Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9479) Dante73 válasza rdt89 (#9478) üzenetére


Dante73
tag

Nálam (PC, i5 4460, 1050Ti, 16GB ram) el se indul, 2 napja a játék.
Szép, és jó, meg minden, csak épp nem lehet vele játszani. Mindent végigzongoráztam, letöltés store-ból, gép újra indítás, játék alaphelyzetbe állítás... 1x indult el, 2 nap alatt, szinkronizált, majd újra akart indulni, grafikai beállítás után. Azóta nem indul. Így én csak gratulálni tudok, és áldom az eszem, hogy nem megvettem, hanem gamepass-al játszok.
A külcsíny kiváló, nagyon szép a játék. A fizikai engine-re sincsen különösebb panaszom. A tuningolási rendszer is egész jó, bár hogy mikor miért nyílik meg 1-1 vizuális tuningelem, számomra eddig rejtély. Viszont a játékmenet, katasztrofális. Tudom, rengeteg a jármű. De mégis, az az érzésem, hogy itt nem kell megdolgozni szinte semmiért. Már annyi autóm van, mint a hajam szála. Az meg hogy már a második jobb kormányos sziget, zsinórban... No Comment. A térkép mérete megint ez a kategória.
A negatívumokat leszámítva, (vagy azokkal együtt) jelenleg ez a legjobb nyílt világú autós játék. De, hogy nem indul, és appcrash üzenettel elszáll... Értem én, hogy DLC, meg az pénz... De azért előbb működjön már rendesen, aztán dobáljuk már ki a DLC-ket. Szerintem.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.