Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#33907) AndrewBlase


AndrewBlase
senior tag

Mivel megszólítva érzem magam, reagálok.

Gyerekkoromban néha bejártam a szüleimmel a munkahelyükre, ahol (többek között) rétegelt lemez gyártás folyt. Bár akkoriban még jobban érdekelt, hogy hogyan lehet a csarnokban "békával" rodeózni/rollerozni. :))
Késöbbiekben faipari suliba jelentkeztem, és a nyári gyakorlatok zömét eme üzemben töltöttem. A technikusin, hogy-hogy nem, a RL gyártását húztam ki szóbeli vizsgán.
A suli elvégzése után a már említett gyárban kezdtem el dolgozni, és jó pár évet lehúztam ott, bár igaz, hogy a fűrészüzemi részlegen, nem a lemez ipari részlegen. De "bejáráson volt" oda is.
Ezek fényében még merem kockáztatni, hogy van némi rálátásom a dologra.

Világéletemben szerettem fával foglalkozni, eddig mindig sikerült is olyan munkahelyeken tevékenykedni, ami a faiparral kapcsolatos. Ettől (és a szakmámtól) eltekintve nem mondom magam szakembernek, mert nem vagyok az, csak konyítok egy s más dologhoz egy kicsit.

Mindazonáltal minden tiszteletem azon "régi motoros" fórum társainknak, akik segítik az ide betévedőket. :R Neveket direkt nem sorolom, mert nem szeretnék senkit megsérteni azzal, hogy véletlenül lemarad a listáról. Csak remélni tudom, hogy lesz olyan hosszú életem, hogy az általatok szerzett életbölcsességeket és tapasztalatokat én is begyüjthetem.

Miért mindig én???

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.