Hirdetés

2021. január 24., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8751) Csapoati válasza s7evcsenko (#8750) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Van ultimate upgrade, game passal valami 13400 Ft. A VIP meg marhára nem éri meg, kapsz pár autót, asszem 10 super wheelspint, meg heti +2-t, az 5 milliós házat ingyen, aztán jónapot. Mindezt egy játék árának feléért/harmadáért.

[ Szerkesztve ]

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#8752) s7evcsenko válasza Csapoati (#8751) üzenetére


s7evcsenko
addikt

Rákeresek a storeban.
Köszönöm, ez tényleg jobban hangzik.

(#8753) Skeleton01


Skeleton01
aktív tag

Hypercars kategóriában, az alábbiak közül szerintetek melyiket érdemes a leginkább választani?
- Veyron Super Sport
- ONE:1
- Veneno
- Huayra BC
- 918 Spyder

(#8754) CJ4567 válasza Skeleton01 (#8753) üzenetére


CJ4567
veterán

Ha S2 PvP-re kell, akkor 918, vagy Veneno (nem rosszakat hallottam róla) ha single player / X osztály (PvP-ben nincsen X) akkor amelyik tetszik. Huayrám nem volt, úgyhogy nem tudok arról nyilatkozni, a One:1 PvP-re használhatatlan TCR nélkül (AWD-vel meg már X), kifullozva X-ben nem rossz, a Veyron külsejét meg utálom, szóval nem is érdekel az az autó.

[ Szerkesztve ]

(#8755) Kelecar


Kelecar
aktív tag

Van valahol leírás minden egyes skill-re, hogy hogyan lehet megszerezni? A mai napi challenge a Favágó és nem tudom, hogy kell megcsinálni :O

(#8756) CJ4567 válasza Kelecar (#8755) üzenetére


CJ4567
veterán

Erdőkben vannak fák mellett farönkök, azoknak kell nekimenned valamennyi sebességgel.

(#8757) ProgenXL válasza Skeleton01 (#8753) üzenetére


ProgenXL
őstag

FH3-ba volt Huayram. Pár verseny után eladtam. Nagy sebességnél kezelhetetlen volt. Valamint lassan gyorsult. 4-be lehet jobb még nem próbáltam.

Koenigsegg viszont nagyon jó

[ Szerkesztve ]

Gunner for life

(#8758) - = Zk = - válasza ProgenXL (#8757) üzenetére


- = Zk = -
félisten

engem az 1988-as M5 lepett meg (meg pár hátsókerekes)... kezelhetetlen az általam használt Forza beállításokkal... kormányzás normál, kipörgésgátló be, TC ki.... de a Motorsportokat ugyanígy, csak a kormányzás szimulátor
nem értem, pedig a kocsit is kicsit megmókoltam, de semmi.... kanyarba máris mászik el, gázadásra kerék kipörög, fara mászik... értem én, hoyg egy M5, de... most néztem a FH2-vel és ott ezekkel, a Z4 BMW simán kezelhető....
létezik, hoyg ezt módosították az előző Forzákhoz képest?!...

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "

(#8759) ProgenXL válasza - = Zk = - (#8758) üzenetére


ProgenXL
őstag

Hátsókerekes autót én nem is használok szinte. Egyből pakolom át összkerékre bármit is vezetek. Nincs kedvem a kanyarokban folyamatosan játszani a kocsival hogy ki ne pörögjön. A kanyarstabilizátorral lehet variálni hogy a kerék mennyire tapadjon le. Azzal sokat lehet javítani.

[ Szerkesztve ]

Gunner for life

(#8760) - = Zk = - válasza ProgenXL (#8759) üzenetére


- = Zk = -
félisten

a kanyarstabilizátor melyik is?!

szerk
de akkor jól érzem, hogy ebben a Forzában jobban ráfeküdtek a hátsókerekesek viselkedésére?!

[ Szerkesztve ]

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "

(#8761) twi452


twi452
senior tag

Plusz lehet leszorítóerőt adni neki akkor szelidül persze az easy mód összkerekeshez képest jobban kell rá vigyázni így is 😂

[ Szerkesztve ]

(#8762) DjDanee87 válasza - = Zk = - (#8741) üzenetére


DjDanee87
addikt

Végig viheted egy autóval, ha akarod a blueprint rendszert használva. Bármelyik versenyen (útvonalon) adhatsz meg használható kategóriát és/vagy színt korlátozást (pl max B700). Én személy szerint pont a rengeteg különböző autó miatt imádom a játékot, és szeretek kipróbálni bármit. A játék az évszakos versenyeken kívül nem követeli meg a győzelmet kb sehol, és a jutalom alig csökken a helyezésed alapján, ha nem nyersz = lehet nyugodtan szórakozni anélkül, hogy rosszul esne ha nem nyersz.

Bajnokság sajna elég szegényes FH4ben. Onnantól elérhető, mikor végigmész tutorial szerűen a 4 évszakon, és bekerülsz a hetente csütörtökönként váltakozó rendes játékba. Akkor mindig van 3-5 évszakos bajnokság, de sajnos ezeket nem lehet blueprintelni, mint FH3ban, így csak a fejlesztők által megszabott beállítások vannak. Ráadásul ezekből egy mindig Co-op, szóval ha nem akarsz multizni mostani téli szezonban pl csak 2 bajnokság van.

Az tetszik ezekben, hogy a jutalmazása ezeknek egyedi. Még van adva 3 nehézségi szint, és mutatja mit ad ha megnyered a bajnokságot a nehézség alapján.
Pl.: "profi" AI elleni győzelem 5000 credit, "szakértőknek való" AI elleni győzelem meg super wheelspin mondjuk.
Ilyenkor elég a legnehezebb megadottat megnyerni és megkapod a három jutalmat, természetesen a versenyeken ugyanúgy jár az XP és credit alapból.

Szóval ilyen a bajnokság, kár hogy hetente csak pár darab elérhető.

[ Szerkesztve ]

(#8763) Joccc07 válasza DjDanee87 (#8762) üzenetére


Joccc07
őstag

A koop-nak már vagy 2 évszak óta neki sem állok. Annyi f....xxx!!!!pó van, hogy az hihetetlen. Engem lök ki a parasztja meg a másik csapattársunkat ahelyett, hogy azt csinálná amit kell. Ez nagyon kiábrándító.

https://prohardver.hu/tema/dauntless_pc_xbox_ps4_switch/friss.html <-Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla.->

(#8764) twi452 válasza Joccc07 (#8763) üzenetére


twi452
senior tag

Most már elvileg mindenkinek nagyjából megy a multi.. össze kell szervezni egy 10 fős csapatot aztán hajrá lehet panaszkodni egymásra is utána... De tudom ez lehetetlen 😂

Mondjuk néhány drivatar tud érdekes dolgokat csinálni.. ha tényleg tanulja az igazi játékos dolgait akkor nem akarok annyira veletek sem játszani 😀😀 (viccelek persze de tényleg vannak bunkó drivatarok 😁)

[ Szerkesztve ]

(#8765) DjDanee87 válasza twi452 (#8764) üzenetére


DjDanee87
addikt

Tegnap én is megnéztem ezt a rangsorolt játékot. Kellett hozzá 3. szint csoportos barangolás, úgyhogy mentem pár tét nélkülit, hogy egyáltalán feloldjam. Aztán csak egy körre volt időm a rangsoroltból. Szerencsére egyáltalán nem izgat maga a rangsor, csak már kifogytam a solo contentből azért mentem. De tényleg kikapcsolódni, nyugodtan versenyezni az AI ellen jobb. Mentem hosszabb egyenesen valaki mögött és a szélárnyék miatt mikor előztem volna szépen rámhúzta, és lesodort az útról. Persze a checkpoint pont ott volt, így rewind és utolsó helyre kerültem. Ismerek olyat akinek a controllere bánta volna ilyen esetben :K

(#8766) ProgenXL


ProgenXL
őstag

Nekem tetszik a rangsorolt verseny. Igaz még csak liga 16-ba vagyok. Ha sikerül megtalálni minden osztályba az ideális autót akkor egész jókat lehet menni. Amit észrevettem hogy többségben olyan versenyt indít, amilyen osztályú autóval vagyunk éppen kóborlásban. S2 offroad meg X pl nem is volt még. :D Olyanokkal ritkán megyek.

[ Szerkesztve ]

Gunner for life

(#8767) IntelKiller7


IntelKiller7
Topikgazda

Valaki magyarázza már el azt, hogy amikor elindul a forzathon és később érsz oda(még az első küldetés teljesítése előtt) akkor miért dob át egy másik részbe? Mármint úgy értem, hogy ugyan úgy ott van a többi player is(térképen látom őket) viszont egyedül csinálom a Forzathont. :D

Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K

(#8768) DjDanee87 válasza IntelKiller7 (#8767) üzenetére


DjDanee87
addikt

Az okát nem tudom, de tapasztaltam én is. Csak akkor megyek azóta ilyen live eventre, ha ott tudok lenni a kezdéskor.

(#8769) - = Zk = - válasza DjDanee87 (#8762) üzenetére


- = Zk = -
félisten

értem, köszönöm... hát ez pöppet kiábrándító számomra :(
pedig a FH3 nagyon össze volt rakva ilyen szempontból... persze nem multizom, csakis a solo warriorkodás...
azt szerettem az előzőekben, hogy rá kényszerített as játék, hogy cseréljek autót, volt a 3 pályás championship... most meg akár egy F150 Raptorral végigvihetem az összeset, kivéve ahol a játék ad másik verdát....

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "

(#8770) Csapoati válasza - = Zk = - (#8769) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Az előzőben is volt ez a blueprint rendszer, én mindig azzal mentem, amivel én akartam.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#8771) - = Zk = - válasza Csapoati (#8770) üzenetére


- = Zk = -
félisten

én azt nem használom, csakis amit a játék előre generált...
pl FH3-ban off-road versenyeket csak arra alkalmas autóval lehetett legyűrni, erre figyelmeztetett is... most akár egy Teslával is.. max átváltja a blueprint nevét, kocsijait de a pálya nyomvonala marad ugyan az..
és nekem ez nem rémlik a FH3-ból...

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "

(#8772) Csapoati válasza - = Zk = - (#8771) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Pedig pont így volt ott is, max nem azt dobta fel egyből, amivel odahajtottál. Amúgy full nem értem, hogy ez miért baj, azzal mész, amivel csak akarsz.

[ Szerkesztve ]

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#8773) - = Zk = - válasza Csapoati (#8772) üzenetére


- = Zk = -
félisten

Amúgy full nem értem, hogy ez miért baj, azzal mész, amivel csak akarsz.
mert elvész, hogy a játék "erőltesse" rám a járgánycserét.. ha én nem teszem meg, a jáéknak tök mindegy... akár egy F150-nel is kijátszhatom a játékot, anélkül, hogy rálennék kényszerítve, autót kellene cserélnem.
ez valakinek jó, nekem ink hátrány... ez pont a fordítottja az FH3-nak... A autóval odamentél, a játék közölte, B autó kell neked... most ugye az van, hogy odamész A autóval, és a játék már azzal fogad, ami a Te autódnak jó... cserélsz helyben kocsit, és megváltozik a futam is (de a pálya vonalvezetése marad)

nem szőrszálhasogatok, vagy keresem a csomót... szimplán csak ez megmaradt bennem.. persze lvl 16 vagyok, ami nagyon az eleje, mint fentebb mondották, de a kérdés, hogy ezt mennyire tudom megszokni a közeljövőben..

elő is veszem az FH3-at gyorsba... úgyis az összes Forza fentvan a boxon :C ami eldöcög One S-en persze.. . :))

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "

(#8774) evitiguF válasza - = Zk = - (#8773) üzenetére


evitiguF
senior tag

Ízlések és pofonok, de szerintem pont azok tábora a kevesebb, akik így gondolkodnak, mint Te. Én pl rühellem, ha rám erőltetnek valamit. Itt megvan a választási lehetőségem, ha akarom, akkor a kedvenc (való életben is tulajdonolt) járgányommal végigvihetem, és pont nem erőltetnek rám olyat, amit valamiért nem szeretek ( forma, típus, irányíthatósága, stb...)
Szerintem ez így jobb, minthogy megkötések mellett (már pedig ezzel kell végigvinned és kész) kelljen játszanom.

(#8775) IntelKiller7 válasza - = Zk = - (#8773) üzenetére


IntelKiller7
Topikgazda

FH3-an is sok versenyt lehetett 1 autóval lenyomni.
Itt meg felkínál 1 csomó autót választhatsz aztán a többi is ugyan arra a szintre lövi be. És ez ugyan úgy működik mint az FH3-nál szóval nem értem ezt az egész dolgot amit írsz. :D
Egyedül a street scene versenyeknél nem tudsz a verseny elfogadása után autót váltani. Ott elötte kell eldöntened, hogy mivel akarsz menni.

Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K

(#8776) Csapoati válasza evitiguF (#8774) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Pont ezért nem értettem én sem, általában a szabadságot szeretni szokták az emberek.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#8777) CJ4567 válasza - = Zk = - (#8771) üzenetére


CJ4567
veterán

FH3-ban is azt adta fel általában, amivel voltam éppen, ahogy FH4-ben is van, hogy játék alapból más autóosztályt ajánl fel, amiben én vagyok.

Én örülnék annak, hogy egyes versenyek csak bizonyos autókkal, és semmi mással (pl. B osztály, csak német) lehetne menni, de ez van.

[ Szerkesztve ]

(#8778) IntelKiller7 válasza CJ4567 (#8777) üzenetére


IntelKiller7
Topikgazda

De arra meg csinálsz 1 blueprintet és cső. Ugyan úgy megadja a végén a versenyt sikeresre.

Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K

(#8779) noblem1983 válasza CJ4567 (#8777) üzenetére


noblem1983
senior tag

Ja az nekem is tetszene mint pl a The Crewban pl, hogy csak egyfajta osztállyal vagy a show-knál pl csak amerikai v európai. Nekem tetszett ahogy a FH3-ban volt így volt jobban értelme a hatalmas autóválasztéknak

[ Szerkesztve ]

Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2

(#8780) Csapoati válasza noblem1983 (#8779) üzenetére


Csapoati
nagyúr

De hisz most is van, azzal mész, amivel épp szeretnél. :) Annyi különböző osztály van, nem csak a betűk szerint. Az egyik kedvencem pl az AMG vs M showoff.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#8781) Kelecar válasza DjDanee87 (#8768) üzenetére


Kelecar
aktív tag

Meg kell venni a Fairlawn Manor-t és mindig ott tudsz lenni időben :D

(#8782) DjDanee87 válasza Kelecar (#8781) üzenetére


DjDanee87
addikt

Felfedeztem, megvettem és végigtoltam már az egészet. Úgy értettem azt, hogy nem érek oda időbeni, hogy épp egy versenyen vagyok és pont úgy van vége, hogy lekésem a kezdést. De valami 1500 pontom van most is elköltetlenül, szóval nem probléma.

(#8783) Daw93 válasza DjDanee87 (#8782) üzenetére


Daw93
aktív tag

A forzathon pontokért megszerezhető autók mindig ilyen 200-300 pontokért mennek? És szoktak ismétlődni az ott elérhető autók?

GTA Online: Daweee93

(#8784) Atmil


Atmil
aktív tag

Nem lettek erősebbek a Drivatarok?

Üdv! Atmil.

(#8785) Joccc07 válasza Atmil (#8784) üzenetére


Joccc07
őstag

Szerintem de. Eddig sima volt a Verhetetlen. Most meg a Profi is egy k....g. Az első a sprint verseny 20%-ánál már vagy 10sec előnnyel bír.

https://prohardver.hu/tema/dauntless_pc_xbox_ps4_switch/friss.html <-Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla.->

(#8786) Lifer092 válasza Atmil (#8784) üzenetére


Lifer092
senior tag

Biztos változtattak rajtuk, mert tegnap előtt már a kontrollert törtem félbe majdnem...

Nálam azt hiszem nem is a verhetetlen van beállítva, hanem a profi talán? .... De sprint versenyeknél padlógázos szakaszokon megyek 430-al, és úgy távolodnak el mint ha állnék.... :DDD :DDD :DDD

Xbox Series X / 55" Q80T /

(#8787) CJ4567 válasza Atmil (#8784) üzenetére


CJ4567
veterán

Nem vettem észre semmi változást.

(#8788) p3l9uph válasza Atmil (#8784) üzenetére


p3l9uph
tag

Nem.

(#8789) Joccc07 válasza CJ4567 (#8787) üzenetére


Joccc07
őstag

&p3l9uph: Ha kezdő nehézségen játszotok akkor nem is vehettek észre változást. :DDD Bocsi

;]

https://prohardver.hu/tema/dauntless_pc_xbox_ps4_switch/friss.html <-Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla.->

(#8790) Atmil


Atmil
aktív tag

Köszönöm mindenkinek a választ.

Azért kérdeztem, mert, amikor elkezdtem a játékot akkor átlag feletti drivatart kaptam. Azzal vittem végig a négy évszakot megkaptam a pólót. Utána még játszottam és egyre nehezebbnek találtam a drivatarokat.

Most, hogy van közel 300 kocsi meg több, mint 23 000cr-em van az átlag drivatarokat is nagyon nehéz legyőzni.
Arra gondoltam talán függ az autó választástól.

Valaki játszik "verhetetlen drivatarokkal"? Azoknál nekem semmi esélyem, főleg a 800-900-as osztályban.

Van olyan, aki eséllyel indul a "verhetetlen drivatarok ellen, 800-900-as osztályban?

Üdv! Atmil.

(#8791) Csapoati válasza Atmil (#8790) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Nem azért verhetetlen, hogy ne lehessen megverni? :DDD

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#8792) Atmil válasza Csapoati (#8791) üzenetére


Atmil
aktív tag

Igen, szerintem is. :DDD :R Viszont volt itt egy fórumtag, aki megverte a verhetetlen drivatarokat, és videót is tett fel róla.

Hacsak, meg nem vágta a videót...

Üdv! Atmil.

(#8793) Win-T


Win-T
aktív tag

Van pár autó/pálya kombináció ahol meg lehet verni őket, de jellemzően olyan szinten csalnak, hogy legtöbbször tényleg lehetetlen.
Ezt a részét nagyon rendbe kellene rakni a játéknak. De évek óta ilyen az egész sorozatban és nem értem, hogyan lehetnek vele elégedettek.

(#8794) csab991 válasza Atmil (#8792) üzenetére


csab991
senior tag

Főleg jó handlinges autókkal lehet őket megverni, kanyarokban, meg féktávon lehet rajtuk a legtöbbet hozni.

(#8795) izsams


izsams
csendes tag

Olyan problémám van hogy 74-es szinten vagyok de elfogytak a versenyek. Nem értem miért nem dobál be több versenyt a térképre. Tud valaki segíteni?

Köszi.

(#8796) - = Zk = - válasza izsams (#8795) üzenetére


- = Zk = -
félisten

gondolom most van az, hogy visszamész minden már lefutott versenyre és kocsit cserélsz a futam előtt... és ezt mindegyik már lefutott versennyel megteheted... gondolom..
de majd lehet jön vki nálam okosabb és felvilágosít mindkettőnket.. :))

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "

(#8797) izsams válasza - = Zk = - (#8796) üzenetére


izsams
csendes tag

Azt nem értem hogy a különböző verseny típusoknál is szintet léptem mégsem kaptam új versenyeket.

(#8798) CJ4567 válasza Joccc07 (#8789) üzenetére


CJ4567
veterán

Verhetetlenen játszom, bocsi. :P

(#8799) twi452 válasza izsams (#8797) üzenetére


twi452
senior tag

Te akkor rendesen daráltad a játékot 😂
Én 130as szint felett vagyok de pl off road és cross country versenyekből alig csináltam valamit 🙂

Amúgy frankó custom blueprint versenyeket lehet találni kb minden versenypontnál.. én azokat szoktam mostanában nyomni, persze nem a farmolós hülyeségeket abba nincs semmi élmény 🙂

(#8800) r4z válasza izsams (#8795) üzenetére


r4z
Ármester

Ha a sorozatzaro eventeket is megcsinaltad (Titan, Goliath, Juggernaut, Gauntlet, Colossus), akkor elfogytak.

[ Szerkesztve ]

I don't like people. I like goatrance, sex and pizza, in that order. | MacBook Pro 2015 @ Mojave | iPhone SE2 @ iOS 14 | Xpenology NAS

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.