Én a Formula Driftes Dodge Viper-rel csináltam meg őket, a "Tiptronik" féle 5 csillagos tuning presettel, ahogy itt korábban többen javasolták, szinte minden meglett aránylag gyorsan, egyedül az aszfaltos "S-Bends" zónának kellett többször nekifutnom.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Elemzés A 2020-as hegyi-karabahi háború
- Tudástár Sonarr és Radarr
- Vélemény Cyberpunk 2077 2. rész
- Tudástár Űrhajózás 2020 - Összefoglaló
- Teszt Dell Precision M6800: dolgozz és játssz
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Kalandor:] Vége az indexnek :(
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Samus:] Az Internet Vége
- [Re:] [alkatraz3000:] A kehes ló és ahogy Amerika beint.
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Csapoati
nagyúr
Én az egyik Subaru Imprezával, talán az 1995-össel.
Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

s7evcsenko
addikt
Valaki segítene, hogy a szélmalomnál lévő ugratónál mit kell csinálni, hogy ne csak 1.5, 1.06 métereket számoljon?
Leugratok az úton túl, bent vagyok a két zászló közt, szerintem tök szabályos, mégis csak az első métert számolja.
Bugos?

r4z
Ármester
Emelj a hasmagassagon, nalam az megoldotta. Valoszinuleg ugrataskor a hatso kereked nekiutkozik a rampanak, es leallitja a szamolast.
[ Szerkesztve ]
I don't like people. I like goatrance, sex and pizza, in that order. | MacBook Pro 2015 @ Mojave | iPhone SE2 @ iOS 14 | Xpenology NAS

s7evcsenko
addikt
Na erre nem gondoltam volna soha...
Cserélek autót és megnézem.

creedszl
aktív tag
Srácok még mindig semmi megoldás a csatlakozási problémákra FH4-ben?Hány ember küzd ezzel?
BC2/TDU2 nick: Huligaaan; BF3: Hulligaaan

s7evcsenko
addikt
Nem hiszem, hogy ez a baj.
Kipróbáltam 8 autót, köztük nagykerekű terepjárókat, sima mezei autókat, és mindnél 2m alatt megáll.
Viszont fura mód a Porsche 911 GT3 RS meg megugrotta a 3 csillagot.

IntelKiller7
Topikgazda
Köszi mindenkinek a tanácsokat! Találtam 1 doboz fejfájáscsillapítót meg nyugtatót, úgyhogy ma nekiállok.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K

CJ4567
veterán
Sokszor olyan autóval, ami forzathon miatt nálam volt, nemrég az egyiket egy Skyline R33 LM FE-vel sikerült 3 csillagra csinálni.

feri1014
senior tag
A legutóbbi update-nél sok embernek megoldódott. Windows-ban a beállítások stimmelnek?

p3l9uph
tag
Mar megoldodott.

IntelKiller7
Topikgazda
Nah megvan az összes. A végén már a platós hoonigan autóval csináltam.

Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Valakinek van tudomása arról, hogy ha nekem PC-re kell az FH4 Horizon Ultimate, és most akciósan, 200,-Ft-ért veszek XBOX Live Gold-ot, akkor PC-re megkaphatom akciósan a játékot? Ez a Store nekem nagyon rejtélyes.
[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.

Csapoati
nagyúr
Teljesen jól látod, igen.

Franklin
addikt
Igen, de csak addig játszhatsz vele, amíg tart a Gold előfizetés.
nem az van, hogy akciósan veheti meg?!...nem Game Pass-al "birtokolja"...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "

CJ4567
veterán
Nem, mert akciósan megveszi, nem bérli, mint a Game Passal.

h1mpi
nagyúr
Sziasztok!
Full kezdő vagyok FM-ban.
Minap vettem egy One X-et és hozzá kaptam a FM7-et. Vettem még a gyereknek egy 50+ autóból álló csomagot, mert az is akciós volt. Ezeket az autókat hol találjuk meg a játékon belül?
[ Szerkesztve ]

IntelKiller7
Topikgazda
Hülyeség. Online tud játszani addig ameddig tart a gold. Ha PC-n játszik akkor meg tárgytalan ez a része.
(#8870) - = Zk = - válasza IntelKiller7 (#8869) üzenetére
de Ő a Gold-dal csak olcsóbban jut a játékhoz, nem?!.... Game Pass ilyen, nem?!
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "
(#8871) IntelKiller7 válasza - = Zk = - (#8870) üzenetére

IntelKiller7
Topikgazda
Van akció Golddal meg GamePass-al is.
Mindegy, hogy mivel akciós, ha megveszed akkor az örökre a tiéd marad.
Ha lejára Live Goldod akkor neten nem tudsz játszani.
Ha nincs Gamepassod akkor meg a GP-ben lévő játékokkal nem tudsz játszani. (kiv. amiket közben megveszel.)
(#8872) - = Zk = - válasza IntelKiller7 (#8871) üzenetére
erre gondoltam én is ...

IntelKiller7
Topikgazda
Szia!
Cars fül- Buy Car- és ott lesznek majd 0CR-ért.
(#8872) - = Zk = -

Darko_addict
őstag
Megvettem, köszi a segítséget és konfirmációt!
200,-Ft-ért még akciós a Gold Live 13 napig, és ezzel a Golddal ma éjfélig akciós az Ultimate kiadás 21.300-ért.
Már töltődik is a játék. Izgatott vagyok!
Don't give up your dreams. Keep sleeping.

h1mpi
nagyúr
Köszi

SamS20
senior tag
sziasztok
Van itt olyan aki VPN segítségével vette meg a Horizon 4-et ? most néztem 1-2 oldalon jóval olcsóbb ez a fajta megoldás.
köszi előre is

hülyegyerek
addikt
A hárombetűs trükközés a ph!-n tiltott téma, tehát max. privátban beszélhetsz róla.
A másik régiós feltöltőkártya vásárlása viszont legális, szóval arról beszélhetsz nyilvánosan is.
[ Szerkesztve ]
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Civic FK6 * Ceed JD

Atmil
aktív tag

CJ4567
veterán
Na én fele ennyit kaptam volna, mert nincsen VIP-m.
A Porsches megoldás viszont ugyan olyan jó VIP nélkül is, csak ahhoz lusta vagyok.
[ Szerkesztve ]
ABS OFF?!
az a nem semmi

plejik
őstag
Skacok lehet hülye kérdés, de csak megkérdezem.. Lenyomtam a feldobott versenyeket..nem valami sok, utána hogyan tovább ennyi?? Alig van benne verseny? Vagy ezekkel a co-op versenyekkel kell foglalkozni , mert arra nekem nincs időm se kedvem, ha igen, akkor baromi nagy csalódás a játék az eddigi szériákhoz képest. Vagy venni kell házakat és kapok versenyeket, vagy mi a szösz?!?! Nekem a multi része nem pálya azt, se nagyon szeretem..
[Poco F2 Pro][Lenovo Legion][XBOX Series X][BAZINGA!!!][ALFA ROMEO 159 TI]

CJ4567
veterán
Ha megtanulsz nélküle játszani, sokkal jobban lehet fékezni, ahogy a TC, SC is csak visszafog, ha tudsz nélkülük játszani.
mivel én kanyarban is fékezek, így nekem nem releváns... való életben is... szal nekem kimarad...
am próbáltam sokszor, de rájöttem, kell az ABS.. hasznos... kanyarba beesni fékezve, majd vissza kettő és padlóval ki

CJ4567
veterán
Ha csak satufékezel, persze, hogy kell az ABS...
Kinek mi igazából, ezért vannak a beállítások a játékban.
[ Szerkesztve ]
sajnos nem tudok olyan finoman hozzáérni a fékkarhoz, hogy ne satu legyen... pöccinteni is próbáltam... nem nyomom be fullra, de... látom, hogy megbicsaklik a verda, ha csak aprót fékezek is...
gyakorolni kéne...
de tény, jó dolog, hogy ennyire nyúlkálható a "vezetési élményhez" a játék... NFS Carbon óta ez az ami nagyon leköt autós móka
[ Szerkesztve ]

Atmil
aktív tag
Sokáig tart azért vagy lusta?
Közbe legalább 8-szor tartottam szünetet, ráadásul meg is ebédeltem.
(#8880) - = Zk = -
Ha bekapcsolod az ABS-t az lelassítja a kocsit.
A kormányzás, a gáz a fék a kuplung és a kézifékkel kell operálni mindegyik autónál. Főleg ha tuningolva van.
Üdv! Atmil.

CJ4567
veterán
A Porschés módszer inkább lassú, azért vagyok rá lusta. (veszel egy 911 Turbo 3.3-at, 20 perk pontot költesz, és kapsz 150k-t + az autó árát, és egy wheelspint. 150k az autó, 300k-s perk van rajta)
VIP nélkül nem is éri meg nekem ilyen 3-4 órás versenyeket játszanom, mert 3 millió helyett kapok 1,5-öt, vagy kevesebbet.

Daw93
aktív tag
Sziasztok
Vagy 2 hete vetettem bele magam a FH4-be pc-n. (FH3-mat offline toltam végig) Már egész jól kiismertem a dolgokat, van is jópár autóm meg házam. De felvetődött bennem pár kérdés:
Nem szoktak lenni PH-s összejövetelek, versenyek, krúzolások, találkozók, gyorsulgatások, ökörködések, akármik? tehát van-e olyan PH-s élet a játékban, mint pl a GTA Online-ban? (jó jó, tudom, a GTA azért összetettebb, sokrétűbb játék)
Néha kezdem már unni a magányos kóborlást, meg a random játékosokat.
a másik: Lehet valahogy kommunikálni más játékosokkal? Van-e valami ingame chat vagy ilyesmi (mint pl gta online-ban)? az előre kreált mondatokat ismerem, hogy "jó kis kocsi", meg "adok érte 1 dollárt", meg stb, de az kb semmire nem való.
a harmadik: Van-e valami lehetőségem átírni a játékbeli nicknevemet? automatikusan megadott egy olyat hogy BarredApe... meg vagy 5 szám. Na én hülye el is fogadtam, mondom átírom majd, de nem találok rá módot a játékban, csak a megszólításomat tudom módosítani.
a negyedik: Van-e lehetőség arra, hogy ne "szellemként" legyek online játékmenetben? Szóval, hogy ha nekemjönne valaki, nem ütközünk, hanem átmegyünk egymáson.
Köszi
GTA Online: Daweee93

Csapoati
nagyúr
Huh, a Carbon ehhez képest egy kalap kula.
khm... oké..

Csapoati
nagyúr
Nem igazán látom, miben lehetne egyáltalán összehasonlítani őket. Egyedül talán az ún. sztori jobb a Carbonban, de a világ, az autófelhozatal, a tennivalók, a vezetési modell stb. mind ég és föld (persze az egyik egy 12 éves játék, de én már akkor se voltam elmosva tőle, pl amikor egy defekttel, felnin menve leráztam a rendőröket az AUTÓPÁLYÁN, akkor eljött az Alt-F4 + uninstall ideje ).

CJ4567
veterán
Oké.

Csapoati
nagyúr
Engem meg lehet győzni, de nem nagyon töritek magatokat.
neeeem, téged nem lehet meggyőzni...
nem is akarlak... teszem hozzá...
de hogy értsd:
nekem az NFS 1-től jött az autókázós hajlamom... NFS 2-3-4 stb... nem arra törekedett, hogy szimulátor legyen, valódi... csak élményt adott.. jó zene, autókázás, abban a korban szépnek mondható grafika stb... elrugaszkodott a valóságtól tudom...
ugyan ezt érzem a Forza sorozattal is... semmilyen más autós nem köt le ennyire perpill, mint anno az NFS sorozat....

Csapoati
nagyúr
Jó, ez így már rendben van, tehát maga az autós élmény tért vissza. Ezt megértem, én pl a Shift 2 Unleashed-et imádom, miközben sokan sikítófrászt kaptak tőle (bill-el nem csodálom, kormánnyal volt jó). Viszont minőségben az se volt sehol a Forzákhoz, ez is tény szerintem.
(#8896) IntelKiller7 válasza - = Zk = - (#8894) üzenetére

IntelKiller7
Topikgazda
En is igy vagyok vele. Csak engem az NFS nem igazan kotott le anno. Egyedul a Carbont jatszottam ki ketszer. A tobbit viszont egyszer sem.

s7evcsenko
addikt
Ennek a rohadt pörgetésnek van bármi trükkje?
Ennyi ruha, duda, mozdulat nincs a földön, amennyit én kipörgetek...
Már előre ideges vagyok, mikor pörgetésre kerül a sor.
Hihetetlen, hogy ez ennyire rosszul ossza a jó cuccokat...

feri1014
senior tag
Ennek a rohadt pörgetésnek van bármi trükkje?
Le kell sz*rni. Amennyi pénzt ad a játék, simán megvehető minden autó, ami tetszik. A házakra kell max gyűjtögetni. Pörgetés is folyamatosan jön, előbb-utóbb majd meglesznek azok az autók, amik csak onnan szerezhetőek meg.
Egyáltalán nem hoz lázba ez a dolog, ha esik valami érdekes örülök, de amúgy hidegen hagy.
[ Szerkesztve ]

CJ4567
veterán
Nem tudom leírni... Egyszerűen a régebbi NFS játékoknak (UG1-től ProStreetig, de a Shift 1-2 se rossz) van egy hangulata, amit még mindig nem tudtak az NFS szérián belül utánozni. A fizika árkád, de nem sínautó(kell fékezni is), egyszerűen még mindig jó azokkal játszani.
A Forzához nem hasonlítható, mert kb. két külön kategória.
8897: Tegnap 5k kredit után dobott egy legendás Bugatti EB110-et.
Teljesen random az egész.
[ Szerkesztve ]
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz HX436C17FB3AK2/16
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 / 8 GB / 160 GB / 15,6" HD+ / Nvidia VGA / Webkamera / Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 / 4GB / 500GB / 15,6" HD+ / Nvidia VGA / Garancia!
- Sennheiser HD599
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5 / 4 GB / 250 GB / 15,6" / Windows10 / Webkamera / Garancia!