Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#37001) Döglött Róka válasza parandroid (#37000) üzenetére


Döglött Róka
veterán

Nem kell, ott a known issues page :)

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#37002) AsakuraDave válasza parandroid (#36997) üzenetére


AsakuraDave
őstag

Ha picsogás akkor picsogás, nem nagyon érdekel mivel továbbra is kész, kézzel fogható tényeket állapítok meg :B Bár bele megyek technológiai szinten, veszem az időt és fáradtságot, hogy egyszerre játszok FM7-8 + FH5 és videókat csinálok, képeket. És kapom az ívet, hogy azt se tudom miről beszélek.

#36995 CJ4567:
Már korábban tettem be linket saját videóról, telemetriát mutatva, hogy lássátok végig padlózok, mennyi inputot teszek be kanyarodáshoz stb. mind a kettő játékban. Alulkormányzottság =/= kifarolás, nekem a kifarolás mikor füstölő kerékkel szinte megpördül maga körül az autó. [link] [link]

There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

(#37003) Steve1207 válasza AsakuraDave (#36990) üzenetére


Steve1207
veterán

El kell engedni, én is várom a patcheket. Hiába a látvány, fizika, multi, amiben fejlődgetett, ha több a tartalom és jobb összkép miatt nekem pl jobban bejön még mindig a 7 karrier vonalon (AI-val együtt akár, mert ott legalább mertem nyomni, engem a büntetőfék készít ki. Itt meg szimplán ez és a multisok miatt se merem annyira nyomni, mert fogalmam sincs mit csinálnak majd). Majd javítgatják meg jön tartalom, addig meg vagy a multi résszel "tesztelgetünk" vagy játszunk mással és le van tudva.

De minőségtől függetlenül jobban zavar, hogy máshol day1 jön sokszor patch, itt meg ültek azon az alapműködéshez köthető 10 pontos fixáláson is két hetet minden szó nélkül, holott már a preorder első napján 4-én a legtöbb jelenlegi hiba is fel volt vezetve. Kis fejlesztőcsapatok sokszor jobban foglalkoznak a portékájukkal, mint ami itt történt, miközben vártuk a csodapatcheket, hogy "de hát FM". Eközben van, aki még mindig nem kapta meg a preorder "előnyeit".
Ez a hozzáállás fájóbb a pénzlehúzás mellett, mint bármilyen minőségbeli kérdés, amin ugrálnánk játékélményben, közben csak a fentebbi minimálisan optimista hozzállással a refund egyből ugrott is és semmi értelme nem volt a preordernek szinte.

.

(#37004) Döglött Róka válasza AsakuraDave (#37002) üzenetére


Döglött Róka
veterán

Senki nem állította, hogy nem tudod miről beszélsz. A te valóságodban ezek a tények a legfontosabbak. Máséban meg az, hogy a játék élvezhető legyen. Ha te folyamatosan elnyomod a párbeszédet az állandó "mindenmásjobbennélaszarnál" típusú megjegyzéseiddel akkor előbb utóbb nem fognak kérni belőled az emberek.

Többször le lett ez írva, két hét után se fogod fel. Ez a legszomorúbb.

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#37005) Raymond válasza Döglött Róka (#37004) üzenetére


Raymond
félisten

Ott a pont.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#37006) AsakuraDave válasza Steve1207 (#37003) üzenetére


AsakuraDave
őstag

Abban bízom, hogy lejár lassan az 1 hónap gamepass sok embernek aki csak emiatt vette és utána olyan brutál visszaesés lesz játékos számban, hogy ha nem foglalkoznak vele komolyan akkor ez még idén dead game lesz. Ezt érdemelné a stúdió. Nem csak Ők, sok más is...

There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

(#37007) Döglött Róka válasza AsakuraDave (#37006) üzenetére


Döglött Róka
veterán

Te is tudod, hogy ez nem fog megtörténni :)

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#37008) CactuS válasza AsakuraDave (#37006) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Szerintem rengetegen megvették a GPn kívül is - én pl. GP mellett is -, lehet sokan akartak refundolni, de azok nagy részét lepattintották és ha már megvan, akkor úgyis tolni fogják alkalmanként. Ráadásul a fene tudja, hogy mennyi az, aki előtte a Starfield miatt vette meg az 1 hónap GP-t. Plusz Nem gondolnám, hogy olyan állapotban lenne, hogy ez a forgatókönyv megvalósuljon, minden hibájával, a kamu trailerrel, fagyásokkal együtt is azt mondom, hogy ennél sokkal, de sokkal hitványabb játékok is életben maradtak már.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#37009) WATERDACA


WATERDACA
őstag

Aki Xbox kontrollerrel játszik:

Erdemes itt is egy kicsit a beállításokkal butykolni? Dead zone, fék, iranyithatosag stb? Esetleg van valami leírás róla neten ami bevált ?

u wanted, i got it \o/

(#37010) kicsako válasza WATERDACA (#37009) üzenetére


kicsako
őstag

Szerintem egyénfüggő, de itt van Nalak beállítása
https://clips.twitch.tv/CovertDelightfulVelociraptorArgieB8-_fAaDFNDZ3qJmEeV

(#37011) CJ4567 válasza WATERDACA (#37009) üzenetére


CJ4567
veterán

Szerintem muszáj, a gyári beállításokon rengeteg a holtjáték ok nélkül :)
Ha új / jó állapotú a kontrollered, akkor kanyarodásra 0-95 (0 belső, 95 külső) holtjátékot ajánlok, ha kicsit driftel, akkor a belső holtjátékot kicsit állítsd. A külső azért nem 100, mert valamiért a Forza játékoknak van egy olyan hibája (FM7, FH3-4-5, új FM mind érintett), hogy 100-as külső holtjátékkal kanyar közben egyszerűen nem kanyarodik annyit az autó, mint amennyire nyomod a sticket :DDD És ez nem minden kanyarban jön elő, ráadásul nem mindenkinél. Nálam FH5-ben DS4-el tökéletes volt, Series X kontrollerrel előjött a hiba, Dualsense-el még nem próbáltam.

Ravaszok nyugodtan mehetnek 0/100-ra.

[ Szerkesztve ]

No Sana No Life

(#37012) Pistu_ válasza Win-T (#36977) üzenetére


Pistu_
tag

Vibrationt 0-ra vetted? Nálam TS-XW-n (igaz az szíjas) ez okozta azt hogy ha az autó tapadást vesztett akkor neki állt rázkódni a kormány.

(#37013) Bep válasza Win-T (#36977) üzenetére


Bep
senior tag

Én is már az ezredik felé nagyobb sim yt csatornák beállításait próbálom specifikusan a kormányomra. Érdekesség, hogy mindegyik teljesen más értékeket használ, mármint egyes beállítások egyiknél minimumhoz közelebb másiknál a maximumhoz. Viszont az égatta világon nagyobb különbséget nem vettem észre, hogy jobb lenne egyik a másiknál. Bármi más játéknál kis érték változtatást észre veszem. Már kezdtem megbarátkozni vele, hogy az FFB nem lesz jó sehogy se. :( ez van

(#37014) Win-T válasza Pistu_ (#37012) üzenetére


Win-T
senior tag

Igen, ha azt lejebb veszem, akkor csökken vagy meg is szűnik, de mellé meg olyan fura élettelen lesz a kormány. Lehet ezzel párhuzamosan meg növelni kellene majd az FFB erejét. Valószínűleg ez lesz a megoldás. De az összes videóban, reddit postban, kutyafülében fel van tolva a vibration scale, mégsem említi ezt a rázkódást senki. Fura, nem hiszem el, hogy ez senkit nem zavar.

Bep: ja, én is azt állapítottam meg, hogy még ugyanolyan típusú felszereléssel is homlokegyensen eltérő beállítást ajánlanak itt mint amott. Ember legyen a talpán aki megfejti melyik jó. De ennél a játéknál azt hiszem duplán áll, hogy nincs jó beállítás, azt használd ami neked bejön (csak még én nem találtam olyant ami bejön. :D

[ Szerkesztve ]

(#37015) Pistu_ válasza Win-T (#37014) üzenetére


Pistu_
tag

Engem roppantul idegesített, olyan bazári érzést kelt a többi szimulátor után. Nálam a Road Feel Scale van feltekerve 140-re a többi beállítás nagyjából normál, FFB scale 45-ön. A legtöbb beállításban DD-kormányokhoz ajánlják a Force Feedback scale feltekerését.

(#37016) Döglött Róka válasza WATERDACA (#37009) üzenetére


Döglött Róka
veterán

En nem allitottam semmit, minden a gyari.

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#37017) Bep válasza Pistu_ (#37015) üzenetére


Bep
senior tag

Volt ahol külön volt DD kormányhoz és fkerekes/szíjjashoz. Volt ahol külön a TM kormányokhoz néztem, sőt elmondta, hogy melyik típusshoz merre érdemes állítani, mint amit ő állít. De igazából teljesen mindegy. Valahogy a kerék-aszfalt kapcsolat egyáltalán nem jön át itt.

[ Szerkesztve ]

(#37018) WATERDACA válasza kicsako (#37010) üzenetére


WATERDACA
őstag

Köszi, tetszik ez a beállítás, megpróbálom.
Nekem igazából az a legfőbb problémám még, hogy ha lassú kanyarból jövök ki, akkor a 2-esből nagyon nehezen vált fel 3-asba, igen, automata váltóban vagyok, de ezt nem igazán értem, mert próbálom minél finomabban adni a gázt kigyorsításnál (elvileg így kell, nem? :D), de érzem hogy itt időt veszítek mindig. Nem igazán értem, mit rontok el.

És nem a TC, mert off, nálam csak ABS van bekapcsolva.

[ Szerkesztve ]

u wanted, i got it \o/

(#37019) Win-T válasza WATERDACA (#37018) üzenetére


Win-T
senior tag

Én nagyon ajánlom az átszokást manuális váltóra. Nekem is nagyon furcsa volt annak idején, de ma már el sem tudnám képzelni, hogy automatával játsszak.
A manual kuplungot ellenben képtelen vagyok megszokni, egyszerűen nem áll rá a kezem kontrollerrel.

[ Szerkesztve ]

(#37020) Pistu_ válasza Bep (#37017) üzenetére


Pistu_
tag

Engem még mindig az "tréfál meg" hogy a teljes tapadásvesztés és a tapadási határon való autózás között nehezen tudok különbséget tenni a kormányommal, az FM7-nél egy fokkal jobb, de nem az igazi. Remélem majd még fejlesztenek rajta.

(#37021) zozek válasza Win-T (#37014) üzenetére


zozek
tag

Nagyon tojtak a kormány részére. Én elengedtem egy darabig állítgattam ami tűrhető volt egyik autónál másiknál már borzasztó. Igaz én box-on játszok TS-TX-el,lehet pc-n lehetne finomhangolni még. Csak azt nem értem miért nem foglalkoztak a kormány résszel jobban ,mint a Gran Turismo-nál ami tök jó plug n play.
Inkább kontrollerrel játszom,már ha megy :U
Tegnap is multi-nál sok-sok percet kellett várni mire elindult a verseny,csak fekete kép. Majdnem kiléptem már mire valaki chat-ben mondta hogy a frissítés óta tapasztalja ezt a hibát.

(#37022) Win-T válasza zozek (#37021) üzenetére


Win-T
senior tag

De én ezt nem is értem. Kiadjuk a kategóriáján belül vezetőnek, iránymutatónak szánt játékunkat. Nagyon jól tudjuk, hogy manapság soha nem látott divatja van a "szimulátorozásnak", annyiféle kütyü kapható napjainkban erre a célra mint égen a csillag, mégsem teszünk bele túl sok melót, hanem jóvanazúgy.
Értem én, hogy a célközönség jelentős hányada kontrollerezik inkább, de már presztizsből sem hagynám, hogy ilyen gyenge legyen a kormányos élmény.

(#37023) Qkackca válasza Win-T (#37022) üzenetére


Qkackca
őstag

Szerintem meg passzol a játék jelenlegi állapotához :D :(
Egyébként Motorsportban van garázs, tuning, festés limit? Ha igen, mennyi?

FH4-ben is van a havi rivális. Általában az adott autó van a verseny kisképén.
Most a képen Corvette C8 van. A bajnokság neve Auto Union. A vezetendő autó pedig a Merci W154 :DDD

http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'

(#37024) Bep


Bep
senior tag

Észrevettem egy újabb bugzást.
Nem nagyon van időm nézni, de jobb oldalt ugye írja, ha valaki büntit kap és miért.
Többször látom, hogy xy illetvő +0.00s büntit kap :U Lehet ezért van ennyire kevés? Többször, ha kilőknek, mert azt hiszim hogy ő maga Riccardo és bevetődik féktávon nem kap semmit, de ha előttem cikk-cakkba nyomja az egyenesben direkt és hozzáérek, meg se lököm ezzel, én meg van, hogy megkapom.

(#37025) WATERDACA


WATERDACA
őstag

Assistok nélkül RWD autó egy bajnokság elején fejlesztések nélkül brutál nehéz kontrollerrel. Úgy kell vezetni mintha jégen mennél, közben gyorsnak is kéne lenni. :D Kihívás a köbön. 6-os nehézséggel.

[ Szerkesztve ]

u wanted, i got it \o/

(#37026) Bep


Bep
senior tag

Ma este 4 futamból (TCR), hogy elaludt a gyerek
1. csak simán a boxban crashelt a konzol a dashbordra, újabb 20+ perc várakozás a lövi futamra
2. normál futam
3. tuning állítás utáni okézáskor csak tekerés, csak menügombbal bezárás, de már nem volt idő megint visszalépni, itt megint volt 20+ percem a kövi futamig......
4. futam, full átlagos nekem mostanában :DDD 4. helyről indultam, hátulról az első kanyarban kiboxoltak, de hát jól van elnézte. Hátulról természetesen a 13. hely lett volna a maximum, mert ott olyan félkegyelmű, agyalágyult barmok voltak, hogy semmi nem számított. 3x löktek ki, mindig az utolsó helyről mentem fel, de inkább fél körrel a vége előtt nyomtam egy dnf-t, az utolsónál. Természetesen láttam, hogy ez lesz, mert ezek nyomják keményen a pogót a pályán. Tisztelet a kivételnek, amelyik egy kigyorsítás után nem rád rántja, kiforgat, vagy hátulról felöklel. Nincs ezzel semmi gond, vannak ilyen játékosok is, csak, hát jó lenne nekik egy közös lobby, mert nem tudom mit keresnek S/A safety rating-ben.
Általában ezek a nyom***ltak Silverstonban már Mugelloból veszik a féktávot, de, ha megelőzöd őket akkor, olyan mélyet akarnak fékezni, hogy, ha szerencséd van és nem az íveden szál el, mint a győzelmi zászló, akkor elröpül.
Amúgy nekem a legtöbb futamről nem egy pályaverseny jut az eszembe, hanem inkább a Wreckfest. :DD :DDD :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

(#37027) NoMagix válasza Bep (#37026) üzenetére


NoMagix
addikt

Grat a türelmedért! :C
Online futamra még nem mertem benevezni és nem is volt türelmem kivárni x percet, egyelőre jó nekem a karrier.

(#37028) Döglött Róka válasza Bep (#37026) üzenetére


Döglött Róka
veterán

3 oraja privat multizunk, a ready kijelzes akat csak be neha de amugy minden flottul megy.

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#37029) Bep válasza Döglött Róka (#37028) üzenetére


Bep
senior tag

Nekem meg még olyan nem volt, hogy a ready jelzés akadt volna be.

(#37030) CJ4567 válasza Bep (#37026) üzenetére


CJ4567
veterán

Online lobbyban tuningot ne állíts, mert akkor csak pörögni fog a játék, ismert hiba.

No Sana No Life

(#37031) kicsako


kicsako
őstag

Gondoltam bemegyek multizni soloban hogy javítsam a safety ratingemet... Túraautó kategória, direkt a Hondát választom mert egy igazi kezesbárány és jól fékez, minden karambolt is el tudok kerülni. Erre a sok idióta nem azt gondolja hogy roncsderbin van? :W
Direkt nem kvaliztam hogy hátul kezdjek, ne legyek részese a tömegkarambolnak az első kanyarban. vagy 3an össze is mentek ott, szóval jól döntöttem :DDD 13ról simán feljöttem 8. pozira, pedig szerintem abban a kategóriában a Honda az egyik leggyengébb autó. Estig fel akarom tornázni legalább A rankra (leestem C-re mert volt pár lobbi ahol kb. 4-5ember DNF-et kapott és teljes roncsderbi volt az egész, ofc hogy én kaptam a büntit amikor belémjöttek) hogy amikor ismerőssel multizunk akkor normális lobbit kapjunk :C

(#37032) Pistu_


Pistu_
tag

Más is talált pályahibákat? Silverstone-on az egyik kanyarból kénytelen voltam szükre venni a kigyorsítást és a rázókövön bezuhantam az autó elejével egy láthatatlan gödörbe a kocsi fara pedig a levegőbe emelkedett. Road America-n pedig éppenhogy elértem az egyik rázót a kocsim jobb hátsó kerekével és már pördített is meg.

(#37033) NoMagix válasza Pistu_ (#37032) üzenetére


NoMagix
addikt

Persze, van olyan hogy a box-ból kifele eltünnek vagy villognak a pályaelemek. Ez ilyen, sajnos.

(#37034) Pistu_ válasza NoMagix (#37033) üzenetére


Pistu_
tag

Nem ilyenekre gondoltam, ezek grafikai hibák, mint villodzó pályaelemek, a kocsi árnyéka szétterül a pályán, a komplett aszfalt eltűnik, stb. Ezek nyilván zavaróak, de azért a kocsit nem akasztják meg. Silverstone-n a Wellington egyenesben konrétan megállt az autóm mikor felmentem a baloldali rázókőre, mintha gödörbe ütköztem volna bele.

(#37035) WATERDACA


WATERDACA
őstag

Másnak is visszapörgetés után az AI megbolondul? Kicsúsznak, nekimennek a falnak stb.

Értem én hogy egy assist a visszajátszás, de ekkora? :D

u wanted, i got it \o/

(#37036) NoMagix válasza Pistu_ (#37034) üzenetére


NoMagix
addikt

Aha, itt ilyen még nem volt nálam, ellenben FH5-ben vannak láthatatlan akadályok, még bemutató riválisban is.

(#37037) parandroid válasza Pistu_ (#37034) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Olyannyira létezik, hogy lemans-ban javítottak is egy ilyet, nagy büszkén:

"Fixed an issue on Le Mans track layouts where a specific curb would stop LMP cars as if they were colliding with an invisible wall." ( [link] )

Ezek szerint lesz még pár ilyen elszórva. Micsoda meglepetés. ;]

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#37038) united28


united28
csendes tag

Kb. a 10. futam után nekem is lefagyott tuning után karrierben. Mondjuk az, hogy ezt nem sikerült javítani (vagy, hogy így jött ki a játék) az tényleg gáz… Mindegy marad a régi módszer: verseny vége-következő verseny-kilépés-saját autónál tuning-verseny folytatása. Így korábban soha nem fagyott.

(#37039) Win-T


Win-T
senior tag

Aki rivals módban szereti kergetni a századokat megtenné, hogy idevési a gamer tagjét vagy felvenne engem barátnak Chris Vinter néven? FM7 idején még jópáran voltak a friend listemen, de mára nagyon megkopott és mégiscsak jobb lenne ismerősők szellemeit hajtani.
Nem vagyok egy nagy ellenfél, általában a top 20-60% között tanyázok a ranglistákon, szóval ufóknak nem kell félteni a pozíciójukat. :)

(#37040) NoMagix válasza Win-T (#37039) üzenetére


NoMagix
addikt

Nem vagy [PH!] klub tag?

[Xbox Gamertag lista]

[ Szerkesztve ]

(#37041) Win-T válasza NoMagix (#37040) üzenetére


Win-T
senior tag

Horizonban szerintem vagyok, de én a Motorsportra gondoltam, ott meg nincs ilyesmi.

(#37042) NoMagix válasza Win-T (#37041) üzenetére


NoMagix
addikt

Riválisban látom a ph-s tagokat, van is fent egy olyan fül, ha jól emlékszem.
Barátok, közel, Európa, stb

[ Szerkesztve ]

(#37043) Win-T válasza NoMagix (#37042) üzenetére


Win-T
senior tag

Horizonban tutira ott volt a nevem mellett a PH! tag, de itt nincs. Annak idején voltak is jópáran az friends tabon, de most csak 2-3 ember. Fogalmam sincs ez a klubbosdi hogyan működik az Xbox rendszerben. Hol lehet ezt megnézni egyáltalán PC-n, hogy tag vagyok-e még?

(#37044) WATERDACA


WATERDACA
őstag

Valaki meg tudja nekem mondani, hogy mi értelme van az esőguminak? Mármint:

Karrierben assistok nélkül 6-os nehézségi szintbe Barcelonában szakadó esőben (mivel még nincs versenyabroncsom) száraz (gyári) gumikkal mentem. Az összes ellenfél esőgumival ment. Én utcai gumival úgy mentem, mint ők esőgumival. Meg is nyertem a futamot.

Ez mi??? :C

u wanted, i got it \o/

(#37045) Pickle Rick


Pickle Rick
senior tag

Sziasztok!

Lehet valahogy manuális mentést csinálni játékba? körök óta kifagy verseny után ha tuningolok vagy ha autót veszek, és mindig újra kell kezdenem az utolsó versenyt karrier módban. Jelenleg így nem is tudok tovább haladni... Erre nincs valami megoldás? :(

• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick

(#37046) parandroid válasza Pickle Rick (#37045) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Én éppen teóriát tesztelek. Valszeg placebo, de egyelőre működik: ha nem állítok üzemanyagszintet a verseny elején, akkor utána nem fagy ki a pontok elköltésekor. Kb 20 versenynél vagyok, egyelőre működik, előtte gyors egymásutánban 2x volt fagyásom (ez már a patch után volt). Most az a terv, hogy addig így csinálom, amíg egyszer le nem fagy, és akkor megdől az elmélet. :D

Amúgy xboxon, és pc-n vegyesen játszok.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#37047) GalaHU válasza WATERDACA (#37044) üzenetére


GalaHU
őstag

Szimulátor! ;)

Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!

(#37048) united28 válasza Pickle Rick (#37045) üzenetére


united28
csendes tag

Csak azt a megoldást tudom, hogy a verseny végén következő versenyre mész, majd kilépsz és a saját autóknál tuningolod azt az autót amivel a karrierben éppen mész. Tuning után folytatod az adott versenyt, azaz a következő futamot. Kicsit hosszabb, de működik. Egy dologra kell figyelni, hogy ilyenkor nem jelzi az adott versenyen érvényes korlátot (PI).

(#37049) WATERDACA válasza GalaHU (#37047) üzenetére


WATERDACA
őstag

Ennyire nem figyelnek ilyen apró dologra? Árkád játékokban is sikerül ezt megoldani.

u wanted, i got it \o/

(#37050) Qkackca válasza WATERDACA (#37044) üzenetére


Qkackca
őstag

Ez biztos nem, alap gumi. A pályahatárok elég szigorúak itt :)
[/IMG Egyszer láttam az eső gumit valamelyik versenyen, az pedig konkrétan a sport gumi a H5-ből :) Szóval ha az az esőgumi itt, akkor nincs több kérdésem. A botok nálam alapból mennek összevissza, teljesen önállóan, a segítségem nélkül is lecsúsznak a sóderágyba, belemennek a boxutca falába, stb. Nem kell ahhoz visszapörgetni. Viszont egyik-másik pályán a rajthely választásnál eléggé mellélő. Van hogy azt írja, hogy csak akkor teljesül a kreditcélom ha elölről rajtolok, máskor meg utolsó helyről is első vagyok az első kör végére. Pl Mugello-ban erősebbek, Spa-ban pedig gyengébbek, különösen esőben. Az carpoint-ok meg a szakaszpontok is elég következetlenek, vagy nekem magas hogy működik a dolog. Van mikor lecsapom a kanyart (fehér vonalon kívül van mind a 4 kerék) erre megadja a 10 pontot mint tökéletes kanyar. Máskor az állítólagos ideális íven meg nem. Vagy ha ütközök egyet az adott részen akkor 1 pontot kapok, de az autó szintjén a csík meg ugrik vagy 25%-ot... Meg egy észrevétel az időjárás, bevilágítással kapcsolatban. Kb 90%-ban felhős, eső előtti-utáni idő van mindenhol? Állandóan szürke az ég. Alig van másmilyen fényviszony. Az amcsi klubpályaszerűségeken volt napfény még eddig legtöbbet nekem. De az meg sokszor olyan alacsony szögben süt, hogy csak elvakít. Ja meg a gumifal...miért akar mindenáron elkapni mint egy mágnes, beforgatni a kocsi orránál fogva? Még egy kis sima koccnál is ami Horizonban Koccintós Drift lenne, a lendület simán tovább vinne, max egy kis karcolással. Valaki írta a kerékvetőket és a megforgást: nekem is volt pl Kyalami-ban ha keményítek a futóművön, akkor ha bizonyos szögben elcsípem akkor egyből kirántja a farát nekem (GT-R R33 volt az esetemben), máskor meg semmi extra, minimális huppanással már tovább is álltam. [B]Pickle Rick[/B]: tudtommal szerver oldali a mentés helye. A botok festéseit, meg a saját beállításaidat tárolja nálad. Gondolom a tuningokat is, de abból kevés van nekem, meg annak nem is ismerem a formátumát. (PC esetén)

http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.