- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- bitpork: Nagy dilema
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
stgellert
aktív tag
szerintem igen. vedd meg a praktikerben/obiban a legolcsóbb pillanatszorítót (500-600ft), 2db-ot, meg a legisebb, legolcsóbb kiszerelésű palma fa ragasztót. kend be mindenhol amennyire tudod a repedésekbe, rakd bele a pántot, ha nem deformálódott nagyon, vagy kalapáld ki és utána, aztán tedd sínbe két deszka közé a pillanatszorítókkal és várj egy napot.
-
thyeby
őstag
válasz
stgellert #34891 üzenetére
Ja, van ott fordító is?
Azt hittem, hogy ezt a sarkot akartad homemade sablonnal összemarni - akkor ugye nincs benne fordítóprofil. Mert én az ilyenre gondoltam az összehúzó vasalatot. Ott még egy tized is feltűnő tud lenni.Így teljesen elég, ha csak csavarral összefogatod.
-
stgellert
aktív tag
picit elbizonytalanodtam.
munkalap fordítónál kell összehúzó vasalat, ha amúgy stabil minden? vagy elég egy síma szeglemez alulra?
-
Winner_hun
félisten
válasz
GeronimoTama #34887 üzenetére
-
GeronimoTama
tag
Sziasztok!
35mm-es ráütődő kivetőpántot milyen messze kell fúrni az ajtólap szélétől? 18-as az anyagvastagság.
-
thyeby
őstag
válasz
thomgrande #34885 üzenetére
Hú, de pöpec!
-
thomgrande
tag
válasz
Winner_hun #34884 üzenetére
Én ilyet használok de ennek sajnos 10-es a szára.
-
Winner_hun
félisten
Létezik felsőmaróba 8-as szárral 14-es maró (vagy fúró) aminek az alja hegyes? 5-ös átmenő fúró van, de nagyobb átmérőben is készítenek?
-
thyeby
őstag
válasz
Morris #34879 üzenetére
Nekem egy ilyen van. Évek óta használom. Bírja. Ma is vágtam vele 3-5 cm vastag ágat elég sokat.
Az 5 cm az már határeset neki. Egyet eltörtem, mert nem szépen fogtam rá, hanem csak hevenyészve.. De ha derékszögben fogsz rá, és nem srégen, akkor a 3 cm csak nyissz, az 5 cm-be kicsit bele kell kapaszkodni.
Ez a rávágós a jó választás, nem az, ami a metszőollóra hajaz, csak nagyban. -
Morris
veterán
Úgy döntöttem, hogy nem kell nekem motoros fűrész. Végül vettem egy kézit.
Köszönöm mindenkinek a segítségét. -
raidx
őstag
válasz
stgellert #34876 üzenetére
És utánna mehetsz az üvageshez.
Régen mikor a lakásfelújítás volt. A szaki is csinált olyat de az egyik pillanatszorító zokon vette és háromba tört. A legkissebb darabja meg kinézett az ablakon. Szaki nagy mérgesen elrohant majd pár óra múlva jött az üveggel meg a festőnek egy üveg piával mert azt az ablakot kicsit ki kellett igazítani az üvegezés után.Ja, amúgy vasárnap dél körül volt.
-
raidx
őstag
válasz
stgellert #34871 üzenetére
Ha nem látható él a sziloplaszt is jó lehet. Kaptál élzárót. Ragasztópisztolyal csík, vasaló élzáró. Ha jól eltalálod a csík méretét olyan lessz mint a gyári ragasztás. Ha van hőlégfúvód előlehet melegíteni a felülatet. Kicsit több időd lessz igazgatni. Ha van megfelelő szorítód a palmetex/fix is jól működik.
@morris
Itt van két nekedvaló eszköz: [ágvágó]
-
stgellert
aktív tag
Konyhapult élzárás kérdés: ikea konyhapult, szépen feldaraboltam, most jönne az élzárás. A lényeg, kaptunk hozzá élzárót gyárilag, ami nem vasalós, hanem fel kell ragasztani. Az ikea nagy bölcsen azt mondta, majd egy szaküzletben megmondják, mivel ragasszam...
(Bútorbolti élzárózás nem játszik sajnos most)Szal inkább itt utánnaolvastam: pattexet írtatok többen. Én picit idegenkedem tőle, de legyen. Síma faragasztó nem jó amúgy, d3-as? Mivel nem látható él, ha símán lekenem valamelyik ragasztóval, az nem elég?
Ami még felmerült bennem, ragasztópisztolyal egy csík végig az élzárón és utánna.símán felvasalni...
Mentsétek meg lelkemet, szokás szerint
-
Morris
veterán
válasz
AndrewBlase #34869 üzenetére
Akkor nincs mese, bepróbálom!
-
Sterilzona
senior tag
Köszönöm
-
föccer
nagyúr
válasz
Sterilzona #34862 üzenetére
Szólj Winner_Hun-nak, átutalod neki a vételárat és berendeli neked. Ha van is itthon, biztos, hogy jóval drágábban.
üdv, föccer
-
stgellert
aktív tag
válasz
Sterilzona #34862 üzenetére
vezetővonalzó. keress így: diy circular saw guide rail
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Külföldi videókba oly nagy szeretettel használt derékszögű vonalzót keresek, aminek segítségével vágnak pl kézi körfűrésszel, dekopírral stb stb.
[link]
Mi ennek a magyar neve? Magyarországon hol kapok ilyet ? Találkoztatok már ilyennel, vagy ti használjátok ? -
stgellert
aktív tag
DeWalt fanoknak!!!!! (lapozni az elado cuccai kozt)
[link] -
stgellert
aktív tag
válasz
Morris #34853 üzenetére
ha maradsz a láncfűrésznél, a te céljaidra bőven erősek, kb 15 cm átmérőjű ágakig.
ezt érdemes megnézni előtte:
[láncfűrész alapok] -
thyeby
őstag
válasz
Morris #34847 üzenetére
Láncfűrész a neve annak, amit keresel. Kézi körfűrész másra jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megdöbbentő bejelentés a Nothingtól
- Konteó topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- PHP programozás
- Xbox Series X|S
- Reklámblokkolók topikja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Direct One (műholdas és online TV)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest