Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10001) Darko_addict válasza nyozo (#9991) üzenetére


Darko_addict
őstag

Nem, sima ügy a kettő egymás mellett.

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#10002) parandroid válasza Bib (#9999) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Mittudomén, én csak boxon játszom, de ez meg a Forza topik. Szóval valamit mindenképpen nagyon benézett a kolléga.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#10003) csab991


csab991
senior tag

Fortuna szigeten nálatok is automatikusan kész vannak a szezonális bajnokságok? Átmentem oda és mindegyikre azt írja, hogy teljesítve. A Forzathonban a 850 R-t mindegy, hogy milyen útfelületen vezeted? Nálam 0,06 km-ről nem akar továbbmenni a számláló.

(#10004) Darko_addict válasza csab991 (#10003) üzenetére


Darko_addict
őstag

Én most nem, de múlt héten voltam Fortunán és voltak "új" címkés szezonális bajnokságok, amiket kellett teljesíteni. 850R-t dirt roadon kell vezetni jelenlegi Forzathon eseményben.

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#10005) DjDanee87 válasza csab991 (#10003) üzenetére


DjDanee87
addikt

Igen késznek írja őket nekem is. Azt nem tudom hogy nem raktak-e be újakat a hétre vagy csak egyszer teljesíthetőek és ugyan azok jöttek mint mondjuk előző springben. De akárhogy is, nem normális sztem.

(#10006) parandroid válasza Darko_addict (#10004) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

“Vidéki úton.” Én elmentem északnyugatnak indulva, aszfalton Edinburghből a térkép túloldalán lévő faluba, azzal nagyjából meg is lett, kicsit kellett még tovább menni.

A Hoonigan RS200-at viszont nem bírom megnyerni. Milyen tuningot javasoltok a Lancia-hoz, amivel hozható egy magamfajta antitálentumnak is? Vagy próbáljam másik autóval?

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#10007) CJ4567 válasza parandroid (#10006) üzenetére


CJ4567
veterán

Én Nixzanny "easy seasonal" tuningjával csináltam meg, nem tudom, hogy a Peugeot milyen lehet.

No Sana No Life

(#10008) tomas51 válasza parandroid (#10006) üzenetére


tomas51
senior tag

Sima ügy a verseny lanciával, és verhetetlenen megcsináltam elsőre.
Csak fel kell upgrade elni maxra azt annyi.
Egy kis segítség verseny megnyerésére, a sok éles kanyarba használd a falat segítségnek, menj a falon végig, sokkal gyorsabb mint ha megpróbálnád bevenni.
Így gyerekjáték lesz, és könnyedén meglesz a Ford, ami amúgy elég bitang kis gép, főleg felhúzva.

(#10009) tomas51


tomas51
senior tag

Még annyi, hogy a pöcs Microsoft a car pass miatt adja ezt a Fordot meg a Moslert nemsokára.
Örülök hogy mind kettőért meg kinlódtam, erre oda adja... :)) :o :C

(#10010) parandroid válasza tomas51 (#10008) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Végülis megvettem a kis Pugot, találtam rá próbaképpen egy elvileg éppen erre a versenysorozatra oltimalizált B700-as (!) tuningot, és gyakorlatilag azonnal meglett (az első versenyt ugye már ismertem, az sima ügy volt, a másodikat kicsit elóvatoskodtam elsőre, de másodikra nyertem, a harmadiknál meg már beértem egy második hellyel). A Hooni RS200-at meg rögtön ki is próbáltam, volt még egy hiányzó speed zone-om, meg egy danger sign-om, amin eddig minden autó elpattogott (délnyugaton, a falu fölötti dombon), mindkettő simán meglett. Szóval most a deiftzónák kivételével a térképen minden 3 csillagos. Horizon sztorikkal még küzdök, jellemzően 1-1 feladat van mindegyikban, ahol nem akar összehönni a 3 csillag. World’s Fastest Rentals-nál a Pagani Zonda nem akar sikerülni, a British Racing Greenben meg a Lotus Exige-vel szívok. A filmforgatásos sztori kész, Laracert meg még nem néztem meg újra, anno átrohantam rajta, van 25 csillagom, majd azt még újrajátszom. Aztán ha ezek megvannak, akkor már tényleg csak a deiftes feladatok hiányoznak a játékból, meg egy-két utolsó single acsi, valamint minden, ami multiplayer.

Az XBox app szerint 143 órám van a játékban, az elmúlt 10 évben a wow-ot leszámítva semmivel nem játszottam még csak nagyságrendileg sem ennyit. És ha ‘kész’, még mindig ott a Horizon 2, illetve a 3, amiket eddig valahogy mindig sikerült elhanyagolni (játszogattam velük, de sehol nem tartottam, most kezdtem bele igazán mind a kettőbe). Motorsportok közül a Forza Hub szerint a 4-gyel állok a legjobban, ott 1134/2000 pontom van, Motorsport 5-ben 1073/3000, a többi meg elhanyagolható.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#10011) SpongyaBob


SpongyaBob
veterán

Gyerekeeeeek, ez a fortuna szigetes kincskeresés egyszerűen zseniális :)) (csak behúztam az ultimate-et, nem bírtam ki :DD )

[ Szerkesztve ]

i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7

(#10012) CJ4567 válasza tomas51 (#10009) üzenetére


CJ4567
veterán

Nem ad oda semmit, bugos a kiírás, és amúgy is, a Moslert újévkor mindenki megkapta.

No Sana No Life

(#10013) Predator2


Predator2
addikt

Helló

Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni. Általánosságban milyen beállításokat használtok aszfalton, és milyet sáros/murvás terepen? Próbálkozok a beállításokkal, de eléggé vezethetetlen a kocsim (Subaru Impreza STI)

Köszönöm a tippeket előre is.

>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<

(#10014) csab991 válasza Predator2 (#10013) üzenetére


csab991
senior tag

A legfontosabb, hogy rali abroncs legyen az autón, abroncsnyomás, kerékdőlés elhanyagolható maradhat alapon. A rugók inkább lágyabbak legyenek, futóműmagasság maximumon. Esetleg próbáld ki a Hoonigan Ford Escort RS1800-at, nagyon stabil a földúton, vagy az újonnan jött Hoonigan RS200-at.
Ja ez persze csakis földútra, offroadon is életképes valamennyire, de oda meg érdemes valami terepjárót.
Aszfalton leginkább a kanyarstabilizátor, lengéscsillapító és aerodinamika változtatással érezhetsz jelentősebb változást az autó irányíthatóságában.

[ Szerkesztve ]

(#10015) Predator2 válasza csab991 (#10014) üzenetére


Predator2
addikt

1v1-ben kiált ellenem egy ugyan olyan Subaru mint én, előbb indultam mint ő (szabad verseny féleség volt) nem hibáztam, előnyöm is volt és még ennek ellenére is lehagyott.
A sebessége sincs meg a kocsinak ezek szerint, de kanyarokban is szenvedek vele :(

>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<

(#10016) nemeth989 válasza nemeth989 (#9997) üzenetére


nemeth989
senior tag

Sziasztok
Pár napja írogatok a kálváriámmal kapcsolatban, legfrissebb driverek , nem mókolt windows és mégsem indul a Horizon. Minden létező dolgot kitaláltam már alaphelyzetre állítás, 2szer volt windows telepítés. Köszönöm a pár embernek a segítséget, aki próbált tippeket adni. De végül rájöttem a vírus írtóm az avast volt a ludas, amit egyáltalán nem értek, mert régóta futott a Horizonnal párhuzamosan és nem volt vele gondom. Tippem szerint valami frissítés lehet a ludas. Szóljon ez a poszt a jövőben azoknak akiknek nem indul el valamelyik Forza nézze meg a vítusírtót.

RideMyStyle "LoveMyWilier"

(#10017) Bib válasza nemeth989 (#10016) üzenetére


Bib
őstag

De akkor nem úgy csináltad ahogy írtam. Mindig azt írom, hogy win telepítés, driverek, játék telepítés és tuti megy. Ha már valaki mókolgat, telepítget bármi mást akkor nem biztos már.Volt már szó egyébként tűzfal problémáról. De szerintem a win10-hez felesleges vírusirtó, főleg avast. De köszönjük ismét kiderült hogy nem a játék sz@r. :)

(#10018) hülyegyerek válasza Predator2 (#10013) üzenetére


hülyegyerek
addikt

Földutas versenynél fontos, hogy minél könnyebb legyen az autó (meg úgy általában mindenhol), 4x4 legyen, lehetőség szerint legyen rajta a gyárinál jobb gumi (én úgy vettem észre, hogy nem muszáj rally gumit használni, elég a street, vagy a sport), meg kell bele egy jó váltó. A guminyomást én 1,6 barra szoktam lehúzni az első és a hátsó kerekeknél is, valamint a váltónál el kell tolni a fokozatokat a gyorsulás felé (itt nem számít a végsebesség). Én a gyári lengéscsillapítót szoktam használni, nem szeretem, ha elúszkál az autó a magas hasmagasság miatt.

hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD

(#10019) Bennyboy válasza CJ4567 (#9989) üzenetére


Bennyboy
őstag

69-es Chargerből melyik a jó? Van R/T és Daytona hemi is.
A Ford GT '05 nagyon bejön és nem is volt drága.
Eddig nem minden kocsit és tuningot találtam meg amit ajánlottál de így is nagy segítség amit írtál.
Hogyan lehet a leggyorsabban pénzt farmolni? Kéne 8 misi :DDD

ELADÓ D3 ROS CE 15k, Táskarugós MATRAC, Epic bringa

(#10020) csab991 válasza parandroid (#10010) üzenetére


csab991
senior tag

RS200 Evo S1-re visszabutítva elég vadállat. A leviatánt megfutottam épphogy 7 percen belül, de így is 14 seccel gyorsabb volt az RS1800-nál. X-en Racing V8-al meg nagyon jó a földutas speedzoneokra.

Benny: A Daytona Hemi nagyon jó, erős stabil és jól irányítható. Ha a Shelby Daytona Coupe kell, nézelődj aukciós házban, ott olcsóbban megszerezhetsz pár autót.

[ Szerkesztve ]

(#10021) CJ4567 válasza Bennyboy (#10019) üzenetére


CJ4567
veterán

R/T, de a Daytona Hemi S1-re nem rossz.

No Sana No Life

(#10022) DjDanee87 válasza Bennyboy (#10019) üzenetére


DjDanee87
addikt

8 misi az nem kevés. A leggyorsabban Fortune Island végigjátszás ad 10 milliót (kincskeresés), de ha ez nem opció mert nincs meg vagy már megcsináltad akkor az autópályán custom versenyzés a következő. Itt kell ezeket indítani jobb szélső custom events gombbal. Ha ennyiből nem tiszta miről van szó, itt egy kicsit részletesebb videó.

Fontos a választott autónál a car mastery perkpontok használata a jobb eredmény érdekében. A nehézséget is a legmagasabbra kell állítani, illetve a segítségeket is olyanra amivel tudsz még menni, de minél többet adjon. Megfelelő versenyt (útvonalat) és autót választva 1 kör az autópályán kb 3 perc. Én a 10 köröset favorizálom ezek közül ami 500k credit, 210k influence (verseny végi + közbeni összesen), 130-160 skillpont és sok wheelspin a szintlépésekből fél órányi versenyzésért. Nekem a legjobb időm egy 2:58:2 Aventador FE-vel Tud unalmas lenni egy idő után, ezért szoktam benyomni valami podcastot vagy YT videót közben, de ennél jobb módszer szerintem nincs a játékban a grindolásra.

(#10023) csab991 válasza DjDanee87 (#10022) üzenetére


csab991
senior tag

Én a telemetriát nézegettem amikor már szétuntam magam. :D

(#10024) nemeth989 válasza Bib (#10017) üzenetére


nemeth989
senior tag

Csak Avastot meg a vlct raktam fel. Soha nem gondoltam, hogy az avast bármi problémát okozna, soha nem is okozott. Találtam hivatalos listát ahol a problémás vírusírtók voltak felsorolva, ez nem volt közöttük. De megoldódott ismét tudok gurulni, hála istennek. Jövőben lehet segítséget fog nyújtani másoknak a tapasztalatom.

RideMyStyle "LoveMyWilier"

(#10025) parandroid


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Némi utánaolvasgatás után kikapcsoltam a teredo filtert a routerben (akármi is az), egy új világ nyílt meg előttem. Nyüzsögnek a játékosok a térképemen, kapom az értesítést az eseményekről, ott a rózsaszín kör a térképen, lettek valami játszóterek, és persze működött a trial is. Az élet apró örömei...

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#10026) csab991


csab991
senior tag

Ismét egy új verseny, Waterhead Sprint eventnél, Waterhead Goliath néven megtaláljátok. Érdemes valami nagyobb végsebességű autóval nekivágni.

(#10027) Darko_addict válasza DjDanee87 (#10022) üzenetére


Darko_addict
őstag

Én 27 perccel 4 szintet léptem. :( Kicsit többre számítottam. Mostanában nem ruháhat ad (bárcsak!), hanem elkezdte az 5.000 credites vackokat kipörgetni. :D

Ha a kollégának van sok skillpontja, kukkanccsa meg ezt a guide-ot, szintén ingyen pénz perkpontok elköltésével: [link]

7 db Formula Drift autó (DLC-vel ingyé') máris 2.100.000 CR-t ad.

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#10028) DjDanee87 válasza Darko_addict (#10027) üzenetére


DjDanee87
addikt

Nekem fixen 7 szint volt a félórás autópálya menet. Mikor azt toltam egymás után párat néhány héttel ezelőtt akkor így jutalmazott a játék: [link]

Természetesen kimaxolt car masteryvel Aventador FE, ha jól rémlik speed boostos ebből a FE. 2800 skillpontot ér vele a csúcsszuper sebességtrükk, amit végig adogat az autópályán száguldva és féltvánál a szorzóval együtt összejön vele 350-400k skillchain. A körforgalomnál bankolni kell, mert maximum 10 pont szerezhető egyszerre, annál viszont többet érne a teljes kör, így két felé kell osztani. Kijön egy teljes kör alatt 15-16 skillpont és az azért járó 7000 befolyás már a verseny közben.

A pörgetés meg olyan, hogy ha valamelyik ruha megvan akkor ahelyett pénzt pörgetsz. Így egy idő után sok lesz az alacsony lóvés pörgetés, a zöld ruhák helyén. De még mindig jobb, mint újra kipörgetni egy már meglévő ruhadarabot. Sőt a tapasztalatok alapján vannak olyan legendary ruhadarabok amik 1 milliót érnek. Amíg volt 1-2 hiányzó legendary ruha, addig max 250k-t láttam a keréken, de amint meglett mind megjelent az 1 milliós pörgetés is. Feltételezhetően ennyire lőtték be a különböző legendary ruhák értékét.

(#10029) CJ4567


CJ4567
veterán

Végre! :C :C

[ Szerkesztve ]

No Sana No Life

(#10030) Darko_addict válasza DjDanee87 (#10028) üzenetére


Darko_addict
őstag

Kíváncsiságból játszottam egy 5 köröset, de annyira nem buli, mint kis szinten volt. Most 1 csillag 120 vagyok, 5 körre járt (90%-os CR bónusz és VIP) 238e CR meg valami 70e körüli befolyás (előtte kimaxoltam a perkfát). Másfél szintet nőttem, és kétszer futott végig a lvl25-ös csík az aszfaltos versenyért, ezekért kaptam 4 pörgetést. Plusz egyet pedig a Globális befolyás szintlépéséért, szóval összesen 5-t. 4/5 ebből kalap, fejfedő volt... :D Meg egy rakás skillpontot, de hogy most 600 vagy 660 van, annyira nem érintett.

Habár nem olyan gyors lóvé és fejlődés, de az előbb általad (vagy Csab?) összeállított pálya vagy egy Góliát sokkal érdekesebb és érdemesebb már számomra.

@CJ4567: WOW! Külön kell tölteni?

[ Szerkesztve ]

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#10031) CJ4567 válasza Darko_addict (#10030) üzenetére


CJ4567
veterán

Holnapi frissítésben lesz benne.

Holnapi frissítés:
FFA kaland - 5 meccs, bajnokság alapú(összesítve akinek az öt verseny után legtöbb pontja lesz, az nyer)
Freeroam rush marad

Új car pass autók, szezonálisban még több (Rip Rod, Mustang) Hot Wheels autók várhatóak

Garázslimit valószínűleg a jövő hónapi frissítés előtt jön

Új Horizon történet: Taxi

Ingyen Mitsubishi pakk

Drag szezonális versenyek.

jövőben wallriding frissítés

No Sana No Life

(#10032) csab991 válasza CJ4567 (#10029) üzenetére


csab991
senior tag

Na most aztán takaríthatom ki megint a garázst hogy legyen hely. :D
911 Carrera meg a 968 Turbo S is üde színfolt lesz a gyújteményemben.

[ Szerkesztve ]

(#10033) hülyegyerek válasza CJ4567 (#10029) üzenetére


hülyegyerek
addikt

:C Már csak a Toyoták hiányoznak

hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD

(#10034) Darko_addict válasza hülyegyerek (#10033) üzenetére


Darko_addict
őstag

Pláne, hogy ma volt a hivatalos új Supra bejelentő! De a régi is simán befére, sok kaszni tuningelem mellett. :)

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#10035) parandroid válasza hülyegyerek (#10033) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Pont mostanság nézegettem, hogy bizony a kultikus Land Cruiser sincs már meg a terepjárók között. Valamelyik régebbi részben még csűrlelet volt, ha jól rémlik.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#10036) ProgenXL


ProgenXL
őstag

Garázslimit? Pont ez az ami nem hiányzik... remélhetőleg valami módon növelhető lesz.

Gunner for life

(#10037) DjDanee87 válasza ProgenXL (#10036) üzenetére


DjDanee87
addikt

Pont most írta CJ4567, hogy a jövő hónapi frissítés előttre tervezik megnövelni. Hát tényleg jó lenne már, mert kezd viccessé válni, hogy törölgetni kell az olcsó megvehető autókat a helyért cserébe. :W

[ Szerkesztve ]

(#10038) feri1014 válasza parandroid (#10035) üzenetére


feri1014
senior tag

Ameddig a Toyota nem változtat a hozzáállásán sajnos nem is lesznek utcai autók. Ha megnézed a Crew 2-t, NFS Paybacket csak hogy 2 hasonló játékot említsek, ugyan úgy kimaradtak. Nem a fejlesztőkön múlik.

[ Szerkesztve ]

(#10039) Daw93 válasza feri1014 (#10038) üzenetére


Daw93
senior tag

De a Toyotának ez miért jó? És eddig miért nem volt baj nekik hogy minden valamire való játékban ott voltak?
Pedig ha a Toyota is bekerül egyszer akkor engem megvettek kilóra, de már így is hogy a Mitsubishi bent lesz végre.

GTA Online: Daweee93

(#10040) CJ4567 válasza csab991 (#10032) üzenetére


CJ4567
veterán

417 autóm van jelenleg, úgyhogy nincs túl nagy gond. :DDD

No Sana No Life

(#10041) csab991 válasza CJ4567 (#10040) üzenetére


csab991
senior tag

Már nálam sincs gond van 12 szabad hely, a Mitsubishiknek, meg a két új Porschénak meg ami még érdekes lesz. :D

(#10042) Darko_addict


Darko_addict
őstag

Valaki jelezte, hogy Fortuna szigeten bugosak a szezonális események. Újként jelzi, de Teljesítettnek minősíti. Most nálam is. Megcsináltam egyet kíváncsiságból, első lettem, de nem adott pörgetéseket. Ez így szívás. :D

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#10043) CJ4567 válasza Darko_addict (#10042) üzenetére


CJ4567
veterán

Elvileg a mai patchben az dupla driveatar bugot is javították. :C

No Sana No Life

(#10044) csab991 válasza Darko_addict (#10042) üzenetére


csab991
senior tag

Elvileg azokat a pörgetéseket már megkaptad amikor beköszöntött a tavasz. Egyébként a Volvoval még mindig nem sikerült levezetni a 20 kilométert. Mentem úton földúton terepen vízen levegőben vasúton tengerparton, de csak 400 métert számolt és azt se tudom mikor. :D

(#10045) s7evcsenko válasza csab991 (#10044) üzenetére


s7evcsenko
addikt

Nekem simán elszámolta a 20km-t.
A térkép bal felső sarkában, rendes beton úton autókáztam és számolt minden megtett métert.

[ Szerkesztve ]

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#10046) hülyegyerek válasza CJ4567 (#10043) üzenetére


hülyegyerek
addikt

Hát ennek baromira ideje volt cirka 8 év után. Azért arra kíváncsi leszek, hogy tényleg kijavították e.
csab991: én végigmentem a tengerparton (szigorúan offroad! ), és számolta.

[ Szerkesztve ]

hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD

(#10047) parandroid válasza csab991 (#10044) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de biztos, hogy jó Volvóval mész? Nálam általában valami ilyesmi trivialitás van a dolog mögött.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#10048) csab991 válasza parandroid (#10047) üzenetére


csab991
senior tag

Igen, az autó az jó de forza fórumon olvastam másnak is akadt problémája. Még próbálgatom átállítani a mértékegységet, meg offline módban vezetve.

[ Szerkesztve ]

(#10049) hhenry


hhenry
őstag

Valaki használ pontiac firebird trans amet?

(#10050) hülyegyerek


hülyegyerek
addikt

Van arról infó, hogy mikortól tölthető az update ?

hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.