Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9951) SpongyaBob válasza Csapoati (#9927) üzenetére


SpongyaBob
veterán

:R Akkor lehet mégis bevállalom :)

i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7

(#9952) IntelKiller7 válasza Csapoati (#9949) üzenetére


IntelKiller7
Topikgazda

Hát az a kettő igen. Classic EU pályák. Lehet ezért szerettük jobban.
Én letoltam egyszerre, de a végére már eléggé untam. :DDD

Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K

(#9953) parandroid válasza DaveHutt (#9950) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Nekem ez még hiányzik. De a 6 perces Better Get Krakent megcsináltam. Én is dühöngtem vele, hogy nem adja be, aztán hagytam a csudába. Aztán valamikor 2-3 nap múlva egy teljesen random időpontban egyszer csak bevillant játék közben. Szóval megvan az, hagyjad, majd beadja. Én sem értem, mi alapján.

Olyan ez, mint a Forza Hub, ott is mindenem maxos már FH4-re, csak a days played akadt be 8/50-en, most már több, mint egy hónapja, meg a car mastery-ket nem hajlandó számolni. Érdekes, mert FH2, FH3-nál működik.

Multizni meg még mindig nem tudok. Szervereket talál, de semmihez nem hajlandó csatlakozni. Tudna valaki linkelni egy általános troubleshootert, hogy hol keressem a hibát?

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#9954) Bennyboy


Bennyboy
őstag

Jelentkeztem a ph forza hungary klubba, Goakulum néven. Letudnátok írni mik a legjobb autók kategória szerint?

ELADÓ D3 ROS CE 15k, Táskarugós MATRAC, Epic bringa

(#9955) Alastair' válasza Joccc07 (#9948) üzenetére


Alastair'
nagyúr

Szintèn xbox360 joy + ms vevő, èvek óta hibátlan. Egyszer kell megvenni, minden megy vele.

Alister from Hell

(#9956) DaveHutt válasza parandroid (#9953) üzenetére


DaveHutt
őstag

Örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel, kíváncsi vagyok, mikor villan be.

(#9957) csab991


csab991
senior tag

[link] A következő update tartalma. Az egyéni kaland pont időszerű. Már csak a ranked pontozásra, wallride-ra, meg garázsbővítésre kéne megoldás. Még jó lenne egy collision free opció is a pvp versenyeknél.

(#9958) Darko_addict válasza csab991 (#9957) üzenetére


Darko_addict
őstag

Azt hittem, hogy több kijavítandó hibát fognak találni. :D Amikor múltkor színesítették felnikínálatot, az tök jó lépés volt, tetszett.

Nekem a hosszabb, monoton versenyek FM7-ben totál nem mennek. Megpilledek és lecsukódik a szemem a monotonitástól. Hasonlóan vagyok a könyvekkel is. Lehet akármilyen izgalmas, érdekes, 25-30 oldal után alig tudom nyitvatartani a szemem és képes vagyok elaludni bármikor. :D

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#9959) Darko_addict


Darko_addict
őstag

Kipróbáltam az FM7-et 4K TV-n 4K felbontásban. Legnagyobb meglepetésemre Ultrán fix 60 fps az idő 90%-ában megvolt. Nem dobtam hanyatt magam. Nagyon szép volt a kép, de annyira nem volt különleges, mint gondoltam, hogy lehet. A TV-m képe alapból szebb, mint a monitoromé, szóval már maga a tény, hogy azt néztem, javított a játékon. Aztán lehet más játékban többet hoz a 4K felbontás, de azokhoz kevés a GTX1070@60fps.

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#9960) Csapoati válasza Darko_addict (#9959) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Sokkal realisztikusabb (nevezhetjük fakónak is) a Motorsport sorozat grafikája, mint a Horizoné, szerintem ez okozza a csalódást.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#9961) Daw93 válasza Darko_addict (#9959) üzenetére


Daw93
senior tag

Én is elkövettem azt a hibát, hogy kipróbáltam a játékot a TV-n. Azóta gondolkodom egy új monitoron :DDD Igaz nem 4k TV, de 40 col és gyönyörűek a színei. Viszont igazi játékra alkalmatlan, mert az ágyban/kanapén elfolyva sokkal bambább vagyok mint az asztalnál ülve, szóval szép-szép de sokat nem érek vele. Asztalnál ülve meg a 40 col elég túlzó lenne :DDD

GTA Online: Daweee93

(#9962) #71671040 válasza Darko_addict (#9941) üzenetére


#71671040
törölt tag

Szia! Hosszan(jó hosszan,sokkal tovább mint a 360-nál)kell nyomva tartani az xbox logót és kikapcsolódik a kontroller és a vevő is.

[ Szerkesztve ]

(#9963) Darko_addict válasza Daw93 (#9961) üzenetére


Darko_addict
őstag

Azt a végtelen pénzt, amit el lehetne költeni gépezésre... Mindig jön ki valami, amin elgondolkodik a játékos, hogy "hmm, ez de jó is lenne". :D

Én egy gagyi gépről váltottam anno sok éves technológiai fejlődés után i3-ra 4GB rammal. Akkor már menő volt az SSD és egy irodai gépet akartam magamnak, ami rendkívül csendes, ezért még vettem egy nagy passzív hűtőt is. Bekapcsoltam, egyet csippant és zéró hallható hangja volt. Boldog voltam! Aztán elkezdtek hiányozni a játékok... Vettem VGA-t, majd sorban kettő másikat. Akkor már kellett 8GB RAM meg egy i5 is. Ez már melegszik, kell +3 drága csendes venti. Sok a program, jó lenne egy nagyobb SSD. Akkoriban újdonság volt az 1080p, megnőttek a poresz fájlok, játékok és filmek méretei, kellett 3TB HDD (nem mind arra :D). Aztán megint VGA, +8GB RAM, aztán már táp is. Már egész jó volt a gép, de megvettem az 1070-et. Azt mondták, i5-tel baromi jó lesz. Nem lett! Kellett egy i7. Aztán, hogy kerek legyen és ne WD Green-en akadozzanak a játékok, befektettem egy Blackre is. Most meg lehetne új monitort venni... :D Az csinálja jól, aki összevárja, hogy legyen pénze és egyszerre vesz meg mindent, nem évek alatt költ el többet az egészre, mert mindig csak kicsit upgrade-eli. :D

sanko1977: Köszi! Azóta tapasztaltam, hogy alapvetően elég gyorsan, kb. 10 perc alatt kikapcsol magától, szóval nem szívja hosszabban az akksit, mint muszáj lenne.

[ Szerkesztve ]

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#9964) Daffni2 válasza Daw93 (#9961) üzenetére


Daffni2
addikt

Asztalnál ülve meg a 40 col elég túlzó lenne

Nehogy azt hidd.
Nálam 4k 40" TV van monitorként üzemeltetve,néha elgondolkozom,hogy akár lehetne nagyobb 42" is.

[ Szerkesztve ]

"Aki ad,az nyer"

(#9965) parandroid válasza Darko_addict (#9963) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Veszel egy XBoxot, 2-3 évente olyan 120k huf kb, és csak a játékokat kell venned. Amennyi mindn goldból, meg game passból jön, gyakorlatilag csak a nem ms-exkluzív friss címeket, ha arra van igényed. TV meg gondolom, úgyis van.

Nekem is van egy irodai gépem is (használt i5 dell office gép, valami 150 eur-ért vettem), laptopom is (elmúlt 3 éves, i7, 8gb, még mindig jó bármire, ami nem játék), heteken keresztül be se kapcsolom őket. A TV alatt van egy HTPC/médiaszerver is (i3/8GB minigép, szintén 200 eur alatt volt használtan + kapott egy 8TB-os WD myBookot), de amennyi minden netflixen, meg amazonon van, szinte csak archiválásra használom (20 év alatt azért összegyűlt ez-az), meg pár sorozat van rajta, filmet, meg természetfilmeket (khm...) már nem is érdemes letölteni manapság, minden elérhető online, vagy streamingben.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#9966) Dante73 válasza parandroid (#9965) üzenetére


Dante73
tag

Meg kell tanulni kompromisszumot kötni. (Ami mindenkinek más, természetesen)
Öcsémnél Xbox van. Ahogy mondjuk egy Mass Effectet játszott anno, még nézni is rossz volt az én PC-s szememnek. Itt figyel asztalon egy Elite konti, Tolom vele az FH4-et, The Crew-t, Wreckfestet... De ha Fallout 4-re, Crossoutra, The Divisionre, Skyrimre, Dead Space-re, The Witcherre kerül a sor, eszembe nem jutna hozzányúlni. Kell az a PC. Igaz, én meg a kijelző méretén, (1920 x 1080, elég a fhd) kötöm a kompromisszumot, és mivel a legtöbb mai csilli-vili effekt inkább zavar, még a 1070 is sok nekem... Az alatt meg elég az i5 is. És mindjárt ott vagyunk egy x-one áránál, és játszik a játékok ingyenes kipróbálásának lehetősége is, a sarki virágboltból.
Tehát, kinek mi a fontos.

(#9967) parandroid válasza Dante73 (#9966) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Nekem az is fontos szempont volt, hogy felkelhessek az irodai székből, ültem előtte eleget, 20 éven keresztül napi 8-10 óra munka, meg utána még a szabadidőmben is. Szerencsére sikerült lekorlátozni a játékidőmet, ami kevés maradt, azt meg inkább a kanapén töltöm, mint egy irodai székben.

De persze mind mások vagyunk, meg az életmás szakaszában, nekem is megvolt az, amiről korábban szó volt, meg ez is biztosan változni fog még.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#9968) Win-T válasza csab991 (#9957) üzenetére


Win-T
senior tag

Én mondjuk azt is értékelném ha A osztály alatti verdákkal is lehetne online adventuret játszani végre.
Ezt nem is értem, hogyan gondolhatták komolyan... annyi izgalmas autó van az alsóbb osztályokban, és nem feltétlen mindenki a négyszázzal baszatást élvezi.

[ Szerkesztve ]

(#9969) csab991 válasza Win-T (#9968) üzenetére


csab991
senior tag

Valóban, nálam is van pár B és C verda amiket imádok vezetni, főleg amikor besokallok az X-el. Pedig a FH3-ban elég jól megvolt a balansz. Idővel majd talán erre is sor kerül.

[ Szerkesztve ]

(#9970) Darko_addict


Darko_addict
őstag

Ezek az angol vidéki utak teljesen alkalmatlanok arra, hogy S2 vagy X autókkal free roamoljunk. Gáz, fék, gáz, fék. Ennyiből áll ezekkel a játék. Számomra A és S1, amikkel optimálisan lehet közlekedni, azonban továbbra is vonzó marad 4mp alatt 0-ról 200-ra gyorsulni. :D Széles amerikai utak jobban bejönnek.

[ Szerkesztve ]

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#9971) Bennyboy


Bennyboy
őstag

az itt felsorolt autók tényleg a legjobb választások?
[link]

ELADÓ D3 ROS CE 15k, Táskarugós MATRAC, Epic bringa

(#9972) Darko_addict válasza Bennyboy (#9954) üzenetére


Darko_addict
őstag

Újabb Porschek és az újabb Lambok univerzálisan nagyon jók S2 998 vagy X 999 osztályokba. 'A' offroadnál a Jeep Grand Cherokee Tomahawk, és a Ford Raptor szintén príma választás. Ford Escort, VW Bug-ok is TOP-ok. De nehéz megmondani, mert van 500+ autó és ebből szerintem 50-et fel tudnék sorolni. :D

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#9973) csab991 válasza Darko_addict (#9970) üzenetére


csab991
senior tag

Nekem tetszenek az utak, csak elég keskenyek néhol és ha kicsit későn reagálsz akkor már kicsúszol nagyon gyors verdával. De imádom a bukkanókat, úthibákat, amik kizökkentik a kocsit a stabil menetből.

(#9974) Bennyboy válasza Darko_addict (#9972) üzenetére


Bennyboy
őstag

köszi a választ.Most lettem 50-es szintű és összegyűlt 1 misim és nem szeretném olyan kocsira költeni ami nem éri meg. A klub keresés még mindig aktuális a részemről pc-n.

ELADÓ D3 ROS CE 15k, Táskarugós MATRAC, Epic bringa

(#9975) Darko_addict válasza Bennyboy (#9974) üzenetére


Darko_addict
őstag

Nézz rá az 'RHUN' klubra is, ott sok tag van.
Standard vagy Ultimate kiadásod van? Ultimate-hez járt már annyi jó autó, hogy simán el van azokkal is a játékos lvl 100-ig és tud még spórolni.

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#9976) csab991 válasza Bennyboy (#9974) üzenetére


csab991
senior tag

Nincs sok jelentősége a klubnak úgy vettem észre.. Amúgy költsd olyan autóra a pénzed amit szeretsz, nincs olyan hogy rossz autó, mindegyiken lehet tuningolni annyit hogy számodra megfelelő legyen. Pvp-ben van nyilván jelentősége az adott kategória legjobbjainak, de ezekből sem konkrétan egy van, hanem jóval több.

[ Szerkesztve ]

(#9977) CJ4567 válasza Bennyboy (#9971) üzenetére


CJ4567
veterán

Nem, majd otthon összeírom azt, amik általánosan a magasabb rangúak között az ajánlott autók. (meg én miket használok)

No Sana No Life

(#9978) nyozo


nyozo
aktív tag

Üdv! FM7-et nyomja valaki DFGT-vel?

Egy nagyon bölcs ember mondása! "A haverok olyanok mint a krumpli ha megeszed meghal"

(#9979) Bennyboy válasza Darko_addict (#9975) üzenetére


Bennyboy
őstag

Sima verziót vettem. Eddig mindig csak megbántam ha extra kiadást választottam de ez a játék eddig számomra nagyon pozitív. Rengeteg content van benne jó a hangulata bár az eleje nekem túlságosan harsány volt de ezen már átlendültem. Egyedüli negatívumként a kocsik hangját tudom felhozni de az is változó. Ti milyen nehézségen toljátok a pve-t? Nekem a 40%-os jött be nem tudom fejből mi a neve. Hétvégén majd leírom, hogy eddig milyen kocsik jöttek be. Meglesem majd az ajánlott klubbot mert a másik jelentkezésemre még nem jött válasz bár az elején úgy is csak pve-t fogok tolni.

[ Szerkesztve ]

ELADÓ D3 ROS CE 15k, Táskarugós MATRAC, Epic bringa

(#9980) Daw93 válasza Bennyboy (#9979) üzenetére


Daw93
senior tag

Én a legnehezebb előttin vagyok, nem tudom mi a neve. Minden segítség nélkül tolom, egyedül az ABS van bekapcsolva, meg a visszapörgetés hogy ha az AI megszivat egy kanyarban, lökdös és emiatt checkpointot tévesztek, stb. akkor visszapörgetem.
De egyébként elég hülye a játék AI-ja. Van hogy úgy elhúzok előlük hogy konkrétan végig egyedül megyek az egész versenyen (ami kegyetlen unalmas), van olyan hogy egy drivatar beáll az első helyre és úgy elhúz hogy esélyem nincs utólérni, persze a többi drivatar meg kilométerre lemaradva kettőnktől. Van hogy full egyenesben fékezget a drivatar én meg persze hogy meg tudom így előzni. Mindez ugyanazon a nehézségen. Aztán van hogy nagy hosszú egyenesek utáni éles kanyarban sorra szállnak el, csak 1-2 tudja bevenni rajtam kívül. Szerintem ebben visszafejlődtek a Horizon 3-hoz képest, ott nem emlékszem ilyesmikre.
Ha már belemerültem hozzáteszem hogy néhány autó hangja tényleg borzalmas szar. Legidegesítőbb a kis Hondák hangja, igazi undormány fartcan hang, pedig belső nézetben nagyon szép valósághű hangjuk van. Kívülről meg hányinger, a dobhártyámat berepeszti az a vonyítás..
De kb ennyi hibája van a játéknak szóval összességében, nagyon magasan van a léc a többi openworld autós játéknak, kb viccek ehhez és a régebbi Horizonokhoz képest.

[ Szerkesztve ]

GTA Online: Daweee93

(#9981) feri1014 válasza Daw93 (#9980) üzenetére


feri1014
senior tag

Van hogy úgy elhúzok előlük hogy konkrétan végig egyedül megyek az egész versenyen (ami kegyetlen unalmas), van olyan hogy egy drivatar beáll az első helyre és úgy elhúz hogy esélyem nincs utólérni, persze a többi drivatar meg kilométerre lemaradva kettőnktől.

Én úgy vettem észre, hogy ez autófüggő. Indítok egy versenyt x autóval legnehezebb AI-val és lényegében verhetetlen az AI, úgy elhúz az első. Ugyan annál a versenynél váltok y autóra, mintha átraktam volna az AI nehézségét legkönnyebb fokozatra, úgy állva hagyom őket.

(#9982) csab991 válasza Daw93 (#9980) üzenetére


csab991
senior tag

Azt én is sokszor tapasztaltam, hogy elszállnak a drivatarok főleg S1-S2-X-ben, (verhetetlenen tolom), kanyarokban lehet őket igazán megfogni, de ha olyan autód van, akkor egyenesben is lehet velük tartani a tempót. Nálam is csak ABS van, billentyűzeten elég nehéz lenne a nélkül. De szerintem a manuális váltás nagyon fontos, hogy kihozzuk a maxot az autóból.

[ Szerkesztve ]

(#9983) Daw93 válasza csab991 (#9982) üzenetére


Daw93
senior tag

Én is kézi váltóval tolom, az abst próbáltam kikapcsolva, de elég szarul tudom adagolni a féket, valahogy nem esik kézre nekem xb1 kontrollerrel.

feri1014: én nagyon ritkán megyek x vagy s2 teteje autóval szóval ezt nem tapasztaltam :D de kipróbálom majd. Én egyébként s1 vagy az alatt érzem magam a legjobban. Na jó a D meg a C alja azért már idegesítő tud lenni néha :D

GTA Online: Daweee93

(#9984) Bennyboy


Bennyboy
őstag

arra van már megoldás, h hol tudom megnézni az olyan versenyeket ahol nem első helyen végeztem?

ELADÓ D3 ROS CE 15k, Táskarugós MATRAC, Epic bringa

(#9985) DjDanee87 válasza Bennyboy (#9984) üzenetére


DjDanee87
addikt

Nemhiszem hogy lenne rá "megoldás". De minek is? Tudtommal nem jár semmi achievement érte.

Valakinek pont ez nem tetszik a Horizonben, hogy nem is kell nyerni szinte semmit, elég csak tolni a versenyeket mindegy milyen helyezéssel. Szerintem ez pont előnye a játéknak, mert nem vered a kontrollert ha valamiért nem jön össze az első hely. Semmi gond, a pénz/XP így is jár - alig kevesebb mint ha első lettél volna.

(#9986) Triathlete


Triathlete
senior tag

FM7 beállítottam magamnak egy Nordschleife 2órás versenyt, "stay on track" moddal majd 50p után mikor jöttem ki a boxba akkor buktam ezt. Visszatérve a boxból meg valamiért visszaállt automatára a váltó :O :W :F

Csak írtam, hátha más is tervez ilyet akkor erre figyeljen!

KovacsK85 / Kovács Krisztián

(#9987) nemeth989


nemeth989
senior tag

HELP!!!
Szerda óta nem indul a Horizon, semmit nem változtattam a gépen, egyszer újrahúztam a windowst is már nem indul a Horizon. Demó fut a teljese nem. Nem értem mi a probléma, a legfrissebb driverek vannak fent. Windowson nem módoltam semmit se, az is a legfrissebb. Valakinek esetleg valamilyen ötlete van?

RideMyStyle "LoveMyWilier"

(#9988) DaveHutt válasza nemeth989 (#9987) üzenetére


DaveHutt
őstag

Kezdjük az alapokkal. Videókártya grafikus driver volt cserélve? Windows uldate jött ki? Be vagy jelentkezve a Microsoft fiókodba a Windowsban/MS Store-ban?

(#9989) CJ4567 válasza Bennyboy (#9971) üzenetére


CJ4567
veterán

Zárójelben lesz az, hogy kitől van a tuning, amit használok. Ezek az autók magas rangú játékosoknál sokat szoktak lenni, elég nagy sikerrel. Vannak más jó autók is, de ezekkel nem fogsz mellé.

A út - Shelby Daytona (Nixzanny tuningja), vagy Bone Shaker (privát, nem megosztott tuningot használok rá, de elég sok a jó tuning rá)
A tél út - ugyan az a Daytona, Bone Shakerből a winter road, dirt tuningok működnek
A rally - '69 Charger(LazyData), Bone Shaker (dirt/winter road tuningok nagy része hasonló, ezek működnek A úton is), Raptor '17 (LazyData)
A cross country (nem tudom hogy van magyarul): Chevrolet ZR2 (Nalak28), Raptor '17 (LazyData), Porsche Macan (Ruslin0610)

S1 út - Shelby Daytonára azt mondják, hogy jó (Nixzanny), Viper '08 (Grandma Driving), Pagani Zonda C (Grandma Driving), Bugatti EB110 (Grandma Driving). A Bugatti EB110-et CSAK manuális + kuplunggal használd, mert amúgy nagyon lassan vált!!
S1 tél út - Dodge Viper '08 nem lehet rossz, nem próbáltam még (Ryu Makkuro, ha érdekel), Ford GT '05 (LazyData, V2 tuning), Pagani Zonda C (Grandma Driving, S1 winter vagy ilyesmi a neve)
S1 rally - Ford GT '05 (Ugyan az a LazyData, mint a télre, általában tél és rally között váltogathatók az autók), Dodge Viper '08 (Ryu Makkuro), Ferrari 599 GTO (Nizshara), Ferrari FF (LazyData)
S1 CC - Toyota Baja (Nixzanny), Jeep Trailcat (GreetedDust8) (Baja nagyon gyors, nehéz kezelni, Trailcat lassabb, de könnyebb kezelni)

S2 út - Ferrari FXX(nincs meg, mert Car Pass-es autó, de Nalak28 tuningja nagyon gyors), Ferrari F40C (Nalak28), Pagani Zonda R (Nalak28), Ferrari F50 GT (Nalak28)
S2 tél út - Lotus Elise GT1 (LazyData)
S2 rally - Lotus Elise GT1 (LazyData), Hoonigan RS200 (LazyData), TVR Speed 12 (LazyData, Dirt v3)

[ Szerkesztve ]

No Sana No Life

(#9990) Goxi


Goxi
tag

Kedves Fórumársak!

Egy nem kifejezetten játékspecifikus kérdésem lenne, amiben a segítségeteket szeretném kérni (teljesen alap lesz, bocs, de új vagyok a gamer világban).

DVD-ROM-on vásárolt PC-s játékomat szeretném telepíteni olyan gépre, amin nincsen lemez olvasó. Feleségem gépére átmásoltam az állományt, és onnan tettem fel a gépemre, de sajnos nem működik. a parancsikonra kattintva azt írja, hogy helyezze be a lemezt.

Ez kellemetlen, mert direkt nem akartam gazemberkedni, becsületesen megvásároltam a lemezt, mégsem tudom használni...

Tudnátok segíteni, hogy hogyan tudom telepíteni és megfelelően futtatni a játékot? Eléggé kezdő vagyok, ha lehet szájbarágós útmutatást szeretnék kérni.

Nagy köszönet.

(#9991) nyozo


nyozo
aktív tag

Eredeti FH4-nek bezavar a virágbolti FM7?

Egy nagyon bölcs ember mondása! "A haverok olyanok mint a krumpli ha megeszed meghal"

(#9992) nemeth989 válasza DaveHutt (#9988) üzenetére


nemeth989
senior tag

Grafikus driver már próbáltam régebbivel, legfrissebbel semmi. Hangkártya és integrált is legújabb. Próbáltam letiltani egyiket/másikat semmi. Storeba és a microsoft fiókba bevagyok jelentkezve. Minden belépésnél megteszem, jelszóvédelem van a gépemen. Windows upadate, délelőtt néztem nincs semmi.

Az egészben azt nem értem Demo fut, teljes nem...

[ Szerkesztve ]

RideMyStyle "LoveMyWilier"

(#9993) Bennyboy válasza CJ4567 (#9989) üzenetére


Bennyboy
őstag

köszi szépen az infót. Ami elérhető megveszem.

ELADÓ D3 ROS CE 15k, Táskarugós MATRAC, Epic bringa

(#9994) Bib válasza nemeth989 (#9992) üzenetére


Bib
őstag

Tuningolva nincs semmi? Lapozófile automatikuson van? Esetleg mikrofon letiltás? Vagy próbáld alaphelyzetbe állítani a játékot. (gépház, alkalmazások, forza horizon 4, speciális beállítások, alaphelyzetbe állítás) Vegához friss 19.1.1 driver

(#9995) feri1014 válasza nemeth989 (#9992) üzenetére


feri1014
senior tag

Esetleg nem kapcsoltál be valami overlay-t? MSI Afterburner stb. Nálam csak akkor zárja be egyből indítás után, ha bekapcsolva maradt.

(#9996) Bib válasza feri1014 (#9995) üzenetére


Bib
őstag

Az Msi afterburnerben nincs overlay csak ha telepíted hozzá a riva static servert. Na az ne fusson.

(#9997) nemeth989 válasza Bib (#9994) üzenetére


nemeth989
senior tag

Lapozó fájlon kívűl mind megvolt. Ilyenekre gondoltam én is, de semmi. Msi nincs fent, csak az AMD relive. De az nem hiszem, hogy gond lenne, de újra rakomány deivert és meglátjuk.
Tuning sincs, nincs szükségem rá.

[ Szerkesztve ]

RideMyStyle "LoveMyWilier"

(#9998) parandroid válasza Goxi (#9990) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Vagy veszel egy USB-s optikai meghajtót, vagy megveszed a játékot az MS Store-ban (a lemezes verziót meg eladod). Mivel a lemez maga a fizikai kulcs a te esetedben, azt nincs mód megkerülni.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#9999) Bib válasza parandroid (#9998) üzenetére


Bib
őstag

Lemezes verzió nincs PC-re egyik forzából sem !!!!!!!!

(#10000) Dante73 válasza Goxi (#9990) üzenetére


Dante73
tag

Melyik játék az?
Megkeresed a megfelelő platformot, (steam, uplay, store stb...), a legtöbbnél van olyan, hogy kulcs megadása, játék felvétele a könyvtárba, vagy hasonló. Ott beírod a lemezhez kapott kulcsot, és voilá, mennie kell, lemez nélkül.
#9997; Állítsd a lapozófájlt egy magas értékre, ne hagyd autómatán. Nálam 10000, és azóta megy. Előtte egy frissítés óta nem indult vagy egy hétig. Már a hajam téptem. 2-3 oldallal hátrébb (Karácsony környékén) van egy jó leírás hozzá.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.