Akkor az ultimate-sek ingyen megkapják?
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
Akkor az ultimate-sek ingyen megkapják?
Igen, bár nálam még nem elérhető a teljes pack, csak az autók külön-külön. Ráadásul fizetősek.
(#996) Németh Péter : Végre fog menni kormányról is a duda.
[ Szerkesztve ]
i7-10700K - ROG Strix RTX 3080 OC - Samsung C49RG90 ●● Dell XPS 13 9380 ●● PlayStation 5
Hát még jó, hogy jön a jövőben is ilyen patch. Minden van hova javítani.
*** Home Cinema loaded: LG 65CX + Samsung HW-Q90R
Nem bánnám ha még ma este le lehetne tölteni.
Este 7-től elvileg! Legalábbis boxra.
(#1006) cyberkind : Miért, Te nem töltöd?
[ Szerkesztve ]
i7-10700K - ROG Strix RTX 3080 OC - Samsung C49RG90 ●● Dell XPS 13 9380 ●● PlayStation 5
Majd meséld el milyenek verdák.
"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"
Szerintem nem csak Te.
Véleményem szubjektív...
PC-n úgyis lesz valami gond ahogy a VIP-nél is, vagy ha gond nem akkor max később jön, úgyhogy...
"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"
Köszi a képeket srácok. Toljátok egyébként együtt is? Láttam van phs csapat.
Homo Ludens ထ Sic Mundus Creatus Est ထ
Ne legyél már ilyen pesszimista!
Engem szerintem bulika hívott egyszer, de épp versenyben voltam, azóta nem próbáltuk. Én legalábbis.
Véleményem szubjektív...
Még nem mentem online senkivel innen, de: látom a felvett emberek által kreált eventeket, s persze indulni is tudok rajtuk illetve tudok versenyezni az idejükkel/szellemautójukkal stb. szóval "offline" is érdekes a dolog
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
XO-n jön a frissítés.. 1152MB.
Véleményem szubjektív...
PC-n semmi még. Bár, ezek szerint lehet PC-n tökéletes a játék
[ Szerkesztve ]
Én is nézem az áruházat közben, de sajna semmi.
Véleményem szubjektív...
az nem kevés.
Jam, ezek után kíváncsi vagyok mekkora lesz a PC-s.
1.0.14.0 lett a verizószám.
Véleményem szubjektív...
Tölthető a PC-s patch!
1.89GB
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Mar szedi PC-re is.
1.89GB
[ Szerkesztve ]
Wehh.
No, röviden Én annyit tapasztalok, hogy 30 fps lock-kal eltűnt a mikrolag. FPS-ből Nálam nincs több.
Véleményem szubjektív...
Beelőztek, ahogy látom kerek 0 másodperccel.
[ Szerkesztve ]
(#1026) bulikavagyok válasza ForRedGlory (#1025) üzenetére
És hackeeeee valószínűleg a rangja miatt került előre!
[ Szerkesztve ]
(#1027) ForRedGlory válasza bulikavagyok (#1026) üzenetére
Valószínű, mert ha az avatarjaik szépsége alapján rangsorolta volna a rendszer, akkor lehet le is állna a szerver.
Ne mondj ilyet, mert még megtörténik.
Véleményem szubjektív...
A nem egy gyártótól való kormány / pedál kombináció (TH kormány, Fanatec pedál) még mindig nem működik
Én vagyok M3nyus!
Ha tuningoláskor rakok másik motort az autóba, akkor elölről birok kezdeni minden apróságot fejleszteni? vagy azt a motort már nem lehet meg buherálni?
Mit kell nézni?
Homo Ludens ထ Sic Mundus Creatus Est ထ
Gondolom azt, hogy kijatszotta.
Nekem úgy ment tovább, ha az X-Box gombot ( billentyűzeten win-g) lenyomva kiválasztottam az egyik opciót. Talán az áruházat? Na, akkor továbbment.
Koszi! 😊
Nekem kb 5 perc utan tovabb ment.. varj vele..
Ha tuningoláskor rakok másik motort az autóba, akkor elölről birok kezdeni minden apróságot fejleszteni? vagy azt a motort már nem lehet meg buherálni?
Azt én is beszoptam.... ESC-t kell nyomogatni bőszen. Hányszor kellett ALT+F4-et nyomni, mire rájöttem.
Nem chat, nincs ertelme ennyi ido utan meg1x ugyanazzal spammelni.
Ugyanugy tudod fejleszteni az uj motort is, viszont amit a korabbi motorba pakoltal az nem kerul at az ujba es ujra meg kell venni.
Oké, köszi erre voltam kiváncsi.
Azt új patch nagyon jó lett. 1440p Ultrán 72 fps-re lockolva stabil, mint állat. Ráadásul semmiféle fps beesés nincs már.
akkor most már jöhetne a demo hogy az akadozós Apex után kétkedőket is meggyőzzék.
Neked. Másnak ugyan úgy fos. CPU utilization teljesen változatlan, Core 0 100%. Ez a csapat teljesen inkompetens, valószínűleg a játék már nem javítható.
"For every man there is a cause which he would gladly die for."
Makod van, hivatalos forumon kb. csak a siras megy rola
Nalam spec jobb lett v.mivel, de meg mindig random droppol 45 korulre mind1 mekkora felbontason/reszletessegen tolom, de erezhetoen jobb a helyzet mint volt. Inkabb marad a 4k/Ultra es 30fps az ugyis stabil - nem igazan erzem az input laggot amit irtak paran - lehet nekem azzal van makom
[ Szerkesztve ]
Egy picit mintha nálam is jobban menne, bár nekem high beállításokkal eddig sem nagyon volt bajom, most próbából betettem ultrára, ott néztem (de csodák nincsenek, oda azért kevés a gépem ), viszont mindenféle furcsa grafikai bugot láttam, pl a lufik helyett csak kockák repültek, meg ilyesmi, eddig ezek nem voltak nálam..
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
390-nel annyit javult, hogy 30 fps lockkal nincs shuttering, viszont ultrán, maxon néha beesik 30 alá.
Véleményem szubjektív...