Este sikerült megnézni a FH 4 demóját, gyönyörű játék! A beállításokkal kicsit játszottam, mert ha feltoltam mindent maxra, akkor nagyon saras résznél vagy esetleg egy nagyobb tumultusnál lement 40-45 körüli értékre az FPS. Végül a Magas beállításon hagytam és azt piszkáltam fel egy picit, így fix 60 fps van. Mondjuk ott virít az ajánlottnál a 12GB RAM, nekem csak 8 van, vagy lehet hogy a VGA vagy a proci kevés neki kicsit. Mindegy is, nekem teljesen jó ez a beállítás.
Bár érdekességképpen a fedélzeti kameránál viszonylag tudta tartani a 60 fps-t. Ugyan nem kezdtem el felfedezni a "nevezetességeket" a játékban, csak bóklásztam, 1-1 versenyre meg kaszkadőri melóra betévedtem. De így is ámultam és bámultam, nagyon szép játék. Én nem játszottam egyik Horizon-nal sem a demokat leszámítva, nekem amolyan Test Drive Unlimited-esnek tűnik a játékmenet, csak hangulatosabb. Mondjuk el tudnék képzelni ebbe is zsarukat...
Tuti vétel lesz a játék, de nem szeretném kihagyni a FH 3-mat se, az is jónak tűnik. 
Sic Parvis Magna