Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9497) Darko_addict


Darko_addict
őstag

Köszi a válaszokat!

Maholnap én is kipróbálom TV-re kötve, kíváncsi vagyok, mennyivel kell lejjebb adni a szintet, hogy meglegyen a stabil 4K@60.

Jajj @Johnny, kár, hogy feladtad. Én LoL-on edzettem az idegeimet az elmúlt időszakban, egy kis lökdösődés meg se kottyan. Megnéztem a videódat. :D Hogy írjam le, amit akarok, anélkül, hogy zokon vennéd... Bírtam, ahogy a stabil 8 fős közönségednek dörmögted a frusztrációd, miközben nyílegyenes úton nekimentél egy parkoló autónak. :D Az online kompetitív, muszáj erős skillekkel, jól tuningolt és finomhangolt autóval indulni, mert 10 "A800"-as autó között is hatalmas különbség van. Verhetetlen szinten játszok botok ellen, és vannak olyan autók, amikkel tényleg lehetetlen ellenük, hiába tűnik statisztikák alapján erősnek, hiába vannak szinten, nem jók. Mindeközben másik autóval ugyanazt a versenyt lehet hozni.
Nekem az esett le, hogy online a középmezőnyben megy ez a lökdösődés. Ahogy kikerülsz és ott vagy a TOP3-ban, a többiek annyira marcangolják egymást, hogy feltartják saját magukat és a valódi verseny a TOP3 között folyik.

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.