Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9451) vicces válasza Csapoati (#9450) üzenetére


vicces
addikt

nekem is kilép. most volt egy fagyás-kilépés is csak úgy. afterburn nélkül is. a demo bezzeg ment tuningolva. mikor meg kifizeti az ember akkor meg szét van szivatva. . ezt gondolom azért van, hogy ha nem megy a gépeddel rendesen, vegyél inkább xbobxot hozzá. sőt pc-n nekem a winyo katasztrófa. rengeteget laggon a játék. de főleg, visszapörgetés után. :(

:)

(#9452) Methionyl


Methionyl
senior tag

Sziasztok
Dobozos Xbox forza horizon 3-at be lehet aktiválni PC-re? Belül van valami kód?

They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.

(#9453) FoLey-v válasza Csapoati (#9450) üzenetére


FoLey-v
addikt

Akkor a szerencsések közé tartózok. :DDD
Demoban tényleg nem volt vele gond akkor ment AB-vel is itt meg nem csak eltünik. :(

vicces
Eléggé furcsa jelenség pedig sokan írták még demo kiadáskor,hogy jobban megy a game mint a Horizon 3-on. :(

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#9454) parandroid válasza Methionyl (#9452) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Nem, csak a digitális verziót.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#9455) snots


snots
tag

Akinek fagyogat a Forza Horizon 4 es max grafikan jatszik, az probalja meg a visszapillanto tukor reszletesseget levenni ultra-rol, egyel alacsonyabbra, ha minden igaz, akkor extreme-re.
Sokat kutattam a neten, mire erre ratalaltam, kiprobaltam elotte 100 kulonbozo dolgot, nekem ez segitett.

(#9456) DaveHutt válasza SamS20 (#9445) üzenetére


DaveHutt
őstag

F12 TDF nekem bejön, X-re húzva. Meg egy LaFerrarit szeretnék, de csak Bamburgh után.

(#9457) Skeleton01 válasza vicces (#9451) üzenetére


Skeleton01
aktív tag

Nagyon nagy csalódás számomra is a játék hektikus viselkedése optimalizáció terén, az alábbi lenne a történetem:
Korábban a legfrisebb Radeon driverrel gyengén futott a gépemen, aztán a tegnapi napon a DLC megvásárlása után egy DDU + régi Adrenalin 18.8.2 telepítése után szabályosan megduplázódott az fps-em, ezt a (nagyjából stabil 60 fps) eredményt tudta a kártyám, ez szabad kóválygás során 70-90-100 köré is felment, ma, bármiféle változtatás nélkül jó, ha megvan 40-70 fps, versenyek alatt még kevesebb. Abszolúte nem vágom, mi lehet a gond? (Mindkét esetben offline módban játszottam.)

[ Szerkesztve ]

(#9458) FoLey-v válasza Skeleton01 (#9457) üzenetére


FoLey-v
addikt

Én is a 18.8.2-es driverrel próbáltam ki a demot most meg 18.11.2-es van. Valószínűleg driver miatt is lehet a rosszabb érték?

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#9459) Skeleton01 válasza FoLey-v (#9458) üzenetére


Skeleton01
aktív tag

Nem értem, mert tegnap még beton stabil volt a régi driverrel, ma ugyan azzal kb. -20% az esés, gondoltam már más okokra is, de a kártya egyéb játékok alatt hibátlan, bányászvírusom nincs, Hyper-V letiltva, feladom lassan. :((

(#9460) FoLey-v válasza Skeleton01 (#9459) üzenetére


FoLey-v
addikt

Ez csak a Forzánál fordul elő vagy több játéknál is?

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#9461) Skeleton01 válasza FoLey-v (#9460) üzenetére


Skeleton01
aktív tag

Csak itt, OFFtopic GTA V, szinte teljesen kimaxolva és hozza az elvártat.

(#9462) mcwolf79


mcwolf79
veterán

Forza Horizon 4-ben a térképen hogy lehet rászürni az aktuálisan elindított bajnokságra? Hogy csak azt (vagy azokat )mutassa.

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#9463) csab991


csab991
senior tag

Elég gyors a CC8S, aki farmolni szokta az autópályát, kipróbálhatja. S1-re is elég kompetitív.

(#9464) rdt89


rdt89
addikt

Hát ez a Horizon 4 egy félkész valami. Én imádom a Forza sorozat Motorsport és Horizon ágát is és elfogult vagyok velük, de ez a Horizon 4 katasztrófálisan összerakott egy ezt vedd meg-es valami lett. Xbox-on szaggat, eltűnik a textúra a kocsik alól egyre többször, felakadnak a hangok, vagy elmegy a hang 5 percre, kidobál a meccsekből, néha nem talál szervert,az egyedi pályákat nem engedi csak konvojosokkal játszani oda beinvitáltat bárkit, beesik a kocsi az aszfalt alá menet közben,kifagy, 3-5 másodpercekre beakad, kilép az xbox menübe. Bármennyire is elfogult vagyok a szériával ez a rész egy bughalmaz, nem tudom hova tünt a Horizon 3-as csapat, de itt siralmas a helyzet. Az meg, hogy kézifékezésnél egy kocsinál se nyúl oda, vagy dudálásnál, vagy a lámpa kapcsolásnál (persze ezt se te szabályzod majd a játék) az már eltörpül ezek mellett. Remélem gatyába szedik, bár a Motorsport 7-ből kiindulva majd a következő résznél ezt meg már így felejtik. Iszonyat sok időket töltöget a játék, akár gyors utazásnál is. Kidobálják a fizetős pakkokat aminek a fele a Motorsport 4 leporolt liszensze és elégedetten számolják a pénzüket. Kiveszett ebből a játékból a lélek és az a fajta odaadás és szenvedély amivel készítették, mára csak egy 2 évente megjelenő pénzforrás, nem több! A széria elmehetne minden ágon 4 évre pihenni és addigra hát ha sikerülne visszaemelkedniük arra a szintre amiből elkezdtek egyre többször és egyre többet leadni... :(

[ Szerkesztve ]

(#9465) s7evcsenko válasza rdt89 (#9464) üzenetére


s7evcsenko
addikt

"eltűnik a textúra a kocsik alól egyre többször, felakadnak a hangok, vagy elmegy a hang 5 percre, kidobál a meccsekből, néha nem talál szervert,beesik a kocsi az aszfalt alá menet közben,kifagy, 3-5 másodpercekre beakad"

Mondjuk én PC-n játszom, de ezekkel a problémákkal még nem találkoztam, pedig benne van jó pár órám.

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#9466) hülyegyerek válasza rdt89 (#9464) üzenetére


hülyegyerek
addikt

Köhöm..."Azt kell mondjam aki kicsit is fogékony az autós játékokra annak kihagyhatatlan a Forza Horizon 4. Ennyire tökéletes, szép és hátborzongatóan élvezetes játék ebbe a műfajba elvétve sikerült ezer évente egyszer, de ez valami félelmetesen tökéletes lett. :R Mivel meg van a Motorsport 7 és a Horizon 3 is még plusz megjutalmazott kocsikkal, pöürgetésekkel és ruhákkal a játék, megköszönve a hűséget, ezt nevezem. :) "

Ezt te írtad. A nálam jelentkező hibák az első patch óta megszűntek, azóta semmilyen anomáliával nem találkoztam. Szerintem a hiba a te készülékedben van.

hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD

(#9467) rdt89 válasza hülyegyerek (#9466) üzenetére


rdt89
addikt

Igen tudom, még most is így gondolom, de azért már 350 belefektetett óra után akarva akaratlanul látszik rajta a sok hiba, aminek a harmadát se tapasztaltam a kb. 2ezer órányi Horizon 3 alatt, ezért is vagyok kicsit fusztrált. A Home társamnál is ugyan ez van és egy másik konvoj társunknál is, azóta 3-szor volt rendszer visszaállítás és egyszer teljeskörű formatálás.

[ Szerkesztve ]

(#9468) parandroid válasza rdt89 (#9464) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Ebből kb 100 óra alatt én egyedül a beszaggatással találkoztam, de az utóbbi időben határozottan egyre ritkábban (szerintem javítottak valamit). Olyankor sem több, max fél mp-re állt meg a játék. A többi hiba nekem tök új, igaz, multihoz nem tudok hozzászólni, azt nem játszom. Fat-en kezdtem, most XOX van, a játék valami gyönyörű, a hangulata lenyűgöz, az első részt is imádtam, végig is játszottam, de az előző két rész nem tudott beszippantani, ez azonnal, ahogy kipróbáltam.

Nyilván előzetes várakozások kérdése is, amit én szerettem volna, azt pont mindent hozott. Multit még ki kéne próbálnom, de idő is kevés, meg épp ebből adódóan béna is vagyok.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#9469) bulikavagyok válasza rdt89 (#9467) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

Milyen géped van? Nálam One X-en hibátlan a játék. Bugokra nem emlékszem, szaggatás sincs, a töltés gyors... sose jutott eszembe, h milyen sokat tölt - a FH3-mal ellentétben. Nem multizok, szóval arról nem tudok nyilatkozni.

peterkeT: Nekem meg pont fordítva: egyszerűen nem bír már lekötni hosszabb időre ez a játék... Gondolom, h azért mert túl sokat játszottam az előző részekkel. Bár megjelenéskor már sejtettem, h ez lesz. Alig van benne 50 órám, és még maximum 30-at adok neki a következő kiegészítővel együtt. Tudom, ez sem kevés, de az előző részekbe ennek a többszöröse ment bele.

[ Szerkesztve ]

(#9470) rdt89 válasza bulikavagyok (#9469) üzenetére


rdt89
addikt

Nekem a legelső szériás FAT van, a Home társamnak S, de kb. ugyan azok a problémáink és van egy PC-s játékos is aki néha hozzánk csatlakozik, neki valami kriminális a helyzet és a bug tenger pedig ha jól emlékszek GTX1080 alatt recsegteti a játékot. Szerintem nem a konzollal lesz a probléma, mert a frissítések óta egyre sűrűbbek ezek a problémák, nem hiszem, hogy próbáljá ka FAT-ot fokozatosan kiszorítani a piacról.

peterkeT:
A multinál rengetegszer szervertúrterhelés van, még a privát ko-op-ok is sokszor megfekszenek sajnos. :(

(#9471) bulikavagyok válasza rdt89 (#9470) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

Simán el tudom képzelni, h a "régi" boxokon gyengébben teljesít a játék, a PC-t inkább hagyjuk. :B De ettől függetlenül túl sok hiba van Nálad. Hova van telepítve a játék? Nekem az előző rész produkált hasonló hibákat (eltűnő textúrák, út alá beeső autó, stb.), amiket a belső HDD-re való átmásolás megoldott. Esetleg Nálad pont fordítva lehet - mert a belső merevlemezed már nem mai darab.

[ Szerkesztve ]

(#9472) Csapoati válasza rdt89 (#9470) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Nekem se PC-n, se Fat One-on nem jellemzőek ezek. A töltés még oké az utóbbinál, előbbin SSD-n nem igazán kell sokat várni. 95 órám van a játékban, igaz a multit hanyagolom.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#9473) rdt89 válasza bulikavagyok (#9471) üzenetére


rdt89
addikt

A Box-on 2 játék van csak Horizon 4 és a Motorsport 7 ezek belsőn vannak, még bőven van nekik az 500gigából, így nem tudom mi lehet a baj. A legidegesítőbb hibát nem is mondtam. Az ellenfélnek nem muszáj a Checkpointokon átmenniük nekik nincs checkpoint missed, ez főleg egyéni pályánál zavaró mikor a kanyargós utat légvonalba levágja és van még egy másik szépséges bug amikor első vagy és a vége előtt 1 perccel kb bedob a semmiből eléd egy autót és vesztettél. :DD

(#9472) Csapoati:
kedzem azt gondolni, hogy a sima horizon life okozza az összes problémát. Na majd egy napot lenyomok csak offline-be és összegzem a dolgokat. :R

[ Szerkesztve ]

(#9474) CJ4567 válasza rdt89 (#9473) üzenetére


CJ4567
veterán

Az ellenfélnek is van checkpoint missed Horizon 4 óta, ahogy az egyedi pályáknál is kérdezi, hogy convoy, vagy mindenki kapjon meghívást.

No Sana No Life

(#9475) gduck válasza rdt89 (#9464) üzenetére


gduck
addikt

X-en játszom, az említett problémák egyikét se tapasztalom...

(#9476) IntelKiller7 válasza gduck (#9475) üzenetére


IntelKiller7
Topikgazda

Szintén, és én sem. Eddig kb 2x fagyott ki Forzathon 3. chapternél aztán ennyi.

Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K

(#9477) csab991 válasza bulikavagyok (#9469) üzenetére


csab991
senior tag

Szerintem főleg azért volt hosszabb, mert minden verseny kapott bajnokságot, így elég sokáig tartott mire megcsináltad az összeset, ezt most lehet valamennyire balanszolni az útkészítővel, mindig csinálok újabb útvonalakat, így nem érzem repetitívnek. Már csak az kéne, hogy a rivals több osztályos legyen, mert a mostani elég csekély.

(#9478) rdt89 válasza CJ4567 (#9474) üzenetére


rdt89
addikt

Egyéni pályáknál nincs chekpoint missed, csak a valódi játékosoknak. A mocskok ai-k rendszeresen légvonalban mennek, és az egyéni pályáknál nincs konvojos invitació se :(

[ Szerkesztve ]

(#9479) Dante73 válasza rdt89 (#9478) üzenetére


Dante73
tag

Nálam (PC, i5 4460, 1050Ti, 16GB ram) el se indul, 2 napja a játék.
Szép, és jó, meg minden, csak épp nem lehet vele játszani. Mindent végigzongoráztam, letöltés store-ból, gép újra indítás, játék alaphelyzetbe állítás... 1x indult el, 2 nap alatt, szinkronizált, majd újra akart indulni, grafikai beállítás után. Azóta nem indul. Így én csak gratulálni tudok, és áldom az eszem, hogy nem megvettem, hanem gamepass-al játszok.
A külcsíny kiváló, nagyon szép a játék. A fizikai engine-re sincsen különösebb panaszom. A tuningolási rendszer is egész jó, bár hogy mikor miért nyílik meg 1-1 vizuális tuningelem, számomra eddig rejtély. Viszont a játékmenet, katasztrofális. Tudom, rengeteg a jármű. De mégis, az az érzésem, hogy itt nem kell megdolgozni szinte semmiért. Már annyi autóm van, mint a hajam szála. Az meg hogy már a második jobb kormányos sziget, zsinórban... No Comment. A térkép mérete megint ez a kategória.
A negatívumokat leszámítva, (vagy azokkal együtt) jelenleg ez a legjobb nyílt világú autós játék. De, hogy nem indul, és appcrash üzenettel elszáll... Értem én, hogy DLC, meg az pénz... De azért előbb működjön már rendesen, aztán dobáljuk már ki a DLC-ket. Szerintem.

(#9480) SamS20


SamS20
senior tag

Nekem az utóbbi napokban 2-3x is elő fordult hogy játszok, aztán egyszer csak gondolt egyet és kifagyott. Ugyanez ma is megtörtént, csak éppen egy kanyar bevétel közben

Ilynekor a hang kicsit be akad 2-3mpre majd bezárja magát a játék. Egy 30 forzathon pontot pont így buktam.

A szaggatas nálam akkor szokott előfordulni amikor próbál netes kapcsolatot létesíteni (barangolásban ugye a többi drivatar meg gondolom ilyenkor szinkronizál minden mást is)

(#9481) Darko_addict válasza Skeleton01 (#9457) üzenetére


Darko_addict
őstag

4GB VRAM-osok üdvéért megnéztem én is a tesztet.
Ultra: [kép]
Extrém: [kép]

Ahogy látjátok, volt egy Windows, (egy nVidia és) egy játék update közben. Az átlag FPS 4-et esett le annak ellenére, hogy a játék grafikus beállítása jelentősen magasabb lett.

Amik nálam nagyon befolyásolják a játék teljesítményét, azok a háttérben futó programok: pl. böngésző, képnéző stb. Egyszerűen allergiás rá a játék. Néha nincs baja, néha nem képes elérni a 60 FPS-t. Bezárok mindent, és órákon át tudok FPS drop nélkül játszani. Csak az zavarja - szerintem -, aminek ablaka van. Háttérben fut az Afterburner, RivaTuner, ASIO Bridge, Lightshot, uTorrent, Spotify, amiket sosem kellett bezárni, mert nem bántják a játék in-game teljesítményét

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#9482) vicces válasza Darko_addict (#9481) üzenetére


vicces
addikt

szerintem nem akarják a régi boxot lecseréltetni. én fat xbox-on játszok és pc-n.
az xbox szinte tökéletes. asszem találn 1x volt 1 darab lag. és viszonylag gyorsan is töltbe. csak gyengébb grafika ami látszik. gondolom max 30 fps és nem hiszem hogy fullHD..

a pc-n viszont katasztrófa. ha megy az afterburner akkor el sem indul, vagy az intro után fekete képernyő marad, vagy fagy. a multi internetforgalma is szerintem belezavarhatja a dolgába, mert mikor valamit netről tölt be akkor hal meg a játék sokszor.
amikor minden oké akkor 55-60 fps magas beállitáson. de ha nyűgje van akkor meg sem közeliti.
olyan mintha a pc-s verziót csak ugy idehánytatták a marketingesek nekünk. harapjunk csak rá hogy 1et fizet 2-t kap. remélhetőleg a jövöben javitják a pc-s hibákat :R

:)

(#9483) Skeleton01 válasza Darko_addict (#9481) üzenetére


Skeleton01
aktív tag

Nem fut szinte semmi a háttérben nálam, tehát ez az ok kizárva. Viszont, hogy csak az újabb kártyákra sikerült optimalizálni (Nv - Pascal, Amd - Polaris), ez számomra kétségtelen.

(#9484) mcwolf79 válasza rdt89 (#9473) üzenetére


mcwolf79
veterán

XOX-en játszom, beletoltam pár órát,de az általad említett bug-okkal , esetleg stabilitási problémákkal nem találkoztam. Meg úgy leginkább semmilyennel sem.

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#9485) s7evcsenko válasza vicces (#9482) üzenetére


s7evcsenko
addikt

Mint írtam már korábban, az égvilágon semmi gond nincs a PC-s verzióval.
Teljesen stabilan tartja 4k-ban a 60 fps-t max grafikán.

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#9486) Darko_addict válasza s7evcsenko (#9485) üzenetére


Darko_addict
őstag

Előbb volt meg a konfigod, majd váltottál 4K képernyőre vagy direkt 4K-hoz építetted?
Ha első, akkor objektíven kérdezem, hogy mekkora változást látsz?
Ha második, akkor szubjektíven, de őszintén, hogy szerinted megért-e akkora plusz erőforrást vásárolni, hogy 4K-n játszhass?

Nekem 1080p monitorom és egy közép-, közép-alsó kategóriás 4K LG TV-m van. A TV nagyon kellemes, de nem tudom, hogy mekkora részét adja az, hogy 4K és sűrűk a pixelek és mennyit az, hogy alapból is egy jobb panel van benne, mint a monitoromban. Ergó lehet 1080p-ben is szebb lenne, mint a monitorom.

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#9487) Johnny_vT válasza Darko_addict (#9486) üzenetére


Johnny_vT
senior tag

Reagálva a monitor-tv-felbontás témára:
Nekem is 1080p-s IPS paneles monitorom van (24"), mellette egy Samsung 4K TV (szintén közép/alsó-közép kategória). A gépem 4K-ban 40-55 fps-sel ki tudja hajtani a játékot, de a screen tearing miatt 30-ra korlátozva játszottam vele néhány napig a TV előtt ülve. Elég fasza volt, a látvány döbbenetes, sehol egy "rece" :)

Aztán visszaültem a monitor elé és újra megdöbbentem, ezúttal azon, hogy a 60 fps milyen brutálisan sokat számít az irányíthatóságban. Másrészt a kisebb kép - kisebb távolság miatt nem tűnt rosszabbnak így sem a dolog, a 2x MSAA elég volt a szinte tökéletes élsimításhoz. Ha a gépem bírná a 4K 60 fps-t mint s7evcsenkoé, akkor simán maradtam volna a TV előtt.

Aztán megpróbáltam kombinálni a kettőt: TV-n 1080p-vel. Úgy már maximális élsimítást kellett beállítani, hogy ne legyen ocsmány a végeredmény és ez összességében többet vett el a teljesítményből mint amennyit nyertem vele.
Videóteszt és leírásban adatok: 4K test

Más: jó volt, szép volt, első látásra szerelem volt, de letöröltem a játékot. Sorozatos frusztrációt okozott, hogy a multiplayer versenyekben esélye sincs az embernek normális futamokra. Mindenki wallride-ol, téged használ féknek vagy egyszerűen csak kilök, hogy elrontsa a játékodat (vagy mert nem ura a kocsinak). Nameg a Freeroam Rush / Szabad Barangolás Futamok, te jó ég, aki azt kitalálta...

Bevallom, nem fektettem annyi időt a játékba amennyi után nagy szavakat használhatnék az élmény leírására, de egyik nap nagyon összegyűlt a dolog. Abból lett ez a videó.

Nagyon őszintén sajnálom, hogy már a 4. résznél tart a sorozat, de a normális versenyzésre való ösztönzés még mindig nem megy a Turn 10-nek :(

Említem a videóban a játék utódját, amit tévesen hirdetek "sokkal sokkal jobb grafikával". Valamiért úgy emlékeztem rá, hogy a Project Cars 2 az egyik, hanem A legszebb autós játék a mai napig, de ezt a tévedést a videó publikálása után vettem csak észre.

[ Szerkesztve ]

- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?

(#9488) s7evcsenko válasza Darko_addict (#9486) üzenetére


s7evcsenko
addikt

Előbb volt 4k tv-m, mint erős konfigom, akciós volt a tv. :)
Sose voltam fps huszár, eddig 30fps-en játszottam mindent, de mióta 60fps-en futnak a játékok, megdöbbent a folyamatosság és nem értem, hogy ez eddig hogyhogy nem tűnt fel.

Csütörtökön kirakom az xboxot a fullhd tv-re és akkor megmondom, hogy megérte-e a hardvert a 4k. :)
Így érzésre azt mondanám, hogy nagyon jól elvoltam én fullhd-n is, nem érzem azt hogy sokkal rosszabb lett volna, viszont szerettem volna oculus riftet is, ahhoz meg szintén javallott az erős hardver.

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#9489) DjDanee87 válasza s7evcsenko (#9488) üzenetére


DjDanee87
addikt

Linus-nak volt jó videója ilyen monitor témában. Ő is azt javasolta, hogy nem éri meg játékra a 4k, inkább 120/144/165Hz és 2560*1440, vagy ha az is drága akkor fullHD és magas képfrissítés.

Amúgy nekem sincs semmi gondom a PCvel, igaz újabb kártya van nekem is. Gtx1080 + 8700k 16gb ram és egyedül az első indulásnál szokott párszor megreccenni mikor csatlakozik onlinehoz, utána zökkenőmentes. FH3 nekem is kifogyott rengetegszer, igaz azt még 8gb rammal és 2500kval játszottam.

(#9490) SamS20


SamS20
senior tag

ha valaki upgradelni szeretne ultimate-re akkor jól gondolom hogy csak az MS storeban van rá lehetőség, vagy megveszek minden kiegészítőt külön amit tartalmaz az ultimate ?

4K témához :
Én jelenleg egy szintén alsó/közép kategóriás tv-n nyomom, de csak 1080P-ben és 4x MSAA-val mert sajnos a kártya ezt bírja stabil 60 fps-el (droppok azért előfordulnak hála a 1060 3gb-nak)
Jövőre én is tervezek egy vga upgrade-t viszont nekem "csak" 1070Ti lesz, remélem azzal ha nem is 4k60FPS de egy 1440P60FPS+2xMSAA menni fog stabilan a játék maxon.

Viszont mivel a tv-nek kb 70-es pinget írt a felmérőmód sajnos a vsyncet kénytelen voltam bekapcsolni, viszont nálam jóval smoothabb lett a játék utána (ha kikapcsolom akkor 50-80fps között ugrándozik a számláló)

Most azért trükközgetni kell a beállításokkal...

(#9491) CJ4567 válasza Johnny_vT (#9487) üzenetére


CJ4567
veterán

30FPS-el kell játszanom, mert nem bírja a proci a 60FPS-t és az irányítást (egyszerűen eldobja a bemenetet, vagy input lagol), és így is kompetitív tudok lenni.

Egy 1080p60-as monitoron játszom.

[ Szerkesztve ]

No Sana No Life

(#9492) parandroid válasza SamS20 (#9490) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Megveheted egyesével a kiegeket, a VIP Passt, meg a Car Passt is, de az úgy elég húzós. Ha van már egy standard kiadásod, és ultimate-esíteni szeretnéd, akkor erre van szükséged: Forza Horizon 4 Ultimate bővítménycsomag.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#9493) SamS20 válasza parandroid (#9492) üzenetére


SamS20
senior tag

akkor jól gondoltam hogy csak MS store-n keresztül van rá lehetőségem hogy bővítsem a játékot.

Azért csak a kiegészítőkre 15e-t még elkérni (holott annyiért már teljes AAA címet kap az ember) kissé lehúzás, lehet majd egy kicsit később ha lesz valami akció akkor beruházok rá, ezt így ebben a formában sokallom (főleg hogy még a standard sincs kipörgetve)

(#9494) DjDanee87 válasza SamS20 (#9493) üzenetére


DjDanee87
addikt

15ért nem csak egy kieget kapsz - az tényleg lehúzás volna. Ha csak azt nézzük, hogy 2 kieget kapsz akkor a 7500 reális, ráadásul ha jól sejtem autókat is tartalmaz az ultimate (ebben nem vagyok biztos, sosem értettem Forzának az editionjeit)

(#9495) SamS20 válasza DjDanee87 (#9494) üzenetére


SamS20
senior tag

abban minden benne van
car pass, vip pass, két kieg.

ahhoz képest hogy sok játékhoz 20-30$ egy season pass és alig tartalmaz valamit tény hogy az itteni felár megéri az árát. Kérdés hogy hogy mennyi mindenből "maradok ki" ha nem most hanem mondjuk fél év múlva veszem meg.

(#9496) rdt89 válasza Johnny_vT (#9487) üzenetére


rdt89
addikt

Végignéztem a videódat . Nos nekem a csapatkalandba eddig 1-2-szer fordultak elő ilyen lökdösődő gyökerek, de általánosságba nekem pozitív volt az élményem. Én a bug tengerekkel harcolok ami kicsit felbosszantott tegnap, de továbbra is úgy gondolom, hogy a játék etalon és azért a hangok nem "szarok" benne, de tény, hogy nem mind a 450+ autóra jutott ugyanannyi idő és pénz /persze csak hangok terén, mert a kidolgozás gyönyörű/.

(#9497) Darko_addict


Darko_addict
őstag

Köszi a válaszokat!

Maholnap én is kipróbálom TV-re kötve, kíváncsi vagyok, mennyivel kell lejjebb adni a szintet, hogy meglegyen a stabil 4K@60.

Jajj @Johnny, kár, hogy feladtad. Én LoL-on edzettem az idegeimet az elmúlt időszakban, egy kis lökdösődés meg se kottyan. Megnéztem a videódat. :D Hogy írjam le, amit akarok, anélkül, hogy zokon vennéd... Bírtam, ahogy a stabil 8 fős közönségednek dörmögted a frusztrációd, miközben nyílegyenes úton nekimentél egy parkoló autónak. :D Az online kompetitív, muszáj erős skillekkel, jól tuningolt és finomhangolt autóval indulni, mert 10 "A800"-as autó között is hatalmas különbség van. Verhetetlen szinten játszok botok ellen, és vannak olyan autók, amikkel tényleg lehetetlen ellenük, hiába tűnik statisztikák alapján erősnek, hiába vannak szinten, nem jók. Mindeközben másik autóval ugyanazt a versenyt lehet hozni.
Nekem az esett le, hogy online a középmezőnyben megy ez a lökdösődés. Ahogy kikerülsz és ott vagy a TOP3-ban, a többiek annyira marcangolják egymást, hogy feltartják saját magukat és a valódi verseny a TOP3 között folyik.

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#9498) SamS20


SamS20
senior tag

egy kis segítség ha külön venné valaki a kiegészítőket : ~ 28e Ft
ha valaki upgradel ultimate kiadásra : 15e Ft

ténylegesen jobban megéri, mintha az ember egyenként venne meg hozzá mindent.

(#9499) csab991


csab991
senior tag

Esemény létrehozásnál nézegettem az autókat és látszik pár olyan autó is ami később jön majd. Citroen DS3, Chevrolet Bel Air(Ritka), Ford RS200 Evo, Hudson Hornet, plusz ez a Mosler. Valószínűleg ezek lesznek Forzathon Shopban.

[ Szerkesztve ]

(#9500) DjDanee87 válasza Darko_addict (#9497) üzenetére


DjDanee87
addikt

Nekem is hasonlóak a tapasztalatok. Én nem értek a tuninghoz, így másokét szoktak csak letölteni ha használni szeretnék egy autót multiplayerben (oda tényleg kötelező a váltó, futómű, guminyomás stb. finomhangolása, különben esélytelen vagy). És tényleg ha jól tuningolt autóval az elsők közt megyek alig találkozni ilyen barmokkal, kivéve persze azt az 1-2t ritkán.

Verhetetlen botok ellen az új kedvencem amúgy a Jeep Trackhawk. Bármiféle piszkálás nélkül, a gyári beállításokkal alázni lehet vele a botokat. Valami A750 körül van, de szerencsére a gépet is úgy-ahogy arra a szintre lövi be, így singleben nem gáz ha nem maxos 800as.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.