Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Goldmen75
őstag
Vegyél bele ram helyett ssd-t!
-
Goldmen75
őstag
válasz Kezdő vagyok #20197 üzenetére
Két bios chip van, ha egyik meghalna vagy bármi, akkor is megy a rendszer mert ott a másik! Ezt már rég kitalálták Bár 10 éve is jól jött volna néha
-
Goldmen75
őstag
válasz Paulo81 #20458 üzenetére
Azt nem értem, hogy veszel egy (valószínű új TV-t?!) amin van LAN, s nincs D-sub, jól értem?
De ha új s van rajta lan akkor tuti van rajta DVI vagy HDMI?! Ezekkel sokkal egyszerűbb a dolgod mint a totál analóg SCART 1000 éves csatival?! FELEJTSD el a scart-ot! CSak a gondod lenne vele! -
Goldmen75
őstag
válasz kornyiktamas #20468 üzenetére
Vegyél "normális" hangkártyát pl SB valali olcsóbb is megteszi...
-
Goldmen75
őstag
válasz kornyiktamas #20471 üzenetére
oké de ha eddig is külön hangkártyát használtál, gondolom nem véletlen?!
Mellesleg próbáltál már audio drivert frissíteni az alaplapon?
No meg a vezérlőpult-hang beállításoknál is van pár lehetőség a miki beállítására?! -
Goldmen75
őstag
válasz Winchester95 #20556 üzenetére
Próbálj ki másik torrent letöltőt pl :
Ezt -
Goldmen75
őstag
válasz Winchester95 #20559 üzenetére
Jah ez jó 5let! Pl a gamestar oldaláról vagy a pc gururól vagy a letöltőközpontról egy bazinagy demót kezdj el tölteni!
[ Szerkesztve ]
-
Goldmen75
őstag
válasz haromegesz14 #20643 üzenetére
Nekünk pl van rajta olyan funkció, hogy tablettás, ergo más nem kell bele csak a spéci tabletta. Gondolom só azé van az alján?!
-
Goldmen75
őstag
Ha az alaplap le se csippan akkor meg egyértelmű...
-
Goldmen75
őstag
válasz Csabee. #20858 üzenetére
1. ami a vga-k dobozára van írva az csak az ajánlott!! Legtöbb esetbe túlzás!
2. attól függ az adott vga-nak mekkora az étvágya! beütöd a google-ba s tuti találsz róla tesztet, ahol általában komplett gép fogyasztást tüntetnek fel, amihez már csak azt kell tudni, hogy a táp milyen hatásfokkal dolgozik, azaz mennyit ad le max!
3. itt a boltban mindig az én példámat szoktam felhozni a kétkedőknek: Sapphire 6950 - 450W chieftec (sőt néha be -be tettem mellé egy GF220-at fizikázni) -
Goldmen75
őstag
Sziasztok, most én kérek segítséget
Chrome böngésző. véletlenszerűen, nem minden ablak, kicsibe jelenik meg a böngésző lapjain belül, kb 2x ablakom van nyitva állandóan. Ha F11-et nyomok 2x akkor normál méretű lesz, de aztán megint felugrik a bal sarokba ujraindításnál...?!?!?!?!!? NEm jöttem rá miért csinálja... -
Goldmen75
őstag
Még mindig google otthoni probléma...ha itt melóba nyitok új ablakot itt is bal fent kicsibe jelenik meg pár pillanatra, majd teljes ablakká ugrik,. akkor otthon mi a bánat gátolhatja ezt???
Valakinek 5lete? -
Goldmen75
őstag
válasz oilver1 #22864 üzenetére
5670 erősebb gyorsabb picit, a 6670 meg picit fejlettebb...
Szintén 7750-et javasolnám, ugyan drágább, de kérdés miről akarsz válatni?4850 erősebb, de ne akarj lükvercbe fejlődni
Bár most nálunk "felkapott lett" teljesítménye s ára miatt, sokat adunk el belőle, de fogyasztásban több illetve az uj feature-okat nem tudja..[ Szerkesztve ]
-
Goldmen75
őstag
válasz anonymus89 #23022 üzenetére
Álmos!DDDDDD
-
Goldmen75
őstag
Sziasztok!
Nem találom a cikket! ATI+NVIDIA hybrid "hajtás" Ha valaki tud segítsen!
Be akarok ismét tenni fizikázni geforce-ot ati mellé, de nem tudom azóta változott e valami driverek terén.....?!?!?! -
Goldmen75
őstag
válasz freelanced #27874 üzenetére
100%-osan nem tűnnek el, de formázd nyugodtan mint egy hagyományos vinyót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest