még ez jött )
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Leigazoka
tag
válasz schawo #47335 üzenetére
Navot megkérdezve, csak a 3. országból való rendeslés ( nem EU) esetén van vám + áfa rászámítás. Eu-n belül nincs.
Lehet 5 K val kevesebbe kerülne az LCD2, de Chord Mojo meg itthon nincs.. és hallomás alapján mindent meghajt tisztességesen + remek dac. Legyen május vagy junius 1 és megy a kosárba.
Juni 1-g van próba idő a Takatába XD aztán pöpec minden. Ha nem lenne a Csehországi küldetés.. nem lenne esély eme rendszer beszerzésére. -
titán
A legtöbb helyen betartják. De ahogy nézem ez a bolt sem. Majd év végén seggberúgják őket. UK is egy rendes ország.
(#47338) Leigazoka
Ha a navtól hülyeséget kérdezel, akkor hülye választ kapsz. Majd vacsi után pontosan leírom.[ Szerkesztve ]
-
Leigazoka
tag
válasz schawo #47339 üzenetére
Szeretnék, majd külföldről rendelni egy Audeze LCD 2 fejhallgatót.
A termék 995 dollarba kerül amihez még 50-60 dollar házhozszállításidíjat kellene fizetni.
A kérdésem az lenne, hogy az így kb. 287 e Ft-ba kerülő termékre milyen egyéb drágító eljárás tartozik?Válasz:
Abban az esetben, ha árubehozatalt végez harmadik országból (Unión kívülről), akkor vámeljárást kell kezdeményeznie.Tegyük fel, hogy önnek a számla értéke 995 USD, (nem számolnám át Ft-ra, mivel nem tudni, hogy milyen lesz az árfolyam), egyéb költség (paritásból adódóan, csomagolási stb) 60 USD, akkor BRUTTÓ 1055 USD. lesz a vámalapja
- ennek a feltételezett vámszázaléka legyen 2-10 % kb azaz 21 - 105 USD
- ÁFA alap 1055 USD + 21 USD ~ 105 USD =1160 USD
- fizetendő ÁFA összege ~ 303 USD
- megközelítőleg önnek 400 USD-nak megfelelő Ft összeggel kell számolnia
-
BigBlackDog
veterán
válasz Leigazoka #47340 üzenetére
Szerintem nem ugyanarról beszéltek. Ha jól értem, nem a behozatalnál történő vámolásnál menne rá a +27% áfa, hanem rögtön a vásárlásnál, a webshopban történő fizetésnél (legalábbis én úgy tudom, hogy ilyen helyzetekben mindig a végfelhasználó országában érvényes áfát kell alkalmazni).
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz BigBlackDog #47341 üzenetére
Pontosan. Köszönöm. Nem nekem kellett.
-
Leigazoka
tag
válasz BigBlackDog #47341 üzenetére
Haaat okes...
-
Leigazoka
tag
-
arnoldx17
csendes tag
Üdvözletem!
Szeretném a segítségeteket kérni. Úgy adta a sors, hogy beszereztem egy Fiio E10K-s USB DAC-ot. Nagyon szépen szól, ár/érték arányban nagyon is kimagasló. Most, hogy upgradeltem a laptopot Windows 10-re (pontosabban nem most, már van pár hónapja), azóta szenvedek egy olyan problémával, hogy néha Youtube zenehallgatás közben elkezd súgni, búgni, zene helyett csak ún. "white noise" jön át a fülesből.. Utánna keresgettem, csomóan gyanakodtak driver problémára, latency problémára, de úgy vagyok vele, hogy még mindig nem vagyok okosabb, hogy mi csinálhassa. Ilyenkor nagyrészt segít, ha restartolom a böngészőt. Egyébként főleg Foobar-al használom ASIO vezérlővel, azzal tökéletesen fut. Találkozott már valaki hasonló problémával?[ Szerkesztve ]
apt-get rekt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Eladó PlayStation 4 Pro 960 GB-os SSD-s belső tárhellyel, 2 kontrollerrel és egy töltővel
- Lenovo Y720-15ISH Desktop (Ideacentre) Type MT 90H2 Gamer első tulajdonostól
- IPHONE 11 PRO MAX 64GB FÜGGETLEN
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wifi+5G (garis)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest