Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#27001) mrcruiser


mrcruiser
csendes tag

Végül a harmadik Aldiban sikerült megvennem a nedvességmérőt. Kipróbálva egy régóta az eresz alatt tárolt cseréplécen, félig belenyomva a tüskéket (kb 5 mm) 9% körüli értéket mutatott, tövig benyomva (kb 10 mm) 12% körülit, ami akár reális is lehet. A tüskék elég masszívak, de cseréket nem adtak hozzá, úgyhogy ez lehet egy gyenge pontja a műszernek, ha eltörik.

(#27002) mrcruiser válasza exlepra (#26999) üzenetére


mrcruiser
csendes tag

Ezek elég komolynak tűnnek, de az áraik is azok, biztosan jók.
Esetleg ajánlom figyelmedbe olcsó alternatívaként ezt az uni-maxosat vagy Angliából az Axminstertől az asztalos satukat. Itt aztán van olcsóbb is, drágább is és ami fontos; vásárlói tapasztalatok is több esetben.

(#27003) thomgrande válasza exlepra (#26999) üzenetére


thomgrande
tag

Ez nem jó véletlenül?

Lemaradtam.

[ Szerkesztve ]

"Magyarország rég nagyobb volt, De ennél nagyobb már nem lehet. Magyarország beteg nagyon, Nem szereti magát, rágja a gyűlölet. Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, Ez már Európa?"

(#27004) gabi9107


gabi9107
csendes tag

Hali

Valaki csinált már gyerekkonyhát?

Esetleg tudna benne segíteni méretek képek stb

Előre is köszi

(#27005) mrcruiser


mrcruiser
csendes tag

Ma sikerült megkaparintanom két woodstar divar vezetősínt epmd ajánlására (hálás köszönet érte :R ), egy 1400-asat és egy 800-asat. Előbbiből az utolsót vettem meg 4 ropiért, utóbbiért pedig 1 ezrest kértek.
Woodstar fűrészem (még) nincsen hozzá, de ennyiért akármire is jó lehet. Összehasonlítási alapom nincsen, de az alsó gumi csíkok stabilan tartják a sínt a munkadarabon, ahogy a komolyabb márkáknál is olvastam róla.
Abban viszont tényleg nem vicceltek, hogy a rövidebbet a kisebb fűrészhez, a hosszabbat pedig a nagyobbhoz ajánlották, mert tényleg nem kompatibilis a kettő egymással. Ezt azért nem igazán értem; a kisebb fűrésszel rövidebbet ajánlatos vágni, míg a nagyobbal hosszabbat :F ? A Festool esetében többféle hosszúságú sín érhető el, amelyek kompatibilisek egymással. Miért nem lehetett ezt a vonalat követni?
No mindegy, ennyi pénzért még dísznek is jó, de biztosan fogom tudni használni sok mindenre. Aztán egyszer majdcsak veszek egy hozzá való fűrészt is, inkább a nagyobbat.

(#27006) mrcruiser válasza gabi9107 (#27004) üzenetére


mrcruiser
csendes tag

Esetleg ikeás inspiráció? Ezt azért nem mérik olcsón, igaz, hogy ebben a gépek is benne vannak :D .

(#27007) thomgrande válasza mrcruiser (#27005) üzenetére


thomgrande
tag

Talán két hete vettem 3db 1400-ast szállítással 5400-ért. Valami hatalmas készletük lehet. Hol ennyiért hol annyiért adják. Már többször fel és lement az ára. Már van 5 darabom. Én is több mindenre akarom használni. Akár lehet belőle c sint is csinálni kis munkával. Minden esetre profilos alumíniumért ez nem pénz.

[ Szerkesztve ]

"Magyarország rég nagyobb volt, De ennél nagyobb már nem lehet. Magyarország beteg nagyon, Nem szereti magát, rágja a gyűlölet. Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, Ez már Európa?"

(#27008) thyeby válasza mrcruiser (#27001) üzenetére


thyeby
őstag

A tüskéket nem fontos teljesen belenyomnod.
Két esetben jellemző, hogy az ember tudni akarja a fa nedvességtartalmát:
- amikor vásárolja
- amikor fel akarja dolgozni.

Amikor vásárolod, akkor vélhetőleg nem két szál lécet veszel, hanem mondjuk egy utánfutónyit, esetleg egy teherautónyit. Ilyen esetben ki kell venni a rakatból egy szál fát, lehetőleg nem a felső három sorból, hanem a negyediktől lefele, lehetőleg nem szélről. Ketté kell a fát fűrészelni, (vagy egy akkus fúróval is belefúrhatsz a tüskéknek). Így nem fontos beleszúrni se, hanem csak jó nagy felületen felfektetni a frissen fúrt/vágott felületnek minél inkább a közepére. A tenyereden kipróbálhatod a tüskét, hogy mikor mér legnagyobb értéket.
Amikor feldolgozod a fát, akkor úgyis fűrészelned kell valahol, ergo ott van a szemed előtt egy frissen vágott felület, ismét mérhetsz szurkálás nélkül.

Bízzunk benne, hogy jól fogjuk tudni használni. Vettem egyet én is, csak még nem volt időm kibontani se.

Több fa van, mint asztalos!

(#27009) mrcruiser válasza thyeby (#27008) üzenetére


mrcruiser
csendes tag

Köszönöm a tanácsot, valóban ez a két eset a legvalószínűbb.
Azért a leírásba körültekintően beletették, hogy otthoni használatra ajánlott, műhelyben vagy építkezésre nem.

(#27010) mrcruiser válasza thomgrande (#27007) üzenetére


mrcruiser
csendes tag

Én meg azt hittem, hogy 4 ezerért jó vásárt csináltam... no mindegy, majd még figyelgetem.

(#27011) thyeby válasza Gergello (#26996) üzenetére


thyeby
őstag

Bolond vagy, Főnököm!
Írtam, hogy tized pontos, és tudom használni vagy nyolc éve. Észreveszem azonnal, ha megbolondul, mert olyankor nagyon bolond. De 7500 forintért olyat akartak a kezembe nyomni, ami abszolút nem működött már a boltban se. Ennél jobb az 1500 forintos is sokkal. Megértem, hogy Te csak annyit akartál jelezni, hogy milyet ne vegyek, Jocó azért megírta azt is, hogy milyenben bízhatok meg. És én pont ezt kérdeztem. Azt önállóan is tudtam, hogy az 1500 forintos az ilyen hócipő töltögető dolog. De gondolom, nem volt még a kezedben se ilyen, se olyan.
És mégvalamit:
Amikor Paganíninek elszakadt egy húr, játszott tovább úgy, hogy a közönség észre sem vette. Amikor elszakadt még egy, akkor is játszott tovább. Al Di Meola játszik a körmével, ha leesik a pengetője, vagy akár improvizál egy hypo-s flakonból kikanyarított pengetővel. Aki most tanul pengetni, az leteszi a gitárt, ha nem leli a Fenster-t, mert neki ott megállt a világ.

Több fa van, mint asztalos!

(#27012) Armahun


Armahun
addikt

Urak, kellene nekem egy olcsó multigép.

Jelenleg ez a kettő között vacillálok: Skill, Einhell.
Esetleg ajánlanátok valami mást?
Sokat nem szeretnék rá költeni, most kellene egy munkához, amit vatikáni valutáért csinálok.

Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#27013) thyeby válasza thomgrande (#27007) üzenetére


thyeby
őstag

Szerintem, ismétlem szerintem, itt arról van szó, hogy tudják ők, mit csinálnak. Eladják a sínt annyira bagóért, hogy bolond legyél nem megvenni, aztán húzzák az orrod alatt a mézes madzagot, hogy itt egy jó kis merülőfűrész, ami épp hozzávaló. És ez téged nem fog hagyni nyugodni, amíg meg nem veszed a Divar-t is hozzá.
Most kicsit félreérthető volt a ragozásom. Mi tudjuk, hogy gyerekjáték bármelyik kézi körfűrészt, vagy felsőmarót úgy átalakítani, hogy fusson ebben a sínben. Nekem került hozzá egy kitűnő állapotú körfűrész, igaz, nem merülő, de mindössze húszezerért. De nem Divar, hanem DeWalt egy ilyen. (Akartam is írni a napokban runner 125 fórumtársunknak, hogy aki fél a használt gép vásárlástól, nem igen lesz ennyi pénzért barkácsgépnél több a kezében.) És még a csavarok helye is megvan rajta az adapternek. Pontosabban a DeWalt sínhez való adapter van pillanatnyilag rácsavarozva.

Egyébként valóban, egy mezei vonalzó is drágább egy ilyen eloxált profilnál. Én is valami apró pénzért vettem két 1400-ast fél éve, és bevallom, a megfigyelőbe klikkeltem a Divar-t. De fél év alatt egy ezresnél több engedményt nem sikerált konstatálnom - szóval bizonyos értelemben magam is bedőltem. Azért nem fogok berosálni, ha soha nem lesz meg a hozzá gyártott (ezt most direkt így fogalmaztam!) Divar. Olyan fogás ez is, mint az Epsonnak egy időben a hyperolcsó tintasugaras nyomtatói, hogy drágábban kaptál hozzá egy gyűszűnyi festéket, mint amennyiért a nyomtatót vetted festékestől. (És ez sarkallt arra, hogy jó ideje Kyocerával nyomtatok, amit négyezer forintért vettem, gyakorlatilag költségmentesen.)

Több fa van, mint asztalos!

(#27014) thyeby válasza Armahun (#27012) üzenetére


thyeby
őstag

Szarabbat nem leltél a neten? :F

Vedd meg a Fein legolcsóbb csomagját újonnan! Az valami 40-50 ropi. Aztán amikor kifizetett a pópa, akkor hirdesd meg, hogy itt egy alig használt, de fel is szentelt világmárka, és eladod ötezerrel olcsóbban 11 hónap garanciával. Így tízezerrel olcsóbban jössz ki, ráadásul a legprofibb géppel oldottad meg a feladatodat.

Több fa van, mint asztalos!

(#27015) Armahun válasza thyeby (#27014) üzenetére


Armahun
addikt

:DDD

Igen, gondoltam ilyen megoldásra is, de magamat ismerve az lenne a vége, hogy megtartanám.

Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#27016) thyeby válasza Armahun (#27015) üzenetére


thyeby
őstag

:DDD

És olyan szarul fizet Vatikán, hogy nem érdemelsz meg belőle egy jó szerszámot? :F

Több fa van, mint asztalos!

(#27017) Vikusz77 válasza mrcruiser (#27005) üzenetére


Vikusz77
tag

Miben különbözik a két vezetősín a hosszán kívül? Azt látom, hogy a rövidebben egy "kiemelkedés" fut végig, a hosszabbikon kettő. A szélességük is különböző, illetve az anyagvastagságuk is? Elvileg a rövidebből vettem egyet, gondoltam valamire csak jó lesz.:) Köszönet a tippet adó fórumtársnak!

(#27018) Armahun válasza thyeby (#27016) üzenetére


Armahun
addikt

A vatikáni valuta a szívességek fizetőeszköze azaz: "Isten fizesse meg!"
Próbálkoznék vele a boltban, de félek, hogy ott nem váltják forintra. :)

Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#27019) thyeby válasza Armahun (#27018) üzenetére


thyeby
őstag

Na, most is okosabb lettem.

Vatikáni valuta.

Mindig tanul az ember ezen a fórumon valamit. :DDD

Több fa van, mint asztalos!

(#27020) thomgrande válasza thyeby (#27013) üzenetére


thomgrande
tag

Én nem tudom elképzelni a leárazást ez miatt. Sok az engedmény. Amikor júliusban vetted 6 hónapja akkor 80% körül volt az engedmény. Aztán rendes áron adták. Később 90%-os engedménnyel. Aki ettől azt reméli hogy csőstől veszik a fűrészt az nem ebben a világban él. Amennyit vesztettek abból több fűrész kijön.

"Magyarország rég nagyobb volt, De ennél nagyobb már nem lehet. Magyarország beteg nagyon, Nem szereti magát, rágja a gyűlölet. Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, Ez már Európa?"

(#27021) bim válasza arvaiz69 (#27000) üzenetére


bim
veterán

Szeretném eloszlatni azt a tévhitet ami arra vonatkozik hogy nem olyan fontos az ácsoknál a pontosság. Ma már alapkövetelmény hogy nem nyithatnak még mm.-ket sem a fakötések mert ez szakmailag nem elfogadható. Az alkoholista szakik kezdenek kikopni ahol egy láncnyi rés szinte alapkövetelmény volt. Mi a kötések összerakásához nagy teherbírású erősített pillanatszorítókat és 10t-s spanifereket használunk. Szeget szinte már alig inkább nagyfejű paneltwist vagy strongi csavarokat.
Egy ilyen rögzített körfűrész szinte használhatatlan számunkra. Használunk helyette 3 féle méretű körfűrészt. Van egy amivel a lambériát vágjuk ami 45mm-t ér át, egy makita 5103r és egy holz her ami 160mm-t vág. Fontos hogy a hosszú anyagok miatt a gép legyen kézben és nem az anyag.

szerk. Legfontosabb követelmény a kézi körfűrészekkel szemben hogy a pad része nem lehet préselt acél csak öntvény. Mi csak ilyen gépeket használunk. Ennek a kritériumnak nagyon kevés gép felel meg. Makitának is csak ha jól emlékszem 3 tipusa van vagy négy. A többi szemétrevaló hulladék. Nem érdemes másmilyet venni mert nem lehet pontosan dolgozni vele. Bárki kézi körfűrészt vesz ez legyen az elsődleges szempont. Nyugodjon meg ha ilyen a talpa nem lesz gagyi a gép.

[ Szerkesztve ]

(#27022) mrcruiser válasza Vikusz77 (#27017) üzenetére


mrcruiser
csendes tag

A színén és az anyagán kívül szinte mindenben :) .
Legfontosabb eltérés, hogy a hosszabbik 200 mm széles és két C sín van rajta, ahogy láttad is, míg a rövidebb 150 mm széles és egy C sín van rajta. A C profil és a sín széle közötti távolság sem egyezik meg, tehát a két divar fűrész alaplapja is eltérő. A rövidebb sín esetében 1-2 mm-el nagyobb a C profil dimenziója, így a Makita vezetősínhez való szorító simán belemegy, míg a hosszabb esetében pont szorul.
Egyébként, ha ahogy thyeby mester is írta, más körfűrésszel vagyon használva (vagy marógéppel vagy bármi mással), amihez készít az ember egy, a sínhez passzoló dokkolót (feláldozva némi vágásmélységet), akkor mindkettő jól használható. Csak ha éppen úgy dönt az ember, hogy vesz egy divar fűrészt is, akkor vagy az egyik, vagy a másik sín lesz jó hozzá, a fűrésztől függően.

(#27023) yooccoo válasza thyeby (#27011) üzenetére


yooccoo
aktív tag

azt azért hozzáteszem, hogy általános mérésre mi is olcsót használunk, hiszen kopik, leesik, koszolódik
ahol pontosan kell mérni, ott egyébként is mikrométert használunk

(#27024) Gergello válasza thyeby (#27011) üzenetére


Gergello
addikt

Értem a nézőpontod.
Amit ilyen teszkós szerszámokkal csináltok bútorokat, azokat teszkós áron is adjátok amúgy ? ;)

(#27025) exlepra


exlepra
tag

Sziasztok,
Körfűrész ügyben most Makita 5704R vagy a Bosch GKS190 között hezitálok.
A boschhoz nincs hasítókés ezt mondjuk nem igazán értem.

(#27026) Winner_hun válasza Gergello (#27024) üzenetére


Winner_hun
félisten

Ez milyen beteg gondolatmenet o_O

Ha egy 10k-s csavarbehajtóval hajtod be a csavarokat akkor a bútor vagy a munka x forintot, ha meg 100k+-ossal akkor x+y Ft-ot ér ugyanaz?

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#27027) liszi70 válasza Gergello (#27024) üzenetére


liszi70
nagyúr

El vagy tévedve. A 100.000 forintos szerszámmal is lehet ugyanolyan szarul dolgozni, mint az 1000 forintossal. :)
A mesteremnek fából készült a szalagcsiszolója, maga csinálta, nem nagy értéket képviselt. Fa derékszög, ami ha kilazult, újra megragasztottuk. Kisipari marógép, filléres lengyelpiaci késekkel. Az összes gép kisipari, "olcsón" gyártatott, tán az egyedüli "gyári" gép az a Cselényi-féle kombinált gyalu volt. Ennek ellenére és ezzel együtt gyönyörű és pontos munkát adott ki a kezéből!
És ha már erről volt szó, a tolómérője is olcsó lengyelpiaci volt. És az öreg pontosságát példaként állítanám sok mai technokrata beállítottságú "mesternek", akik azt hiszik, hogy a drága szerszámmal automatikusan párosul a szakértelem és igényesség.

[ Szerkesztve ]

(#27028) exlepra


exlepra
tag

Sziasztok,
ilyen profilú szegőléceket tudna nekem valaki csinálni? Kb 10-10m kellene.
Egy nagyobb szobától csináltunk kettőt, de a régit nem szedném le a szoba többi részéről, csak azért, hogy egyforma legyen, inkább csináltatnék az új falhoz is olyat mint a régi.
Sehol nem találtam hasonlót készen.

[ Szerkesztve ]

(#27029) liszi70 válasza exlepra (#27028) üzenetére


liszi70
nagyúr

Pedig lehet, hogy érdemesebb lenne leszedni a többit is, és újra cserélni az egészet, bármilyen profillal. Ha találsz is olyan asztalost akinek van pontosan ilyen marókése, akkor sem biztos, hogy a postával (vagy személyes úttal), meg a 10 méter (elég gazdaságtalan) legyártásával együtt, megéri majd a régihez ragaszkodni. Arról nem is beszélve, hogy színben marhára el fog ütni az új a régitől.

[ Szerkesztve ]

(#27030) exlepra válasza liszi70 (#27029) üzenetére


exlepra
tag

OK, megnézem az újakat is.

(#27031) thyeby válasza Gergello (#27024) üzenetére


thyeby
őstag

Nem nagyon dolgozunk mi teszkós szerszámokkal. De hogy értsd pontosan, mit is akartam mondani, nézd meg pl Bari egerét. Ez nagyon occó szerszámokkal készült, nem ipari felszereléssel. És ha szétnézel a galériájában, szerintem tátva marad a szád.
Az ipari szerszámait szerintem néhány ujján meg tudja számolni, többnyire olcsó barkács gépekkel operál. És van, aki nem tud ilyet produkálni, bármilyen szerszámot adsz a kezébe.

[ Szerkesztve ]

Több fa van, mint asztalos!

(#27032) mahoo


mahoo
csendes tag

Tudnátok ajánlani megfizethető márkát 8-as marófejekből? Vagy mi az amit feltétlenül kerüljek el? Hobbi célra kellene! Köszönöm!

(#27033) Winner_hun válasza mahoo (#27032) üzenetére


Winner_hun
félisten

Massive tools

[ Szerkesztve ]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#27034) öregbaka


öregbaka
újonc

Tisztelt Urak!

Segítségeteket kérem. kb.20 éves faablakok vannak a házon (a házat vásároltuk). Le kellene festenem a kereteket és az ablakokat. Úgy gondoltam, hogy leveszem a keretről az ablakot. A nyíló-bukóval vagyok gondban. Hogy kell felül kiakasztani, hogy letudjam venni a keretről az ablakot?

Várom a tanácsaitokat.

Szép estét kívánok.

Tisztelettel

Jakab

(#27035) thyeby válasza mahoo (#27032) üzenetére


thyeby
őstag

Szerintem kezdésnek ez jó lesz, ha meg ezt kinövöd, akkor már nem vagy hobbista.

Több fa van, mint asztalos!

(#27036) thyeby válasza öregbaka (#27034) üzenetére


thyeby
őstag

Fotózd le a felső sarkot kinyitva.

Több fa van, mint asztalos!

(#27037) yooccoo


yooccoo
aktív tag

Mobilrol nem lehet képet feltölteni? :-(
Pedig lenne kérdésem, amihez képet mellékelnék

(#27038) Winner_hun válasza yooccoo (#27037) üzenetére


Winner_hun
félisten

Mobil felületetn nincs képfeltöltés. Amíg feltöltöd a képet és megírod a hozzászólást addig lépj át a normál nézetre.

[ Szerkesztve ]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#27039) yooccoo válasza Winner_hun (#27038) üzenetére


yooccoo
aktív tag

Arra gondoltam én is, csak nem találtam
De meg van, mindjárt tolom is a kérdést

[ Szerkesztve ]

(#27040) yooccoo


yooccoo
aktív tag

A mellékelt képen látható anyagból kellene nekem egy 2000x142x20-as deszka
Tölgynek tippelem (lévén nem szakmám, csak tippem van rá)
Hétfő délutánra nagyon örülnék egy ilyennek, gyalulva ... felületkezelést megoldom
Ki tudna segiteni valaki? Természetesen nem ingyen gondolnám

(#27041) thyeby válasza yooccoo (#27040) üzenetére


thyeby
őstag

Kurvajó képet csinál a mobilod.

Ezt én inkább akácnak nézem, mint tölgynek. Vagy kőris? :F Sajnos messze vagyok Tőled, így nem nagyon jövök én szóba, meg ami akácom van, az 1200 körül véget is ér.

Több fa van, mint asztalos!

(#27042) yooccoo válasza thyeby (#27041) üzenetére


yooccoo
aktív tag

Köszi, pedig még butitva is van a méretkorlátozás miatt
13MP azért nem kevés :)

Az erkélyajtó küszöbét kell kicserélnem, de nem akarom addig kibontani, amíg nincs meg a cseredarab, pedig úgy könnyebb lenne kitalálni, miből van

(#27043) runner 125 válasza thyeby (#27041) üzenetére


runner 125
nagyúr

No offense, de láttál már jó telefon fényképet? Ez a kép(részlet) konkrétan életlen. :)

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#27044) liszi70 válasza yooccoo (#27040) üzenetére


liszi70
nagyúr

Tényleg csinálj egy kicsit távolabbi, több rajzolatot mutató fotót, és akkor a kollégák is ráismernek, hogy ez valóban tölgy parketta, ahogy tippelted. :D

(#27042) yooccoo "13MP azért nem kevés"

Az nem, de annyi köze van a telefonok megapixelének a képminőséghez, mint nekem az agysebészethez! :DDD Ha érdekel a téma, szívesen látnak-látunk a fotós topikokban!

[ Szerkesztve ]

(#27045) mdk01 válasza öregbaka (#27034) üzenetére


mdk01
addikt

Van ey pont ahol nyitás közben kilehet akasztani a vasalatot, úgy gondolom.
Ha fölé mászol az ablaknak is nyitogatod akkor sztem rá fogsz jönni.

Ha nem akkor fotó kell körbe hogy milyen típusú.

(#27046) yooccoo válasza liszi70 (#27044) üzenetére


yooccoo
aktív tag

tudom ;)

Szóval ott tartunk, hogy megvitattuk a fotózást, már csak a deszka kellene :D

(#27047) liszi70 válasza yooccoo (#27046) üzenetére


liszi70
nagyúr

Ha fizeted az anyag és gyártási költségen túl a Heves-megyéből Pestre és onnan vissza utat is, hogy kívánságod szerint hétfőre ott legyen, akkor én megcsinálom neked! :DDD
Viccet félretéve, nehogy már ne találj egy közelben lévő asztalost, aki megcsinálja neked! :)

[ Szerkesztve ]

(#27048) Vikusz77 válasza mrcruiser (#27022) üzenetére


Vikusz77
tag

Köszönöm az infót, közben átvettem a rövidebb sínt, elég jónak tűnik.
Egy kivehető minőségű fotót tudnál készíteni az 1400-as sín végéről esetleg? Illetve, ha megmérnéd a sín méreteit (C sínek elhelyezkedése a teljes profilszélességen belül, illetve méretei) azt is megköszönném. Gondolkozom rajta, hogy veszek majd abból is, vagy a kicsiből még. Asztalba is jó lenne c sínnek, meg hagyományos felhasználásra, csak még nem tudom melyikkel járnék jobban.

(#27049) thomgrande válasza Vikusz77 (#27048) üzenetére


thomgrande
tag

Tedd árfigyelésre a síneket és akkor vedd meg amikor olcsó.

"Magyarország rég nagyobb volt, De ennél nagyobb már nem lehet. Magyarország beteg nagyon, Nem szereti magát, rágja a gyűlölet. Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, Ez már Európa?"

(#27050) yooccoo válasza liszi70 (#27047) üzenetére


yooccoo
aktív tag

Megegyeztünk :DD :DD

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.