Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-01 20:32:09

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#72539) totyak


totyak
aktív tag

Üdv!

Még decemberben rendeltem Kínából egy terméket. Filléres vacak, de nem is az a lényeg. Akkor, decemberben egy olyan érkezési intervallumot kaptam, ami március 6-ig szólt. Nem foglalkoztam vele, Kínából jön, sok idő kell neki.

Ma megérkezett a termék és azt leszámítva, hogy a funkcióját nem úgy tölti be, mint ahogy az a hirdetésben le volt írva, még darabokra is törött. Kicsi kínai beletette egy sima bubis zacsiba, út közben meg gondolom dobták ide-oda.

Nem a pár száz Forintomért, elvből vissza akarom kérni a pénzem. Nem tudom mi a helyes megoldás, azt mondani, hogy nem érkezett meg, vagy esetleg hadakozni vele a törött cucc miatt. Őszinte leszek, én az elsőt választanám.

A bajom csak az, hogy mivel ilyen sok idő telt el a vásárlás óta, most nem látom a terméket a megvásárolt dolgaim között, csak akkor, ha 2017-re váltom a dátumot. Ott viszont nem látom a jól megszokott lehetőségeket a terméknél, csak Save this seller, vagy Cantact seller.

Persze, nyilván felveszem vele a kapcsolatot, de ha kekeckedik, mit tudok tenni? Tényleg nem az összeg a lényeg, ha nem ripityára törve ér ide, csak szimplán nem úgy működik, mint vártam, akkor benyelném a dolgot, elvégre kínai.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.